Naarmate een groter deel van de wereldbevolking zich laat vaccineren tegen het coronavirus (COVID-19), komen er steeds meer bewijzen naar buiten die het feit ondersteunen dat de wereld momenteel een pandemie van de gevaccineerden beleeft.

President Joe Biden, de hoofdgeneesheer van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, en veel van de andere vooraanstaande politici en volksgezondheidsfunctionarissen van de Verenigde Staten blijven zonder bewijs beweren dat elke COVID-19 uitbraak die zich in het land voordoet een pandemie van de ongevaccineerden is, schrijft Arsenio Toledo.

Vorig jaar beweerde Biden zelf dat alleen de ongevaccineerden een vreselijke winter zouden meemaken. “Wij kijken naar een winter van ernstige ziekte en dood voor de ongevaccineerden – voor henzelf, hun gezinnen en de ziekenhuizen die zij weldra zullen overspoelen,” zei hij.

Uit gegevens van Californië, Georgia en Illinois blijkt dat tijdens de deltagolf na de vaccinatie, het aantal sterfgevallen onder de gevaccineerden en geboosterden ongeveer 21 procent bedroeg voor Californië en Georgia en 38 procent in Illinois. Dat is al een zeer hoog aantal. Maar na het opduiken van de omicron-variant stegen de verhoudingen in Californië en Georgia aanzienlijk tot elk 35 procent, terwijl die van Illinois betrekkelijk onveranderd bleven.

Deze gegevens van begin maart zijn waarschijnlijk al oud en een aanzienlijk groter deel van de sterfgevallen komt waarschijnlijk uit de gevaccineerde bevolking van alle drie de staten.

Afrikaans continent bewijst dat COVID-19 pandemie is van de gevaccineerden

De situatie in Amerika is dezelfde als bijna overal elders in de wereld. Ondanks het feit dat er al meer dan 11,3 miljard doses van de vele COVID-19 vaccinmerken verspreid en toegediend zijn, nemen de gevallen nog steeds toe in enkele van de meest gevaccineerde naties ter wereld. Andere landen die een hoge vaccinatiegraad hebben en een rustpauze in de besmettingen doormaken, bereiden zich voor op een nieuwe golf die nog voor het einde van het jaar zal komen.

  Cardioloog waarschuwt voor Covid-19 vaccins fraude en hyper-inflammatoire immuunreacties veroorzaakt door de injecties

De enige regio in de wereld die deze tendens niet volgt is Afrika, waar het aantal COVID-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen nog steeds aanzienlijk lager ligt dan in het grootste deel van de ontwikkelde wereld. Tegelijkertijd behoren de vaccinatiepercentages op dit continent nog steeds tot de laagste ter wereld.

“Als er werkelijk sprake is van een pandemie van de ongevaccineerden, waarom is er dan niet een buitensporig groot aantal COVID-gevallen en -doden in de minst gevaccineerde regio van de wereld: Afrika?” vroeg InfoWars. “In feite schijnen de meeste gevallen zich voor te doen in de gebieden met enkele van de hoogste inentingspercentages.”

InfoWars voegde eraan toe dat Afrika enkele van de laagste COVID-19 ziekte- en sterftecijfers heeft, omdat er in het hele continent veel vaccinatieweigeraars zijn en meer dan 30 verschillende landen die voorraden Ivermectine krijgen uit de meest onwaarschijnlijke bron: de Bill & Melinda Gates Foundation.

Het percentage weigeraars van vaccins in Afrika was zo hoog dat de Afrikaanse Centra voor Ziektebeheersing en Preventie de wereld vroegen om alle donaties van COVID-19 vaccins stop te zetten, omdat zo weinig mensen zich willen laten vaccineren.

John Nkengasong, de directeur van het agentschap, waarschuwde dat het overspoelen van het continent met meer vaccins er alleen maar toe zal leiden dat de zendingen vaccins zullen verlopen.

“Het is alsof je een hele mand levensmiddelen koopt en die gewoon op je aanrecht zet,” zei hij. “Als je er niets van kunt gebruiken, zal het gaan rotten.”

Bovendien heeft de Afrikaanse Unie onlangs gezegd dat zij geen extra doses van het experimentele, gevaarlijke en ondoeltreffende mRNA-vaccin COVID-19 van Moderna meer zal kopen.

  32 artsen uit 11 landen waarschuwen tegen het COVID-19 vaccin

De Afrikaanse Unie had via COVAX, het wereldwijde initiatief om ongebruikte vaccins te geven aan plaatsen met een lage vaccinatiegraad, de optie gekregen om 166 miljoen doses van het Moderna-vaccin te kopen voor het derde kwartaal van 2022, en nog eens 166 miljoen voor het vierde kwartaal van dat jaar. Van beide opties werd geen gebruik gemaakt.

Bekijk deze video die het bewijsmateriaal bespreekt dat bewijst dat COVID-19 de pandemie van de gevaccineerden is.

Death SHOT :REVEALED: Pandemic of the Vaccinated

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin-Epidemie: Jonge Europese politici vallen “plotseling en onverwacht” dood neerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse huurling “CossackGundi” geeft zich over aan de Russische strijdkrachten in Mariupol Oekraïne – Betekent waarschijnlijk levenslange gevangenisstraf in Rusland of Syrië
Volgend artikelGrote studie wijst uit dat ongevaccineerden gezonder zijn dan gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Volgens het RIVM zijn er nu in Nederland 200.000 tot 400.000 mensen met een verzwakt immuunsysteem……..

  Hoe zou dat nu zomaar opeens komen. ❓
  In andere landen noemt men dat V….. accinatie AIDS❗️
  Er wordt nu een medicijn voor ontwikkeld maar deze zijn nog niet voooradig (kassa Farmaceuten ❗️)
  Eerst mensen ziek maken met een ondeugdelijk niet werkend vaccin, en dan je productie instant houden met een medicijn tegen datzelfde vaccin. ( SLIMME CRIMINELEN) 😡❗️😩
  Maar hoe nu verder.
  Nu al twee tot vier honderd duizend mensen een verzwakt of niet werkend immuunsysteem, hoeveel komen daar nog bij❓❓Het vaccineren beslaat ook een half jaar,of langer dus kan dit aantal nog verdubbelen of vermenigvuldigen.
  Is heel geprikt Nederland NU ZIEK❓
  Het vaccin is nog steeds een EXPIRIMENT, en ja dan kun je wel eens een foutje maken…..
  Is dit z’on FOUTJE ❓
  Bovendien zijn de vaccinatie Baches ook nog eens verschillend van inhoud.want ja als farmaceuten moet je toch je proeven uitvoeren….. dat dit op mensen gebeurt werd mogelijk door de angst die vooraf gezaaid was…… en ja de regeringen waren nu eenmaal makkelijk om te praten. De Pfizer papers geven duidelijk aan dat er al veel bijwerkingen maken bij de proeven, voordat het vaccin op de markt kwam. Toen waren er al 1223 mensen overleden…. En toch op de markt brengen….. ongeloooflijk dat dit gebeurde. ( kun je zo googelen )

  Er zijn baches bij die direct dodelijk zijn er en zijn er bij die minder bijwerkingen geven. Of bijwerkingen op langere termijn…. En ja dat kan dan ook AIDS zijn.
  Ongelooflijk maar waar…… het COVID virus zelf bevatte immers ook componenten van SARS-CoV-2 en Aids. En dit KAN NOOIT OP EEN NATUURLIJK MANIER ONTSTAAN!
  Dus hier kijken we ook niet meer van op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in