© Steven Cornfield op Unsplash

Een onderzoeker heeft gewaarschuwd dat het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin de natuurlijke immuniteit kan vernietigen. Het falen van het immuunsysteem kan te wijten zijn aan een opeenhoping van door het vaccin veroorzaakte spike-eiwitten in het lichaam, aldus Walter Chesnut van WMCResearch.org.

Chesnut waarschuwt dat de “robuuste immuunrespons” die door de injecties wordt opgewekt “tot een dodelijke prijs kan leiden”, ook in een later stadium. Bij de bespreking van een peer reviewde wetenschappelijke studie, merkte hij op dat de telomeren van de ontvanger van het vaccin geïnactiveerd worden, bericht Globalresearch.ca.

Het vaccin “schakelt transcriptie uit van/verwijdert AUF1 en WRN die telomeren verwijderen,” twitterde Chesnut. “Het is een catastrofe. Dit is waar je nu pas het begin van ziet.”

Telomerase is een enzym in menselijk DNA dat veroudering regelt. De telomeren, die het DNA omsluiten, worden korter naarmate de mens ouder wordt. De studie in kwestie is gepubliceerd in het Journal of Bacteriology & Parasitology, waaruit blijkt dat de vaccin spike-eiwitten “schadelijke effecten hebben op telomerase, waardoor de synthese ervan wordt belemmerd,” onderstreept Chesnut.

“Wanneer deze activiteit wordt geremd, duurt het een tijd voordat de onvermijdelijke uitputting van de immuuncellen optreedt. Dit kan het kenmerkende Trojaanse ‘geschenk’ van de spike zijn. Welke kortstondige immuunrespons dan ook, het is klatergoud dat het vermogen van het immuunsysteem om zichzelf aan te vullen vervangt.”

De spike-eiwitten “kunnen chronisch aanwezig zijn” in de geïnjecteerde en “voortdurend telomerase onderdrukken”.

Vaccin-geïnduceerde vernietiging van telomeren die wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer, Parkinson, ferroptosis, hypothalamus en autofagie, gebeurt ook, twitterde Chesnut. Hij zegt dat het mogelijk was om telomeren te wissen met “cellen die WRN missen”. Het is “een vorm van celdood die je misschien niet kent: Synthetic Lethality,” voegt Chesnut eraan toe.

Zonder telomerase zijn “sleutelcellen in het lichaam niet in staat zichzelf aan te vullen en ‘raken ze op’ lang voordat ze dat zouden moeten in de loop van een normale levensduur,” verklaart microbiologe Elizabeth Blackburn.

In dezelfde lijn is de voormalige vice-voorzitter van de Europese Adviesgroep van deskundigen inzake immunisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie, professor Christian Perronne, van mening dat alle gevaccineerden een groter risico vormen dan de ongevaccineerden. Verwijzend naar de verslechterende situatie in Israël en het Verenigd Koninkrijk, verklaarde de infectieziektedeskundige: Gevaccineerden zouden in quarantaine moeten worden geplaatst en geïsoleerd moeten worden van de samenleving.

Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en nieuwe infectieziekten. Hij was voorzitter van de gespecialiseerde commissie voor overdraagbare ziekten van de Franse Hoge Raad voor de Volksgezondheid.

“Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het is nu bewezen in Israël – ik sta in contact met veel artsen in Israël – dat ze grote problemen hebben, ernstige gevallen in de ziekenhuizen komen voor onder gevaccineerde mensen, en in het Verenigd Koninkrijk heb je ook het grotere vaccinatieprogramma en ook daar zijn er problemen.” zei hij.

De huidige werkgroep voor de Covid-19 pandemie in Frankrijk is naar verluidt “volkomen in paniek” over deze ontwikkeling.

  Dankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites

President Donald Trump, een vroege promotor van inentingen, heeft inmiddels zijn standpunt over booster injecties van vaccins bijgesteld. Tijdens een interview met Maria Bartiromo van Fox Business bekritiseerde Trump de nieuwe fase van de marketing van vaccins als een plan van Pfizer om geld te verdienen. De voormalige Amerikaanse president wees erop dat de beloftes van het bedrijf waardeloos waren.

“Je zou niet denken dat je een booster nodig zou hebben. Weet je, toen deze voor het eerst uitkwamen waren ze goed voor het leven. Daarna waren ze goed voor een jaar of twee. En ik kon het teken aan de wand zien, ik kon de dollartekens in hun ogen zien, van die vent die Pfizer leidt. Je weet wel, de man die de dag na de verkiezingen aankondigde dat hij het vaccin had.”

Pfizer heeft de vaccinaties herhaaldelijk “veilig en effectief” genoemd, maar de farmaceutische reus zal ze naar verluidt niet verplichten voor zijn eigen werknemers. Uitgelekte beelden uit een “vertrouwelijk” Pfizer-document, geschreven door Executive Vice President en Chief Human Resources Officer Payal Betcher, onthulden dat Pfizer de aanbevelingen van de Amerikaanse president Biden om injecties voor alle werknemers verplicht te stellen, niet zal opvolgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

  De waarheid doet pijn: 96% van de omicrongevallen in Duitsland zijn onder de volledig gevaccineerden
Vorig artikelAustraliërs vechten terug – pepperspray, pistolen en rubberen kogels gebruikt door de politie; dit gaat niet over gezondheid, het gaat over controle
Volgend artikelSpaanse verzekeraars zien de bui al hangen: Artsen en verpleegkundigen worden niet voor de rechter verdedigd in verband met de COVID-19 vaccin bijwerkingen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wel, wanneer dringt zoiets door in die botte koppen van het rivm en het omt?
  Of hebben ze nog niet genoeg binnen geharkt?
  We weten ook nog niet de condities in het contract dat de joker hugo getekend heeft.

  • De voorwaarden in de contracten van de gif fabrikanten hebben hier gestaan.
   Het complete contract heb ik hier al eens ergens bij geplakt.
   En hugo is uiteraard met alles akkoord gegaan, anders waren die gif prikken hier niet en zouden de gif fabrikanten niet leveren.

 2. Onbegrijpelijk. Maar de vaccins zijn allemaal allang gemaakt. En ik heb het al gezegd. Sommige mensen worden er verslaafd aan. Omdat hun eigen immuniteit niet meer betrouwbaar is. En dan zien ze maar 1 uitweg. Vandaar dat ze door zullen gaan met varianten tot ze inderdaad het hele alfabet hebben gehad. Word toch eens wakker mensen. Laat je niet zo makkelijk uit de weg ruimen. Want waarvan nu bekend is dat het inderdaad heel slecht heeft uitgepakt word morgen gewoon onder een andere naam aangeprezen.

 3. ‘In de NHG standaard COVID-19 staat dat er geen specifieke behandeling voor COVID-19 is in de huisartsenpraktijk. Dat is op zich al kwalijk, maar het kan nog erger.
  Zij schrijven “Adviseer bij griepachtige klachten, zoals keel- of spierpijn, zo nodig paracetamol”. Dat advies blijkt schadelijke gevolgen te kunnen hebben.

  In oktober 2020 meldden Sestili en Fimognari dat paracetamol de consumptie van glutathion (GSH) induceert of verergert bij oudere patiënten die getroffen zijn door een vroege of milde COVID-19, waardoor het risico op verergering van de ziekte bij deze patiënten aanzienlijk wordt vergroot. Vermindering van GSH is een aandoening die bijzonder ernstig is voor de antioxiderende en ontstekingsremmende reactie van het individu en het is begrijpelijk dat de uitputting ervan cruciaal is voor de verslechtering van COVID-19.Verlaging van de plasma- en intracellulaire GSH-spiegels is typisch bij oudere patiënten, vooral als ze getroffen zijn door het metabool syndroom,

  Het belang van GSH blijkt wel uit het feit dat Polonikov een laag GSH niveau de meest waarschijnlijke oorzaak van ernstige COVID-19 noemt. Hij zag dat de COVID patienten met een goed GSH niveau snel herstelden en de patient met een laag GSH niveau niet.
  Om een laag GSH niveau te verhogen kan gebruik gemaakt worden van N-acetyl cysteïne (NAC). Onder andere door Ibrahim is NAC succesvol toegepast bij de behandeling van COVID-19.’

  https://zelfzorgcovid19.nl/nhg-paracetamol-advies-mogelijk-schadelijk-met-name-voor-ouderen/

 4. The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense)

  ‘Today, Dr. Anthony Fauci is a household hero to half of America.
  Drug companies, government officials and the pharma-funded corporate media invoke his name to justify lockdowns, masks and experimental vaccines. A recent editorial in a leading medical journal urged Congress to make it a felony to publicly criticize Dr. Fauci. Encouraging his own deification, Dr. Fauci has declared that all those who questioned his pronouncements are “anti-science.” But who is Dr. Fauci really?

  Instead, he has survived 50 years as the J. Edgar Hoover of public health by consistently prioritizing Big Pharma profits over the welfare of his countrymen, and through mercenary homage to the chemical and agricultural industry, the military industrial complex, the intelligence apparatus and all the other pushers of pills, potions, powders, poisons, pricks and the police state. During more than a year of painstaking and meticulous research, I unearthed a shocking story that obliterates the obsequious media’s spin on Dr. Fauci … and that will alarm every American — Democrat or Republican — who cares about democracy, our Constitution and the future of our children’s health. In my book I reveal how Fauci:

  has been the principal architect of “agency capture” — the subversion of democracy by a drug industry that manipulates regulators like sock puppets.
  failed dismally over his 50-year career with the National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID) to address the cause, to prevent or cure the exploding epidemics of allergies and chronic disease that Congress charged him with curtailing. The chronic disease pandemic is his enduring legacy. Those ailments now debilitate 54% of American children compared to 6% when he joined NIAD.
  repeatedly used fraud, bullying, intimidation, dissembling and falsified science to win approval for worthless and deadly drugs and vaccines.
  sabotaged safe and effective off-patent therapeutic treatments for AIDS while promoting deadly chemotherapy drugs that almost certainly caused more deaths than HIV.
  transformed NIAD from a public health regulator into an incubator for pharmaceutical drugs for which he and his trusted deputies often file patents and collect royalties. Dr. Fauci has claimed Moderna vaccine patent rights worth billions of dollars for NIAD and hand-picked at least four of his NIAD underlings to receive $150,000 annually from royalties.
  exercises dictatorial control over the army of “knowledge-and-innovation” leaders who appear nightly on TV to parrot his orthodoxies and “debunk” his opponents who run his crooked clinical trials globally and who populate the “independent” federal panels that approve and mandate drugs and vaccines — including the committees that allowed the Emergency Use Authorization of COVID-19 vaccines.
  violated federal law to allow his pharma partners to sacrifice and kill hundreds of impoverished and dark-skinned children and orphans in the U.S and Africa as lab rats in deadly experiments with toxic AIDS and cancer chemotherapies.
  repeatedly concocted and weaponized fraudulent pandemics, including bird flu (2005), swine flu (2009) and Zika (2015-2016), in order to sell novel vaccines.
  partnered with the Pentagon and intelligence agencies to conduct “gain-of-function” experiments to breed pandemic superbugs in poorly regulated labs in Wuhan, China and elsewhere, under conditions that virtually guaranteed the escape of weaponized microbes like SARS-CoV-2.
  That’s just the short list.

  Dr. Fauci and his band of pharma and Silicon Valley profiteers — working with corrupted politicians, captured federal agencies and the bought and brain-dead mainstream media — have used the COVID pandemic to mint billions from vaccines and other profitable medicines.

  His disastrous mismanagement ran up one of the biggest COVID death counts among all nations.

  Dr. Fauci has led the crusade to suppress functional remedies like Ivermectin and hydroxychloroquine which could have avoided 80% of the deaths and hospitalizations from COVID and ended the pandemic overnight.

  We need to stop Dr. Fauci and the coup d’état against the Constitution, human rights and liberal democracy globally.

  Because this book threatens their trillion-dollar vaccine enterprise, Dr. Fauci and his allies in the medical cartel, the media and military will hurl fierce criticism and use censorship — to debunk and silence “The Real Anthony Fauci.”

  With your help, this book can play a transformational role in exposing Dr. Fauci as a charlatan and quack and in showing the world that Dr. Fauci, far from being a healer, is one the most noteworthy mass murderers in human history.

  It is my hope that this book will motivate — and mobilize — millions more advocates for truth, health and democracy.

  “The Real Anthony Fauci” publication date is Nov. 9. By pre-ordering your copy today, you’ll help push the book to bestseller status, diminishing the powers of the censors to silence me. Thank you.

  In Truth,
  Robert F. Kennedy, Jr.’

 5. https://www.naturalnews.com/2021-08-20-health-authorities-pushing-booster-shot-extermination-plans-to-hurry-and-kill-the-masses.html

  ‘Zelfs de CDC-directeur heeft nu de oorspronkelijke belofte van covid-vaccins verlaten
  Herinner je je het originele verhaal over hoe vaccins absolute, permanente immuniteit en bescherming tegen covid zouden bieden? Dat verhaal is nu ingestort . Zelfs de NYT beweert niet langer dat het vaccin langdurige immuniteit van welke aard dan ook biedt.

  Maar het wordt nog erger: de directeur van de CDC, dr. Walenksy, geeft nu openlijk toe dat vaccins het risico op ziekte vergroten . Ze werken niet alleen niet, ze maken de ziekte zelfs erger . Hier is negen seconden waarin Walenksy dit toegeeft:’

  Check bovenstaande link.

 6. https://stichtingvaccinvrij.nl/dr-charles-hoffe-62-van-covid-vaccinatiepatienten-heeft-blijvende-hartschade-dit-zal-toenemen/

  ‘Advocaat Niels Vanaken maakt een video. Hij heeft aangeklopt met deze zeer verontrustende informatie bij alle media. Maar de media willen geen informatie over vaccinatieschade of sterfte na vaccinatie naar buiten brengen. Dit is al sinds jaar een dag zo. Maar nu met COVID zijn er zo veel bijwerkingen dat het waarschijnlijk niet lang meer onder de pet gehouden kan worden. Bekijk het filmpje en meldt schade of sterfte door de COVID-injecties bij [email protected]”’

  https://stichtingvaccinvrij.nl/advocaat-niels-vanaken-leest-voor-uit-meldingen-bijwerkingen-deze-video-is-bedoeld-om-zoveel-mogelijk-mensen-te-waarschuwen/

  ‘Gedurende twee dagen kwamen deskundigen op het gebied van wetenschap, geneeskunde, financiën, media, recht en nog veel meer bijeen om kennis, ervaring en bewijsmateriaal te delen, niet gehinderd door politieke agenda’s, persoonlijk gewin of gedraai. Ongecensureerd en onbetaald waren de deelnemers vrij om te spreken zoals wetenschappers, artsen en deskundigen zouden moeten spreken – eerlijk.

  Het evenement – georganiseerd door Doctors 4 Covid Ethics was een groot succes. De kijkcijfers overtroffen het niveau van de mainstream media en braken alle records voor het gastplatform, UK Column. Klik op de links hieronder naar sessies 1-4 voor nieuwe bewerkte posts van het symposium, zonder technische haperingen.’

  https://stichtingvaccinvrij.nl/interdisciplinair-covid-19-symposium-voor-iedereen-beschikbaar-gesteld/

 7. ‘Première World War C, de Big Picture in 90 minuten…

  Wat wellicht het meest bijzonder aan de docu is, is dat het geen antivaxx film is en eigenlijk een heel evenwichtig verhaal. Zowel voor- en tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie kwamen aan het woord en daarmee is de film toegankelijk tot een breed publiek. Een echte aanrader dus om samen met iemand te kijken die jouw mening niet deelt.’

  https://www.blckbx.tv/videos/premire-world-war-c-de-big-picture-in-90-min

 8. ‘De man die keer op keer gelijk bleek te hebben

  Erik van der Horst in gesprek met David Icke

  Al ruim 30 jaar waarschuwt de Britse schrijver en activist David Icke voor de macht van ‘The Cult’. En al die tijd werd hij steevast geridiculiseerd en beschimpt tot de paus van de samenzweringskerk, met als apotheose de verbanning op zo ongeveer alle sociale media.

  Deze ‘complotdenker der completdenkers’ liep met zijn vooruitziende blik altijd ver voor de troepen uit. Alle smaad en censuur ten spijt is zijn gelijk waarheid geworden sinds vorig jaar prompt het COVID-19 virus zijn intrede deed en de coronapandemie wereldkundig werd verklaard. Het werd het startschot voor exact datgene wat David Icke al die tijd al voorzag, namelijk de opmaat naar een totalitaire technocratie, vakkundig verhuld onder de dekmantel van een wereldwijde gezondheidscrisis.

  Dit proces van globalisering, centralisering van macht en knechting van de massa is nochtans niet van vandaag of gister. De wortels hiervan gaan al terug tot het Romeinse Rijk en hebben mede door een aantal machtige dynastieën, de oprichting van geheime genootschappen als de Vrijmetselarij en de Tempeliers, en door eeuwenlange kolonisatie van verschillende rijken, steeds meer vaste vorm gekregen, zo vertelt Icke.

  De zwendel waar we anno 2021 voor staan is volgens Icke even sinister als geraffineerd: het over de gehele wereld consolideren van orwelliaanse heerschappij, met genetische modificatie van het menselijk lichaam en ontvolking middels de ‘vaccins’, centralisatie van het bankwezen en geldschepping middels één mondiale bank, en optimale mind control en tracking van het volk door middel van 5G-technologie, smart grids en andere vormen van artificiële intelligentie.

  Erik van der Horst spreekt met Icke via een videoverbinding over de daders achter deze misdaad en hoe zij op slinkse wijze deze agenda naar de buitenwereld verkopen als iets wat de mensheid met kwantumsprongen vooruit zou helpen, evoluerend van ‘subhuman’ tot ‘superhuman’.

  Maar Icke voorziet ook dat het ze uiteindelijk niet zal lukken om ‘full spectrum dominance’ te bereiken. Want, zo stelt hij: “Op het moment dat genoeg mensen voldoende bewustzijn en zelfrespect hebben om te zeggen ‘tot hier en niet verder’, stort dit hele kaartenhuis in elkaar”.’

  https://www.cafeweltschmerz.nl/de-man-die-keer-op-keer-gelijk-bleek-te-hebben-erik-van-der-horst-met-david-icke/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in