Afbeelding © Howard Steen, klik hier voor groot, hier is een pdf van zijn project.

Economisch analist en financieel schrijver David Morgan voorspelde begin maart: “Als je benzine hebt die naar de $5, $6, $7 gaat en je hebt voedsel dat naar het niveau gaat waartoe het is gestegen en blijft stijgen, dan gaat het slecht worden.” Morgan had gelijk, en hij zegt dat deze destabilisatie van de middenklasse allemaal deel uitmaakt van de zogenaamde “Grote Reset” door de wereldelite. Morgan zegt dat dit niet zal uitpakken zoals de globalisten willen. Morgan zegt: “Dit gaat niet om geld – het gaat om controle. Zij willen absolute controle,” schrijft Greg Hunter.

Wat kunnen de mensen doen om de “Grote Reset” niet te laten werken? Morgan zegt:

“Het is de ‘Grote Afwijzing.’ U doet niet mee aan de ‘Grote Reset.’ U blijft zo goed mogelijk uit het systeem, wat betekent dat u contant geld gebruikt zoals Catherine Austin Fitts het over heeft. U kunt handelen in zilver en goud. Sommige staten staan u dat toe, en er komen er steeds meer bij, die de mogelijkheid om in die staat in goud en zilver te handelen in de wet vastleggen. … om weer goud en zilver te kunnen gebruiken. Mitigeer uw voedselsituatie door zelf wat te verbouwen . … Word bevriend met boeren. Er zijn een heleboel dingen die u kunt doen die vrij eenvoudig zijn. Er zijn een heleboel dingen die u kunt doen die u in controle brengen. Zij willen dit . … maar het zal niet gebeuren. Wat zij willen is de “Nieuwe Wereld Orde,” of het globalisme. Wat zij in werkelijkheid gaan krijgen is het tegenovergestelde . … U gaat een desintegratie van dat soort machtsbasis zien en meer lokaal worden. Naarmate de situatie slechter en slechter wordt, zullen de kleinere gemeenschappen samenkomen en zeggen: “Wat kunnen wij doen om te overleven? Zij zullen dus in feite het tegendeel krijgen van wat zij willen.”

  De echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meesters

Morgan heeft het over het deflatoire karakter van al deze COVID-19 injecties. Hij heeft het ook over waarom zilver en goud het beste werken in deflatoire omgevingen. Morgan vertelt u hoe belangrijk het is om contant geld te hebben en voorspelt dat er extreme inflatie en deflatie tegelijk komen, wat de definitie is van stagflatie, die voor het laatst in de jaren zeventig gezien werd. Deze keer zal het volgens Morgan veel erger zijn en voorspelt:

“De volgende ‘Grote Depressie’ zal de laatste ‘Grote Depressie’ op een kleine technische correctie doen lijken. … Hoe erger je de waarde van een munt opblaast of vernietigt, hoe erger de repercussies zijn. … Niet alleen de Sociale Zekerheid en de pensioenplannen gaan instorten, maar het is het systeem in het algemeen. Het zal alomtegenwoordig zijn; het zal bijna ieder mens raken.”

Tot slot zegt Morgan:

“Wij strijden tegen kwaadaardige mensen, maar strijden wij tegen meer dan kwaadaardige mensen aan de top? … Wij strijden tegen overheden en machten van het kwaad.”

Er is nog veel meer in het 41 minuten durende interview.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMH17 – Horen, zien en zwijgen
Volgend artikelEen van de dodelijkste hersenziekten bekend bij de mens is een bijwerking van COVID-19 prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Macht van regeringen staat of valt bij communicatie en berichtgeving: zonder stroom en zonder Hoernalisten is een regering niets meer dan een groep schreeuwende huichelaars in een grote ruimte.

    Politie en leger functioneren niet of zeer kort zonder communicatie met de leiding….

    Zonder stroom valt de Great Reset en als na chaos de WEF denkt over te nemen dan is het direct “wegknippen” van schakels uit hun ketting het enige goede en werkende antwoord. Losse delen sterven af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in