Nieuw onderzoek uit Frankrijk toont aan dat “vaccins” tegen het coronavirus in verband gebracht worden met de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD), voorheen bekend als de gekkekoeienziekte.

Deze degeneratieve hersenaandoening kan leiden tot dementie, en in sommige gevallen tot de dood. Men zegt dat het zeldzaam is – of althans dat was het vóór de lancering van Operation Warp Speed eind 2020, schrijft Ethan Huff.

CJD, zo blijkt, is een prionziekte, waarvan wij nu weten dat ze wordt uitgelokt door de inhoud van de COVID-19 griepprikken. Het is niet alleen slopend, maar waarschijnlijk ook dodelijk, wat suggereert dat massale COVID-19 vaccinatie uiteindelijk een massamoordenaar zal worden.

In de pre-print van de studie wordt uitgelegd dat de COVID-19 injecties een nieuw type sporadische CJD lijken te hebben voortgebracht, dat in feite veel erger en veel agressiever is dan het traditionele type dat vóór de operatie Warp Speed bestond.

De ziekte gaat er veel sneller door te werk, aldus het artikel, en de slachtoffers sterven er veel sneller aan. Deskundigen zeggen dat het kan worden waargenomen enkele dagen nadat iemand de eerste of tweede “dosis” van de Pfizer-BioNTech of Moderna mRNA (boodschapper RNA) injectie heeft gekregen.

“Prionen komen van nature in de hersenen voor en zijn gewoonlijk onschadelijk, maar wanneer zij ziek worden of verkeerd gevouwen, zullen zij naburige prionen beïnvloeden om ook verkeerd gevouwen te worden, wat leidt tot de aantasting van hersenweefsel en de dood,” meldt The Blue State Conservative.

Amerikaans onderzoek toont aan dat verkeerd gevouwen spike-eiwitten, veroorzaakt door “vaccins”, kunnen leiden tot prionziekten zoals CJD

Het verhaal gaat ongeveer als volgt: de zogenaamde “Omicron,” of Moronic, variant van het Chinese virus draagt geen priongebied in zijn spike-eiwit. Eerdere varianten, zoals “Delta,” echter wel.

Deze priongebieden zijn de plaats waar ziekten als CJD zich kunnen vormen op basis van de programmeertechnologie die gebruikt wordt in de zogenaamde “vaccins”.

“Als onderdeel van het natuurlijke cellulaire proces zal de cel, zodra het mRNA in de cellen is opgenomen, de mRNA-instructies omzetten in een COVID spike-eiwit, waardoor de cellen gaan geloven dat ze geïnfecteerd zijn, zodat ze een immunologisch geheugen aanmaken tegen een component van het virus,” voegt The Blue State Conservative eraan toe.

“Het biologische proces van het vertalen van mRNA-informatie in eiwitten is echter niet volmaakt en immuun voor fouten.”

Verscheidene andere studies bevestigen de laatste bevindingen, waaronder één uit de Verenigde Staten, dat vond dat door vaccinatie veroorzaakte spike-eiwit misvouwing een situatie kan creëren waarin prionziekten zoals CJD zich ontwikkelen, schijnbaar uit het niets.

Een ander artikel uit Turkije vond ongeveer hetzelfde, en legde ook een verband tussen de virale vector covid-vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson (Janssen) en CJD.

“De Franse studie vond een begin van de symptomen binnen 11, 38 dagen na gevaccineerd te zijn, terwijl de casestudie in Turkije symptomen heeft gevonden die 1 dag na de vaccinatie verschenen,” leggen de rapporten uit.

“Alle 26 Franse patiënten met de ziekte zijn overleden. Onder hen leidden er 8 tot een plotselinge dood (2,5 maand).

  Australische regering verbijsterd nu gevaccineerde mensen in ''ongelooflijk hoog tempo'' blijven sterven

In enkele weken tijd, merkten de Franse onderzoekers op, zijn er in Frankrijk en Europa meer dan 50 gevallen van bijna spontaan optreden van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob opgedoken, zeer kort na de injectie van de eerste of tweede dosis vaccins van Pfizer, Moderna of AstraZeneca.”

Naarmate de weken en maanden verstrijken, zullen wij waarschijnlijk over steeds meer gevallen van CJD onder de “volledig gevaccineerden” horen. Het eindspel van Operatie Warp Speed is nog maar net begonnen.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over ’10 tot 15 jaar’ ziekten veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote Reset zal de Grote Afwijzing zijn
Volgend artikel75.322 doden en 5.938.318 gewonden in Europa en de VS na COVID vaccins – Baby’s en peuters hallucineren en krijgen toevallen na injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Vergeet niet de onlosmakelijke link met 5G te maken.
  Zelfs het Franse platteland heeft de infrastructuur al (binnen elke 100m een wit kastje of andere signaaldoorgever.

  De directe link is nu al zichtbaar met doden en kankergevallen.
  Zo zal het gehucht naast ons zal een zware winter krijgen.
  Maar dan zal wel naar ons gekeken worden, de enige spuitvrijen

 2. Weer zo’n blabla artikel van een virusgelovige. Hou toch op met je sprookjesvirussen en prionen. Wake the f up.

 3. Berri-berri was al lang bekend als kannibalenziekte, later door Creutzfeld-Jacob onderzocht en verklaard. Komt in sommige bloedlijnen nog voor, zeldzaam, maar vermoedelijk nog een laat gevolg van overlevingskannibalisme bij de verre voorouders. Toen kwamen enkele slimmeriken op het idee slachtafval toe te voegen aan het veevoeder om sneller vet te mesten en kregen de koetjes Boviene Spongiforme Encefalopathie. Oervegetarische herbivoren met een kannibalenziekte!
  Nu is de farma -alweer, remember Softenon- aan de beurt om een stommiteit te doen? En dat voor een banaal nieuw verkoudheidsvirusje. Dat zoals steeds bij “nieuw” een ravage aanricht onder de zwakkeren.
  Artikel verklaart wel waaron ik enkel bij de Wuhan-variant en de Delta-variant lichte maar typische symptomen had, en bij de daaropvolgende varianten helemaal niets meer merkte qua symptomen. Ben benieuwd voor de volgende verkoudheid, want uiteindelijk is dat wat sciëntisten en politiek gedaan hebben: van de gewone verkoudheid in een nieuw jasje, wat milennialang nooit een probleem erger dan een jaar met wat meer longontstekingen dan gewoonlijk was, een ernstig medisch probleem maken. Een probleem dat er geen is. Met zero maatregelen, zero vaccins en zero medicijnen waren we er allang vanaf.
  Wat werd er in die laboratoria uitgespookt dat mensen een kannibalenziekte als bijwerking krijgen?

 4. Er zit meer in de gif spuit dan je denkt
  de mensen die gespoten zijn en als eerste neervielen
  Waren waarschijnlijk ook mensen met onderliggende ziekte
  Het was toch ook zo dat eerst de oudere en risico groepen werden geprikt
  Hop dat was de eerste strike .
  Er vielen er velen
  Het vaccin is denk ik zo ontwikkeld dat er langzaam werkende dodelijke stoffen in zitten
  Want anders had niemand de spuit meer genomen als je er direct van neerviel
  Maar ik heb meelij met de geprikte
  zij krijgen nu enorm veel info over wat zij kunnen gaan verwachten
  Lijkt me dood eng als je niet weet wat er met je lichaam gaat gebeuren
  Ik ken veel mensen die de spuit hebben genomen die plots allemaal rare klachten krijgen
  Het is heel triest met name voor de jongere generaties
  Maar ja dansen met Jansen en pfizer was ook zo een goed spul volgens vele
  De taktiek was ook zo in scène gezet
  Dat de overheden sommige merken in de ban gedaan hebben
  Dus conclusie ik heb er menig discussie over gehad
  Nee zie je nu wel ze onderzoeken alles deze spuiten zijn oké kan je gerust nemen maar niet van dat merk enz enz
  Domme schaapjes maar zitten nu wel met de gebakken peren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in