Op 10 juni deed de rechtbank bij Schiphol uitspraak in de strafzaak bij de ramp met MH17. De rechters verklaarden van vier verdachten schuldig in deze zaak. Tegen Oleg Poelatov, rebellenleider Igor Girkin, zijn rechterhand Sergej Doebinski en garnizoenscommandant Leonid Chartsjenko is een levenslange celstraf geëist. De rechtbank doet op zijn vroegst 17 november uitspraak, maar het kan ook december worden, schrijft gastauteur Eric.

Eerlijk gezegd zal de straf voorwaardelijk zijn, omdat Rusland zijn burgers niet zal uitleveren. Wat het MH17-proces zelf betreft, hebben de rechters geen aandacht besteed aan de vele inconsistenties in het JIT-dossie, evenals aan het gebrek aan direct bewijs van de schuld van de Pro-Russische separatisten.

Pogingen van zowel advocaten als onafhankelijke journalisten om op de fouten van het onderzoek te wijzen, werden ernstig geblokkeerd. Advocaten zijn beschuldigd van het verspreiden van complottheorieën. Hun eisen om belangrijke vragen te beantwoorden werden verzwegen.

Laten we niet vergeten wat de rechtbank onbelangrijk vond om deze uitspraak te doen.

1. Ongesloten luchtruim. Ieder land is verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn eigen luchtruim. Op het moment dat er een burgeroorlog gaande is en er zijn duidelijke signalen dat de veiligheid van het luchtruim niet gegarandeerd kan worden (en die signalen waren er afdoende) dan moet de centrale overheid (Kiev) het luchtruim sluiten voor burgerluchtvaart. Bovendien heeft MH17 enkele minuten voor de ramp een bevel van luchtverkeersleider Anna Petrenko gekregen om de vliegbaan met 20 mijl (two zero miles) te wijzigen en de hoogte te verlagen van 10 duizend naar 6 duizend meter. Oekraïne draagt ​​daarvoor volgens de rechters geen enkele verantwoordelijkheid.

  Angstaanjagende eerste video van een zwerm Russische drones die het luchtruim in Kiev bestrijkt: 42% van de Oekraïense energie-infrastructuur en 90% van de duurzame energiebronnen uitgeschakeld

2. Alle drie ‘primare’ radarsystemen in Oekraïne waren tijdens de ramp met vlucht MH17 voor onderhoud uitgeschakeld. Primaire radar geeft informatie over alle typen objecten, zolang ze maar voldoende reflectie geven. Van Oekraïne is alleen civiele secundaire radardata ontvangen. Deze secundaire radardata hebben allen betrekking op het burgerluchtverkeer en konden geen informatie geven over een gevechtsvliegtuig of een raket. Kiev heeft nutteloze gegevens verzonden van primaire radars. Het OM probeerde dit probleem te begrijpen, maar beschouwde het ontbreken van deze gegevens uiteindelijk als een onbeduidend verlies

3. Bovendien bevonden zich het Oekraïense BUK en een doeldetectiestation (cirkelvormige beoordelingsradar) de dag voor de MH17-ramp in de buurt van de crashsite. Dat blijkt uit de beelden van de Oekraïense tv-zender. Kiev had genoeg tijd om gevechtsvoertuigen naar de crashlocatie van MH17 te vervoeren. Dit feit is door de rechtbank niet in aanmerking genomen.

4. Gebrek aan Amerikaanse satellietbeelden beloofd door de VS. Na publiciteit in de media deed het OM een officieel verzoek aan Washington, maar kreeg niets. Eén persoon kreeg een technische beschrijving van de foto’s te zien, maar de frames zelf werden niet vrijgegeven vanwege hun geheimhouding. Tegelijkertijd publiceerde het Pentagon heel vaak satellietbeelden van het grondgebied van Oekraïne en noemde ze niet geheim. Dit betekent dat er ofwel nooit echte opnames zijn gemaakt van de lancering van de Buk M1-raket, ofwel niet overeenkomen met de verklaringen van de Amerikaanse autoriteiten.

5. Ontbreken van bewijs van de Oekraïense luchtverkeersleider Anna Petrenko, die een bevel kreeg van Kiev om de route, hoogte en vliegsnelheid van MH17 te wijzigen. Gedurende 7 jaar was er geen informatie over Anna Petrenko. Direct na de ramp verdween ze spoorloos. Een jaar geleden konden onderzoekers via een videoverbinding contact opnemen met Petrenko. De details van het gesprek zijn niet bekendgemaakt, maar het onderzoek heeft de luchtverkeersleider in deze zaak niet tot een getuige gemaakt. Wie haar de strafbeschikking heeft gegeven, is ook niet bekend.

  Tanks for Nothing: De NAVO blijft zichzelf demilitariseren in Oekraïne

Er zijn nog veel meer inconsistenties, maar dit zijn de belangrijkste. Bovendien worden ze bevestigd door officiële verklaringen, videobeelden en JIT-rapporten. Het proces is echter al lang gepolitiseerd.

Vanaf het begin van de burgeroorlog in het Oosten van Oekraïne wilde Kiev buitenlandse steun ontvangen, omdat Kiev zelf niet kon omgaan met gewapende conflicten en crises in het Oosten van het land. Maar de EU stond onverschillig tegenover het gewapende conflict en was niet van plan financiële bijstand te verlenen. De situatie veranderde op het moment dat de Maleisische Boeing werd in Oekraïne neergestort.

Veel feiten wijzen erop dat de Boeing MH17 mogelijk is neergeschoten door een Oekraïense BUK om de EU ertoe te bewegen sancties op te leggen aan Rusland en om hulp te krijgen in de strijd tegen separatisten in Oost-Oekraïne.

Helaas was het voor de rechters veel belangrijker om een ​​uitspraak te doen die gunstig was voor de Verenigde Staten en Oekraïne dan om tot op de bodem van de waarheid te komen. We zullen misschien nooit weten wie echt verantwoordelijk is voor de dood van 298 mensen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het geheim van de verloren vluchtverkeersleiderVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Het hele COVID narratief brokkelt af” nu de Wall Street Journal zich tegen de gezondheidsautoriteit FDA afzet
Volgend artikelGrote Reset zal de Grote Afwijzing zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Meest vreemde is dat een van de verdachte partijen bewijzen mag leveren…dat maakt ieder objectief onderzoek tot een twijfelgeval.
  Het is in elk geval heel duidelijk dat Rusland hoe dan ook als vijand moet fungeren.

  Van rechtspraak is wel sprake, van gerechtigheid is geen spoor te vinden.

  • De werkelijkheid is nog veel fraaier; deze verdachte partij had “veto recht” aangaande het accepteren van bewijsmateriaal.
   De Oekraïners konden dus gewoon door anderen aangeleverd bewijsmateriaal buiten het onderzoek houden.
   Er zijn feitelijk maar twee opties, OF Oekraïne heeft een val opgezet waar de opstandelingen ingetrapt zijn, OF ze hebben MH-17 gewoon zelf uit de lucht geschoten.
   Waarbij die tweede optie de meest waarschijnlijke is.

 2. Ik geloof voor geen meter dat de russen er iets mee te maken hebben,maar ik geloof met heel mijn hart dat de cia en de nazi van oekraine er alles mee te maken hebben. Mh17 was opgezet spel en rutte weet het. Dat is onschuldig bloed aan zijn handen dat zich op een dag tegen hem keert.

 3. Ik vind het vooral erg voor de nabestaanden van dit neergeschoten vliegtuig, dat men vermoedelijk nooit de verdachten echt vervolgt zullen worden, dat is het ergste voor mij persoonlijk dan, wie of wat het heeft gedaan is de 2e vraag, bij het onderzoek van de daders, mochten de Oekrainers wel betrokken zijn in dat team maar de Russen mochten er niet bij betrokken zijn, alleen dat is al heel vreemd te noemen, door deze samenstelling konden die Oekies de dingen beinvloeden en dit is het resultaat, voor dat alles begon moest Rusland al als schuldige doorgaan, van een onafhankelijk onderzoek is nooit sprake geweest, dit vind ik ook voor die nabestaanden onvergeeflijk, smerig zaakje die aanslag op dat vliegtuig, met zoveel onschuldige doden tot gevolg, moge deze mensen rusten in vrede !!!

 4. Interessante invalshoek over de MH17.
  Victoria, “Fuck the EU” Nuland zou de kwade genius achter de aanslag op de MH17 zijn.

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/us-its-secret-biological-weapons-labs-neocons/

  Victoria Nuland is a strategic player in government for the Neocons who have led US foreign policy from one disaster to another for the past 30 years while avoiding accountability. Nobody really understands that these people are directing the country without Congressional knowledge or the approval of the people.

  So when Biden then promoted Nuland, it has been VERY disturbing for what she does is always hidden from the truth and I would not put it past her for one minute to stage a Biological Attack in Ukraine and blame Russia.
  I have long suspected that she may have been behind the Ukrainian firing of an old Russian missile that shot down the Malaysia flight for which the US immediately blamed Russia and imposed sanctions when in fact Russia no longer used those missiles and the plane was shot down in Ukraine, not Russia.

 5. docu : Ukrainian Agony
  Der Verschwiegene Krieg
  kijk deze docu eens die gaat over de oorlog en daar komt MH17 in voorbij met Nederlandse politie voertuigen en een paar gepantserde Mercedes G wagens

  de dagen na het neer halen van MH17 was het hier in een klein stukje zuid oost brabant Eindhoven to Deurne een heksen ketel met zware C17 transport vliegtuigen 3 tot 4 vluchten per dag stampvol beladen
  C17 kan 75 ton over 4500 km vervoeren dus voor de 2100 km die nodig was is 100 ton te doen ook vloog er een tanker boven Duitsland
  Wat was de reden van al die transporten

  Een andere vraag die ik heb is in hoeverre is de MH17 rechtbank rechtsgeldig, wat houd een veroordeling in ?
  Is het rechtsgeldig of komen er nooit internationale aanhoudingen?
  Rechter is de zelfde als in het hoger beroep van Geert Wilders , er was jaren geleden een interview met meester Knoops over de rechtsgeldigheid van het MH17 proces gezien hij om advies was gevraagd en dat daar totaal niks mee gedaan werd

  https://www.youtube.com/watch?v=YV1gHKUkEjQ

 6. Wat was er aan de hand?
  Er waren boycots tegen Rusland.
  Er was in twee regio’s verzet tegen Kiev.
  Belang: wie had er belang bij?
  Rusland? Nee; zou publieke opinie opzetten tegen Rusland.
  Rebellen? Nee, zelfde reden.
  Kiev? gekocht en betaald. Bovendien gaven zij opdracht te zakken naar 6000 meter en andere koers, die niemand anders wist.

  Doel: meer landen mee te krijgen met een boycot tegen Rusland.

 7. Ik zie nog steeds Pinokkio roepen,dat de onderste steen boven zal komen.
  En nog steeds stemmen de schapen op hem..
  We zijn naar de knoppen gestemd en een bananenrepubliek.

 8. Het was die dag zonnig met vrij uitzicht op de lucht, vele mensen hebben 2 straaljagers gezien en gehoord net voordat de lijken uit de lucht begonnen te vallen… het naderhand neerleggen van wat buk onderdelen is een makkie… de cockpit opnames zijn nooit openbaar gemaakt… ik weet genoeg

 9. Door het niet vrijgegeven van de satelliet beelden door Amerika, laten zij blijken dat het hier om een “valse vlag” operatie handelde.

 10. Er waren enkele dagen tussen de officiële verklaring van de beslissing van Europa om niet mee te doen met de anti-Russische sancties en het MH-17 incident, een vliegtuig waar geen enkele Amerikaan of Brit aanwezig was, maar vol met burgers van het anti-associatieland Nederland. De haast waarmee de Amerikaanse buitenlandminister met stelligheid verklaarde bewijzen te hebben van Russische daderschap, was een verwittiging aan de Europese politiekers om het niet te wagen om twijfel daarover te uiten. Het waren van dan af de Russen. Punt uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in