Griekenland laat asielzoekers verder gaan: De invasie gaat door

6
1861
De vluchtelingenstroom naar Europa eindigt nooit, foto ter illustratie.

De geïrriteerde Grieken ontdoen zich momenteel van de massa’s asielzoekers – die sinds het einde van de  Coronapandemie weer in het land stromen – met een eenvoudige maar efficiënte list: ze erkennen ze gewoon, geven ze documenten en sturen ze door – in de meeste gevallen naar Duitsland. Geen wonder: de Duitse regering heeft krachtig voor de beruchte pullfactor gezorgd en met haar onwrikbare acceptatie van zogenaamde “minderjarige vluchtelingen” de hoop van tienduizenden mensen aangewakkerd om van de springplank in de Egeïsche Zee verder te mogen reizen naar het beloofde land.

Het lijkt erop dat de Grieken het gebrek aan solidariteit van de rest van Europa niet zijn vergeten bij het verdedigen van hun nationale grenzen tegen Erdogans tactisch gepositioneerde hordes zogenaamde “vluchtelingen” in januari: Op dat moment wilden honderdduizenden de Griekse (en dus ook de EU-) buitengrenzen bestormen; slechts een paar symbolische Frontex-eenheden werden gestuurd en voor de rest mocht de Griekse bevolking, de politie en vooral het leger het zelf opknappen om een einde te maken aan de spookachtige chantage activiteiten van Erdogan. Het spook keerde pas terug naar het land van herkomst na de opkomende Coronacrisis en de daaruit voortvloeiende binnen-Europese grenssluitingen.

Griekenland wil niet opnieuw een dergelijke destabilisatie van hun binnenland en veiligheidssituatie accepteren; begrijpelijk – vooral omdat het door een economische crisis geteisterde land nu heel andere problemen heeft: Erdogan wakkert het grensconflict in het Middellandse Zeegebied gretig aan en is niet bang voor een militaire escalatie. Geen wonder dat het land niet langer wil doorbrengen met armoedemigranten.

Turken openen spookstad na 46 jaar - Grieken razend

Migratie: Alles terug naar pre-pandemie omstandigheden

Met ‘succes’: in de tussentijd, drie maanden na de heropening van de meeste binnengrenzen, is het aantal eerste aanvragen van vluchtelingen in Duitsland bijna terug op het niveau van voor de pandemie – met meer dan 7.000 in juli en augustus, met een sterk stijgende trend. En dit ondanks het feit dat de Griekse kampen nog steeds overbevolkt zijn.

De Duitse bevolking, betoverd en emotioneel gemanipuleerd door de mainstream media framing, krijgt altijd beelden van hulpeloze, verzwakte, zieke vluchtelingen voor hun ogen – een vergelijkbaar vervormd beeld als in het geval van de “zeenoodredding”. Hoe het er typisch uitziet in Griekse kampen, bijvoorbeeld wanneer de overwegend islamitische migranten religieuze ceremonies vieren, werd gisteren op het internet getoond door beelden van een vluchtelingenkamp op Chios:

De mobiliteit van deze zogenaamde “vluchtelingen” in Europa zal blijven toenemen, omdat de Griekse regering reeds op 1 juni een regeling heeft afgedwongen die het voor erkende vluchtelingen mogelijk maakt om hun accommodatie permanent te verlaten. Daarom waarschuwen de Duitse veiligheidsautoriteiten nu voor een toename van het aantal “dubbele asielaanvragen”: Want in Griekenland erkende vluchtelingen mogen zich vrij bewegen binnen het Schengengebied – en heel wat van hen vliegen, volgens “Die Welt”, rechtstreeks naar Duitsland om opnieuw asiel aan te vragen. Er is praktisch geen dreiging van deportatie vanaf Duitsland.

De krant verwijst naar een vertrouwelijk rapport van het “Gemeenschappelijk Analyse- en Strategiecentrum voor Illegale Migratie”, waarin staat dat “sinds medio juni 2020 de secundaire vliegmigratie van Griekenland naar Duitsland duidelijk is toegenomen” – deels vanwege de “versoepeling van de Coronamaatregelen”. Er werd kritiek geuit op het feit dat de Griekse migratieautoriteiten “in toenemende mate reisdocumenten voor vluchtelingen afgeven”. Niemand is onder de indruk van het gehuil – in principe hebben de Grieken gelijk: de Duitsers krijgen wat ze zelf hebben opgeroepen. Het wordt geleverd zoals besteld.

Lampedusa: Migranten stalen puppy’s van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan

6 REACTIES

 1. Ein Herzliches willkommen in Deutschland
  Sie erhalten hier Arbeit und Einkommen ein schones Zuhause und
  schone deutsche Madschenn
  Tschuss Angela

 2. Korte schets: Griekenland laat alles door, De Balkan gaat ineens open en Duitsland is binnen 12 uur het nieuwe thuisland, Italië geeft alles een reisdocument mits ze direct doorreizen, Spanje doet dito en vanuit Engeland komen nog honderduizenden die een EU paspoort hebben terug naar het vaste land. Denemarken, Noorwegen en Finland zullen de grenzen sluiten, Zweden zal eerst nog een klerezooi zijn en dan zullen ze daar vertrekken. blijft erover: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk waar straks ineens een enorme bevolking aanwas plaatsvind.
  De gevolgen zijn chaos en anarchie en het instorten van het sociale systeem.

  Politiek gezien zal als er geen Europese burgeroorlog komt voor 2030 minstens 1 land in Europa een moslim meerderheid hebben die de regels gaat bepalen. Landen zoals Nederland en
  België kunnen bij de volgende verkiezingen worden overgenomen, kwestie van tijdelijk vanuit de buurlanden een horde moslims hier laten wonen en stemrecht doet de rest…en geen van de heersende partijen zal nog over blijven…kwestie van organiseren dat tijdelijk een miljoen of twee moslims vanuit de buurlanden even hier “wonen” en dito stemrecht is hun deel….gezien de infrastructuur via de moskeeën kan zoiets worden opgezet en binnen de maand worden uitgevoerd. Einde van de achterkamertjes politiek en poldermentaliteit, enter Islam en Sharia. En volgens de geldende wetten.
  En alles zal gehoorzamen….

  Zo dicht zit Nederland maar ook België bij het einde van de vrijheid en gelijkheid.
  Laat het maar eens bezinken….

 3. Gezellig hoor, nog zo een kudde achterlijken met een IQ van 70. Maar blijkbaar nog achterlijker is het klootjesvolk hier dat de stront weigert uit de ogen te wassen en het allemaal maar op zijn beloop laat. RIP Europa.

 4. Herr Adolf had toch gelijk, dat men probeerd de bjanke mens uit te roeien! En dat het de zionisten en vrijmetselarij op de achtergrond aan de tauwtjes trekken! Kijk maar eens op jewtube naar de Zweedse jodin, Barbera Spectre, wat die erover te zeggen heeft!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here