FENIXX KLASSIEKEN

De Britse tv-ster Jeremy Clarkson geeft de Zweedse 16-jarige Greta Thunberg op haar donder en zegt dat ze “haar mond moet houden en weer naar school moet gaan.

Ze is gek en gevaarlijk. Ze geeft jonge kinderen slapeloze nachten met haar idioterie, zegt Jeremy Clarkson.

De commentaren van Clarkson komen enkel dagen na zijn uitbarsting op Thunberg in een interview met The Independent waarin hij haar als een “stomme idioot” brandmerkte.

Hij zeg dat haar toespraak bij de Verenigde Naties – waar zij leiders beschuldigde van het stelen van haar ‘dromen en jeugd’ – geen oplossingen bood, schrijft de Mail Online.

Ik vind haar een rare Zweed met een slecht humeur. Niets zal worden bereikt door met een dieseljacht over de oceaan te varen en dan te liegen over de dieselmotor, zegt hij in de publicatie.

Hij voegt eraan toe dat we ons al geruime tijd bewust zijn van de klimaatverandering, en nu “is er die rare Zweed die rondloopt en allerlei ‘we gaan dood’ geluiden maakt, dus dat we ons allemaal er bewust van zijn”.

Maar in plaats van haar op en neer te laten springen en met haar armen in de lucht te laten zwaaien, kun je daar ook echt heen gaan en zeggen: ‘Verdomme, vuur! Kijk eens wat deze klimaatverandering met deze plek heeft gedaan’. Hier is een voorbeeld. Wat wilt u dat ik nu doe? Op mijn koolstofvezeljacht stappen en naar Donald Trump gaan om tegen hem te schreeuwen?

Hij gaat verder en bekritiseert haar omdat ze naar Chili ging voor de klimaatveranderingsconferentie die vervolgens naar Madrid werd verplaatst en zegt dat het hem “shit himself” aan het lachen maakte.

Elektrische auto schok: een klein gaatje in de carrosserie kost 35.000 euro om te repareren

De uitgesproken tv-acteur is al lang een criticus op de zogenaamde wetenschap van de opwarming van de aarde.

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden

14 REACTIES

 1. Maar met haar gekte, wordt het geld gegenereerd in EU voor het nazi leger van Merkel, om de andere lidstaten te onderdrukken, zoals dat in de nWO betaamt.
  Dat gekke kreng gaat heel veel levens kosten.

 2. Jullie smerige volwassenen moeten jullie graf bek eens houden. Jullie kunnen nog veel van dit meisje leren. Voelen jullie je nou echt stoer door een kind aftezeiken? Ik word er dood moe van. Ik ben dol op journalistiek maar ik word ik ziek van. Bah

  • Het is dus duidelijk dat je het artikel niet hebt gelezen of je bezit minder dan 1 hersencel en je begrijpt helemaal niet dat ze wordt ingezet om de beurs van de elite te spekken en daar ga jij ook aan mee betalen .
   En als er al smerige volwassen zijn dan is diegene wat zo reageren als jij .

 3. Dat kind is zo gek als een huis meer kan je hier niet over zeggen. De wereld gaat echt niet gered worden door een authist die denkt dat ze Noa is. Haar jeugd afgepakt?????? Sukkel, praat eens met kids in Afrika, China, Zuid-Amerika…..

 4. Zij is een ware terroriste. Heel der staten en landen platleggen. Onderwijzers en universiteiten bewerken tot anarchie. Dat schoolkinderen zich laten brain washen tot daar toe ?! Zo zie je hoe ver de vernietigende kracht van ulra links reeds staat, en welke mensen zij in hen doel misbruiken . Leugen is hun sterkste macht. Zoals iran ook al heel ver is geraakt zich te infiltreren samen met de niet bestaande pallestijnen ,maar arabische jordaniers ,in de hersenen bij goed gelovige en de anti symitische media en ,europa.,na wouwelen zonder zich zelf eerst van de waarheid te verzekeren. En zo een bijdragen zullen leveren aan komende oorlogen en aanslagen vergoelijkt door onze regeerders en politiekers.

 5. zielig hoe jullie halve tot geen waarheden vertellen. Voorbeeld iemand met syndroom van Asperge, ga gewoon eens naar wikipedia en neem eerst informatie voor je zo”n artikel schrijft

 6. je kan het kind niet kwalijk nemen .Zij is het product van haar opvoeding [aan gepraat]
  Als de zee 8 meter zal stijgen Dat is fijn voor de Duitsers hoeven ze maar te rijden tot Apeldoorn zijn ze dicht bij voor een dagje strand LOL IK woon aan de kust en leg wel een roeiboot op het balkon ,kan ik varen naar Ah voor boodschappen
  Maar mensen laat je niet gek maken zo een vaart zal het echt niet lopen let maar eens op.

 7. Greta Thunberg heeft meer invloed dan velen denken. Alle “maatregelen”, “vaccinaties” en plannen van de “nieuwe wereldorde” van Claus Schwab en zijn EU decipelen (inclusief Canada en Australië) zijn gebaseerd op de tirades van Greta. Trouwens ex president George Walker Bush was ook een Asperger en zijn vader ook. Obama is een twijfelgeval. Rutte is zeker een Asperger. Kaag verdient ook een psychiatrisch onderzoek. Nederland en de EU worden geregeerd door de vrijmetselarij, personen met een beperking en een doodseed. De beperking is de afwezigheid van een geweten en moreel besef, duidelijke psychiatrische fenomenen. In dit illustere gezelschap schijnt president Poetin van Rusland nog de meest geestelijk gezonde mens te zijn die zich verzet tegen de satanisten in de USA en Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here