FENIXX KLASSIEKEN

De Britse tv-ster Jeremy Clarkson geeft de Zweedse 16-jarige Greta Thunberg op haar donder en zegt dat ze “haar mond moet houden en weer naar school moet gaan.

Ze is gek en gevaarlijk. Ze geeft jonge kinderen slapeloze nachten met haar idioterie, zegt Jeremy Clarkson.

De commentaren van Clarkson komen enkel dagen na zijn uitbarsting op Thunberg in een interview met The Independent waarin hij haar als een “stomme idioot” brandmerkte.

Hij zeg dat haar toespraak bij de Verenigde Naties – waar zij leiders beschuldigde van het stelen van haar ‘dromen en jeugd’ – geen oplossingen bood, schrijft de Mail Online.

Ik vind haar een rare Zweed met een slecht humeur. Niets zal worden bereikt door met een dieseljacht over de oceaan te varen en dan te liegen over de dieselmotor, zegt hij in de publicatie.

Hij voegt eraan toe dat we ons al geruime tijd bewust zijn van de klimaatverandering, en nu “is er die rare Zweed die rondloopt en allerlei ‘we gaan dood’ geluiden maakt, dus dat we ons allemaal er bewust van zijn”.

Maar in plaats van haar op en neer te laten springen en met haar armen in de lucht te laten zwaaien, kun je daar ook echt heen gaan en zeggen: ‘Verdomme, vuur! Kijk eens wat deze klimaatverandering met deze plek heeft gedaan’. Hier is een voorbeeld. Wat wilt u dat ik nu doe? Op mijn koolstofvezeljacht stappen en naar Donald Trump gaan om tegen hem te schreeuwen?

Hij gaat verder en bekritiseert haar omdat ze naar Chili ging voor de klimaatveranderingsconferentie die vervolgens naar Madrid werd verplaatst en zegt dat het hem “shit himself” aan het lachen maakte.

Zaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen

De uitgesproken tv-acteur is al lang een criticus op de zogenaamde wetenschap van de opwarming van de aarde.

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden

4 REACTIES

  1. Maar met haar gekte, wordt het geld gegenereerd in EU voor het nazi leger van Merkel, om de andere lidstaten te onderdrukken, zoals dat in de nWO betaamt.
    Dat gekke kreng gaat heel veel levens kosten.

  2. Jullie smerige volwassenen moeten jullie graf bek eens houden. Jullie kunnen nog veel van dit meisje leren. Voelen jullie je nou echt stoer door een kind aftezeiken? Ik word er dood moe van. Ik ben dol op journalistiek maar ik word ik ziek van. Bah

  3. Dat kind is zo gek als een huis meer kan je hier niet over zeggen. De wereld gaat echt niet gered worden door een authist die denkt dat ze Noa is. Haar jeugd afgepakt?????? Sukkel, praat eens met kids in Afrika, China, Zuid-Amerika…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here