De door migranten veroorzaakte narigheden houden niet op. De laatste vond afgelopen maandag plaats in het appartementencomplex Puerto Bello in Puerto Rico, Gran Canaria, waar verscheidene migranten stoelen, stenen en apparatuur naar het beveiligingspersoneel gooiden.

Het appartementencomplex biedt onderdak aan minderjarige asielzoekers, tenminste tot bevestigd is dat ze echt jonger zijn dan 18. En het toeval wil dat de regering van de Canarische Eilanden vermoedt dat van de 600 asielzoekers er ten minste 300 ouder zijn dan 25 jaar.

Op de video is te zien hoe sommige kamers van bovengenoemd complex bijna volledig worden vernield en verschillende bouwelementen van de inventaris van de balkons worden gegooid. Gebroken glas, gesloopte bedden, kapotte badkamer onderdelen, tafels, stoelen, apparaten. Alles binnen bereik wordt op straat gegooid.

Backup:

Politiegeweld in Spanje: Wee degene die geen mondkapje draagt

  Spanje bouwt een gigantisch asielkamp op de Canarische Eilanden
Vorig artikelWHO-adviseur: “Daadwerkelijk onderzoek in Wuhan werd gedaan door Communistisch China”
Volgend artikelBritse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen Covid-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. En wie betaalt dat? de overheid. En waar haalt de overheid dat geld vandaan? Van de bevolking.

  Waneer? Echies niet voor het vakantie seizoen…
  Dus wie zijn er de lul?
  De hoteliers en hun personeel.

 2. These lowlifes love to riot, that’s just one reason why their own government doesn’t need them! These are not refugees, but merely unwanted criminal scumbags who were kicked out (or fled) of their home country/town due to their criminal activities. Refugees my ass!

 3. Dit KRAPUUL zijn HELEMAAL géén vluchtelingen of asielzoakers, maar laag bij de grondse CRIMINELEN, die hard gestopt moeten worden!!
  Schiet erop, godverdomme!!!
  Deporteer ze naar Ascuncion en Sint-Helena in de Atlantische Oceaan, ZONDER ETEN!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in