Foto: principia-scientific.com

De Britse regering heeft een rapport vrijgegeven met details over de bijwerkingen van de vaccins van Pfizer/BioNTech en Oxford/AstraZeneca die zich hebben voorgedaan sinds zij op 8 december op de markt zijn gebracht. De resultaten zijn niet bepaald prettig om te lezen. Dit meldt het tijdschrift Unser Mitteleuropa onder verwijzing naar een rapport in Principia Scientific.

In het verslag zijn de gegevens verzameld die tot 24 januari 2021 via het MHRA Yellow Card Scheme zijn ingevoerd. Op die datum waren naar schatting 5,4 miljoen eerste doses Pfizer/BioNTech-vaccin en 1,5 miljoen doses Oxford University/AstraZeneca-vaccin toegediend, en ongeveer 0,5 miljoen tweede doses, voornamelijk van Pfizer/BioNTech-vaccin.

Maar zoals voorspeld, kwam met de toename van het aantal toegediende vaccins ook een toename van het aantal bijwerkingen: 49.472 gemelde reacties op het vaccin van Pfizer/BioNTech en 21.032 reacties op het vaccin van Oxford/Astrazeneca. Voor beide vaccins betekent dit dat 1 op de 333 mensen een bijwerking ondervindt. Dit percentage kan in werkelijkheid hoger liggen, aangezien sommige gevallen misschien niet zijn gemeld bij het Yellow Card Scheme.

The Daily Expose bekeek het overheidsrapport (dat u hier kunt vinden) en onderzocht zorgvuldig de reacties op het Pfizer-vaccin.

Als gevolg van het Pfizer-vaccin, dat gebruik maakt van MRNA-technologie om menselijke cellen op te dragen “een specifieke taak uit te voeren”, zijn 5 mensen nu blind en is het gezichtsvermogen van nog eens 31 mensen aangetast. Tot nu toe zijn er in totaal 634 oogaandoeningen gemeld.

Tabel uit het regeringsrapport

Er zijn ook 21 cerebrovasculaire ongevallen geweest dankzij het experimentele vaccin van Pfizer. Een cerebrovasculair ongeval (beroerte) is de plotselinge dood van sommige hersencellen door zuurstoftekort wanneer de bloedstroom naar de hersenen verstoord is als gevolg van een verstopping of breuk van een slagader naar de hersenen.

Pfizer's CEO "niet zeker" of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

Op 7 december berichtte Frontnieuws hoe de Britse regering toegaf dat zij niet weet of het vaccin van Pfizer enig effect heeft op de vruchtbaarheid, wat niet hielp om iedereen die hoopt kinderen te krijgen ervan te overtuigen zich te laten vaccineren. Maar die bekentenis bevatte ook opmerkingen over de zwangerschap, die als volgt luidden:

“Zwangerschap”

Er zijn geen of slechts beperkte gegevens over het gebruik van het Covid-19 mRNA-vaccin BNT162b2. Het onderzoek naar voorplantingstoxiciteit bij dieren is nog niet afgerond. Covid-19 mRNA-vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap worden uitgesloten voordat wordt gevaccineerd. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na de tweede dosis.

Waarom heeft men dan in hemelsnaam een totaal van 4 spontane abortussen gevonden binnen het Pfizer-vaccin analysedocument als gevolg van het ontvangen van een dosis van het Pfizer-vaccin? De aanbeveling van de regering zelf luidt dat zwangere vrouwen of vrouwen die van plan zijn om in de komende twee maanden zwanger te worden, het Pfizer-vaccin moeten vermijden, dus waarom krijgen zwangere vrouwen dit vaccin? U zult er niets over horen in de mainstream media.

Helaas zijn er ook 2 meldingen van spontane miskramen na toediening van het Oxford/Astrazeneca-vaccin.

Toen stuitten ze op een nog schokkender statistiek. Het Yellow Card Scheme heeft 59 meldingen van sterfgevallen ontvangen en 7 meldingen van plotseling overlijden als gevolg van het vaccin van Pfizer. Dat zijn 7 mensen die direct dood neervielen nadat ze ingeënt waren.

Maar het totale aantal meldingen van “Fatal Outcome” als gevolg van het Pfizer-vaccin, ook wel “sterfgevallen” genoemd, staat sinds 24 januari al op 107. Daarbij zijn dus 5 mensen die nu blind zijn, 21 die een beroerte hebben gehad, 4 die een miskraam hebben gehad, ondanks het feit dat de regering in kleine lettertjes had geadviseerd dat zwangere vrouwen het “vaccin” moesten vermijden, en 107 die helaas zijn overleden, allemaal als gevolg van een experimenteel, voor noodgevallen goedgekeurd vaccin waarvoor de fabrikanten absoluut geen verantwoordelijkheid dragen als het gaat om aansprakelijk te worden gesteld of vergoeden van eventuele kwetsuren.

Dr. Roger Hodkinson - "Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien"

Wij kunnen u ook melden dat het Yellow Card Scheme tot 24 januari 2021 69 meldingen van Bell’s Palsy (aangezichtsverlamming) heeft ontvangen als gevolg van het vaccin van Pfizer/BioNTech. Bell’s Palsy is een aandoening die zwakte of verlamming van de spieren aan één kant van het gezicht veroorzaakt. Het is de meest voorkomende oorzaak van aangezichtsverlamming.

De regering heeft natuurlijk geprobeerd om al deze vreselijke bijwerkingen van de Covid vaccins weg te verklaren. In het rapport staat:

“Een groot deel van de mensen die tot nu toe in het kader van de vaccinatiecampagne zijn gevaccineerd, is zeer oud, en velen van hen hadden ook al bestaande medische aandoeningen. Oudere leeftijd en onderliggende chronische aandoeningen maken het waarschijnlijker dat zich ongewenste voorvallen voordoen, vooral gezien de miljoenen mensen die gevaccineerd zijn. Daarom is het belangrijk dat wij deze verslagen zorgvuldig bestuderen om een onderscheid te maken tussen mogelijke ongewenste bijwerkingen en ziekten die zich ook zonder vaccinatie zouden hebben voorgedaan”.

Dat, lieve lezers, is de uitspraak van een “hypocriet.” Tienduizenden mensen zijn overleden aan onderliggende ziekten binnen 28 dagen nadat zij positief waren bevonden op SARS-CoV-2, maar hun sterfgevallen zijn bestempeld als “beslist Covid” en opgenomen in de Covid-sterftestatistieken (gelooft u dit niet? Bekijk dan de grondige analyse van ONS- en NHS-gegevens). Maar natuurlijk moeten we deze methode om sterfgevallen te tellen alleen gebruiken als het om Covid gaat. Want als het om het vaccin gaat, wordt ons verteld dat zij waarschijnlijk zijn gestorven aan hun “onderliggende aandoeningen”, wat betekent dat we alle berichten over sterfgevallen met een “korreltje zout” moeten nemen.

Dr. Vernon Coleman: "Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik"

Het probleem hierbij is dat deze berekeningsmethode ertoe heeft geleid dat het Britse volk bijna een jaar lang onder een dictatoriale tirannie heeft geleefd.

Dit zijn alleen de directe bijwerkingen van de Covid-vaccins, en alleen de bijwerkingen die zijn gemeld. Men moet er niet eens aan denken welke andere nadelige bijwerkingen we op de lange termijn zullen zien…

VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties

Vorig artikelGran Canaria: asielzoekers verwoesten appartementen
Volgend artikelTotalitarisme vanuit Davos: wat is de agenda van de Great Reset?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in