Je kunt geen mondkapje dragen omdat je gezondheidsproblemen hebt? Dan word je getaserd en moet je nog wat meer politiegeweld ondervinden. Dit is wat er in Madrid is gebeurd – en binnenkort ook in jouw stad!

Illegale migranten uit Noord-Afrika vernietigen de Spaanse stad Mellila

  De WHO mag haar Coronapropaganda via Wikipedia verspreiden 
Vorig artikelBericht van Trump: erkent nederlaag wanneer kiescollege Biden tot winnaar kiest
Volgend artikelNieuwe ‘Coronacampagne’ Duits ministerie: ANAL
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Geloven jullie dat allemaal,?ik draag ook om gezondheidsredenen geen masker maar wordt altijd naar mijn documenten gevraagd, en dan geen probleem

  2. Gewoon masaal dat ding niet op je neus en massaal je eigen niet laten testen en die corona kul is afgelopen. Zolang mensen meedoen met deze kul blijft dit doorgaan. Deze mensen zijn medeschuldig wat er nu gaande is.

  3. Spanje is het Fascisme van El Generalissimo Franco nog niet verleerd

    We zitten zelf bijna in hetzelfde schuitje

    Of beter: VAASJE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in