seagul / Pixabay

Ik heb al het bewijs dat we hebben in dit artikel gebundeld, dat bewijst dat Grafeenoxide, Grafeenhydroxide en andere Grafeenvarianten in feite door regeringen en Big Pharma bij mensen ingespoten worden. Dit bewijs is al talloze malen ontdekt en bewezen door onafhankelijke onderzoeksteams, wetenschappers, Biotech klokkenluiders en de weinige ethische journalisten die er nog zijn. Er is een gezamenlijke inspanning van de door het farmaceutische kartel gefinancierde “factcheckers”, Big Tech platforms en mainstream media, om het bewijs te verbergen en de mensen die dit aan het licht brengen te belasteren, schrijft Dr. Ariyana Love.

Als u de bewijzen die hier gegeven worden doorneemt, moet u actie ondernemen voor de veiligheid van u en uw gezinnen.

Bezorg alle oorlogsmisdadigers die aan dit COVID-doodsprikprogramma deelnemen een kennisgeving van aansprakelijkheid voor de moorden die zij begaan.

Dit is een definitieve actie die iedereen kan ondernemen, wereldwijd.

De kennisgevingen zijn reeds opgesteld door juridische teams, dus waarom zouden wij ze niet gebruiken en onze vijanden in de verdediging laten gaan. De misdadigers zullen herinnerd worden aan de processen van Neurenberg, en ervan op de hoogte gebracht worden dat zij berecht zullen worden. Zij moeten ophouden willens en wetens te handelen bij het verplicht stellen het verplicht stellen van “vaccin”-doodprikken en het afdwingen ervan. Het bewijs voor het gevaar is duidelijk en er zijn sterfgevallen bewezen. Iedereen die deze dodelijke “vaccin”-injecties toedient of oplegt, doet dat zonder geïnformeerde toestemming.

Verzameling van bewijzen

Op 2 november heeft een vooraanstaand Professor aan de Universiteit van Almeria, Dr. Pablo Campra, zijn ontdekking van Grafeen in meerdere Covid-19 “vaccin”-flesjes onthuld, met behulp van Micro-Raman Spectroscopie. Het verslag van de Universiteit van Almeria van Dr. Campra toonde de opsporing aan van grafeen en grafeenoxide in 8 monsters van verschillende “vaccin”-fabrikanten.

Als reactie daarop heeft Dr. Andreas Noack een vernietigende video uitgebracht waarin hij commentaar geeft op het verslag van Dr. Campra. Dr. Noack is chemicus en ’s werelds meest vooraanstaande deskundige op het gebied van actieve-kooltechniek en grafeen. Dr. Noack heeft zijn doctoraalscriptie gemaakt over hoe men grafeenoxide in grafeenhydroxide kan veranderen.

De video is van cruciaal belang. Dr. Noack zei dat twee van de frequentiebanden die Dr. Campra ontdekte van grafeenhydroxide waren. Grafeenhydroxide (GHO) is een monolaag van actieve koolstof, 50nm lang en 0,1nm dik (een atoomlaag dik). De injecties bevatten dus nano-scheermesjes van uitzonderlijke stabiliteit, die niet biologisch afbreekbaar zijn (een feit dat elke chemicus weet).

In feite versnijden en vernietigen deze nano-scheermesjes het hart, de hersenen en het hart- en vaatstelsel. De epitheelcellen worden ruw, zodat er dingen aan blijven kleven. Hij zegt dat toxicologen ze in een petrischaaltje niet met normale methoden kunnen vinden, omdat ze niet bewegen, en ze verwachten niet dat ze scheermesjes van nano-grootte zullen ontdekken. Bovendien is elke dokter die ze injecteert met kennis van deze kwestie, een moordenaar.

Grafeenhydroxide is een nieuw materiaal en toxicologen zijn er nog niet van op de hoogte. Daarom vallen er mensen door deze dodelijke injecties dood neer, vooral atleten, legt Dr. Noack uit. Dit is een “zeer intelligent vergif”.

Wat nog gruwelijker is, is dat als men een autopsie uitvoert, men niets zal vinden. Dit sluipwapen is zelfs na de dood niet meer op te sporen. De grafeenhydroxide nano-scheermesjes zorgen ervoor dat mensen inwendig doodbloeden.

“Zelfs als de mensen niet onmiddellijk dood neervallen, snijdt het de bloedvaten beetje bij beetje open… ik kan als scheikundige zeggen dat wij er absoluut zeker van zijn dat de grafeenhydroxide erin zit… als scheikundige weet je dat als je dit in het bloed spuit, je een moordenaar bent.”

  Waarnemingen van mogelijke microbiota in COVID mRNA-vaccins door Dr. Pablo Campra Madrid

Dr. Noack werd vermoord enkele dagen nadat hij had bekend gemaakt en deze video had vrijgegeven.

Zijn vrouw deed de mededeling dat het een brutale sluipaanval was.

Zij smeekt ons om de moed te hebben om te GELOVEN en om NU TE HANDELEN om dit aan de kaak te stellen! Zij zei dat haar man een vriendelijke ziel is en dat hij dit voor ons gedaan heeft, hij is voor ons allen gestorven.

Er worden wat geruchten verspreid om u af te leiden en te verwarren aangaande zijn vermoedelijke moord en de mainstream media zwijgen er steeds over, maar hier is wat extra bewijs dat hij vermoord is. De vrouw van Dr. Noack heeft een update vrijgegeven waarin zij zegt dat zij gelooft dat hij werd vermoord.

Stuur deze video en mijn artikel nu door naar alle dokters, deskundigen en wereldleiders.

Regeringen injecteren nu al 5-jarigen met Pharma’s dodelijke injecties die grafeenhydroxide scheermesjes bevatten. Deze technologie zal hun binnenste opensnijden en aan onze kinderen een gruwelijke, pijnlijke dood bezorgen!

Vorig jaar heeft de Oostenrijkse politie de deur van Dr. Noack ingetrapt en hem gearresteerd, in een poging om hem te beletten zijn mond open te doen. Het incident werd op camera opgenomen. Hij was duidelijk een doelwit.

Dr. Pablo Campra was de eerste die in juli 2021 met behulp van transmissie-elektronenmicroscopie heeft ontdekt dat het Pfizer serum grafeenoxideschilfers bevat. Zijn opsporingstechnieken omvatten ook infraroodspectroscopie gecombineerd met optische microscopie.

Vóór de ontdekking van Dr. Campra heeft een ander Spaans onderzoeksteam, La Quinta Columna genaamd, in juni hun ontdekking vrijgegeven, dat de COVID serums in al hun varianten, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, enz. een aanzienlijke dosis grafeenoxide nanodeeltjes bevatten, zo meldt Global Research.

Dr. Ricardo Delgado een biostatisticus en oprichter van La Quinta Columna, ontdekte dat 99% van de Pfizer inhoud grafeenoxide is. Zijn team werd besmeurd door factcheckers die geen enkel bewijs leverden voor hun lasterlijke beweringen.

In mijn artikel getiteld, “Graphene Oxide The Vector For Covid-19 Democide,” leg ik het chemisch proces uit dat betrokken is bij het reduceren van Grafeenoxide tot een helder vloeibaar serum door het zuurstofgehalte te verlagen. Daardoor is Gereduceerd Grafeenoxide (RGO) dodelijker. Dus ja, het is wetenschappelijk mogelijk dat COVID serums voor 99% uit grafeenoxide kunnen bestaan.

Het team van Dr. Delgado heeft een wetenschappelijk rapport vrijgegeven van hun optische en elektronenmicroscopie analyse waaruit blijkt dat er Grafeenoxide gevonden is in vier “Covid-19 Vaccins”. Orwell City bracht het nieuws in het Engels. Daarna heeft La Quinta Columna een tussentijds verslag aangevraagd bij de Universiteit van Almeria, getiteld: “DETECTION OF GRAPHENE IN AQUEOUS SUSPENSION SAMPLE”.

Het verslag van La Quinta Columna werd op 28 juni 2021 oorspronkelijk in het Spaans gepubliceerd .

“Het probleem is dat dit geen vaccin is, dit is een dosis grafeen aan een persoon.”- Dr. Ricardo Delgado

Whitney Webb deed een poging tot een lasterstuk over de ontdekking van La Quinta Columna en de Universiteit van Almeria, waarin zij de geloofwaardigheid van Dr. Ricardo Delgado rechtstreeks aanviel, zonder iets wezenlijks te zeggen. Onderzoeksjournalist Ramola D. en ikzelf hebben Whitney’s Webb van leugens ontkracht.

  Vaccinbeschadigden: De prijs van angst (II)

Op 19 augustus vond een ander onderzoeksteam, dat de naam “The Scientist Club” draagt, grafeen in 7 vooraanstaande Biotech serums, waarbij gebruik gemaakt werd van Optische Microscoop, Donkerveld Microscoop, UV absorptie en fluorescentie spectroscoop, Scanning Electron Microscopen, Transmissie Electron Microscoop, Energie Dispersieve Spectroscoop, Röntgen Diffractometer, en Nucleaire Magnetische Resonantie instrumenten om de morfologie en inhoud van de serums te verifiëren. Voor de hoogtechnologische metingen en de verzorging van het onderzoek werden alle controles geactiveerd en referentiemetingen uitgevoerd, om gevalideerde resultaten te verkrijgen.

Om voor de hand liggende redenen hield The Scientist Club hun identiteit geheim. Zij analyseerden Pfizer, Moderna, Janssen en AstraZeneca en vonden een op koolstof gebaseerd substraat met ingebedde nanodeeltjes, grafeenschilfers en grafeenoxide.

Er werden door wetenschappers in Japan niet-aangegeven metaalhoudende bestanddelen gevonden, waardoor de Japanse regering het gebruik van de serums van Moderna stopzette. Het Japanse ministerie meldde dat de gevonden deeltjes op magneten reageerden en dat men daarom vermoedde dat het om een metaalverontreiniging ging. Grafeen, Grafeenoxide (GO) en Gereduceerd Grafeenoxide (RDO) hebben alle paramagnetische eigenschappen.

In september bracht een Duits team vernietigende bewijzen aan het licht van verontreinigingen in “vaccins” en autopsies die “vaccins” in verband brachten met sterfgevallen.

Dr. T. deed in deze dringende mededeling een oproep aan alle medici om magnetische verschijnselen te melden, omdat zij gelooft dat grafeenoxide schilfertjes verantwoordelijk zijn voor het “vaccin”-geïnduceerd magnetisme waarvan wij internationaal getuige zijn geweest. Dr. Andrew Goldsworthy (gepensioneerd) van het Imperial College London heeft het mogelijke mechanisme hier uitgelegd.

Pfizer klokkenluidster Karen Kingston heeft in augustus onthuld, hoe grafeenoxide onder een handelsgeheim verborgen was, en dat het daarom niet in de octrooien vermeld stond. Maar Kingston legt uit, dat het in feite het hoofdbestanddeel is van de Covid-19 serums.

Een andere hoofdwetenschapper van Pfizer heeft in november alarm geslagen, en heeft op Stew Peter’s Show interne e-mails laten uitlekken van topmanagers en wetenschappers van Pfizer die bespraken hoe ze voor het publiek gingen verbergen dat er grafeenoxide in hun serums zit.

In april 2021 riep Health Canada anderhalf miljoen KN95 gezichtsmaskers terug die grafeen bevatten. Kinderen waren op Canadese scholen gedwongen deze maskers te dragen. Health Canada vergeleek het dragen ervan met het de hele dag inademen van asbest. Deze giftige maskers waren afkomstig van het Chinese Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd.

Dr. Robert Young heeft met behulp van Scanning & Transmission Electron Microscopy gevonden dat er grafeenoxide zit in vier serums met het handelsmerk Covid-19, 11 september 2021.

Dr. Franc Zalewski vond ook grafeenoxide in het Pfizer serum.

Dr. Antonietta Gatti heeft onlangs een video-interview gedaan over de giftigheid van grafeenoxide nanometaaldeeltjes voor cellen. Zij heeft ze gevonden in de “vaccins”, PCR kits en gezichtsmaskers.

In haar baanbrekende rapport uit 2017 met Dr. Stefano Montanari legt Dr. Antoinetta Gatti uit dat nanodeeltjes in cellen het aangeboren afweermechanisme van cellen vernietigen en bloedklonters, dodelijke ontstekingen, trombi en multi-orgaanfalen veroorzaken door nanometaaldeeltjes, die niet biologisch afbreekbaar zijn en inderdaad biopersistent. Zij kunnen zowel cellen binnendringen, DNA beschadigen, als door het bloed worden meegevoerd om zich met organisch materiaal te binden en in organen te stollen.

Een Slowaaks team analyseerde PCR-kit neusuitstrijkjes met behulp van SD Biosensor, Abbott en Nadal in een ziekenhuislaboratorium van Bratislava. Het team ontdekte dat wanneer de grafeenoxide-hydrogels van DARPA in contact komen met organische vloeistof (b.v. speeksel) zij binnen enkele minuten rechthoekige kristalstructuren beginnen te vormen. Deze groeien geleidelijk op een fractale manier. Een Duits onderzoeksteam heeft ook de kristalgroei van de GO hydrogels gefilmd.

  Schop me

Wetenschappelijke papers en octrooien

Uit verscheidene wetenschappelijke artikelen blijkt dat grafeenoxide gebruikt wordt bij gentherapie als een steiger of platform voor het afleveren van mRNA in cellen door zijn hoge elektrische geleidbaarheid en vermogen om celmembranen te doordringen. De kristallijne netwerken vormen zich in de lichaamsvloeistof en vermenigvuldigen zich na injectie en in het serum zelf, zoals te zien is in deze video van het Pfizer serum. Het lijkt zeker op nano hoogfrequente antennes.

Wetenschappers hebben een nieuwe manier ontwikkeld om koolstofnanobuisjes te maken aan het NanoScience Center van de Universiteit van Jyväskylä, Finland, en aan de Harvard Universiteit, in de VS.

Grafeen maakte deel uit van het eerste menselijke genoomproject dat in 2001 van start ging. mRNA gentherapie Nanotech die grafeenoxide als vector gebruikt, werkt op CRISPR technologie, en het is ontwikkeld door Pfizer,Moderna, en BioNTech, als behandeling voor zieke kankerpatiënten. Vanwege de cytotoxiciteit (celdood) in gezonde cellen en het feit dat alle dieren stierven in de dierproeven, werd de Grafeenoxide Nanotechnologie nooit goedgekeurd voor gebruik op Mensen! Waarom wordt deze technologie nu gebruikt op gezonde mensen en op kinderen, die geen risico lopen op COVID?

Het zou iedereen nu toch wel duidelijk moeten zijn dat het farmaceutische kartel deze technologie wereldwijd gebruikt, in illegale proeven op mensen, en probeert hun giftige “vaccins” straffeloos aan iedereen op te dringen.

Nanografi vervaardigt Graphene Oxide Nanotubes en intranasale vaccins voor Covid-19 medicijnafgifte.

Wetenschappers hebben reeds de neus-naar-hersentranslocatie en de cerebrale biologische afbraak door intra-neus-spray bestudeerd, met gebruikmaking van dunne grafeenoxide-nanosheets. Vergist u zich er niet in, neusspray “vaccins” bevatten grafeenoxide nanodeeltjes.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, dan is hier een artikel in de main stream media dat probeert grafeenoxide “griepvaccin” neusspray te verkopen als een soort van beschermende interventie.

Dr. Chunhong Dong is hoofdauteur van een studie van het Instituut voor Biomedische Wetenschappen in China, waarin hij opschept,

“Deze studie geeft nieuwe inzichten in het ontwikkelen van hoogwaardige intranasale vaccinsystemen met tweedimensionale plaatvormige nanodeeltjes.”

Grafeenoxide is zorgvuldig gemanipuleerd als “adjuvans voor immunotherapie” en Polyethyleenglycol (PEG), een ander zeer giftig gif, wordt gebruikt als coatingpolymeer. PEG’s worden op grote schaal gebruikt als additieven in geneesmiddelen, cosmetica, en levensmiddelen. Maar PEG’s gaan gepaard met potentieel levensbedreigende overgevoeligheidsreacties, waaronder anafylaxie.

Dit is geen groot merk, maar zij vermelden wel “Koolstofgrafeen geladen nanodeeltjes en microdeeltjes” in hun Sars-Cov2 octrooi-uitvinding.

Hier is een lijst van “peer reviewed” medische studies over de toxiciteit van grafeenoxide en hoe het bloed erdoor stolt. Hoeveel meer bewijs hebt u nodig om te GELOVEN?

Dr. Armin Koroknay, Onderzoeksdirecteur van het Private Consultants and Research Institute van Zürich, heeft de effecten van COVID “Vaccinatie” op het bloed geanalyseerd.

Dr. Bärbel Ghitalla en haar team legden verschillende merken onder de microscoop en vonden dingen die zij niet konden verklaren, maar die wel verklaard worden in de “Covid-19 vaccin” octrooien. Lees ook: Grafeen wordt van gevaccineerden op ongevaccineerde mensen overgebracht.

Bent u nu een gelovige?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMensen hebben hun immuunsysteem met vaccins doodgespoten
Volgend artikelFase 2 van de Grote Reset: Oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Steeds weer die angstporno dat Grapheen oxide niet uit het lichaam verwijderd kan worden. 1 Google search eerste link 300 studies die bewijzen dat het wel kan.In short, around 300 clinical studies conducted by the Spanish and others in different universities conclude there are two things that can eliminate graphene oxide: N-acetylcysteine or glutathione, and high doses of Vitamin D. What glutathione does is counteract free radicals and oxidants, all the toxins that can enter the body.
  A Question of Toxicity: Graphene Oxide Removal – Lightnet
  http://www.lightnet.co.uk/a-question-of-toxicity-graphene-oxide-removal/ Welke site is nog te vertrouwen in zijn informatie. En indrukwekkende vid van Andreas Noack. Vermoord?? Mogelijk. Hij werd ziek. Zijn zwangere vrouw 4 uur met reanimatie bezig geweest en toen kwam het ambulancepersoneel met een AED. Iedereen die EHBO gedaan heeft weet dat dat onmogelijk is.Gelukkig was ik al NAC en Glutathion aan het slikken. NAC dreigt in de USA verboden te worden. Maar dat is al een tijdje bezig.

  • Beste remedie .
   Niet vaxxen 😀
   Heb je daar geen last van waarde Gertrude.
   Niet zo spitten in de vullus berichten (goede raad) .
   Trouwens je zegt het zelf 🙂
   Groeten .

 2. Wat is de kans dat iemand 4x met een placebo ingespoten wordt voor vax en boosters? Als die kans 100% is, zou dat betekenen dat bepaalde batches aan bepaalde spuittoko’s geleverd worden, en/of aan bepaalde huisartspraktijken waar aan inspuiten gedaan wordt. Dit zou dan lokaal, of regionaal georchestreerd moeten worden, en zeer bewust ook.

  Ik vraag me af of het zo is. Want waarom beweren nog steeds heel veel Ingespotenen dat ze geen problemen hebben met 3 spuiten en nog fris een 4e gaan halen.

  • Ik denk dat het nog te vroeg is om te oordelen of alle prikken onschadelijk zijn bij iemand. We zitten nog maar bij de korte termijn effecten, wat doen ze bij de middellange en lange termijn?
   Ik zie het om me heen. Mensen krijgen iets maar denken dat het aan de prikken ligt? Nee
   Die persoon kreeg gewoon kanker, wordt niet gedacht aan de prikken.
   Mensen krijgen ergens last van maar zullen het niet linken aan de prikken, zo simpel is het. Ze vertrouwen het middel volkomen en denken niet verder na.
   Plotseling overleden, tja dat gebeurde ook voor de prikken.
   Je ziet het toch bij de atleten, bijna 800 atleten neer gegaan, maar hoor je iemand over bijwerkingen??
   Het wordt bijna als gewoon gezien al. Ze verzinnen van alles om het te verklaren, maar niemand hoor je dat het aan de prikken zou kunnen liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in