© National Cancer Institute op Unsplash

In een paper van wetenschappers van het Wuhan Institute of Virology wordt gesteld dat veel patiënten die ernstige SARS-CoV-2 symptomen hadden, ook “lymfopenie” hadden, dat is de depletie van alle belangrijke immuun T-lymfocytencellen. Deze depletie werd veroorzaakt door apoptose, of de cellulaire zelfmoord, van T-cellen na infectie.

De aantrekkingskracht op T-cellen en het vermogen om ze te infecteren hadden niets te maken met de gebruikelijke manier waarop het COVID-virus andere cellen infecteert, zoals longcellen, omdat T-cellen niet de benodigde receptoren hebben, bericht Mary Villareal.

SARS-CoV-2 vernietigt echter de immuun T-cellen op soortgelijke wijze als het humaan immunodeficiëntievirus dat doet.

]T-lymfocyten zijn de cellen die verantwoordelijk zijn voor het doden van geïnfecteerde of kankercellen. Het zijn een soort witte bloedcellen die het lichaam beschermen tegen kankercellen en cellen die besmet zijn geraakt door ziekteverwekkers, zoals bacteriën en virussen.

Deze T-cellymfocyten ontwikkelen zich uit de stamcellen in het beenmerg, en zij migreren via het bloed naar de thymus. De thymus is een deel van het lymfestelsel, dat vooral werkt om de ontwikkeling van rijpe T-cellen te bevorderen, die nodig zijn voor de cel-gemedieerde immuniteit. Dit is een soort reactie waarbij de afweercellen geactiveerd worden om een infectie te bestrijden. T-cellen functioneren om geïnfecteerde cellen actief te vernietigen en anderen het signaal te geven om aan de immuunreactie deel te nemen.

Onderzoek toont dramatische dalingen in T-cellen aan

Uit het artikel bleek verder dat er dramatische dalingen zijn in T-cellen, en ook in CD4 en CD8 cellen.

In de uitleg over hoe zij genetische tests uitvoerden om er zeker van te zijn dat de T-cellen werkelijk geïnfecteerd raken, zei de onderzoeker dat zij de aanwezigheid van SARS-CoV-2 virale antigenen in PBC’s analyseerden met behulp van flowcytometrie. De resultaten suggereerden dat T-lymfocyten geïnfecteerd waren, en bij een bepaalde patiënt vertoonden de T-cellen ook hoge infectiepercentages. Het team bevestigde ook de aanwezigheid van viraal antigeen in T-lymfocyten uit patiëntenbloed.

  President Macron zegt dat hij vaccinpassen introduceert om de ongevaccineerden "pissig" te maken

Bij het prepareren van postmortale longsecties van patiënten met fatale injecties konden zij de infiltratie van T-lymfocyten en de virusinfectie analyseren, en zij ontdekten dat de infiltratie van T-lymfocyten in de longsectie ook positief was voor SARS-CoV-2 NP-kleuring, wat erop wijst dat het virus de long geïnfecteerd heeft.

Alles bij elkaar genomen toonde het de aanwezigheid aan van SARS-CoV-2 virusantigeen in T-lymfocyten, hetzij in het bloed, hetzij in de longsectie van COVID-19 patiënten.

Volgens de onderzoekers gebruikt HIV ook dezelfde receptor als SARS-CoV-2 om lymfocyten binnen te dringen, en hetzelfde gp120-eiwit om het binnendringen in de cellen te vergemakkelijken, waardoor hun effect op lymfocyten in veel opzichten vergelijkbaar is.

AIDS, kanker door vaccins

Er waren ook berichten geweest dat de COVID-vaccins in een alarmerend tempo kanker en door vaccinatie veroorzaakte AIDS veroorzaakten. Drie klokkenluiders zijn erin geslaagd om van het Ministerie van Justitie gegevens te verkrijgen over de COVID-19 vaccins en hun schadelijke effecten.

Een van deze klokkenluiders is de arts Ryan Cole, die eerder dit jaar ook sprak tijdens het COVID-panel van senator Ron Johnson van Wisconsin. Cole zei dat hij heeft gemerkt dat bepaalde virussen toenemen, terwijl slechts een beperkt aantal T-cellen de kankers in toom houdt. In de 40.000 biopsies die hij het afgelopen jaar gedaan heeft, zei Cole dat hij veel soorten kanker gezien heeft bij gevaccineerde personen.

Dr. Zev Zelenko, die spreekt over de negatieve effecten van de COVID-vaccins, zei dat een prik de tumoronderdrukkende genen kan beschadigen, en dat de mensen in wezen hun immuunsysteem doden.

  Sterftecijfers zijn hoger na massavaccinaties, zo blijkt uit een analyse van wereldwijde gegevens

“En daarom is er dus een enorme piek in kankers. Een enorme toename van auto-immuunziekten, opportunistische infecties. Om nog maar te zwijgen van bloedklonters, hartaanvallen, beroertes, myocarditis, miskramen, eierstok-testiculaire disfunctie, hoogstwaarschijnlijk onvruchtbaarheid en antilichaam-afhankelijke verhoging,” zei hij.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over het ontwikkelen van VAIDS en kanker door COVID-19 vaccins.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProfessor John Mearsheimer legt uit wie verantwoordelijk is voor de Oekraïne-Rusland crisis (Nederlands transcript)
Volgend artikelGrafeen COVID-19 dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De “ echt nare “ complicatie zijn volop onder ons! Dr Mike Yeadon heeft ons in het begin al gewaarschuwd dat dit middel op termijn vele mensen zullen doden!
  Waarom prevaleerde angst boven jezelf goed in te lezen, te zoeken naar wat ECHT NIEUWS en wat NEPNIEUWS was. De overheid heeft de hele bevolking “ voorgelogen” waarom laten mensen zich zo snel bang maken? Bill Gates spreekt nu al over de volgens pandemie en dan noemt hij de virussen er nog Anterax, pokken , pest en nog een paar allang uitgestorven infectie ziekten er bij. LET OP MENSEN❗️In de Ukraine zijn 20 biolaboratoria ontdekt die onder het Pentagon strikt geheim werkten! En daar in die labs werd nou juist onderzoek gedaan naar deze virussen!!! BLIJF WAKKER MENSEN. Een echt virus in combinatie met angst, en de producent van vaccins, en de grootste financier van de WHO is een DODELIJKE COMBINATIE.
  Deze “ beruchte aanhanger van de eugenetica” is uit op ons leven! Dat is beter voor planeet aarde❗️ZIET U DE VERBANDEN!❓‼️ Laat u nooit meer bedotten door welke overheid of advies dan ook!

  • Er zij mensen dit dit vsmaf het begin al zagen en er zijn mensen die dit nooit zullen/durven/willen doorzien.

   Die griezel moet echt onschadelijk grmaakt wordrn.

 2. Zojuist op mijn werk een mevrouw geholpen die nog steeds een mondkapje droeg.
  Ik wees haar op het feit dat het niet meer in de zaak ´verplicht’ is.
  Ze antwoordde dat ze dit puur voor haarzelf deed omdat haar immuunsysteem ‘niets meer doet’.
  Ze zei dat ze al vier keer was ingeënt!!
  Ik zei dat dat dan weinig nut heeft gehad…
  Ik vond dit eigenlijk zo erg…de stumper.

  • Wist ze werkelijk niets?? En ze ging maar door met boesteren?? Zielig ja…maar aan de andere kant dankzij hun stupiditeit hebben ze de GloboPsycho’s de bijl in de hand geduwd.

   • Is ook zo, ze zijn helaas te kortzichtig om dat te snappen en te goed van vertrouwen in de autoriteit.
    Ik had de indruk dat ze er echt geen chocola van kon maken.
    Als meer van deze onwetenden straks in het najaar ziek worden…Is er natuurlijk weer een zogenaamde gevaarlijke mutant ontstaan…en begint de hele onzin weer opnieuw.
    Ik hoop het niet maar vrees het ergste.

 3. Ja, ik geloof ook dat al die gevaccineerden en geboosterden, hun immuunsysteem hebben laten dood spuiten. Gisteren werd ik door een vriendin gebeld, die vertelde dat ze goed ziek was geworden van griep of corona? Ze had alle vaccinaties gehad en 2 boosters, pneukokken- en griep vaccinatie, en dat allemaal in 1 jaar tijd, dat kan toch niet goed gaan zoveel vaccinaties in zo’n korte tijd. Ik begrijp niet dat die mensen zelf niet nadenken, een kind kan dit zelfs bedenken. Die mensen laten gewoon maar kritiekloos met hun gezondheid sollen, laag- of hoogopgeleid maakt niets uit, ik begrijp er niets van.

 4. Nee, ik stel vast uit eigen ondervinding dat zeker niet alle vaccins schadelijk zijn.
  Ik ben niet-gevaccineerd en loop nu rond met alle symptomen van de griep…
  Ja, ik word veronderstel nu in paniek te zijn en mij snel laat testen maar doe niet mee aan die nonsens. Mijn buren, vrienden en veel familie zijn wel gevaccineerd maar lopen niet ziek rond.
  Kunnen uiteraard nog steeds ziek worden want het is winter maar dan moesten die volgens mijn logica voor en niet na mij ziek worden… Want volgens veel berichten van experten en onderzoekers zitten die nu met één been in hun graf.
  Dus beetje relativeren kan hier geen kwaad.
  Ken wel 1 persoon die na één week na de eerste vaccin door bloedklonters in de hersenen is gestorven. Alles is duidelijk geen exacte wetenschappen.
  Enfin, dat is wat ik met eigen ogen vaststel want geloof niemand meer.
  Die Aids en kanker kunnen nog komen maar geef de griep ook wat aandacht, die hebben ze twee jaar in het hoekje geduwd.

  • Dacht je dan dat de griep is uitgestorven?
   De INJECTIES laten de natuurlijke “weerstandsverhogers/opruimers” echt niet verdwijnen.

   Gisteren nog iemand gefeliciteerd die vol trots vertelde dat hij een griep met naam dacht te hebben….. Sukkels!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in