In zijn laatste serie beelden van bloedmonsters genomen van zowel “gevaccineerde” als ongevaccineerde mensen, heeft Dr. Philippe van Welbergen aangetoond dat het grafeen dat bij mensen wordt ingespoten zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, dat het magnetische eigenschappen krijgt of een elektrische lading, en dat de vezels aanwijzingen vertonen van complexere structuren met strepen, bericht Dailyexpose.uk.

Hij heeft ook aangetoond dat “scherven” grafeen van “gevaccineerden” worden overgebracht op vaccinvrije of ongevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen vernietigd worden en bloedklonters bij de ongevaccineerden ontstaan.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten om het publiek te waarschuwen voor de schade die door Covid-injecties aan het bloed van mensen wordt toegebracht, door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe, geïnterviewd op een Zuid-Afrikaans buurtkanaal, Loving Life TV, (zie Frontnieuws Duitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”). Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en het laat op gang komen van hevige menstruaties (vrouwen vanaf hun 60e), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen te zien. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien. Wij weten nu dat deze buisvormige structuren grafeen zijn.

  Veranderingen in het aangeboren immuunsysteem als gevolg van Corona-vaccinaties

Sindsdien is Dr. Philippe regelmatig te gast geweest bij Loving Life TV: hij heeft de uitrol van de experimentele Covid-injecties aan de kaak gesteld; hij heeft updates gegeven over de toenemende schade die de experimentele Covid-injecties in de loop van de tijd aan het bloed toebrengen; en hij heeft updates gegeven over de Covid-situatie in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV om beelden vrij te geven van zijn nieuwste dia’s van bloedmonsters. De livestream was lang, dus heeft Loving Life TV hem in twee delen opgesplitst.

Deel één is een discussie met antwoorden op vragen van het publiek.

In deel twee presenteert Dr. Philippe de beelden van zijn nieuwste bloeddia’s en legt hij uit wat er op de beelden te zien is. Hij bespreekt bijna 100 bloeddia’s van zowel “gevaccineerde” als ongevaccineerde patiënten. Zijn dia’s laten zien dat ongevaccineerde patiënten “door shedding geïnfecteerd zijn met vaccintoxines”.

Hieronder ziet u een kort fragment uit deel twee, met dank aan The Timeline Post kanaal op Telegram.

Dr Philippe (Part Two), The Blood Slides, 12 February 2022

Hieronder ziet u een afbeelding van typische gezonde rode bloedcellen, gezien met een microscoop, hoe bloed eruit hoort te zien. Er is geen stolling of vreemde voorwerpen in te zien.

De volgende afbeelding is van een persoon die geïnjecteerd is met het experimentele serum Covid. Het bloed is gestold, de misvormde rode bloedcellen zijn samengeklonterd. De cel die in het beeld omcirkeld is, is een gezonde rode bloedcel, een van de weinige in het beeld, die naast de grafeenvezels zit. U ziet de grootte van de grafeenvezels in verhouding tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte zullen de haarvaten blokkeren. U kunt ook zien dat de grafeenvezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.

  MUST WATCH: Niet eerder gepubliceerde opname - Pfizer wetenschapper bevestigt risico en "zeer stiekeme" bijwerkingen van mRNA COVID prikken

Een paar weken voordat de video hieronder gemaakt werd, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende kanten van de grafeenvezels. In het onderstaande beeld zijn rechts van de vezel de cellen gestold en aan de linkerkant is wat lijkt op een spleet of ruwweg achterwaartse “C”-vormige tussenruimte. Dr. Philippe zegt dat dit “gedrag” vroeger niet gezien werd, maar dat het nu plotseling in bijna elk monster gezien wordt. Het is een aanwijzing dat “deze dingen veranderd zijn, hun reactie met de omringende bloedcellen is veranderd … en ik weet niet wat de aanleiding is geweest,” zei hij.

De afbeelding hieronder is van een bloedmonster van een vaccinvrij, of ongevaccineerd, driejarig kind. Het toont stukjes of “scherven” van grafeen die “het resultaat zijn van shedding,” met andere woorden het grafeen is overgebracht van “gevaccineerde” ouders op hun ongevaccineerde kind.

Hieronder ziet u de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig ongevaccineerd kind, wiens bloed geïnfecteerd en vernietigd is door de overdracht van grafeen van diegenen uit zijn/haar omgeving die een Covid-injectie hebben gehad. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in feite verlamd, het kind kan zijn rechterarm niet optillen en het bovenbeen functioneert niet goed.

De presentatie van Dr. Philippe is werkelijk een oogopener en afschuwelijk – een must om naar te kijken, vooral voor degenen die verkondigen dat Covid-injecties “veilig” zijn en erop staan dat mensen geïnjecteerd worden. De Covid-injecties zijn genocidewapens, en dat de mensen die ze ontworpen hebben nog steeds vrij rondlopen is ongelooflijk.

  Tragisch: Vrouw beschrijft ernstig vaccinletsel vanuit ziekenhuisbed

U kunt de presentatie hieronder bekijken of HIER op Loving Life TV.

Loving Life TV: Dr Philippe (Part Two), The Blood Slides, 12 February 2022 (90 min)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATEVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBiolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?
Volgend artikelDr. Vernon Coleman – “Mondkapjesdragers zijn lafbekken voor de grillen van de klinisch gestoorden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. In mijn jeugd kregen we de rook van een aluminiumindustrie zi nu en dan te ruikrn. Een hele specifieke zoetige geur.

  Nadat er hier weer ern vliegtuigen langzaam, systematisch overvlogen ruik ik alweer een paar dagen een dergelijke geur.

  Ik denk dat we die zooi gewoon rondgespoten binnenkrijgen.

 2. er zitten bij jullie ook wat vijzen los geen wonder dat je wappys genoemd worden.eerst het zit in je lijf en kan er nooit meer uit nu kan het er wel uit, nogmaals hou jullie bij de echte dingen in plaats van dit belachelijke.

  • Wat vijzen los???duh?? bij jou ook ?? grafeenoxide is zeer schadelijk als je het vaccin neemt dan komt het direkt in je bloed en zeer moeilijk om te verwijderen…of het ook overgebracht kan worden via de lucht??
   Maar is wel goed artikel,want zo weet je of iets klopt of niet ipv maar wat te roepen als een kip zonder koppie…:)

  • Ben zelf op onderzoek gegaan. Heb een microscoop gekocht om bloedafstrijkjes te bezien. Inderdaad mensen die niet gevaccineerd zijn en leven binnen hetzelfde huishouden met gevaccineerden vertonen dezelfde structuren (de zogenaamde nano tubes) in hun bloed. Het verhaal klopt wel degelijk. PZG.

   • Ik geloof u direct hoor maar heeft u mensen zo ver gekregen om hun bloed druppel aan u over te dragen in uw omgeving, dat u dit weet? Dit betekent (en ook o.b.v. het artikel) dat iedereen nu voor elkaar moet uitkijken dus……

    Zou mooi zijn als u mijn bloed eens zou willen onderzoeken hierop :-).
    Ik ga er 95% van uit dat ik geen shedding van mensen die geprikt zijn in mij heb, zo wel, komt dat omdat ik boodschappen gedaan heb bij de AH…daar loopt van alles en iedereen rond…

 3. Ik heb even een vraag: als die grafeenoxide nou toch gewoon kan overspringen op ongevaccineerden heeft het dan nog zin om ongevaccineerd te blijven? Kun je dit op de een of ander manier tegenhouden. Of is het gewoon maar afwachten wanneer je aan de beurt bent? Graag in gewoon Nederlands want ik heb geen scheikunde/natuurkunde/medicijnen gestudeerd.
  Ik zie uw reactie graag tegemoet.
  Met vriendelijke groet,

  Ankie Mulder

  • We gissen of er grafeenoxide in zit.
   Maar er wordt ook met DNA, Spike eiwitten geklooid. Wellicht getest met wat chips, mogelijk verslavende bestanddelen of andere ellende. We weten het simpelweg niet.
   Er zit meer ellende in die injecties dan alleen de (mogelijke) grafeenoxide.

   Zelf vermoed ik dat ze met wat batches testen aan het doen zijn voor straks.
   En dat er daarom niet simpelweg door betrouwbare laboranten is uitgeplozen wat er wel/niet in zit.

   Dus enige veilige (of minst schadelijke) nooit die injecties nemen. (doel injecties is ook nu/straks chip).

   Volgens mij ben je hersenloos als je een onbekend goedje onder dwang voor eigen rekening “moet” nemen.

 4. En hou gaat dat dan in z’n werk, dat ‘het ‘ ‘overspringt’?? Ik vind het een overdreven verhaal en als t toch zo zou zijn, het is niet te voorkomen tenzij je alleen in een bunker gaat wonen.

 5. Wellicht zie ik spoken maar het lijkt wel of de tweedeling tussen vaxxers en non vaxxers op een ander level gewoon door gaat.
  Eerst waren het de vaxxers die de non vaxxers vermeden omdat die besmettelijk zouden zijn.
  En dan nu de non vaxxers die wantrouwig zouden moeten worden voor besmetting van de vaxxers middels shedding.
  Op deze manier gaat het wantrouwen verder en verder zodat iedereen elkaar gaat mijden.
  Gaan de non vaxxers straks eisen dat de vaxxers zich kenbaar maken middels een button of zo?
  Want shedding, mocht dat kloppen, is niet te zien of te bemerken.
  Laten we alsjeblieft niet paranoia worden.
  Leef gezond, eet gezond en heb een gezond vertrouwen in jezelf.

  • Shedding is wel degelijk te bemerken. Vrouwen wiens menstruatie opeens uitblijft of op meerdere momenten opkomt, of mensen die rode plekken krijgen van anderen die een poosje aan hun arm zitten. misselijkheid, keelklachten, slijmophoping

 6. Wat ik me toch afvraag is of die ongevaxten in deze reportage getest zijn met zo’n swap in de neus. Misschien zijn ze dan toch gevaxt zonder het te weten. Anders toch zeer scarry . En wat zou de elite dan doen om niet deze bloedklonters te krijgen.

 7. Grafeen is alleen overdraagbaar via lichaamssappen en bloed van gevaccineerde op/in een ongevaccineerde. Dus niet via luchtwegen naar de omgeving. Wat wel mogelijk is, dat het grafeen via chemtrails over de bevolkingen/landen gesproeid wordt. Zodat via het open lucht landbouw en oppervlakte water wat voor drinkwater gebruikt wordt het als nog binnen krijgt. Over milieu rampen gesproken is dit wel een hele extreme en geen enkele milieu actie groep komt in actie, omdat zij daar geen subsidie voor krijgen. Dat is bij iedere actieclub, als zij geen geld/subsidie krijgen om in actie te komen gebeurt er niets.

  • Dat kloptniet.
   Ik bleek geshed te zijn. Ook in de ” houd afstand” periode.
   Omdat mijn tandarts zo blij was met xn 1e prik dat alle klanten het moesten horen, heb ik het wrs van hem.
   Met biophotonentherapie is het weer verwijderd.
   Na een volgende tandartsbehandeling heb ik het niet weer gekregen.

 8. die lui aan de top hebben in de geschiedenis nog nooit mensenlevens enige waarde toegekend , oorlogen rooftochten enz ,en nu zegt een stel nazi`s dat er teveel mensen zijn ,oorlogen zijn niet grootschalig meer mogelijk. dus vaccineren eureka.

 9. Als shedding werkt via lichaamssappen, hoe kunnen kinderen het dan van hun ouders overkrijgen? Via eten van dezelfde lepel of zo?
  Of van zwemmen in een zwembad waar gevaccineerden in zwommen (elk zwembad dus)?

 10. Ja, precies….ook via een zwembad krijg je grafeenoxide en spike eiwitten in je lijf . Vorig jaar heb ik hier in Spanje gezwommen in het plaatselijke zwembad, waarin vele geprikten van het dorp ook zwemmen. Binnen anderhalve dag kreeg ik bloedneuzen, rugpijn, zware vermoeidheid, zwarte enkels, en strak gevoel in voeten en onderbenen ( neuropathie!). Ook kreeg ik steeds verhoging tot koorts bij lichte fysieke inspanning. Een teken dat mijn lichaam er tegen moet vechten. Ik heb het met 3x daags tarwegras drinken en chlorellatabletten innemen grotendeels weg gekregen. Het heeft 4 maanden geduurd. Mijn leven lang al heb ik een zwak immuunsysteem en weinig energie, maar Covid gaat aan mij voorbij, mede omdat ik nooit griepprikken nam, maar wel o.a. veel C1000, D en zink slik. Grafeenoxide wordt niet alleen over gedragen via sperma en speeksel, maar ook via zweet en huidschilfers. Er zijn ook mensen die de sauna bezoeken, en last krijgen. Bij mij is het ook aangetoond door mijn homeopate, die een haaranalyse heeft gedaan. Er zat idd grafeenoxide in mijn lichaam ,en zij zag vreemde eiwitten. Iedereen krijgt het binnen, ook via restaurants, je boodschappen, etc. Het zit overal op en aan. Alleen merken veel ongeprikte mensen het ( nog) niet, omdat hun immuunsysteem veel beter is dan het mijne. Ook nu heb ik weer last, sinds mijn camperbus naar de garage en de keuring is geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in