Volgens de studie zei twee derde – 65% – van de ongeveer 3.000 respondenten dat zij zich de komende twee maanden “absoluut niet” zouden laten vaccineren. 23 procent zei “liever niet”. Chantage door de overheid heeft zelfs een negatief effect op de bereidheid om zich te laten vaccineren. Volgens de enquête zou 75 procent zich niet laten beïnvloeden door beloningen voor gevaccineerden. Dergelijke stimulansen kunnen zelfs contraproductief zijn: omdat 18 procent zei dat beloningen hun bereidheid om zich te laten vaccineren zouden verminderen, bericht Corona-blog.net.

De weerstand tegen vaccinatie is groot, en de ongevaccineerden kunnen nauwelijks tot andere gedachten worden gebracht. Chantage door de staat heeft zelfs een negatief effect op de bereidheid tot vaccineren! De RND rapporteert hierover.

Volgens de enquête, die tussen eind september en medio oktober werd gehouden, is er nauwelijks iets te veranderen aan de ongevaccineerden. Zo verklaarde 89 procent van de ondervraagden dat het geen invloed zou hebben op hun eigen bereidheid zich te laten vaccineren als de intensive care-afdelingen opnieuw hun capaciteitsgrenzen zouden bereiken. Slechts vijf procent denkt dat deze omstandigheid hun bereidheid om zich te laten vaccineren zal vergroten.

Volgens de enquête zei twee derde – 65% – van de ongeveer 3.000 respondenten dat zij zich de komende twee maanden “absoluut niet” zouden laten vaccineren. 23 procent zei “liever niet”. Slechts twee procent van de ondervraagden wilde “in ieder geval” worden gevaccineerd. De overige tien procent was onbeslist of achtte een latere vaccinatie “waarschijnlijk” mogelijk.

De meerderheid kan niet worden veranderd door maatregelen

  Markering: Duitse universiteiten voeren armbanden in voor gevaccineerden

De meerderheid kan niet worden veranderd door maatregelen. Volgens het onderzoek hebben maatregelen die meer druk leggen op de ongevaccineerden eerder een negatief dan een positief effect op de bereidheid tot vaccineren. Dit geldt bijvoorbeeld voor een algemene toepassing van de 2G-regel in de vrijetijdssector (negatieve invloed 27 procent, positief 5 procent), voor een 3G-verplichting op de werkplek (negatief 21, positief 4), voor het zelf betalen van Coronatests (negatief 22, positief 3) of voor een gemakkelijker toegankelijk vaccinatieaanbod zonder afspraak (negatief 7, positief 3). Voor de overgrote meerderheid van de respondenten hebben de in de enquête gevraagde maatregelen en ontwikkelingen echter geen gevolgen voor de vaccinatiebereidheid.

Volgens de enquête zou 75 procent zich niet laten beïnvloeden door beloningen voor gevaccineerden. Dergelijke stimulansen kunnen zelfs contraproductief zijn: omdat 18 procent zei dat beloningen hun bereidheid om zich te laten vaccineren zouden verminderen.

Volgens de enquête hebben de respondenten tal van redenen waarom zij zich niet tegen het coronavirus hebben ingeënt. Vooral de twijfels over de veiligheid van de tot nu toe beschikbare vaccins staan centraal: een grote meerderheid vindt ze nog steeds onvoldoende getest (74 procent) en vreest schade door vaccins en gevolgen op lange termijn (62 procent).

Bovendien heerst er scepsis over de doeltreffendheid van de vaccins: de overgrote meerderheid (63 procent) van de respondenten benadrukt met name dat ook gevaccineerde mensen geïnfecteerd kunnen raken met corona en anderen kunnen infecteren. Gebrek aan tijd of gelegenheid voor vaccinatie wordt door slechts één procent als reden genoemd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

  Kindermisbruik door Duitse "elites"?
Vorig artikelHersenen, bloedvaten van covid gevaccineerden blijken te lijden aan stolling
Volgend artikelIerland: Recordaantal ziekenhuisopnames – hoewel 91% gevaccineerd is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Hah, het is soms een slechte karaktereigenschap? Maar ik heb grote problemen met autoriteit. Dit word soms op ADD geschoven.. Maar je moet van goede huizen komen of genoeg vertrouwen hebben gewonnen als je mij ergens van wil overtuigen.

   • Dat klinkt bekent in mijn oren, ik heb ook veel moeite met autoritaire personen. Want autoritaire mensen kunnen nooit logische hun verhaal onderbouwen, bij hen is het meer machtsmisbruik vanwege hun functie of hun te grote ego. Hun lichaamstaal verraad hen altijd van hun kwade bedoelingen. Als ze mij willen overtuigen moeten ze een goed onderbouwd verhaal hebben en deze op een logische basis uit kunnen leggen van hoe, wat en waarom en van hoe de actie/reacties zijn en dat liefst in een Jip en Janneke taal kunnen uitleggen, want vele proberen indruk te maken door veel moeilijke (technische) woorden te gebruiken, die ze vaak zelf niet weten wat die eigenlijk inhouden. Daar ik graag in discussie ga, blijkt in de praktijk dat het grootste deel afhaakt omdat zij zich zelf vast praten. Om mijn vertrouwen te winnen, moeten zij dat verdienen. Het is niet iets vanzelfsprekendheid of in voordeel van de twijfel. Ik wordt dan ook regelmatig als een lastig persoon ervaren, omdat ik niet omkoopbaar en niet chanteerbaar ben en hoe meer druk op mij gezet wordt om toch toe te geven, hoe meer ik ga dwarsliggen. Want tegen onrecht kan ik slecht tegen.

  • Ik weet niet hoe oud je bent? Maar als ik me niet vergis is in 2013 een wet afgeschaft uit de tijd van de koude oorlog dat je je eigen bevolking niet mag propaganderen in westerse landen. De media krijgt geld van de EU.. Denk je echt dat ze zichzelf in de broekzak gaan pissen?

  • Wetenschappers en medici die de waarheid vertellen over de gifprikken worden volledig genegeerd of uit hun functie gezet.
   Dus een open debat zonder wetenschappelijke en medische leugenaars gaat er nooit komen.
   ” De leugen regeert hardnekkig” bij de MSM!

 1. Ik vertrouw al vanaf het begin de Jonge niet Hij verbood het wel werkende geneesmiddel Ivermectine. De huisarts kreeg zelfs een boete van € 3000,00.
  Een dokter verbieden, mensen beter te maken. Op straffe van een bekeuring WAT IS HIER AAN DE HAND .❓❓❓❓❓❓
  Toen ben ik gaan zoeken en toen bleek dit om een wereld wijd EXPIRIMENT te gaan. Fase drie van het onderzoek wordt nu uitgerold op alle mensen die braaf hun mouwtje opstropen.
  Formeel moet de minister dit meldden bij de deelnemers aan de proef, en de deelnemers moeten SCHRIFTELIJK TOESTEMMING GEVEN.
  Dit is niet gebeurd ❗️Dus strafbaar dit is wetsovertreding! ❗️

  Een proef prik….. Waarvan de effectiviteit van de prik nog onvoldoende bekent was. ( dat zien we nu al na 6 maanden uitgewerkt )
  En momenteel hoge sterfte cijfers vooral bij ouderen ( de eerst gevaccineerden) ❗️❗️
  Een gloed nieuwe methode mRNA met genetisch gemodificeerde cellijnen erin, met Spike eiwitten die giftig zijn ( en nu al slachtoffers vragen ) dit in laten spuiten….. nou nee…..
  Waarvan niet bekent is wat de bijwerkingen zijn op lange termijn. ( Zie dr Mike Yeadon )
  En de bijwerkingen beginnnen nu pas openbaar te worden. ( bij dokters maar ze kunnen / mogen niet praten ) door deze prik wordt het natuurlijke immuunsysteem zodanig aangetast, dat wanneer iemand een herinfectie krijgt accuut kan overlijden.
  Dus ieder griep virusje wordt in de toekomst gevaarlijk voor gevaccineerden. ( een potentiële moordenaar )
  Dit zijn allemaal redenen waarom ik niet mee zal doen aan de vaccinatie gekte.
  Het gevolg is wel dat ik mezelf beperkingen op zal leggen om niet besmet de raken.
  Deze beperkingen zullen steeds meer worden omdat gevaccineerden nu ook GEVAARLIJK kunnen zijn omdat zij anderen ook kunnen besmetten. Ze denken veilig te kunnen dansen met Jansen en de QR maar dit is een “ foutje”. Dus de QR code heeft TOTAAL GEEN ZIN DIT IS DICTATORIALE SCHIJNVEILIGHEID. Waarschijnlijk ook nog uit angst van de overheid want als de meute ( vooral de jongeren die ook niet wilden maar om het uitgaan toch maar overstag zijn gegaan ) doorkrijgt dat het vaccin niet werkt en dat ze toch ziek worden dan is de “volks hysterie” niet te overzien.

  We gaan een heel moeilijk winter tegemoed.

 2. Ja, dat ken ik ondertussen ook.
  Zowat mijn gehele familie zworen de vax af in het begin.
  Uitkomst nu?
  Ik denk dat je het reeds kan raden.
  Ondertussen ben ik de enige die mij blijft verzetten.
  Voor zover de betrouwbaarheid van studies?

 3. In Frankrijk zijn al 20 procent van de ziekenhuis bedden leeg ivm dat vele zorgpersoneel zich niet vol laten spuiten en niet chanteerbaar zijn.

 4. Ik ben als de dood voor die bijwerkingen. Mijn angst hiervoor is vele malen groter dan voor C-19 (griep). Niets wat iemand ook zegt kan mij overtuigen om de prik te nemen. We maken wel een eigen alternatieve wereld voor onszelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in