Dr. Ryan Cole van America’s Frontline Doctors (AFLDS) zegt dat hij “stolling” ziet in de “longen,” “bloedvaten,” en “hersenen” van mensen die “gevaccineerd” worden tegen het Covid-19 virus, bericht Ethan Huff.

Onder de microscoop zien we stolling in de longen, we zien stolling in de vaten, we zien stolling in de hersenen, niet door het virus, maar door het spike-eiwit uit het vaccin zelf. – Dr. Ryan Cole

Dr. Cole, een gediplomeerd patholoog die zijn eigen diagnostisch laboratorium runt, heeft de effecten van de gentherapie injecties met het Chinese virus onderzocht om te zien wat de invloed ervan is op het lichaam van mensen na verloop van tijd. Wat hij tot nu toe heeft ontdekt is niet minder dan verontrustend.

“In onze gegevens over de hele wereld, van de Verenigde Staten, van het Verenigd Koninkrijk, van de EudraVigilance in Europa, hebben we meer dood en schade gezien van dit ene medische product dan van alle andere vaccins samen in de laatste decennia, in slechts een korte tijdspanne van 8 maanden.”

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid, dat gezamenlijk wordt beheerd door zowel de U.S. Food and Drug Administration (FDA) als de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), lijkt te ondersteunen wat Dr. Cole waarneemt.

Uit de laatste cijfers, die naar verluidt minder dan één procent van alle werkelijke gevallen vertegenwoordigen, blijkt dat meer dan 16.000 mensen zijn overleden als gevolg van de Covid-19 griepprik. Dit zijn 5.000 meer sterfgevallen dan alle andere officieel door vaccins veroorzaakte sterfgevallen samen sinds het jaar 1990.

  Paniek onder links: Supreme Court-rechter overleden - zal naar verwachting het Amerikaanse presidentschap beïnvloeden

Je laten “vaccineren” tegen covid is gewoon vragen om chronische ziekte of dood

Advocaat Thomas Renz, die de VAERS database analyseerde met de hulp van een klokkenluider van de overheid, rapporteerde dat de bijwerkingen “met een conservatieve factor van tenminste vijf” worden onderschat. Het werkelijke dodental van de Covid-19 griepinjecties in de VS alleen, is met andere woorden ten minste 45.000.

Volgens Dr. Cole hebben de injecties die voortkwamen uit het “Operatie Warp Speed” plan van Donald “vader van het vaccin” Trump “meer schade aangericht dan enig ander medisch product, therapie, injectie, modaliteit, van alles wat we ooit hebben toegestaan om op de markt te blijven tot op dit punt.”

“Wil ik alarmistisch klinken? Nee, ik ben feitelijk. En als ik het onder de microscoop bekijk, en ik zie de deeltjes van mensen, of mensen die niet meer onder ons zijn, dan wordt de schade en de ziekte veroorzaakt door dat spike-eiwit duidelijk,” voegde hij eraan toe.

In maart publiceerde de regering van de deelstaat Idaho een video met Dr. Cole die uitlegt dat sinds de invoering van de Covid-19 griepprikken er ook een duizelingwekkende toename is geweest van het aantal gevallen van kanker onder degenen die, om LifeSiteNews te citeren, “de met abortus besmette prikken hebben gekregen”.

“Ik overdrijf absoluut niet, want als ik naar mijn cijfers van jaar tot jaar kijk, dan denk ik ‘Goh, ik heb nog nooit zoveel endometriumkankers gezien’.”

Dr. Cole beschrijft de effecten van deze injecties op het immuunsysteem van mensen in termen van een “omgekeerde HIV-respons.” Het verontrustende is dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat deze injecties mensen AIDS geven, of iets wat er op lijkt.

  Aangevallen door BLM - trekt pistool en schiet aanvaller neer

Door de “killer T-cells” van een persoon te onderdrukken, veroorzaken spike-eiwit virusinjecties een effect dat griezelig veel lijkt op HIV, waardoor het lichaam van de beschadigde persoon niet in staat is om zelfs de eenvoudigste ziekten, zoals een gewone verkoudheid, af te weren.

Verder heeft Dr. Cole een scherpe “stijging” waargenomen van melanomen, herpes, gordelroos en mono, evenals een “enorme stijging” van HPV (humaan papillomavirus), dankzij de Wuhan griepprikken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je wilt niet weten wat er komtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAartsbisschop Vigano veroordeelt het COVID-19 vaccin: “Het is een plicht om het te weigeren”
Volgend artikelGoed nieuws, want een studie toont aan: De ongevaccineerden laten zich niet chanteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het is eigenlijk zo simpel, maar men maakt het veel te ingewikkeld.

  Een “bijwerking” is een aanvaardbaar begrip, terwijl het letterlijk een toxification is. Zo noemen ze het ook in de medische wereld, maar niet in volksmond. Je brengt iets uit balans en dit soort “bijwerkingen” zijn zo intens dat het normaal gesproken direct van de markt wordt gehaald. Dus ja, het is vergif. Zo simpel is het.

 2. Hugo de Jonge cq het kabinet weten dat de gifprikken binnen enkele jaren de dood veroorzaken, dus sterke bevolkingsafname veroorzaakt.
  Vandaar dat zij binnen 10 jr de HELFT v.d Ziekenhuizen en Verpleeghuizen willen sluiten!!!!!!!
  Dit ondanks de forse toestroom van asielzoekers en sterk achterstallige inhaalzorg…
  Regeringen zijn nu ronduit massa moordenaars geworden door de gifprikken te verplichten aan de bevolking.

  https://www.ninefornews.nl/fleur-agema-binnen-10-jaar-wil-het-kabinet-de-helft-van-de-ziekenhuizen-sluiten/

 3. Dus deze dokter geeft hiermee toe dat virussen niet bestaan en het lichaam de ziektes zelf aanmaakt. Hij noemt bonder andere het HPV “virus”, aids, gordelroos, herpes, maar zonder “besmetting” van buitenaf is de enige juiste conclusief dat AL deze ziektes worden veroorzaakt door het lichaam zelf. Het lichaam wordt vergiftigd door injecties, of verontreinigde lucht, vervuild water of wat ook en raakt in paniek. De ene persoon lijkt ogenschijnlijk gezond te blijven, een ander krijgt wat uitslag, maar een wat minder gezond persoon ontwikkelt misschien gezwellen of raakt half verlamd. De minst sterken gaan gewoon dood door deze verontreinigingen of vergiftigingen. Ik weet 100% zeker dat de meeste ziektes geen “besmetting” als oorzaak hebben, maar een “normale” paniekreactie is van het lichaam. Die pseudowetenschappers kunnen raaskallen wat ze willen over ziektes en virussen, maar bewijs van besmetting is er voor de meeste ziektes niet en er is al helemaal geen bewijs voor het bestaan van virussen. De hele medische wetenschap kan het raam uit, met al die miljoenen verschillende pillen er achteraan. Weg met die gasten en die giftroep.

 4. de wereld financiele elite wil geen pensioenen meer betalen …daarom moet je dood .

  het quackccin is zo in elkaargezet dat ouderen er direct aan dood gaan , jongeren op midden lang termijn en bingo ..als je alles overleefd hebt , ga je er zeker aan dood als je je pensioen leeftijd berijkt omdat de spike proteine spikes in je bloedvaten heeft gemaakt, spikes op je bloedcellen en je bloedcellen minder zuurstof laat opnemen.,

  dus je raakt verstopt ..kleine bloedvaten zullen geen bloed meer kunnen transporteren omdat deze door spikes bloed tegenhouden …hetgeen trombose veroorzaakt die steeds meer en groter wordt en in hartversagen eindigt.

  pensioen probleem opgelost…………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in