Gevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensen

15

Zeer interessante vrachtwagenchauffeur berichten, via Tapnewswire.com.

“Ik heb een startup bedrijf en als zodanig werk ik elke dag van de week. Elke dag ben ik onderweg van huis naar mijn kantoor in de regio Raleigh-Durham via I-40.

De laatste tijd zie ik een enorme toename van bizarre ongelukken. Voertuigen van alle soorten, meestal afzonderlijk, rijden van de weg en crashen. Niet bij slecht weer. Niet midden in de nacht. Gewoon plotseling.

Ik heb ook gemerkt dat mensen er een beetje “verdwaasd” bij rijden, ze slingeren rond, stoppen onregelmatig en rijden vooral niet op snelheid – meestal zo’n 15 km/uur onder de snelheidslimiet op secundaire wegen, maar erg snel op primaire wegen.

Ik rijd al heel lang op de lokale markt en dit soort gedrag heb ik nog niet eerder gezien. Ik vraag me af of dit het begin is van een of andere gevaccineerden hersenbeschadiging???”

[…]

“Nu je het zegt… het gebeurt hier in Australië ook.

Gewoon een vloedgolf van zinloze ongevallen.

Zonder reden…gewoon van de weg afrijden in greppels en rivieren… tegen palen… tegen andere auto’s…

Zonder reden.

Niet eens te hard rijden.

Het is alsof iedereen plotselinge hartaanvallen of black-outs krijgt achter het stuur.

Ik heb dit de afgelopen 2 tot 3 weken gemerkt, maar het is de laatste week veel duidelijker geworden.

Ik heb ook iets soortgelijks gezien met parkeren. Ik zie mensen rondrijden op parkeerplaatsen op zoek naar een plekje om te parkeren, herhaaldelijk langs open plekken rijden en dan uiteindelijk een willekeurige plek kiezen om te parkeren. Alsof ze er geen konden ‘kiezen’. Echt vreemd”.

  COVID Reset: De dag van de afrekening nadert

[…]

“Main hier. Bezorger chauffeur.

Zeker een goede observatie die ik zelf ook heb gemaakt. Het deel over mensen die belachelijk langzaam rijden nu, ze houden zich nauwelijks aan de snelheidslimiet. Ik wacht niet eens meer op ze, ik schiet ze meestal voorbij in de tegengestelde rijbaan, kijk even naar ze, en er is zeker een licht gedimd in de bovenkamer.

Het is de laatste weken echt erg geworden, gelukkig ben ik op vakantie en heb ik de wegen gemeden, dus ik kan niet zeggen of het nu erger is geworden, maar het is tot het punt gekomen dat ik onlangs veel gedachten had om mijn bezorgbaan op te zeggen.

Ik ben eerlijk gezegd niet bang om dood te gaan door Covid, mijn grote angst is om tijdens het rijden te worden doodgereden door iemand die een slechte reactie op het vaccin heeft.

Mijn schoonvader is agressief pro-vax. De laatste paar dagen heeft hij duizelingen en is erg licht in zijn hoofd. Hij is trouwens gevaccineerd. Hij is gestopt met autorijden vanwege deze symptomen. Ik zie dat dit veel ongelukken veroorzaakt onder de gevaccineerden.

Ik heb een opmerkelijk aantal frontale botsingen en botsingen met bomen waargenomen in de VS, ook een opmerkelijke hoeveelheid van ongeremde bestuurders”.

[…]

“Ik heb de laatste dagen met mijn zus in haar SUV gereden om een familielid te bezoeken die in het ziekenhuis lag. Ze is verpleegster en is ongeveer 3 maanden geleden gevaxxed. Ze reed erg onregelmatig en door de rijbaan. Ik heb haar in al die jaren nog nooit in een ongeluk zien verwikkeld… maar de laatste paar dagen heeft ze een paar ongelukken gehad. Ze dringt ook niet meer zo aan op het vaccin als in januari… misschien omdat ze symptomen had die het “killer shot” zouden kunnen vermoeden? Maar ze zegt niets”.

  Architect achter het afzettingsproces tegen Trump ontkent geweld van Antifa: "Het is een mythe"

[…]

“Ik ben vrijdag uit geweest – zuidelijk deel van NY, erg landelijk – winkelen in Hornell.

Toen ik thuiskwam vertelde ik mijn echtgenoot onmiddellijk hoe gek 19 was (in de richting van de Interstate), veel vrachtwagens reden vlak langs de dubbele lijnen, auto’s slingerden alsof de bestuurder in een andere wereld was.

Hebben jullie iets dergelijks opgemerkt in jullie gebieden?”

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

Vorig artikelIn navolging van het draaiboek voor psychoterrorisme keert de mainstream media terug van angstzaaierij over het Coronavirus naar klimaathysterie
Volgend artikelGlobalistische volgende zet in het marxistische draaiboek: de ongevaccineerden uitbannen zoals Hitler de Joden uitbanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. ja klopt, chauffeurs slingeren op de weg
  veel ouderen als of ze dronken zijn ,
  ik weet niet wat ik lees !
  is dit een nieuw verschijnsel ?

  vinkeveen nederland

 2. Hmmm. Ik heb nog niets gemerkt. Ik woon in de VS en heb een reisafstand van ongeveer 70 mijl enkele reis, dus rij ik ruwweg 140 mijl (een dikke 220 km) per dag.

 3. In Roemenie ook; maar daar deden ze het altijd al. Want waarom zou je rijles nemen als je een rijbewijs kan kopen?

 4. Hier net zo, slingeren over de weg, 40 rijden waar je 50 mag. Op de snelweg idem 80/ 90 rijden terwijl je 100 mag. Ook slingeren zie ik steeds vaker, en vreemde ongelukken. Ik zit dagelijks op de weg

 5. Man weet je waar het echt heftig is, ik reed naar londen, bijna 99% van de mensen reed gewoon aan de verkeerde kant. Echt schrikbarend

 6. Wanneer jw een sarcastische opmerking maakt moet je hem wel goed maken. Je zegt: Je reed naar London. Dan heb je al wat kilometertjes afgelegd en moet het je al opgevallen zijn, buiten het feit dat het algemene kennis is, dat iedereen links rijdt. Dus is links ook voor jou het nieuwe normaal. Voor mij was dat al normaal maar allee, sommige mensen zijn wat slomer in de verwerking van informatie. Afijn, wanneer je dan opeens opvalt dat 99% aan de verkeerde kant rijdt moet iedereen dus rechts hebben gereden en ja…. dat is een ramp. Daar heb je dan wel gelijk.

  • Misschien mensen uit een andere cultuur.. langzaam in bebouwde kom en dan de autostrade… nu gas geven en oja welke kant…?? Geleende auto.. enz enz.. migratieperikelen??💥

 7. “Ik wacht niet eens meer op ze, ik schiet ze meestal voorbij in de tegengestelde rijbaan, kijk even naar ze, en er is zeker een licht gedimd in de bovenkamer.”

  Dat vind ik pas echt de gevaarlijke weggebruikers. Laatst ook weer op de oude Rijksweg bij Susteren, omdat we achter een langzaam rijdend voertuig zitten. Langs de auto achter me, langs mij en het langzaam rijdend voertuig met al in de verte een tegenligger zichtbaar. Een andere idioot ging over het voorsorteervak, wat maar ternauwernood lang genoeg was.

 8. in nederland is het aantal ongelukken door plotseling onwel worden ook flink toegenomen.
  Las onlangs een artikel van iemand die de aantallen bijgehouden had en die aan de alarmbel trok.
  Het aantal mensen die plotseling overlijden, zomaar, zonder onderliggend lijden, zonder ziektesymptomen en veel te jong is ook heel erg toegenomen….zoals Qbuzz chauffeur van 30 jaar die 30/10 plotseling overleed, sinds juni zijn er al minimaal 82 topsporters die zijn overleden of zodat ziek dat ze niet meer kunnen sporten….
  zomaar
  plotseling
  zonder onderliggende ziekte
  op jonge leeftijd

  maar dat lees je niet in MSM

 9. valt me hier ook op…rijden op een baan waar je 70 mag aan een snelheid van 30 tot 40….verdwaasd in de auto…
  banen waar men vijftig mag wordt twintig gereden…precies alsof ze onzeker zijn waar ze zijn en wat ze doen…
  ergelijk….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in