Ondanks het feit dat de COVID-19 vaccins door de gevestigde media als veilig en effectief zijn gepromoot, weigeren veel gezondheidswerkers ze te nemen, en degenen die zich openlijk uitspreken over hun zorgen worden gecensureerd door Big Tech bedrijven of van hun platforms getrapt, bericht Theepochtimes.com.

Sommige verpleegkundigen en artsen weigeren vaccinatiemandaten, zelfs als hun weigering hen hun baan zal kosten.

The Epoch Times nam contact op met een aantal van deze gezondheidswerkers om te zien waarom.

“Onmogelijk om volledig geïnformeerde toestemming te geven”

Emily Nixon is een gediplomeerd verpleegster die al 18 jaar in de gezondheidszorg werkt. Toen haar werkgever, MaineHealth, aankondigde dat het vaccin verplicht zou worden gesteld, organiseerde ze snel een groep genaamd The Coalition for Healthcare Workers Against Medical Mandates en spande een rechtszaak aan.

“Duizenden werknemers in de gezondheidszorg hebben en zullen hun baan verliezen. De toch al zwakke infrastructuur van de gezondheidszorg in Maine zal niet bestand zijn tegen dit verwoestende verlies van personeel. Er zullen levens verloren gaan. De zorg wordt nu al gerantsoeneerd. We hebben in deze staat te maken gehad met een media black-out,” zegt Nixon.

“Sprekend vanuit mijn standpunt, een intelligente, gezonde en mondige gezondheidswerker die uitstekend voor zichzelf zorgt, is het een belediging om te verwachten dat ik een injectie van onbekende substantie en werkzaamheid zou accepteren en een voorbeeld zou geven aan het publiek dat ik dien dat ook zij hun macht moeten overdragen aan farmaceutische bedrijven – veroordeelde misdadigers – in een poging om een pleister te plakken op de gapende wond van de realiteit.

Het is gewetenloos om zonder uitzondering injecties te verplichten, vooral wanneer de injectie een gloednieuw medisch product is dat nog in het eerste jaar van onderzoek is. Doorbraakgevallen worden niet naar behoren gerapporteerd. We weten dat dit vaccin ‘lek’ is. De veiligheid en doeltreffendheid van dit vaccin zijn niet bewezen. Er zijn andere veilige en alternatieve behandelingen. Het is onmogelijk om zonder lange termijn onbevooroordeelde gegevens volledig geïnformeerde toestemming te geven. Het bedreigen van onze banen is schaamteloze dwang. Ons door God gegeven recht op lichamelijke integriteit en persoonlijke autonomie is met deze mandaten uitgekleed en daar zullen we niet mee instemmen,” zegt Nixon.

De bijwerkingen zijn echt

Jaclyn Zubiate, die voor Southern Maine Health Care werkte, hield van haar baan als verpleegster.

“Ik heb het vaccin niet genomen, ook al zal ik worden ontslagen … Nu met de gegevens die we hebben, weten we dat de overlevingskans vrij hoog is. In de afgelopen 18 maanden heb ik slechts één patiënt met ademhalingsproblemen naar de ER gestuurd. COVID onderscheidt zich niet van andere virussen zoals andere ziekten waar we vaccins voor hebben. Waarom zou ik een vaccin nodig hebben voor iets met een overlevingskans van 99 procent dat geen onderscheidende kenmerken heeft?” zegt Zubiate.

“Gezondheidswerkers nemen het niet omdat ze weten dat de bijwerkingen reëel zijn. In de spoedeisende hulp heb ik myocarditis, cellulitis, en ongewone neurologische symptomen gezien, naast een verscheidenheid aan andere bijwerkingen. Ik heb mensen gezien die na het vaccineren erg ziek waren en vervolgens positief werden bevonden. De kans op het oplopen van COVID bij gevaccineerden is volgens recente studies en wat ik in mijn kliniek zie zeer hoog. Een vaccin zou moeten werken, en het werkt niet. Het zou jarenlang getest moeten worden op iets anders dan mensen voordat we het ‘veilig en effectief’ noemen. Er zijn meer dan 15.000 sterfgevallen door het vaccin waar de media het niet over hebben. Ik zal dat risico nooit voor mezelf nemen,” zegt Zubiate.

De gegevens spreken voor zich

Jessica Mosher is al meer dan tien jaar gediplomeerd verpleegster. Ze is moeder van vier kinderen en een veteraan van de Amerikaanse marine die haar baan verloor omdat ze de injecties weigerde.

Ze was verpleegkundig supervisor, manager patiëntenwaarneming en verpleegkundig programmadirecteur in het Redington-Fairview General Hospital.

“Het beschermen van mijn gezondheid en trouw blijven aan mijn religieuze overtuigingen zal altijd mijn keuze zijn boven een baan. De Schriften beloven dat ‘zolang de aarde bestaat, er gezaaid en geoogst zal worden’; aan deze kant van de hemel hebben we een overvloed aan werkmogelijkheden, maar slechts één leven,” zegt Mosher.

“Ik heb een masterdiploma in verpleegkunde en ben werkzaam als professor in verpleegkundig onderzoek en evidence-based practice. Ik ben bedreven in het verzamelen en analyseren van gegevens en in het trekken van conclusies. Vóór COVID-19 vertrouwde ik niet op de media, de overheid of Big Tech voor mijn beslissingen over de gezondheidszorg en ik ben niet van plan om van koers te veranderen. De gegevens spreken voor zich met betrekking tot de schade die deze experimentele vaccins hebben veroorzaakt en het gebrek aan studies die zijn uitgevoerd.

Wat ik als verpleegster heb gezien en wat anderen hebben verteld over de gevolgen van de vaccinatie, maakt de zaak rond. Het virus, net als verkoudheid en griep, is niet te genezen. Het heeft echter een overlevingskans van bijna 100 procent. Zij die het vaccin promoten, volgen het geld. Ik volg de wetenschap. Werknemers in de gezondheidszorg lopen niet weg van hun passie of stabiel salaris om moeilijk te doen. Het aantal mensen dat bereid is ontslagen te worden, zou op zichzelf al reden tot alarm moeten zijn,” zegt ze.

“Werknemers in de gezondheidszorg hebben natuurlijke immuniteit

John Lewis werkte voor een groot ziekenhuis in het zuiden van Maine.

Hij is pro-leven en gelooft dat alle leven waardevol is.

“Wetende dat alle drie de beschikbare vaccins ofwel getest, ontwikkeld of geproduceerd waren met behulp van foetale cellijnen afkomstig van electieve abortussen, kon ik niet met een goed geweten mijn diepgewortelde overtuigingen schenden. In de verwachting dat ik een religieuze vrijstelling zou kunnen aanvragen, is het moeilijk te accepteren dat ik geen vrijstelling krijg op basis van mijn taken, nadat ik heb overwogen dat ik op afstand werk en geen interactie heb met patiënten,” zegt Lewis.

“Buiten de medische of religieuze vrijstellingen, overwegen veel gezondheidswerkers de risico’s en voordelen van het nemen van het vaccin. Het is dezelfde benadering als bij de patiëntenzorg, waar de patiënt geïnformeerde toestemming krijgt. Veel gezondheidswerkers zijn van nature immuun. Anderen vinden dat er niet genoeg langetermijnonderzoek naar de bijwerkingen is gedaan. Ook zien deze gezondheidswerkers met hun eigen ogen wat er in ziekenhuizen gebeurt, wat niet noodzakelijkerwijs strookt met het narratief,” zegt Lewis.

“Niemand van ons ziet” stijgingen

Heather Sadler, een gediplomeerd verpleegster, houdt er ook van om verpleegster te zijn, maar ze zegt dat de gezondheid van haar en haar familie veel belangrijker is dan haar loonstrookje.

“Dit is een nieuwe vaccintechnologie (als je het zo wilt noemen) die nog NOOIT met succes is toegepast, en geen gegevens heeft over de effecten op lange termijn, niet te verwarren met ‘bijwerkingen’, waar het grote publiek aan lijkt te hangen. Ik ben altijd iemand geweest die mijn keuzes in de gezondheidszorg analyseert door de lens van risico-batenverhouding. Met wat ik weet over COVID (en ik heb veel onderzoek gedaan), val ik niet in een van de categorieën met een hoog risico op ernstige ziekten/sterfte: ouder dan 65, zwaarlijvig, hartaandoeningen, diabetes, chronische longaandoeningen, en immuno-incompromised. Voor mij en mijn naaste familie is er een groter risico op bijwerkingen of langetermijneffecten als gevolg van het injecteren van een vrijwel onbekende stof in onszelf,” zegt Sadler.

“Ik ben verpleegster in oncologie/hematologie en ik zie dat we een toename zien van ziekenhuisopnames/verwijzingen voor stollings- en bloedingsstoornissen. Zo hadden we bijvoorbeeld in één week twee patiënten in het ziekenhuis bij wie een zeldzame stollingsstoornis werd vastgesteld… En dit gebeurde twee keer in één week op het platteland van centraal Maine. De enige gemeenschappelijke factor, een COVID injectie drie dagen ervoor in beide gevallen. Is dit gerapporteerd aan de CDC? Ik weet het niet.

Slechts 4 van de ongeveer 20 tot 25 mensen die ik persoonlijk ken die positief getest zijn op COVID waren ongevaccineerd. Ja, ongevaccineerd. De meerderheid van de mensen in mijn omgeving die in de afgelopen drie maanden positief zijn getest, zijn volledig gevaccineerd. Waarom zou ik het risico willen lopen op bijwerkingen of langetermijneffecten van de prik als ik dit virus nog steeds kan oplopen en verspreiden? Het is gewoon niet logisch. Deze twee voorbeelden maken duidelijk dat hun theorie dat ‘het veilig en effectief is’, niet klopt,” aldus Sadler.

“Ik sta voortdurend in contact met andere gezondheidswerkers in de staat Maine en niemand van ons ziet de ‘stijgingen’ waarvan het grote publiek wordt verteld dat ze plaatsvinden.

Dit is Amerika! Ik heb het recht om een weloverwogen beslissing te nemen over mijn gezondheidszorg. Het maakt niet uit wat jullie wordt verteld, wat ik doe heeft geen direct effect op jullie,” zegt Sadler.

Vrijheid is het meest belangrijke

Sherri Thornton was lid en voorzitster van de adviesraad van Maine SAFE en is al 45 jaar verpleegster.

Ze was van plan om met pensioen te gaan, maar wilde tot het einde van het jaar doorwerken; toen ze echter het mandaat zag aankomen, besloot ze eerder met pensioen te gaan.

“Ik geloof dat vrijheid het belangrijkste is in het leven buiten de verlossing. Niemand heeft het recht mij te vertellen wat ik wel of niet met mijn lichaam moet doen, behalve de Heer. De vaccins zijn geproduceerd met foetaal weefsel, en ik ben fel gekant tegen abortus,” zegt Thornton.

“De bestanddelen van de vaccins zijn niet veilig. Er zijn veel bijwerkingen die meer schade veroorzaken dan het coronavirus. Het beschermt niet tegen de varianten. … Iedereen vaccineren zal geen kudde-immuniteit opleveren en zal alleen maar meer varianten veroorzaken waar degenen zonder natuurlijke immuniteit aan zullen bezwijken,” zegt Thornton.

Drie andere gezondheidswerkers die tegen de vaccinatieplicht zijn, hebben contact opgenomen met The Epoch Times, maar wilden niet dat hun namen of werkgevers bekend werden gemaakt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese verpleegkundigen: Artsen en verpleegkundigen zijn medeplichtig aan de vaccinmoordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe waarheid over tirannie
Volgend artikelEXCLUSIEF – 100% van de Covid-19 vaccin sterfgevallen werden veroorzaakt door slechts 5% van de geproduceerde batches volgens officiële overheidsgegevens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Als insiders zo rapporteren dan zou er toch minstens naar geluisterd moeten worden. Maar er zijn teveel “geleerden” en vooral besluivormers waarvoor alleen het geld telt.
  Hebben waarschijnlijk niet door als de machinaties gerealiseerd zijn ze ook bij het grofvuil gezet worden, zoals ze zelf gedaan hebben met mensen.

  • Wie zegt dat deze planningen en script schrijvers geen A.I. computersysteem is, die de opdrachten aandragen voor de mensen in de regeringen en hun ambtenaren. Omdat het wel heel synchroon wereldwijd exact het zelfde scenario’s worden uitgerold. Want als het menselijk zou zijn, zal er altijd verschillende scenario’s ontstaan. Wat nu niet gebeurt.

 2. Dat van die doorbraak besmettingen bij gevaccineerden gaat komende winter nog een dingetje worden. We zien nu al een toename van gevaccineerden in het ziekenhuis. Positief getest op COVID en nu doodziek opgenomen , ondanks of door de vaccins?

 3. De idioterie van de vaccinatiemaffia. Als je niet vaccineert word je ontslagen !
  We vaccineren om de druk op de zorg te controleren door het gebrek aan personeel.

  Wie komt de logica van de vaccinatiemaffia even helder uitleggen !

 4. Kijk wat dit zwijn zegt, zelf een ongezond figuur die ongeveer 2 meter tekort is voor zijn gewicht.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1881764036/bruls-wil-1-5-meter-terug-en-coronabewijs-op-werkvloer

  Coronabewijs op de werkvloer terwijl we inmiddels geleerd hebben dat gevaccineerde ook besmet kunnen zijn en dat een coronabewijs geen toegevoegde waarde heeft.

  Drammen , drammen om die prik in je lijf te zetten. Ik ga wel roven en stelen na me ontslag maar die prik gaat er nooit in stelletje fascisten.

  https://www.youtube.com/watch?v=ExCdewbDlYI
  Je mag niet vergelijken maar de maatregelen lijken wel erg veel op elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in