Trump nog steeds zegevierend: “We zullen winnen”

7
1686
© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Amerikaanse president Donald Trump zal niet opgeven. Hij gelooft nog steeds in de overwinning in de presidentsverkiezingen.

Op Twitter beweert Donald Trump nu dat hij de Amerikaanse presidentsverkiezingen toch zal winnen.

CNN en andere media hebben de overwinning van Joe Biden al aangekondigd, maar de linkse kandidaat heeft nog niet officieel gewonnen.

“We zullen winnen!”, buldert Trump dinsdag in een Twitterbericht.

“We boeken grote vooruitgang. De resultaten komen volgende week binnen. Make Amerika Great Again”, vervolgt hij.

Tegelijkertijd linkt zijn zoon Eric Trump naar een artikel in het nieuwsblog Gateway Pundit waarin staat dat er ook een belangrijke fout is gemaakt bij het tellen van de stemmen in Wisconsin, die Biden naar verluidt eerder heeft gewonnen.

“We hebben verslag gedaan van talrijke gebeurtenissen die bij de verkiezingen van 2020 al zijn geïdentificeerd en die door de Democraten ‘glitches’ [storingen, red.] worden genoemd. Vanavond hebben we weer een ‘glitch’ in Wisconsin ontdekt.

Als deze wordt bevestigd, zal dit resulteren in een winst van 19.500 stemmen voor Trump, waardoor de race in Wisconsin een totale ommezwaai zal maken”, schrijft het onder meer in het artikel.

De procureur-generaal van de VS keurt een onderzoek naar mogelijke verkiezingsfraude goed

Vorig artikelEU-voorstel voor strengere eisen voor integratie
Volgend artikelHet vertrouwen in de VS-verkiezingen stort in bij de Republikeinse kiezers
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. FEMA (Federal Emergency Management Agency) wordt beschouwd als de machtigste instituut in de Verenigde Staten, het heeft meer macht dan de president van de Verenigde Staten of het Congres, het heeft zelfs de macht om de Verenigde Staten om te zetten in een politiestaat in een tijd van een “echte crisis” of een gefabriceerde crisis!!! (Zie: JADE HELM een gefabricieerde crisis op 15 september 2015!)

  https://youtu.be/sq76EqhT4h0

  Blijf maar dromen ,

  “FEMA kan de bevolking te dwingen om te wonen en te werken waar ze verteld Mensen kunnen worden verplaatst uit hun huizen en hebben hun eigendommen in beslag genomen, waaronder boerderijen en bedrijven hun kinderen weg kan worden genomen van hen en FEMA.. heeft de bevoegdheid alle communicatie, voedsel en energie bronnen over te nemen, gezondheidszorg, financiën, onderwijs, welzijn en vervoer met inbegrip van uw persoonlijke voertuigen. de postmeester kunt bestellen dat alle mannen, vrouwen en kinderen worden geregistreerd. het is ook de FEMA dat de controles het netwerk van concentratiekampen, of ‘detentiecentra,’ in de Verenigde Staten die in de plaats en wachten op de dissidenten en ‘onruststokers’ als de Illuminati fascistische overname voltooid is. Ja, concentratiekampen in Amerika. “

 2. Het is best mogelijk dat de US Supreme Court besluit dat Biden geen president kan worden alvorens het onderzoek afgerond is naar zijn mogelijke betrokkenheid bij verkiezingsfraude en met de zaken die op de HD’s van zijn zoon Hunter Biden aangetroffen werden.

  Net zoals het onderzoek van de Democraten naar de vermeende Russische inmenging t.v.v. president Trump jaren geduurd heeft, kan dit onderzoek naar Biden nu dus ook jaren gaan duren.

  Zolang dit onderzoek niet volledig afgerond is en Biden niet vrijgesproken is van mogelijke betrokkenheid, kan de Chief Justice van US Supreme Court (in wiens handen Biden tijdens de inauguratie de eed van president moet afleggen) weigeren om deze eed af te nemen.

  En Harris kan inmiddels ook geen vervangende president worden in de plaats van Biden, als die zelf nog geen president geworden is.

  President Trump kan in afwachting van de afhandeling van het hele onderzoek naar Biden dus nog jaren president blijven, misschien zelfs tot aan de volgende verkiezingen in 2024.

  • Wat kunnen en willen we toch denken voor andere mensen hoe gekker hoe beter net als trump heeft maar een woorden schat van 100 en die is de baas van usa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in