via BBC (Fair use)

Een man met een verzwakt immuunsysteem pleit voor erkende, draagbare symbolen die aangeven dat sociale afstand in acht moet worden genomen rond mensen met deze aandoening, bericht bbc.com.

Neil Collingwood, 64, uit Leek, Engeland, zegt dat de beëindiging van de lockdown-regels van Engeland op 19 juli geen goed nieuws was voor mensen die minder goed in staat zijn om Covid-19 te weerstaan.

Zelfs mensen met twee vaccinaties waren niet helemaal zonder risico, zei hij.

Hij heeft een prototype van een armband gemaakt.

Het “is fel oranje en gebruikt het universele symbool voor eerste hulp,” legt Collingwood uit.

Hij heeft het in gedachten voor volwassenen met een verzwakt immuunsysteem, of die immuunsuppressie hebben, en minder in staat zijn om infecties op natuurlijke wijze te bestrijden.

Daartoe behoren mensen die chemotherapie of radicale radiotherapie voor kanker krijgen, en mensen met ernstige immuunaandoeningen.

“Er zijn ongeveer een half miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk met een niet goed functionerend immuunsysteem,” zegt hij.

Recente studies suggereren dat zij niet zoveel bescherming krijgen van Covid-vaccins als andere mensen.

Collingwood, die chronische lymfatische leukemie, een vorm van bloedkanker, heeft, evenals diabetes type 1, verlaat het huis alleen om te sporten en af en toe foto’s te nemen als onderdeel van zijn werk als historicus en auteur.

“Ik ren een paar keer per week acht tot tien mijl over een oude spoorlijn en na maandag willen de mensen me geen sociale afstand meer gunnen. Ik heb al mensen gehad die weigerden me uit de weg te gaan, waarbij één persoon riep ‘word volwassen, je gaat er niet dood aan’.”

Lammeren naar de slacht

“Sommige van de mensen in mijn situatie zijn misschien 10 of 12 jaar oud, zij zullen – zoals de zaken er nu voor staan – nooit een normaal leven kunnen leiden. Ik heb waarschijnlijk niet zo lang meer te leven, maar ik ben verdoemd als ik de tijd die ik nog heb moet opofferen vanwege domheid en het feit dat wij niet worden beschouwd als een zeer belangrijke kwetsbare groep,” zegt Collingwood.

“Als dit de geaccepteerde manier zou worden waarop mensen zich identificeren, dan zou dat mijn leven een stuk beter maken dan het de afgelopen 16 maanden is geweest,” zegt hij over het armbandplan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe demonisering van de ongevaccineerden
Volgend artikelMysterie van de “magnetische vaccins”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Dus je hebt een verzwakt immuun systeem, en dan neem je 1 of 2 gif prikken die je immuun systeem verzwakt.
  Klinkt logisch.

 2. Als je immuunsysteem verzwakt was, nou ja vroeger dan, dan zorgde je voor extra vitamine en andere noodzakelijke nutriënten. Nu wil deze persoon dus zijn mankementen aan de hele wereld tonen. Ach ja, ik vergeet het steeds, sorry, ik denk nog altijd aan de tijd dat we de wet op de privacy hadden.

 3. Als je denkt dat je overal ziek van kan worden, dan moet je lekker thuis blijven en zorgen dat je weer je weer een beter bent.
  Zo als bv. hier boven al wordt aangegeven.
  Dan moet je het niet gaan opzoeken en vragen of de hele wereld hier rekening mee wil houden.

 4. Een wijs besluit.
  Vierrussen en sommige bacteriën zijn bedreigend voor iedereen met een zwak immuun systeem.
  Dus deze mensen zouden zichzelf moeten beschermen.
  Dan kunnen wij weer normaal leven.

  • Stel, ik kan slecht of niet tegen zonlicht, sommige hebben daar last van.
   Moet ik het dan iedereen kwalijk nemen omdat ze niet overal bescherming tegen de zon hebben aangebracht, zodat ik normaal buiten kan lopen.

 5. Volgens hem een half miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk. Dus één op de 120 mensen. Dus als ik het goed begrijp moet je iedereen in de gaten houden voor de rest van je leven. Je moet naar iedereen kijken of er een armband of iets dergelijks zichtbaar is(niemand kan dus meer oranje kleding dragen!). Waarschijnlijk krijg je een hoop problemen met een hoop mensen als je ze onderzoekend zit te bekijken. Dus krijgen een hoop mensen een hoop problemen met elkaar. Zelfs getrouwde paren(waarom zit jij die vrouw zo te bekijken. antw.: “ik kon niet meteen zien of ze een armband om heeft”.

  Ondoenlijk, lijkt mij.

 6. Wil deze man eeuwig blijven leven!?
  Leid je leven als vanouds, de pijp ga je toch wel uit.
  En wordt de angst je te groot, dan zijn er ook in GB psychologen.
  Het is nu klaar met die covid-BS.

  • Er zijn natuurlijk mensen met een verzwakt immuun systeem.
   Door een ziekte, bestraling, slechte levens stijl.
   Maar val er de rest van de wereld niet mee lastig.
   Hou er voor jezelf rekening mee dat je wat bevattelijker bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in