Jessica Sutta, een voormalige zangeres van de popgroep The Pussycat Dolls, heeft beschreven dat zij slopende bijwerkingen kreeg na haar tweede dosis van Moderna’s experimentele mRNA Covid prik.

In een interview met The Epoch Times “American Thought Leaders” zegt de 40-jarige zangeres, danseres en actrice: “Ik ben ernstig gewond geraakt door het Moderna-vaccin…Ik weet dat het moedig is om dit te doen – wat ik gek vind – maar nu heb ik de kracht om het te doen. En daarom ben ik hier,” schrijft Niamh Harris.

Voormalig Pussycat Dolls-lid Jessica Sutta zegt dat ze een ernstige reactie heeft gehad op het Moderna-vaccin. Drie dagen na haar eerste prik in augustus 2021 kreeg ze een ondraaglijke spierkramp in haar zij, zegt ze. Nadat chiropractische behandelingen, acupunctuur, massage, enz. niet bleken te helpen, ging ze naar het ziekenhuis. De artsen dachten dat het een nierinfectie was en brachten het niet in verband met het COVID-19 vaccin, zegt ze.

Haar symptomen verergerden na haar tweede prik. Ze ontwikkelde hersenmist en haar gewicht daalde sterk. In december 2021 begon ze pijn in haar hele lichaam te ontwikkelen. In januari 2022 kreeg ze de diagnose fibromyalgie en werd haar verteld dat ze moest gaan sporten, zegt ze. Terwijl ze een yogahouding deed waarbij ze haar rug moest draaien, kreeg ze last van neuropathie. “Neuropathie van kleine vezels voelt alsof je in brand staat … Het zat in mijn ribbenkast en helemaal in mijn ruggengraat.” De pijn kwam in golven, bijna als weeën.

“Toen de neuropathie kwam, verspreidde het zich door mijn hele lichaam. Ik herinner me dat ik naar het plafond staarde en dacht: ‘Oh mijn God, dit is het. Ik ga dood”, zegt Sutta.

In deze aflevering deelt ze voor het eerst wat ze heeft meegemaakt en waarom ze heeft besloten zich uit te spreken. – Theepochtimes.com.

Sutta’s interview ging op 16 maart om 19.30 uur ET in première op The Epoch Times.com.

  Mission Impossible: Ongevaccineerd bloed bankieren

InfoWars doet verslag: Sutta legt uit dat ze te maken heeft met tremoren, spasmen, onwillekeurige tics en hoofdbewegingen die begonnen na haar tweede Covid prik.

“Ik begon te trillen. En de volgende nachten kreeg ik onvrijwillige hoofd- en beenbewegingen”, vertelt Sutta aan verslaggever Jan Jekielek.

“Toen de neuropathie opkwam, verspreidde die zich door mijn hele lichaam. Ik herinner me dat ik naar het plafond staarde en dacht: ‘Oh mijn God, dit is het. Ik ga dood”, vervolgt ze.

Sutta vroeg zich af waarom de FDA medicijnen van de markt haalt die minder schade hebben veroorzaakt dan de Covid prik.

“Eén dode is genoeg. Eén kind op het voetbalveld is genoeg. Ik las net dat de FDA een oogdruppel uit de handel nam omdat er één persoon aan was overleden. Waarom is het hiermee zo anders?” vroeg ze.

De ernstige bijwerkingen van Sutta zijn vergelijkbaar met de bijwerkingen die Letty Rodriguez uit Tacoma, Washington, in 2021 beschreef – toevallig ook na haar tweede dosis Moderna – waardoor zij onwillekeurige neurologische tics, spiertrekkingen en trillingen kreeg en oncontroleerbare klik- en fluitgeluiden maakte.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

MOET U ZIEN: “Denkt u dat dit eerlijk is?” – Moderna CEO en AstraZeneca functionaris onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens parlementslid Cristian Terheș hen ondervraagd heeftVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDisney sponsort Pride-evenement met trans-prostituee die seksuele diensten aanbiedt in toiletruimte
Volgend artikelVertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat farmaceutisch bedrijf ‘bewijs’ had dat wijst op een ‘verhoogd risico op myocarditis’ na Covid-19-vaccins in het begin van 2022
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ze heeft een slechte batch:

  Batch Adverse Reaction Reports Deaths Disabilities Life Threatening Illnesses Company

  Countries Severe reports Lethality
  052E21A 725 14 15 14 MODERNA United States, Unknown Country 5.52 % 1.93 %

 2. Dennennaaldenthee, NAC, zink, D3, C, mariadistel, magnesiumcitraat/maleaat etc, DMG (dimethylglycine), serripeptase, nattokinase, ivermectine, zwarte komijnzaadolie, colloidaal goud en zilver

  En bovenal al dat grafeen en metalen eruit, ONTGIFTEN:
  Zeoliet, bentoniet, EDTA etc.

  • Ik heb nog slaapzak vol zeoliet bentoniet hoe krijg ik dat eruit?
   Droog is het een heel fijn alkalisch stof
   In de wasmachine veranderd het in een gel
   Elke tip welkom

 3. Binnen 1 maand 2 x geprikt, 31 augustus en 28 september 2021. Je vraagt er wel om zou ik zeggen. Ik heb ook totaal geen medelijden met dit soort domme figuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in