“Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen”

3

Het Covid-vaccin had nooit aan het publiek mogen worden vrijgegeven omdat het experimenteel van aard is, en het geeft aanleiding tot dermate ernstige complicaties en bezorgdheid over toekomstige risico’s dat de verspreiding ervan onmiddellijk moet worden stopgezet.

Aldus Dr. Roger Hodkinson, een zeer ervaren gepensioneerd patholoog die voorzitter is van een Amerikaans biotechnologiebedrijf dat zowel een Covid-test verkoopt als tests ontwikkelt voor de vroege diagnose van kanker, schrijft Neville Hodgkinson.

Zijn waarschuwing komt op een moment dat er bij de Britse regelgevende instantie op wordt aangedrongen de Covid-vaccins “onveilig voor gebruik bij de mens” te verklaren vanwege het grote aantal sterfgevallen (1.253) en bijwerkingen (888.196, met 256.224 individuele meldingen) die in de vijf maanden tot 26 mei door vaccins zijn veroorzaakt. Hodkinson beschrijft dit rapport, van Dr. Tess Lawrie, als “een vernietigende analyse van de hele puinhoop“.

In een indringend interview met de voormalige BBC- en ITV-journaliste Anna Brees zegt Dr. Hodkinson dat een “groot aantal” artsen niet gelooft in de “idiotie” van de wereldwijde vaccinatiecampagne, maar zich niet wil uitspreken omdat ze vrezen voor hun baan. De druk om zich te conformeren is afkomstig van politici, de massamedia en de medische faculteiten.

U kunt het interview hier bekijken.

Hodkinson kwam vorig jaar onder hevige kritiek te staan toen hij Covid vergeleek met “een slecht griepseizoen” toen hij probeerde te weerleggen wat hij de “volstrekt ongegronde hysterie onder het publiek door de media en politici” noemde.

Brees heeft ook te maken gehad met censuur voor wat zij haar “burgerjournalistiek” noemt. Ze werd door tv-presentator Piers Morgan afgeschilderd als een “samenzweringstheorie-verspreidende imbeciel” toen ze zijn steun voor de lockdown van afgelopen kerst betwistte.

Hodkinson vertelt haar in het interview: “Dit is niet zomaar een nieuwsverhaal. Dit is het grootste verhaal van onze tijd. Het is een tragedie dat journalisten in het algemeen uw voorbeeld niet volgen”.

Hij verzekert haar dat hij geen eenzame stem is, maar deel uitmaakt van een internationale groep artsen die zich inspant om te proberen een einde te maken aan de uitrol van het vaccin, dat zij beschouwen als een tragisch verraad aan de medische ethiek.

In een oproep aan politici zegt Hodkinson dat het bewijs van schade door de Covid-vaccins “zo overweldigend is dat het nu tijd is voor een leider om zijn of haar standaard in de grond te zetten en te zeggen: “Ik had het mis. Ik werd op een dwaalspoor gebracht door mijn adviseurs, die mij vreselijke informatie hadden gegeven om op te handelen”. Als je die moedige stap zet, zullen veel mensen je vergeven voor je eerlijkheid, en kan je ster voor de volgende verkiezingen zelfs rijzen”.

  Waarom wilden Duitse politici zo graag kinderen vaccineren en waarom liegen ze er nu over?

Over het vaccin zegt hij:

“Dit is natuurlijk een experimenteel vaccin. Het had nooit vrijgegeven mogen worden. Het was nooit een noodsituatie die aan de ontwikkeling van het vaccin ten grondslag lag. En zoals met alle vaccins zijn er complicaties, die voorspelbaar waren, met de tijd. Maar er was nooit genoeg tijd gegeven voor de klinische proef, die slechts 4-6 maanden duurde.

In het bijzonder komen er nu complicaties naar boven die zeer verontrustend zijn. De meest recente, de laatste dagen, beginnend in Israël, is de frequentie van myocarditis bij jonge volwassen mannen. En het wordt erger naarmate ze jonger zijn, bij tieners.

Myocarditis is een medische term voor ontsteking van het hart. Het is nooit mild, zoals zij het beschrijven – wat betekent dat het niet erg significant is. De hartcellen die de hartspieren vormen regenereren nooit. Het is niet zoals de lever, of de nieren, die regenereren. Als een hartspier sterft, is hij dood. En hij wordt nooit vervangen. Dus spiercellen in het hart zullen afsterven. Het aantal is moeilijk te bepalen, omdat de persoon nog leeft.

Maar ik kan u met stellige zekerheid zeggen dat myocarditis totaal onvoorspelbaar is wat betreft de gevolgen op lange termijn. Het kan pas 20 jaar later optreden, omdat de reserve van het hart vernietigd is. We hebben het hier over hartritmestoornissen, abnormale hartslagen, hartfalen enzovoort. Dit is een zeer verontrustende ontwikkeling. En het is precies het soort complicatie dat zou zijn voortgekomen uit een normaal klinisch onderzoek naar een vaccin, dat normaal gesproken een aantal jaren duurt”.

Brees antwoordt: “Er moeten duizenden artsen zijn die het volledig met u oneens zijn. Of is er iets om ze stil te houden? Waarom zouden we naar u luisteren?”

Hodkinson antwoordt:

“Laat me u verzekeren dat de statistieken – wanneer de boeken geschreven zijn – precies andersom zullen zijn. Ik vermoed – en het is onmogelijk om dat te bevestigen, vanwege de intimidatie die medische colleges over de hele wereld uitoefenen op individuele artsen – inclusief mijzelf – dat er een groot aantal artsen is dat niet in deze idiotie trapt. Artsen die goed opgeleid zijn doorzien dit onmiddellijk als zo doorzichtig dom. Het is medische idiotie van de meest groteske graad die gaande is.

Het komt erop neer dat deze vaccinatie van iedereen onmiddellijk moet stoppen.

Het predikaat voor al deze vaccinaties was de verklaring dat dit een medische noodsituatie was op een zeer sinistere wereldwijde schaal. Nou, dat was het nooit, volgens welke definitie dan ook. Als je die onderliggende vereiste wegneemt, als je de noodsituatie wegneemt, was er absoluut geen reden voor de ontwikkeling van een vaccin dat in strijd was met alle normale voorzorgsmaatregelen voor de invoering van iets op zo’n globale schaal.

  Data-analyse in de vorm van een video laat zien hoe het aantal sterfgevallen explodeert nadat Corona-vaccinatie begint

Er is nog nooit, in de medische geschiedenis, een vaccinatieprogramma op deze schaal geweest, waarbij miljarden mensen betrokken waren, met de geringste aandacht voor de gevolgen op lange termijn.

Het verhaal is nog niet voorbij. Kijk, de laatste keer dat ik keek, duurde een zwangerschap negen maanden. Het is ondenkbaar dat je op vruchtbaarheidsproblemen controleert als je slechts 4 tot 6 maanden aan een klinische proef deelneemt, waaraan zelfs nooit andere zwangere vrouwen deelnamen dan degenen die tijdens de proef zwanger werden. En daar waren er maar 40 van. Er zijn hier zeer ernstige wetenschappelijke mogelijkheden voor onvruchtbaarheid op lange termijn. De studies zijn niet gedaan.

We weten wel dat de placenta en de testikels een zeer sterke expressie hebben van de receptor voor het spike-eiwit dat in grote hoeveelheden door de vaccins wordt geproduceerd. We weten ook dat er tijdens een SARS-epidemie, een soortgelijk organisme, een klein aantal meldingen was van orchitis, een medische term voor ontsteking van de testikels, maar het ging om een klein aantal mensen die ermee kwamen. Dus aan de mannelijke kant van de vruchtbaarheid zijn er serieuze wetenschappelijke gronden voor bezorgdheid.

Aan de vrouwelijke kant is er evenveel reden tot bezorgdheid, omdat uit het duistere dossier dat Pfizer bij de Japanse regelgevende instantie heeft ingediend, blijkt dat de vaccindeeltjes – de minuscule lipide nanodeeltjes die deel uitmaken van het vaccin – zich zeer sterk in de eierstok nestelen. Het betrof een onderzoek bij ratten, maar toch werd, zeer onverwacht, een sterke lokalisatie van deze deeltjes in de eierstok vastgesteld. Als dat in de literatuur staat, moet het worden uitgesloten als een mogelijke complicatie op lange termijn. En dat kan niet als je de vruchtbaarheidsproblemen niet over een aantal jaren controleert.

Ik zeg je dat dit een zeer ernstig probleem is. Ik bedoel niet u, Anna Brees. Ik bedoel jullie, het grote publiek, de politici, de mensen die de bus besturen: BEHEERS JEZELF! Dit is serieuze medische wetenschap. En jullie rommelen met de gezondheid van miljarden mensen, om de meest onbeduidende redenen. En het is totalitair en volkomen onaanvaardbaar.

Als het gaat om het injecteren van dit spul in de armen van kinderen, noem ik dat door de staat gesanctioneerde kindermishandeling, op de meest monsterlijke schaal. Het is volstrekt onaanvaardbaar, en het moet onmiddellijk stoppen”.

Vorige week, in een interview met Real America’s Voice, waarschuwde Dr. Mike Yeadon, voormalig vicepresident voor onderzoek bij het geneesmiddelenbedrijf Pfizer, dat kinderen 50 keer meer kans hebben om gedood te worden door de Covid-vaccins dan door het virus zelf. U kunt het interview hier bekijken.

  Ze hebben mensen door de injecties in robots veranderd

Brees, die een 12-jarig kind heeft, vertelt Hodkinson dat zij in het kinderprogramma Newsround van de BBC artsen had gezien die zeiden dat het vaccin veilig is, en het gebruik ervan aanmoedigden. Hij zegt: “Ze zijn schuldig aan extreme medische wanpraktijken.

“Er zijn twee onderliggende ethische principes. Ten eerste: In de eerste plaats geen schade doen – en dat zien we nu in overvloed gebeuren, met al deze complicaties. De tweede, met betrekking tot vaccinatie, is geïnformeerde toestemming. Er is geen geïnformeerde toestemming, omdat de mensen niet wordt verteld dat dit ONVEILIG is. De reclameborden zeggen één vijf-letter-woord: VEILIG. Dat is een verdraaiing van medisch taalgebruik. Het is Orwelliaans”.

In een vernietigende kritiek op medische colleges die optreden als “handhavers” van vaccinatieprogramma’s, zegt Hodkinson: “Het is medische nalatigheid van de hoogste orde om in te stemmen met iets wat de regering wil dat je doet waarvan je weet dat het schadelijk is”.

Maar, vraagt Brees, met alle censuur die plaatsvindt, weten ze dan wel dat het schadelijk is?

Hodkinson antwoordt:

“De ergste censuur is die met artsen. Dat is de ultieme bron van vertrouwen en betrouwbare informatie voor het publiek.

Maar de andere twee bronnen worden evenzeer gecensureerd, op een brutale manier. De mainstream media laten niets horen. [TCW heeft gesuggereerd dat een van de redenen daarvoor de hoeveelheid reclame van de overheid is]. Je bijt natuurlijk niet in de hand die je voedt, of wel? En social media censureren alles wat niet verteerbaar is voor Facebook, Twitter, YouTube etc.”

Hij concludeert:

“Ik denk wel dat de waarheid naar buiten zal komen. Er zullen op dit moment boeken worden geschreven die deze hele krankzinnige episode in de menselijke geschiedenis in de sterkst mogelijke bewoordingen veroordelen. En er zullen koppen rollen. Er zal bloed in de goot vloeien. En dat gaat gebeuren, naar mijn mening, zeer, zeer binnenkort. Want zoiets waanzinnig als dit, zoiets gigantisch waanzinnig, kan niet worden onderdrukt”.

Hodkinson is van mening dat wanneer dit gebeurt, de medische faculteiten “ingrijpend zullen veranderen wat betreft de manier waarop zij met hun verplichtingen jegens het publiek omgaan”.

“Politici, regelgevende instanties, media, individuele artsen, zovelen zijn schuldig aan de meest verschrikkelijke misdaad die ooit op de mensheid is gepleegd. Het is op die schaal. Het is absoluut tragisch”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De slachting van de goedgelovigen en de onwetendenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2 jonge BBC journalisten overleden aan mysterieuze “korte ziekte” na AstraZeneca-‘vaccin’
Volgend artikelGewoon een klein prikje – en de levenslustige familievader was dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. De vaxxines zijn het gevolg van een frauduleus pandemie en evenzo PCR test. China heeft het virus gevaar ontkracht. Maar Big Pharma heeft de WHO “onder druk” gezet om een pandemie uit te roepen en op die manier de FDA om een EUA te verlenen. Anders mochten ze namelijk geen mensen injecteren. De rest is bekend. Alle VN lidstaten moesten het beleid volgens VN contract uitvoeren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in