Gewelddadige migranten uit Moria steken nu huizen van de eilandbewoners in brand

7
Screenshot YT

Het is een voorspelbare chronologie van de escalatie die momenteel plaatsvindt in de asielkampen op het Griekse eiland Lesbos. Eerst eisten de media en de permanente druk van de linkse vleugel, NGO’s en politici, vooral in Duitsland, de toelating van de 13.000 migranten van het eiland, waarna er “plotseling” en “onverwacht” weer een brand uitbrak in het grootste kamp in Moria, en nu begint de tranenklierpropaganda van de “arme kinderen” die nu dakloos zijn en dringend toestemming moeten krijgen om naar West-Europa te reizen. Daarbij is één ding al duidelijk: ook in dit geval hebben de asielzoekers  hun kampen zelf in brand gestoken, zoals de Griekse regering inmiddels heeft aangekondigd.

Migranten steken de huizen van de eilandbewoners in brand

Maar de ‘vluchtelingen’ lieten het daar natuurlijk niet bij. Inmiddels zijn ze verwikkeld in straatgevechten met de politie en vallen ook de Griekse eilandbewoners aan en steken hun huizen in brand uit woede vanwege de nog steeds geweigerde verdere reis naar West-Europa. De “nieuwe burgers”, waarvan de meeste uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika komen, vrezen ook dat zij door de Griekse autoriteiten naar hun land van herkomst zullen worden gedeporteerd vanwege hun gewelddaden, en daarom wordt nu zoveel mogelijk chaos gecreëerd om de vluchtmogelijkheden te benutten en ook om de autoriteiten ertoe te bewegen de grenzen naar het noorden te openen, meldt Unser Mitteleuropa.

Duitsland zal waarschijnlijk de meeste illegale migranten opnemen

  Erogan's nieuwe shockplan: Albanië moet een asielssluis in de EU worden

In Duitsland heeft de minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), alle prominente politici al laten weten dat hij een einde wil maken aan het “menselijk lijden” in Moria en, indien nodig, de migranten zelf naar Duitsland wil brengen, d.w.z. zonder een besluit van de EU. En ook veel Duitse gemeenten hebben al aangegeven dat ze “humanitair bereid” zijn, er is immers nog genoeg ruimte en blijkbaar ook geld in Duitsland om nog eens 13.000 illegalen op te vangen en te verzorgen.

Griekse minister eist deportatie van gewelddadige migranten

De Griekse minister van Ontwikkelingssamenwerking Adonis Georgiadis heeft inmiddels opgeroepen om alle migranten die schuldig zijn aan het inferno in Moria onmiddellijk te deporteren. Volgens de politicus hebben mensen die eigendommen en het leven van anderen in gevaar brengen en vernielen, hun recht op asiel verspeeld.

De Griekse autoriteiten hebben nu de noodtoestand op het eiland Lesbos afgekondigd.

Tsjechië weigert migranten uit Griekenland toe te laten: “17 jaar oude mannelijke migranten zijn niet geschikt voor het land”

Vorig artikelTrump tegen journalist: doe je mondkapje af
Volgend artikelDuitsland: Met de Porsche naar de daklozenopvang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. VVD zwicht voor de linkse chantage en laat 100 asielparasieten toe !!!
  Ze zullen jaren en jaren onderhouden worden van onze belasting euro’s !

 2. …lijkt me dat het takelen in bomen van politici die dit beleid steunen of niets doen de beste weg is om te volgen…

  ….alles hier binnen geslopen en gekropen is zo herkenbaar dat je op een mistige ochtend nog Op het oogwit kunt mikken.

  Eerst het gat in de boot dicht maken en de ratten overboord gooien en dan hozen.
  Als de toestroom maar stopt is het wel werk maar al het water kan uit de boot worden gehoosd.

  Emmers klaar ?

 3. Dit is een aanval op europa. Nou is sowieso 80% illegaal daar, maar die mochten blijven–Marakesh akkoord.

  Dit is een oorlogshandeling.
  De hele rotzooi oppakken, op boot en retour Turkije,Lybie.
  maar alles eruit.
  De burgers ruim compenseren voor schade; per slot: schade werd veroorzaakt doordat Brussel tegen beter weten in handelde.

  En in bescherming burgers: militair. een keer opdragen terug te gaan; bij doorlopen: machenegeweer vuur.

  Ze worden behandeld als mensen maar zijn het niet.

 4. Het meest opvoedkundige te doen is simpel.
  Opvoeden is mensen de verantwoording laten dragen voor eigen handelen.

  datzou zijn:al dat tuig terug in het kamp.
  Hoe ze slapen? hunprobleem
  Hoe ze medische verzorging krijgen? Hun probleem
  Hoe ze eten krijgen/hun probleem

  Misschien dat ze dan wat leren.
  B.v.: nooit de hand bijten die je voert.

  Maar wat ze hebben geleerd: EU wordt gerunned door linkse idioten zonder kloten. Chantage werkt.

 5. Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
   
  Een blik op de EU stukken:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
   
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

  Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in