Naarmate meer gevallen van letsel na COVID-19 vaccinatie in de medische tijdschriften worden gepubliceerd, wordt het steeds duidelijker dat deze COVID-19 vaccins de meest schadelijke en dodelijke vaccins zijn die ooit massaal bij de bevolking zijn geïnjecteerd, bericht Brian Shilhavy.

Gevallen van alopecia, haaruitval die soms het verlies van al het lichaamshaar omvat, zelfs de wenkbrauwen, zijn nu gemeld en gepubliceerd in het tijdschrift Clinical Case Reports.

COVID-19 vaccinatie en alopecia areata: een casusverslag en literatuuroverzicht

Abstract

Coronavirusziekte 2019 (COVID-19) is wereldwijd een groot probleem en er zijn verschillende vaccins voor ontwikkeld en goedgekeurd, maar sommige immuungerelateerde kwesties van COVID-19-vaccins moeten worden overwogen en geïndividualiseerd voor patiënten. In deze studie melden wij twee gevallen van snel progressieve haaruitval na COVID-19 vaccinatie.

2 CASUSPRESENTATIE

Een 23-jarige vrouw meldde zich bij de dermatologische kliniek met de klacht van lokale haaruitval op haar hoofdhuid een week na ontvangst van de eerste dosis Oxford/AstraZeneca COVID-19 vaccin (AZD1222) in augustus 2021. Ze meldde ook myalgie na de vaccinatie, die werd verlicht door acetaminophen. Ze had geen medische of familiegeschiedenis van alopecia areata (AA) en had geen medicijnen gekregen.

Het tweede geval, een 26-jarige vrouw met een geschiedenis van AA die werd verlicht door een intralesionaal corticosteroïd, presenteerde zich met klachten van gegeneraliseerde haaruitval op de hoofdhuid 2 weken na ontvangst van de tweede dosis AZD1222 in januari 2021. De aandoening was begonnen met patchy alopecia, en was in de loop van een maand geëvolueerd naar diffuse haaruitval.

Lees de volledige studie hier.

Hoewel de twee in de studie genoemde gevallen plaatsvonden na de Oxford/AstraZeneca COVID-19 vaccins, werd in de studie ook verwezen naar verschillende andere gemelde gevallen van alopecia na de Pfizer en Moderna mRNA vaccins.

Vervolgens ging ik naar de VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) database van de Amerikaanse FDA en CDC, en ontdekte dat er 9 variaties van Alopecia werden vermeld die konden worden opgezocht als symptomen na vaccins, dus koos ik ze allemaal en zocht naar gevallen na COVID-19 vaccins in de afgelopen tweeëntwintig maanden.

De zoekopdracht leverde een verbazingwekkend resultaat op van 3.495 gevallen, waaronder 2 sterfgevallen, 392 permanente handicaps, 219 SEH-bezoeken, 250 ziekenhuisopnames en 41 levensbedreigende gebeurtenissen. (Bron.)

Hier is het verslag van één van de sterfgevallen na een Pfizer COVID-prik waarbij een van de symptomen Alopecia was. Dit is duidelijk geschreven door een familielid die de snelle achteruitgang van de patiënt volgde die naar verluidt 2 weken na de tweede Pfizer-prik begon:

  Russisch leger verklaart dat Covid-pandemie strategische operatie was om de mensheid onder controle te houden

VAERS ID: 2317404: De volgende gedragingen begonnen begin april 2021, ongeveer twee weken na de tweede Covid-19 injectie van patiënte en namen in ernst toe tot haar dood, ze staan niet allemaal op volgorde.

Begrijp dat patiënte vóór deze aandoening uiterst bescheiden en nauwgezet was. Gebruikte haar mobiele telefoon minder, belde niet terug, voerde nog steeds een gesprek. Gooide spullen weg of legde ze op vreemde plaatsen. Kon zich niet herinneren hoe ze de ruitenwissers van de auto moest aanzetten, belde me in huis op, kon de veiligheidsgordel niet vastmaken, kon niet meer bedenken hoe ze moest rijden, sleutels afgepakt. Werd snel beledigd, aankleden een nachtmerrie.

Liep met rollers in haar haar, geen make-up, kleedde zich ongepast voor gelegenheden. Vertoonde vreemd gedrag in restaurants (te veel eten bestellen, servet opeten of sladressing drinken, naar andermans tafel gaan, luid praten, brood in botervloot draaien). Kon deursloten niet openen. Liet de hond uit het huis van haar dochter terwijl zij kleindochter vasthield en riep: “Ik heb hem”.

Keek vaak voor zich uit, kon haar kredietkaart niet gebruiken of geen fooien berekenen, draagde afgebroken vingernagels/teennagels, haar in de war, zei: “Ik denk dat ik een aandoening heb”. Stelde herhaaldelijk dezelfde vraag. Had 45 minuten nodig om een paar schoenen aan te trekken, vaak aan de verkeerde voeten. Kon geen schoenen strikken. Werd manisch met kleding en manipuleerde vaak 30 minuten lang hetzelfde voorwerp in haar handen. Trok verschillende slipjes aan, soms over haar broek heen.

Kon haar beha niet aan krijgen, probeerde haar beha aan haar voeten te doen met het argument dat het sokken waren. Kon blouses/broeken niet aan krijgen; trok blouses aan als een rok. Kon geen oorbellen met piercings in doen. Wilde geen pyjama dragen of zich omkleden, droeg dezelfde kleren naar bed. Scheurde beddengoed van het bed. Was niet in staat om te zorgen voor portefeuille, sleutels, creditcards, handtas en telefoon. Kon de alarmcode niet onthouden en raakte in paniek, geobsedeerd door de kleur paars, kocht vreemde koopwaar, vooral op feestdagen.

Kon niet koken of oven/magnetron bedienen. Legde een bevroren stuk pizza op een papieren bord, vervolgens op een rieten plaathouder, en zette het geheel in de verwarmde oven. Ging fruitdrank maken, stopte om de vloer schoon te maken met een Clorox-doekje, en kneep het vervolgens in de drank. Reinigde schoenen met een spons en waste daarmee de vaat. Verloor het vermogen om te redeneren en werd extreem gevoelig voor geluid, aanraking en snelle bewegingen. Kon lichtschakelaars niet vinden, raakte in paniek in donkere kamers, begon dingen te grijpen/omver te gooien.

  Elke dag gaat mijn lichaam een ​​beetje meer achteruit. Deze man waarschuwt voor de Covid vaccinatie

Klampte zich vast aan handdoeken en trok foto’s van de muur. Stopte bij de nagelsalon haar voeten in het bad met haar schoenen aan en raakte overstuur toen haar werd gezegd dit niet te doen. Bij de kapsalon vergat zij haar portefeuille en kon zij niet betalen. Begon mensen in huis te zien die er niet waren of kiekeboe te spelen met haar kleindochter die er niet was.

Vroeg personages op tv of ze wilden dat zij ontbijt voor ze moest maken. Had moeite om in zinnen te spreken, kon gedachten niet afmaken. Kon bij verbaal geweld vaak in volledige zinnen spreken. Douchte met kleren aan, weigerde nog in bad te gaan; Hospice heeft haar twee keer in bad gekregen, daarna nooit meer, alleen nog maar sponsbaden. Incontinentie begon gering en werd steeds erger, ze plaste op de vloer, zat op de toiletbril met het deksel naar beneden en plaste, Depends hielpen.

Ze gooide gebruikt toiletpapier op de vloer, in de gootsteen, het bad en de wasmand, veegde zichzelf af met een handdoek en legde het in de wc-pot. Legde een volle rol toiletpapier in het toilet. Begon vreemde dingen in de afvoer van de wastafel te stoppen. Liep vaak de badkamer uit met het toiletpapier nog tussen haar benen en de hele rol achter zich aan. Stopte met het poetsen van haar tanden. Kon niet meer schrijven. Ooit een verwoed lezer, maar ze leeste niet meer. December 2021 (+/-):

Dunner, slierterig haar onverzorgd. Wilde het huis niet verlaten. Liep naakt rond, beweerde dat ze een beige broek aan had. Praatte vaak over verleden, lachte vaak als ze bezoekers sprak. Sliep langere tijd, at of dronk de hele dag niet. Zat langere tijd op de bank, kruiste en ontkruiste benen, draaide urenlang met een deken. Probeerde lange tijd een niet-bestaande dop van een fles af te draaien. Zei iets, en wanneer ze antwoordde in een poging te verduidelijken wat ze wilde, zou ze ontkennen het gezegd te hebben. Antwoordde “ja” op de meeste vragen, vroeg nergens om, praatte niet over kleinkinderen, vroeg voortdurend naar haar hond en de locatie ervan (ze had geen hond).

  43-jarige hardcore vaccinzeloot verdwijnt maandenlang van sociale media, dood na "ernstige ziekte" na Moderna injectie

Keek urenlang naar tv-programma’s waar ze nooit naar zou hebben gekeken en naar baby/puppy video’s. Lachte wanneer kleinkinderen op bezoek kwamen, maar sprak hen niet bij naam aan. Zong alle tv-reclames na en begon te reageren op mensen op tv. Werd extreem empathisch, maar stemmingen veranderden snel, werd verbaal agressief en godslasterlijk. Weerstand tegen het innemen van medicijnen. Begon ruzie te maken met personages in tv-programma’s, dan veranderde haar stemming plotseling en werd ze aangenaam. Beleefd tegenover vreemden/bezoekers, zeer tegendraads, onwillig en grof tegenover verzorgers (echtgenoot en zus).

Uiteindelijk waren familieleden getuige van stemmingswisselingen en werden zij het doelwit van godslastering. Herhaalde soms urenlang dezelfde gedachte. Gehoor bleef uitstekend gedurende de hele periode. Februari 2022: Het meeste van het bovenstaande, en meer, liep niet meer rond, zeer godslasterlijk wanneer in een bui, aangenaam wanneer niet. Handen begonnen te trillen en evenwicht werd onstabiel. Voerde haar en hydrateerde haar zoveel ze ons toeliet, gewichtsverlies extreem. Liep niet meer. Laatste maand van haar leven niet meer eten, laatste drie weken niet meer drinken. Ademhaling begon te veranderen, reageerde minder, sliep meer.

Vervolgens heb ik dezelfde zoekopdracht uitgevoerd naar gevallen van Alopecia als bijwerking van vaccins na alle goedgekeurde FDA-vaccins in de 30 jaar voordat de COVID-prikken werden geïntroduceerd, en de zoekopdracht leverde 1.927 gevallen op. (Bron.)

Dat is een gemiddelde van iets meer dan 5 gevallen per maand, in tegenstelling tot een gemiddelde van meer dan 145 gevallen per maand van de COVID-prikken, wat een toename is van 2.621 procent.

De FDA en CDC zijn duidelijk op de hoogte van deze toename in haaruitval, zoals de bedrijfsmedia melden, maar ze geven de schuld aan “Long COVID” terwijl ze niet eens kijken naar de effecten van de COVID-vaccins.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse regering belemmert onderzoek naar oversterfte
Volgend artikelWaarom “verleidt” Rusland Europa met de reparatie van Nord Stream-pijpleidingen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Moordenaars met voorbedachte rade .ik hoop dat God ze straft.want wij kunnen d’r weinig aan doen.ze z’n te sterk.en 75% z’n slapers ,die waarschijnlijk nooit wakker worden.of als t veel te laat s

 2. Beste medebloggers,

  Bij deze wil ik een oproep doen aan al die mensen die niet willen meedoen aan de machtsspelletjes die gespeeld worden door de elites en neocons die er enkel op uit zijn om ons te vernietigen of, misschien nog erger, tot slaven te maken, ook al zitten we dan in een vergulde kooi.(brood en spelen, maar geen vrijheid).

  Zo maar op straat komen lukt bij veel mensen niet maar met deze actie kan iedereen meedoen.

  De bedoeling is om zaterdag en zondag een witte vlag, een laken, handdoek of welk wit oppervlak je maar kunt verzinnen in de tuin, op de stoep, dak, balkon neer te leggen, zoveel mogelijk in de openheid zodat het met een beetje geluk vanuit de ruimte zichtbaar is als 1 grote witte vlek.
  Niet meteen bedoeld als overgave aan Rusland, maar om de Russen te weerhouden onschuldige burgers met hun bommen te bestoken.
  Vergeet niet: dit is NIET ONZE OORLOG!!!
  Maar we zijn er wel de dupe van: peperdure rekeningen, honger en kou en angst voor wat ons te wachten staat als we niets doen.

  Deze boodschap kan wel helpen om tenminste onze regeringen erop te wijzen waar ze in Godsnaam mee bezig zijn. Met ons of met hun ‘vriendjes’ aan de andere kant van de plas.

  Het volk geeft zich NIET over aan onze regeringen!

  Laat deze actie slagen door dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden via sociale media, en mond op mond reclame.

  • een doorgedraaid , controle oppositie 😈 knetter gestoord idee ; doe ik niet aan mee .
   Witte vlag staat voor overgave , uit welk ei kom jij !
   Een boodschap aan de regering ( niet mijn / onze regering , alleen dat feit /woord , elite noem je dit. ? 🐑‘ machtsspelletjes’ noem je dit ?
   ben je het voorbeeld van Nederland truttenland en supertrol
   Rode vlaggen met hakenkruis , dat is de status waar we in zitten , met een streep erdoor zou een beter idee zijn
   Mensen die op niveautje ‘ slaap kindje slaap’ met een witte vlag neem ik niet serieus , die denken dat dit een verschil gaat maken? , droom verder met je gele parapluutjes en hartjes
   😴 😴 😴 werkelijk een trollen fabriek hier !

  • Goed bedoelt maar dit werkt helaas niet ivm dat dit hun niet raakt en dat de Russen dan weten welk huis ze niet moeten pakken, daar zit wat in. Maar er is een kans dat ook Rusland met het spelletje meedoet.
   Gewoon niet meedoen met heel deze gekte en als iemand uit jouw straat uit huis word gezet, hou het dan tegen met vrienden en de hele straat en ook de sleutelmakers tegen houden die een andere slot op willen zetten.
   Pik niet dat mensne nog op straat worden gezet of afgesloten worden van hun elect. Kom dan in actie!!

  • Wel ja, maak het de oproerpolitie maar gemakkelijk.
   Die gaan dan hun nieuw gekochte droonkes uittesten en weten meteen wie wie en wat is.
   Controle en oplijsten. Bravo.

 3. Alopecia aereata, een auto-immuun ziekte, komt normaal voor bij ernstige stress. Het omschreven geval van de dame lijkt op een soort acute, zeer agressieve vorm van dementie. Dat zou, omdat het ‘vaccin’ in het spel is, wel eens vasculaire (bloedvaten) dementie kunnen zijn. Ook verhoogt het ‘vaccin’ het risico op auto-immuun ziektes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in