Het wordt steeds duidelijker dat de antilichamen die alleen gericht zijn tegen delen van het spike-eiwit, zoals die typisch worden aangemaakt door vaccinatie met de gentechnologische preparaten, het ontstaan van varianten forceren die daartegen resistent zijn. Dit gaat gepaard met een verhoogde kans op ernstigere ziekten, schrijft Tkp.at.

Een recente studie, gepubliceerd op medRxiv, toont aan dat volledig gevaccineerde personen een grotere kans hebben om resistente en meer besmettelijke varianten bij zich te dragen.

Uit de studie:

“Volledig gevaccineerde personen hadden met grote waarschijnlijkheid meer kans dan ongevaccineerde personen om geïnfecteerd te worden met varianten die mutaties dragen die geassocieerd worden met een verminderde neutralisatie van antilichamen, maar niet met mutaties die geassocieerd worden met een verhoogde infectiviteit.

De algemene verschillen in virusbelasting waren niet significant tussen ongevaccineerde en volledig gevaccineerde personen.

…. Symptomatische doorbraakinfecties met vaccin hadden een vergelijkbare virusbelasting als ongevaccineerde infecties.”

In de studie wordt verder geconcludeerd dat de prevalentie van immuundeficiënte varianten onder doorbraakgevallen wijst op een selectiedruk voor immuunresistente varianten die zich in de loop van de tijd “in de gevaccineerde populatie” verspreidt naarmate het virus in het algemeen blijft circuleren.

“Samenvattend tonen onze resultaten aan dat selectiedruk in een sterk gevaccineerde gemeenschap (>71% volledig gevaccineerd begin augustus 2021) meer infectieuze, antilichaamresistente varianten van zorg zoals de gamma- en delta-varianten bevoordeelt, en dat symptomatische hoge-titerinfecties na vaccinatie kunnen bijdragen aan de verspreiding van het virus.”

De cirkeldiagrammen tonen het aandeel van SARS-CoV-2-Genomen met mutaties die geassocieerd worden met resistentie tegen antilichamen (boven) en verhoogde infectiviteit (onder) in volledig gevaccineerde en ongevaccineerde gevallen van University of California at San Francisco Hospitals and Clinics en Color Genomics Laboratory, en in gedeeltelijk gevaccineerde gevallen van UCSF. De rode kleur wijst op de aanwezigheid van mutaties die verband houden met resistentie tegen antilichamen, de groene kleur op de aanwezigheid van mutaties die verband houden met een verhoogde infectiviteit, en de zwarte kleur op de afwezigheid van beide mutaties.

Studie toont veel hogere virusbelasting aan bij gevaccineerde mensen met infectie

  Een kijkje in de Britse "quarantainehotels"

Een groot aantal studies heeft nu hoge virusbelastingen aangetoond bij gevaccineerde geïnfecteerde mensen, wat hen tot superspreiders kan maken. Een van de studies toont zelfs aan dat gevaccineerde mensen die geïnfecteerd zijn met de Deltavariant, 251 maal zoveel virusbelasting hebben als mensen die geïnfecteerd zijn met eerdere varianten. Dit maakt ze absolute superspreaders.

De studie is als preprint gepubliceerd door The Lancet en het onderzoek is uitgevoerd door de gerenommeerde Oxford University Clinical Research Group. Uit de studie bleek dat gevaccineerden met de Deltavariant een 251-voudig hogere last van COVID-19-virus in hun neusgaten hebben dan met eerdere varianten. Ook blijkt dat de besmettelijkheid langer duurt, tot wel 33 dagen.

De onderzoekers concluderen uit de gegevens dat de vaccinatie weliswaar de symptomen van de infectie verlicht, maar de gevaccineerden in staat stelt een ongewoon hoge virusbelasting te dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor zij pre-symptomatische superspreaders worden.

De door het vaccin geïnduceerde neutraliserende antilichamen waren lager na de tweede dosis en op het moment van de diagnose dan bij de overeenkomstige niet-geïnfecteerde controlepersonen. Er was geen correlatie tussen de door vaccinatie geïnduceerde niveaus van neutraliserende antilichamen en de virusbelasting (d.w.z. infectiviteit) of de ontwikkeling van symptomen tijdens het verloop van de infectie. Dus zelfs hoge antilichaamtiters, die zo graag als wondermiddel worden aangeprezen, maken geen verschil.

Veel deskundigen vragen zich af of dit de oorzaak is van de ongekende toename van het aantal gevallen van de ziekte in de zomer, waarmee veel landen te kampen hebben. Andere deskundigen vragen zich af of deze bevindingen iets te maken hebben met de ongekende stijging van het aantal gevallen en ziekenhuisopnames in landen met een vaccinatiegraad van bijna 100 procent.

Israël heeft bijvoorbeeld een van de hoogste vaccinatiepercentages voor COVID-19 ter wereld, waar 80% van de mensen van 12 jaar en ouder meerdere vaccinaties heeft gekregen, voor het overgrote deel met het vaccin van Pfizer. Toch heeft het land nu een van de hoogste infectiecijfers ter wereld.

Meer dan de helft van de gevallen in Israël en meer dan 60% van de ziekenhuisopnames voor ernstige COVID-gevallen betreft volledig gevaccineerde mensen.

  Duitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat 'pandemie van de ongevaccineerden' een hoop onzin was en geeft 'softwarefout' de schuld

Hogere vaccinatiegraad leidt tot hogere incidenties

Zoals gemeld, blijkt uit een andere studie dat een hoger vaccinatiepercentage in feite gepaard gaat met een hogere incidentie wereldwijd. In een studie, gepubliceerd in het European Journal of Epidemiology, werden de COVID-19-gegevens die door Our World in Data werden verstrekt en vanaf 3 september 2021 beschikbaar waren, geanalyseerd in een analyse per land. 68 landen werden onderzocht.

Voor de zeven dagen voorafgaand aan 3 september 2021 berekenden de onderzoekers voor elk land het aantal COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen, alsook het percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is.

De trendlijn geeft een licht positief verband aan, d.w.z. dat landen met een hoger percentage volledig gevaccineerde bevolking meer COVID-19-gevallen per 1 miljoen inwoners hebben. Opmerkelijk is dat Israël gedurende deze 7 dagen de meeste COVID-19-gevallen per 1 miljoen inwoners had, terwijl meer dan 60% van de bevolking volledig was gevaccineerd.

In feite bleek uit de studie dat de meest gevaccineerde landen de meeste nieuwe COVID-gevallen hadden, gebaseerd op een analyse van gegevens die gedurende een periode van zeven dagen in september waren verzameld.

De auteurs verklaarden dat het uitsluitend vertrouwen op vaccinatie als de primaire strategie om COVID-19 en de negatieve gevolgen ervan in te dammen “opnieuw moet worden bekeken”, vooral in het licht van de deltavariant (B.1.617.2) en de waarschijnlijkheid van toekomstige varianten.

Afname van antilichamen

Een studie uit Japan heeft bevestigd dat de halfwaardetijd van de antilichamen ongeveer 2 maanden bedraagt. Na 6 tot 7 maanden is er helemaal niets meer te vinden. Ook is aangetoond dat er geen correlatie bestaat tussen de sterkte van de bijwerkingen en de immuunrespons.

Aan de prospectieve observationele studie, gepubliceerd als voorpublicatie, namen 225 gezonde personen deel van het Kumamoto General Hospital, Japan, die in februari 2021 twee doses van BNT162b2 hadden gekregen. De sterkte van SARS-CoV-2-S1-bindende IgG- en IgM-niveaus werden verzameld. Bijwerkingen, leeftijd en geslacht werden ook beoordeeld. De gemiddelde halfwaardetijd van de neutraliserende activiteit en de gemiddelde tijd tot het verlies van detecteerbare neutraliserende activiteit werden bepaald, en de werkzaamheid tegen de verschillende varianten werd ook beoordeeld.

  Extreme vaccin-schade: 74-jarige man verliest huid na Covid-19 vaccin

Biden en Fauci: Boosters elke 5 tot 6 maanden

De resultaten van deze en andere studies zijn waarschijnlijk de reden waarom de regering Biden, samen met Biden’s belangrijkste medisch adviseur, Dr. Fauci, onlangs heeft aanbevolen dat de bevolking verplicht twee keer per jaar moet worden gevaccineerd.

“De vraag die rijst is: moet het korter zijn dan acht maanden? Moet het zelfs zo kort zijn als vijf maanden? Dat wordt op dit moment besproken. Ik heb er vanochtend met Dr. Fauci over gesproken,” zei Biden in het Oval Office tijdens een bezoek van de Israëlische premier Naftali Bennett.

Dit is waarschijnlijk de reden waarom Uğur Şahin, CEO van BioNTech, onlangs heeft gezegd dat tegen medio 2022 volledig nieuwe Covid-19-vaccins nodig zullen zijn om de “volgende generatie” van virusstammen te bestrijden.

“Dit jaar, is [een ander vaccin] totaal onnodig. Maar halverwege volgend jaar zou de situatie kunnen veranderen”, aldus Sahin, die eraan toevoegde dat “aangepaste” versies van de huidige vaccins nodig zouden zijn om de opkomende stammen aan te pakken.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) sloot zich onlangs aan bij de tweede helft van deze verklaring en verklaarde dat de COVID-vaccins geen einde zullen maken aan de pandemie en dat de wereld nu “geleidelijk haar strategie moet aanpassen” om het hoofd te bieden aan de onvermijdelijke verspreiding van het virus.

Terwijl steeds meer landen van strategie veranderen om SARS-CoV-2 als griep te behandelen en alle specifieke Coronamaatregelen stopzetten. Hiertoe behoren landen als Hongarije (sinds 1 juni), Denemarken, Zweden en Noorwegen sinds september, en de facto een aantal landen in Oost- en Zuidoost-Europa, zoals Kroatië of Bulgarije.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat gebeurt er als Israël de stresstest niet doorstaat?
Volgend artikelGeven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Die “virusbelasting” is denk ik maar een deel van het probleem. Hoe verloopt het proces van het aanmaken van het “spike-eiwit” wat toch in het algemeen gezien wordt als de veroorzaker van de bijverschijnselen?
    Hebben ze eigenlijk het sars-cov 2 ding ook gevonden of zijn het allemaal nog steeds maar aannames?
    De aangehaalde namen van debiele didje geven nu niet bepaald het beeld van een betrouwbaar advies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in