Ik heb onlangs gemeld dat geneesmiddelenbedrijven nu allerlei soorten mRNA-producten maken. Nu bewezen is dat de mRNA covid-19 injecties niet doen wat ze moeten doen en niet veilig zijn om te gebruiken, brengen de farmaceutische industrie en de medische wereld nog een ziljoen andere mRNA-producten op de markt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het is als een autobedrijf dat een auto maakt die dodelijk blijkt te zijn en vervolgens enthousiast een enorme reeks soortgelijke modellen produceert – allemaal met hetzelfde dodelijke gebrek.

Hoe vaak moeten we het nog zeggen: “mRNA-producten werken niet en zijn niet veilig.”

En toch beweren mensen die ogenschijnlijk hersens hebben nog steeds dat de covid “vaccins” werkten.

Toen Sunak (een tweemaal beboete recidivist) Zahawi ontsloeg vanwege zijn belastingzaken, beweerde de premier dat de rol van de voormalige kanselier bij het pushen van de nu in diskrediet gebrachte prikken “vele levens heeft gered.” Ik zou graag zijn bewijs daarvoor zien.

En in zijn antwoord herhaalde de nu in diskrediet geraakte Zahawi (en voormalig minister van Vaccins) de onzin, en bouwde erop voort, door te beweren dat de in diskrediet gebrachte covid prikken “grote aantallen levens hebben gered”. Ik zou ook graag Zahawi’s bewijs daarvoor zien. Ik vertrouw hem eerder mijn boekhouding toe dan zijn mening over de covid prikken.

Geen van beiden lijkt zich ervan bewust dat het bewijs aantoont dat de covid prikken enorm veel kwaad en überhaupt geen goed hebben gedaan. De verdomde covid prikken zijn naar mijn mening te gevaarlijk om als stortmiddel te gebruiken.

De Financial Times publiceerde een artikel van Kate Bingham, waarin zij beweerde dat het maken van mRNA-vaccins “potentieel game changing” is.

Volgens Bingham beloven deze nieuwe producten “patiënten te beschermen tegen kanker op dezelfde manier als mRNA-vaccins beschermen tegen ernstige covid-19.”

Ik vond dit zo bijzonder dat ik het drie keer moest lezen.

Maar dat is wat ze zei.

Weet ze echt niet dat het vaccin waarin ze zoveel vertrouwen lijkt te hebben, niet doet wat ze zeiden dat het zou doen? Weet ze echt niet dat miljoenen mensen over de hele wereld zijn gestorven of gewond geraakt door deze dodelijke serums? Of leven we in het tijdperk van het verbazingwekkende toeval?

  Dekmantel begint voor vaccinatieschade: Media pushen "Koud weer veroorzaakt hartaanvallen"

Bingham was voorzitter van de Vaccin Taskforce van de Britse regering, ze is managing partner bij iets dat SV Health Investors heet en ze is risicokapitaalverschaffer. Ze ging naar school met het jongere zusje van Boris Johnson. Bingham zou de belastingbetalers £ 670.000 in rekening hebben gebracht voor acht “consultants” van een PR-bureau en kreeg een Damehood voor haar werk bij de aanschaf, productie en distributie van covid-19 vaccins. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het jammer is dat ze niet een paar eerlijke artsen heeft ingehuurd om haar de waarheid te vertellen over de rotzooi die ze aan het pushen was.

Ik heb in de herfst van 2020 – voordat de “vaccins” werden geïntroduceerd – video’s gemaakt waarin ik precies uitlegde welke gevaarlijke bijwerkingen de vaccins zouden veroorzaken – en hoe mensen zouden sterven. Ik vraag me af of ze ooit op de hoogte is geweest van de concept-werklijst van de FDA met mogelijke bijwerkingen van covid vaccins die in oktober 2020 werd gepubliceerd. De lijst kan hier worden bekeken.

Als ik de wereld zou regeren (niet erg waarschijnlijk geef ik toe) zou zij, en iedereen die aan de covid vaccins werkte, ze promootte of ze pushte, in de gevangenis zitten – dat geldt ook voor Whitty, Zahawi, Hancock, Fauci, alle medische adviseurs en iedereen die in adviescommissies zit.

En waarom hebben ze trouwens Bingham een Dame gemaakt? Geven ze nu Damehoods uit voor genocide? Het zou net zo logisch zijn om die cryptorchide praatjesmaker die Matt Hancock heet een ridderorde te geven. Die kruiperige Hancock zou nog niet eens geschikt zijn als hij als toiletschoonmaker, vakbondsfunctionaris of NHS-bureaucraat zou werken. Eigenlijk is dat niet eerlijk tegenover toiletschoonmakers – zij doen essentieel moeilijk werk in vergelijking met vakbondsfunctionarissen of NHS-bureaucraten. Hancock zou overbeloond worden als ze hem een Tesco-clubkaart zouden geven.

Dit soort onzin is alomtegenwoordig bij covid. Een van de “deskundigen” van de BBC over medische kwesties en vaccins was en is waarschijnlijk nog steeds een vrouw genaamd Devi Sridhar die, net als Bingham, waarschijnlijk nog nooit een blindedarm heeft verwijderd of heeft geprobeerd de ouders van een kind met vaccinschade te troosten. Ik twijfel er niet aan dat zij ook in aanmerking komt voor een Damehood – iedereen heeft er al een.

  Britse Covid-19 sterfgevallen zijn meer dan 3.000% hoger dan deze tijd vorig jaar en 80% van de sterfgevallen hadden het Covid-19 vaccin volgens de laatste gegevens van Public Health

Ondertussen worden artsen die genoeg weten om de waarde van vaccins in twijfel te trekken, gecensureerd, onderdrukt, gedemoniseerd en verbannen uit alle mainstream media – de BBC in het bijzonder.

Niemand in het openbare leven lijkt zich ervan bewust dat volgens een artikel in het British Medical Journal de resultaten van een onderzoek aanleiding geven tot “bezorgdheid dat mRNA-vaccins in verband worden gebracht met meer schade dan aanvankelijk werd geschat ten tijde van de noodtoestemming”.

Dagelijks verschijnen er nieuwe horrorverhalen over covid.

Artsen in de VS geven toe dat ze patiënten met een positieve PCR-test aan de beademing hebben gelegd, zelfs als ze die niet nodig hadden. Dat was de meest bizarre manier om de nieuwe griep onder controle te krijgen die ik ooit ben tegengekomen, en het geldt als moord omdat veel patiënten routinematig sterven als ze aan de beademing worden gelegd. Het gebruikelijke cijfer is dat 30-40% van de patiënten aan de beademing sterft, maar tijdens de nep-pandemie steeg het sterftecijfer tot 50%. Tot 70% van de covid-19 sterfgevallen waren te wijten aan beademingsapparatuur.

Het is belangrijk te onthouden dat Amerikaanse ziekenhuizen enorme vergoedingen ontvingen (48.000 dollar) voor het “diagnosticeren” van patiënten die covid-19 hadden (zelfs als dat niet zo was). De grootste vergoedingen werden uitgekeerd wanneer ziekenhuispersoneel patiënten aan de beademing legde – of ze die nu nodig hadden of niet. Dit was (en is) gewoon een andere manier om mensen te vermoorden.

Alle artsen die dit deden lijken te zijn vergeten dat het traditionele basisprincipe van medische zorg is dat je je patiënten behandelt zoals je zou willen dat je familie werd behandeld.

Aan het begin van de covid-fraude (drie jaar geleden) stelde ik voor dat wanneer vaccins werden geïntroduceerd, de autoriteiten een echte klinische proef zouden uitvoeren door de nieuwe prik aan 20.000 gezonde personen te geven en vervolgens de gezondheid van die gevaccineerde personen te vergelijken met 20.000 soortgelijke personen die niet waren gevaccineerd. Dat is hoe je een goede, eenvoudige klinische proef doet. Ik heb dit herhaaldelijk voorgesteld. En het voorstel werd herhaaldelijk genegeerd. (Net zoals de autoriteiten hardnekkig hebben geweigerd met mij te debatteren – drie jaar lang – omdat ze wisten dat ze het debat zouden verliezen en er dom uit zouden zien. Tientallen jaren geleden debatteerde ik regelmatig op TV en radio over vaccinatie – en verloor nooit een debat).

  Bekentenis van Pfizer: Covid-19-vaccins waren nooit veilig voor zwangere vrouwen!

Ik geloof nu dat de nep-pandemie en het covid-19 prikfenomeen (net als de opwarming van de aarde en recycling) werden geïntroduceerd om mensen volgzaam, bang en onderdanig te maken – klaar voor de Derde Wereldoorlog en de Grote Reset.

En de vaccins hadden een extra doel. Degenen die zijn geprikt zullen een aangetast immuunsysteem hebben en het geen minuut uithouden als er een kernoorlog uitbreekt en zij gecontamineerd raken.

Ik vermoed serieus dat er, ondanks alle censuur en dreigementen, nu meer artsen in de wereld zijn die vinden dat de mRNA-vaccins moeten worden ingetrokken dan dat ze nog steeds geschikt zijn voor gebruik.

In het Verenigd Koninkrijk zegt de National Health Service officieel dat ernstige bijwerkingen zeer zeldzaam zijn, maar dat is duidelijk niet waar.

En toch is er nog steeds geen behoorlijke analyse of erkenning van het overweldigende statistische en anekdotische bewijs dat aantoont dat deze vaccins nooit geïntroduceerd hadden mogen worden.

Regeringen en mainstream media steken allemaal hun kop in het zand en worstelen voortdurend om de dodenepidemie te verklaren die nu duidelijk gecorreleerd is met de uitrol van de “vaccins”.

Hier is nog een stukje serieus, anekdotisch bewijs om toe te voegen aan de groeiende massa beschikbare bewijzen.

Ik ging naar onze plaatselijke copyshop om wat werk te laten doen. Ze zeiden dat er vertraging zou zijn omdat ze het erg druk hadden. Uit nieuwsgierigheid vroeg ik waar ze het zo druk mee hadden.

“‘Begrafenisberichten’, zei de vrouw aan de balie. “We drukken veel meer begrafenisberichten dan normaal.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creërenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin waarschuwt het Westen: Rusland zal reageren op bedreigingen – en niet alleen met tanks
Volgend artikelWe staan op het punt de grootste escalatie van de oorlog in Oekraïne tot nu toe te zien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Je kunt zien hoe ongelooflijk diep de criminelen van WHO, WEF, UN, NATO, EU, IMF, WORLD BANK, BIS in de samenleving zijn gepenetreerd.

  Al deze mensen moeten berecht worden en naar ik hoop allen de doodstraf krijgen. Vergeving kan ik niet mee leven.

  Als het dit keer zou mislukken zullen deze zwaar zieke criminele pedofiele landverraders het toch weer opnieuw gaan proberen. Zij borduren voort op Hitler en dat moet je compleet uitroeien, zelfs hun kinderen en achter kleinkinderen

  • Klopt. Klopt helemaal.
   Wat ik mij ook steeds af vraag……wie in die politieke hoerenkast geeft die opdrachten om die vliegtuigen dag in dag uit die van godverlaten smeerpijperij in de lucht te lozen.

   Ik wordt dat sombere kutweer schijtzat…..en dat zit hem niet in dit jaargetijde. Ook een winter hoort zon te laten zien. ……juist en vooral zon te laten zien.

   Welk bedrijf …… welke personen?

   Kunnen jullie mij op gang helpen?

  • idd Peterus, nooit never vergeving voor dat soort inhumane monsters, alleen de doodstraf lost dat soort op en haalt ze uit de menselijke omgevingen, anders sluimert het later weer op, het kwaad slaapt niet, het moet worden vernietigd met wortel en al.

  • Ja klop maar wat te denken van het volk zelf zij doen mee om wappies te doden en ze mochten zelfs voor dat schaapjes tuig niet meer in de maatschappij mee doen, ja kijk het zijn juist de mensen die dat tuig een plafond hebben gegeven en daarom vind ik dat zij alle zorg moeten ontzeg worden aan de schaapjes en misdadigers gewoon tegen de muur, klaar.

 2. Dr. Vernon Coleman heeft vanaf het begin gewaarschuwd tegen de gevaren van de dodenprik.
  Daar ben ik hem dankbaar voor.
  Ook prof. Pierre Capel is belangrijk geweest om een gefundeerde mening te krijgen, hij heeft mij ontzettend veel geleerd over de werking van ons immuunsysteem.
  Geen van mijn volwassen kinderen heeft zich laten prikken met die clojona troep; dankzij de kennis en ervaring van onafhankelijke wetenschappers zoals zij was het niet moeilijk om hen ervan te weerhouden. Er bleken uiteindelijk vele medici, immunologen etc. die konden uitleggen waarom het “vaccin” nooit verplicht mocht worden.
  Vanaf het begin zag ik daarom dat iemand als Hugo de Jonge niets anders was dan een ordinaire “vaccin”verkoper zonder geweten. Uiteraard horen misdadigers zoals Hugo opgesloten te worden, de vraag is alleen: is er voldoende plek om als deze schurken achter slot en grendel op te bergen?

  • hoezo opsluiten
   houd daar nou verdomme eens over op
   oog om oog, tand om tand
   inspuiten tot de laatste flesjes op zijn
   kijken of dat dominees zoontje van een de jonge gaat liggen stuiteren
   man man man wat ben ik die tyfuslijer zat met zijn hekje en bloembakken voor zijn voordeur
   hangen moet dat gezwel tot en met de 10e graad van zijn K familie
   ruimen ruimen en nog eens ruimen
   om over de rest van die 103 KK lijers in dat 2e kamertje, die voor harde covid maatregelen waren, nog maar te zwijgen.
   en wat te denken van dat rosenmuller…
   ik houd er over op,,, word er zo kwaad over
   sjoertie S mamma ik wil een ijsje

 3. NIET Het aantal criminele randdebielen in WHO. WEF ,VN, hebben het tot een “succes” gemaakt.

  Maar de uitvoerders.
  je aandachtig luisterende huisarts, 💶doktersassistenten, ggd medewerkers,
  Gemeentebesturen, school en zorginstellingen tot op werkvloer,
  Fabeltjeskrant in dorp en meer.

  • Nee, daar ben ik het niet mee eens. Ik denk dat je echt een verschil moet maken.
   Dokters, verpleegkundige zijn in loondienst zij hebben net als jij een gezin en een hypotheek en/of leningen.
   Wie kan het zich veroorloven om zijn baan kwijt te raken, wist jij hoelang het zou gaan duren ?

   Maar de regeringen veel Eerste en Tweede Kamer leden hebben hier aan meegewerkt en hebben meegewerkt om ieder debat met andersdenkenden te blokkeren. Dat zijn voor mij de echte schuldigen met big pharma, WHO, VN, WHO, RIVM, OMT, RECHTSPRAAK, KONINGSHUIS, ADVOCATEN ETC

   • Peterus wat een gelul , ik kots nog steeds op al die zorghoeren en zusters met hun fucking tiktok dansjes bij LEGE ZIEKENHUIZEN… Als deze mensen aan het begin een andere baan hadden gezocht en DE WAARHEID verteld hadden was het hele vaccin toneelspel nooit begonnen. Ze zijn SCHULDIG AAN MOORD…

   • Sorry vriend.
    ALLE dokters die mee in dit covid-verhaal zijn gestapt hebben bloed aan hun handen.
    Door de eenvoudigste inzichten aangaande griep en luchtwegaandoeningen even te beschouwen, daarnaast de onwaarheden en onmogelijkheden inzake mondmaskers, lockdowns, 1,5m onzin en ga zo maar door, waar dit goed voor zou zijn.
    Iedereen die lager onderwijs heeft genoten bezit voldoende logica in zijn brein om deze ONZIN te vatten.
    Moet ik je even wijzen op de SOAP rond de PCR-test.
    NEEN MENEER PETERUS
    Het gewoonweg onvergeeflijk en zeker dokters hadden beter moeten weten.
    GEEN PARDON, NOOIT !

    Ze mogen beginnen met al hun loon van de afgelopen corona periode in een fonds te stoppen. Om hun slachtoffers mee te vergoeden, als dat al mogelijk is.

   • Dat farmatuig roept wat…..die lulhannesen in een witte jas volgen blindelings…….want die laboranten zullen het wel weten.

    De gifmengers regeren. Dat klopt….en dat die kwakzalvers met die geile meelopers in die witte jurkjes onschuldig zijn klopt niet.

    ,Ze hebben orders gekregen……die aangenomen, zonder dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Dat is het zieke van het hele verhaal.

    Hoe dan ook ……die naam van zorgverleners is verpest……door die gifmengers zelf. De parasiet die zijn gastheer opvreet, en dan dood gaat omdat hij geen gastheer meer heeft

    Zo ongelooflijk stom en suf is het gewoon allemaal.

    • Ook die gasten in de verpleging hebben lagere school doorlopen. Die potten en nichten schreeuwen vaak genoeg dat ze het betee weten dan de witjasnazi’s.
     Spuuters en gespotenen zijn allemaal SCHULDIG!!!

  • Artsen bestaan niet wel medicijnmannen en daar heb ik ook al geen vertrouwen in nee ik geloof Rutte en Hugo en die kale knikker die Hugo zijn plaats en leugens heeft over genomen, ik heb meer respect voor mijn trouwe vierpoter dat dat tuig wat ons kabinet voor moet stellen hoe bestaat het dat deze moordenaars nog de dienst uit maken, mijn vermoeden is de kiezer net zo erg zijn.

 4. Italiaanse man (59) sterft op zijn laatste werkdag: “Wij zijn diep bedroefd over wat er is gebeurd”
  https://www.hln.be/buitenland/italiaanse-man-59-sterft-op-zijn-laatste-werkdag-wij-zijn-diep-bedroefd-over-wat-er-is-gebeurd~ae2b4edf/

  Weer iemand die sterft aan een ‘onverwachte’ hartaanval. Tja, ze hadden hem nog zo gezegd om zich een zesde booster te laten inspuiten maar hij wilde niet want hij begon te geloven in al die ‘dwaze complot theorieën’. Laat dit een voorbeeld zijn voor al diegenen die nalaten ‘up to date’ te zijn met hun booster…
  (Sarcasme).

 5. GENOCIDAL MANIACS worden beschermd door de fascisten die de wereld overgenomen hebben met hun grootste medische mindfuck uit de geschiedenis van de ‘mensheid’

  En het wordt allemaal door hun “wetenschap” bewezen dus argumenteren met feiten en bewijzen heeft geen zin meer…

 6. Sorry,
  De enige juiste test om te zien of een vaccin schadelijk is of niet en of het zelfs maar werkt :
  20000 politici (voorstanders van dat vaccin) inspuiten en dan hun gezondheid vergelijken met 20000 anderen.
  GEEN BURGERS hiervoor gebruiken !

 7. Diegenen die de gifinjecties gepusht en/of gezet hebben, hebben in ernstige mate de Code van Neurenberg uit 1947 geschonden en dienen de doodstraf te krijgen, zonder uitzondering.

  • Had volgens mij allang moeten gebeuren maar ons land is zo corrupt dat nog alleen schoon te vegen is met een atoombom helaas voor ons wappies maar dat is ook geen leven zo voor ons maar wel voor dat tuig.

 8. Beste Mensen

  Een mens van Nu is heel slim bezig als die Farmatie Kwakzalvers Elixers en Bollen tot zich nemen Geprikt , Oraal of Anaal
  Schouder klopjes krijgen hun allen

  Dank U

  • Aanvulling

   Via hun Verlengstuk Handlangers genaamd Allerlei Dokt oren , …..Logen enz. en Apothekers
   Nogmaals
   Niet vergeten zeker doen
   Slikt , Drinkt of Spuit Uzelf maar dood
   Hebben de Egoïsten wat meer lucht over om te ademen

   Dank U

 9. Kijk, das allemaal waar, iedereen die ook maar een gedachte aan deze vieze prikken heeft gehad zou gestraft moeten worden. Ook de mensen onderaan die ladder, dus degene die ze gezet heeft. Maar het eerst nog de domme die ze vrijwillig zijn gaan halen. Ik heb direct gezegd, dit kan niet goed zijn. Vaccins maken duurt jaren, geen maanden.. Mijn eerste reactie was, ik wacht nog wel. Daarna ben ik gaan lezen, en tot de conclusie gekomen dat er in mijn lijf geen gif gespoten wordt. Maar iedereen die rende voor deze shit is net zo fout. Rutte en de koning hebben gezegd ” alleen U kunt dit stoppen” en dat hebben we niet gedaan.

  • Ja deze gedachten had ik ook en daarom deze moordprik niet in mijn lijf maar hoeveel idioten om mij heen die hun gezondheid met grote stappen achter uit zien gaan er heilig in blijven geloven.

  • Dat mensen niet luisterden naar mijn waarschuwingen heb ik zo teleurstellend gevonden. Ik was een complotdenker en moest me niet zo opwinden. Maar ik heb die pathologische leugenaar en dat triomferende schoolmeestertje gelijk niet vertrouwd. Ik zag waar ze mee bezig waren: ons bang maken. En toen dat verbod op HCQ! Als er echt iets ernstigs aan de hand is grijp je toch alles aan. Nee, alleen die prikken zouden helpen (en waartegen? de griep!)
   Ik heb mensen namen gegeven van echte wetenschappers, geen dierenartsen, ze konden het zelf opzoeken. Sucharit Bhakdi, Pierre Capel, Geert vd Bossche, later Peter McCullough en nog een aantal. Maar luisteren, nee. Helaas.

 10. Jammer dat die lui zo weinig zelfvertrouwen hebben en is kunnen denken in tijdlijnen met gebeurtenissen en zat Yoga voor Chrstianity toen het gedonder in Nederland begon is toen het Romeinse Vaticaan hier arriveerde 2000 jaar TSM het vissen tijdperk Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. The Dutch Vikings: Frisians Full History https://youtu.be/iSDTRRpYcgM en begonnen de kruistochten op 16 min in deze video en kom je hier uit LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies. There are a lot of people who are mesmerized by conspiracy theories. Their obsessive fascination is often a reflection of some deep-seated negativity within. Astrology is the study of the movements and relative positions of celestial bodies and their interpretation as influencing human affairs and the natural world. Geen karma ingewisseld Karma = je levensles. We gaan er van uit dat we als mens niet als een onbeschreven blad ter wereld komen. In ons onbewuste zijn beelden, ervaringen, emoties en kennis opgeslagen die tijdens dit leven om verwerking of ontwikkeling vragen. Deze spirituele – of karmische punten geven het doel aan dat we willen bereiken of verwezenlijken tijdens ons leven. Deze karmische punten zijn onze bagage waarmee we op de wereld komen en zijn ervaringen en is kennis die we al eerder hebben opgedaan en waarmee we onze taak kunnen vervullen. De planeetstanden zijn onze karaktereigenschappen en a.h.w. de handvatten om mee aan het werk te gaan. Pluto and the LIFE MISSION of the 7 GENERATIONS: Boomers, X, Xennials, Millennials, Z, Alpha, Beta. https://youtu.be/LbeDcu6wx0g The Ancient Art and Science of Awakening Consciousness https://glorian.org/learn/courses-and-lectures/astrology/ Is Agenda 21-2030 by the UN WHO and WEF is being implemented in hopes to control us from evolving to a higher states of consciousness in this celestial clock of ages….and their plan was to do it with AI and was controlling you with a chip in your brain…… Maakte deze om het andere verhaal uit te leggen Circles in the Square https://youtu.be/n12e1xQfNIY Every human being is a solar system in miniature and can be healed…is zondag 5 februari een bijeenkomst op de Dam tegen GBDC.
  Worldwide Event coming up in February … who wants to participate?? https://www.facebook.com/groups/381361313993136/permalink/627232636072668/?sfnsn=mo&ref=share&mibextid=KtfwRi

  Deze verklaart veel over hoe human live nu eigenlijk gaat Unlock the Mind-Blowing Secret of Human Energy Transformation! https://youtu.be/LC78QKCxlqw What is KUNDALINI? https://youtu.be/EQTKGHVaGNg het proces om het derde oog te bereiken voor fully awareness is voelen dat alle levens energy door je heen stroomt What is Qi? Chi explained – Big Fire https://youtu.be/y8XQSvOGqCw Rainbow Lightbody https://youtu.be/Ne_jGEKhWGc is feeding your consciousness

 11. MAW = 2 centuries of slavery, Karma The collective memory that needs to be healed in 2023 https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0

  False doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

  
The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth in this collective Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale.

  
The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.
As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.
 You can’t stop this because is the Schumann frequency’s on earth and plays on gut feeling is making the split for yourself to stay in the lower self is “lust and chaos” (based on ego) or higher state of mind is reaching “Supreme Self” is wisdom is a higher state of love directly from the hart.

  Snapt de jeugd wat de bedoeling is en zie hier hoe ze dat doen = The 3 Signs You’re A Goddess Priestess https://youtu.be/Y2ZyKFhaFjc

 12. Aquarius traditionally rules electricity, computers, aviation, democracy, freedom, humanity, idealists, modernization, astrology, nervous disorders, rebels and rebellion, so changes should be expected in each of these areas. Other keywords and ideas associated with Aquarius are non-conformity, philanthropy, truthfulness, perseverance, humanity and indecisiveness.

  As we settle into this new age, humanity will slowly adapt and find ways to create positive change, together. This change will be supported by mission-driven non-profit organizations, conscious businesses putting in the hard work to lower their impact on nature and serve social justice, and individuals taking ownership to live a more sustainable life. The source of all creation, our galaxy is “The Great Mother” and her center, her heart.

  By aligning the Earth favorably with the heart of “The Great Mother”, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.
So, what does it all mean? What can you expect from the Age of Aquarius? Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world

  
Hebben we dus te maken met = Signs of a Toxic Person
https://www.webmd.com/mental-health/signs-toxic-person
OR

  Our planet is evolving into a coalescence of collective race fields which create Group Consciousness and this is not a choice, it is a fact during the Ascension Cycle. This means we will need to become aware of what Group Consciousness means and how it impacts us in our day to day life, as well as every relationship we have on this planet. https://energeticsynthesis.com/library/planetary-stewardship/2906-group-consciousness


  The Aquarian age. “Humanity does not actually have an economic, logistical or social problem, but a deep spiritual problem. It is an existential crisis: we still do not know what the real meaning of life is.

 13. Een diepgaande reis met zelfontdekking naar een authentieke expressie van de meest mooie en krachtige versie van jezelf. de Bhagavad Gita beschrijft: “Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.”

  We staan al mensheid op een KRUISPUNT https://m.youtube.com/watch?v=lfTTCHCMobY
  “De Transhumane Mens – Van biologische evolutie naar robotmens” plaatsen we hier. Luister naar Marcel, en tot zondag. No War, just Peace! https://hetanderenieuws.nl/6-november-no-war-just-peace-met-de-grootmeesters-david-icke-en-marcel-messing/ duurt wel 2 uur

  Liefde is de Dharma https://youtu.be/9Qg0lwvouQo

  The Ultimate Guide to CHAKRAS Love yourself first = How to Unblock For Full 7 CHAKRA Energy! (POWERFUL!) Here’s a BRO SCIENCE Guide to Chakras. We’re going to simplify the 7 major chakras and explain the at a practical level so that you can USE them and tap into the power of chakras for meditation, law of attraction, crystals, energy healing, aura, and more! https://youtu.be/OntN2IZ7cak

 14. Een diepgaande reis met zelfontdekking naar een authentieke expressie van de meest mooie en krachtige versie van jezelf. de Bhagavad Gita beschrijft: “Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.”

  We staan al mensheid op een KRUISPUNT https://m.youtube.com/watch?v=lfTTCHCMobY
  “De Transhumane Mens – Van biologische evolutie naar robotmens” plaatsen we hier. Luister naar Marcel, en tot zondag. No War, just Peace! https://hetanderenieuws.nl/6-november-no-war-just-peace-met-de-grootmeesters-david-icke-en-marcel-messing/ duurt wel 2 uur

  Nieuwetijdsliefde & het Diamanten Harts-Bewustzijn
  Er zijn vele vormen van allianties, je hebt o.a. Tweelingzielen, Soulmates, Katalysatoren, allemaal zielsconnecties of anders gezegd transformatieve cyclische connecties.
  Zielsliefde is een spirituele alchemistische transformatieve reis van de ziel

  Op het moment dat je je ware zielsgeliefde in de ogen kijkt komt er een transformatie op gang die alle templates, alle oude codes en programma’s zullen omzetten naar vrede, veiligheid en liefde. Een zielsverbinding hangt volledig samen met de bevrijding van het spirituele-Zelf dat gevangen zat door de (eeuwenoude) ruwe delen van jezelf (bijv. je angsten, persoonlijke overtuigingen, zelfhaat, enz.).
  Een ontmoeting met een zielsliefde is een spirituele alchemistische reis en het doel ervan is complete bevrijding van al je kernwonden, kernovertuigingen en ziels-verliezen (tussen jullie) over eeuwen heen, plus overige zelfdestructieve/zelf saboterende persoonlijkheidsstructuren, zodat je uiteindelijk onafhankelijk, vrij en onbelemmerd kunt leven in het nieuwe paradigma.

  De 3D(dichtheid) is in feite een paradigma van gehechtheid aan materie (kapitalisme, ego, relatievormen etc). Zielsconnecties anno nu, o.a. nieuwetijdsliefde, omvat een diepe transformatie om spirituele verlichting, harmonie en bewustzijn te bereiken.

  In de Nieuwe Tijd kan het niet-authentieke deel van het zelf niet optimaal functioneren en dus is een nieuwetijdsverbinding enkel en zuiver een proces van zelfverwezenlijking en een spirituele wedergeboorte.

  Watermanbewustzijn gaat over het feit dat iedereen een unieke onafhankelijke persoon wordt/is die geen ander nodig heeft om de beste versie van zichzelf te zijn, maar juist als een holistisch individu op zichzelf kan staan ​​en de volledige verantwoordelijkheid voor zijn daden en beslissingen op zich kan nemen.Het is geen verrassing dat Uranus, de planeet die regeert over Waterman in de astrologie, totale chaos, afbraak van de traditionele gezinseenheid en (afhankelijke) relatiepatronen aanduwt, totdat we de hogere principes van Aquarius in interpersoonlijke relaties kunnen omarmen en uitdragen. https://heart2get.wordpress.com/2022/01/25/nieuwetijdsliefde-het-diamanten-harts-bewustzijn/comment-page-1/#comment-388

 15. Earth Has Reached The End of a 26000 Year Spiritual Cycle. The earth is moving up in vibration or frequency from the third dimension, or third density is a better term, through fourth density, which is where we are now. And then eventually, into fifth density. Fifth density is a vibration of oneness and unconditional love. https://youtu.be/Ehpue8pNk38

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in