Foto via Bigleaguepolitics.com.

Op zondag begaf Dr. Robert W Malone, een viroloog die bekend staat om zijn uitvinding van het mRNA-vaccin, zich op Twitter om een studie te delen waarin SARS-CoV-2 mRNA vaccinatie-geassocieerde myocarditis bij kinderen van 12-17 jaar wordt geanalyseerd, bericht Bigleaguepolitics.com.

“SARS-CoV-2 mRNA vaccinatie-geassocieerde myocarditis bij kinderen in de leeftijd van 12-17 jaar: A Stratified National Database Analysis” staat in het bericht, dat ook een link naar de studie bevat.

Malone maakte een vervolgbericht waarin een deel van het onderzoek werd aangehaald waarin werd geconcludeerd dat mannelijke kinderen van 12-17 jaar meer risico lopen op schade door het COVID-19 vaccin dan het virus zelf.

“Voor jongens zonder onderliggende gezondheidsaandoeningen is de kans op een cardiale ongewenste gebeurtenis (CAE), of ziekenhuisopname voor CAE, na hun 2e dosis mRNA-vaccin aanzienlijk hoger dan hun 120-dagen risico op COVID-ziekenhuisopname, zelfs op momenten van piekziekteprevalentie,” citeerde Malone.

Zoals velen die zich hebben uitgesproken tegen talrijke leugens van het establishment, bevat de Wikipedia-pagina van Robert Malone op het randje van lasterlijk materiaal met verklaringen zoals “Malone kreeg kritiek voor het verspreiden van COVID-19-misinformatie, waaronder het maken van niet-onderbouwde beweringen over de vermeende toxiciteit van spike-eiwitten gegenereerd door sommige COVID-19-vaccins,” maar is afgesloten voor openbare bewerkingen.

De viroloog heeft ook andere studies op het platform gedeeld, waaronder een andere over Vaccinatie-geassocieerde Myocarditis bij kinderen door de Universiteit van Californië.

Malone blijft een actieve gebruiker op Twitter en maakt en deelt routinematig berichten tegen medische tirannie en overreach van de overheid.

Een andere post van Malone biedt een oproep tot actie voor hen die hunkeren naar vrijheid en vrezen welke richting het beleid de regering van de Verenigde Staten opgaat:

“Wil u verteld worden wat u moet doen, of wil u vertrouwen op uw eigen verstand. Want dat is waar we nu zijn. Verdedig de vrijheid of onderwerp u. Ik kan dit niet voor u doen. U moet een keuze maken en daarnaar handelen. Of wordt zoals de Aussies en verlies uw vrijheid om te kiezen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Controverse over onderzoek naar spike-eiwit: dodelijk voor kinderen in contact met gevaccineerden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBelangrijke Nederlandse ministers in bed met het WEF
Volgend artikelGevaccineerden kunnen geen bloed doneren, COVID vaccin vernietigt antilichamen – Rode Kruis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in