© engin akyurt op Unsplash

Een vrouw uit Fair Lawn is overleden nadat ze Covid-19 had opgelopen, ondanks het feit dat ze volledig was ingeënt, bericht dailyexpose.co.uk.

Joan Barrows, 62, uit Fair Lawn, New Jersey V.S. was een patiënt die een longtransplantatie had ondergaan en vastbesloten was om de pandemie te overleven. Ze droeg mondkapjes, handschoenen en hield haar familie en vrienden op een afstand om veilig te blijven.

Ze weigerde familiebijeenkomsten bij te wonen en bracht zelfs de feestdagen alleen door.

De 62-jarige kreeg in 2010 een nieuwe long en had reeds een strikt regime dat dagelijks meerdere medicijnen omvatte om afstoting na de transplantatie te voorkomen.

Toen de uitrol van het Covid-19 vaccin begon, maakte Joan een afspraak en kreeg ze beide doses van de Moderna-prik.

Ondanks het feit dat Joan was gevaccineerd, werd ze toch geïnfecteerd met Covid en werd ze een “zeldzaam” doorbraakgeval, waarbij ze helaas ernstig ziek werd, in het ziekenhuis werd opgenomen en uiteindelijk overleed.

Op 15 mei overleed Joan, en haar dood werd genoteerd als een zeldzaam doorbraakgeval van Covid-19 na volledige vaccinatie.

Haar familie geeft ongevaccineerde personen de schuld voor de dood van Joan en haalt nu uit naar degenen die zich niet laten vaccineren.

Zij zeggen dat de dood van Joan een “les in sociale verantwoordelijkheid” is, omdat vaccinatie zowel een publieke plicht is als een persoonlijke keuze.

James Russo, Joan’s oudere broer, vertelt North Jersey: “De persoon die je tegenkomt in de plaatselijke supermarkt, die naast je zit in de kerk of synagoge kan zijn leven verliezen als gevolg van jouw keuze om ongevaccineerd te blijven”.

  I can't breathe - BLM demonstrant rent in paniek naar politieagent voor hulp als haar baby stopt met ademen 

“Ze was zo vastbesloten om te overleven; ze zou waarschijnlijk veel langer geleefd hebben”.

Haar familie is van mening dat degenen die niet gevaccineerd zijn “het leven van anderen in gevaar brengen” door hun keuze om het Covid-19 vaccin niet te nemen.

Joan’s beste vriendin heeft nu een sterke afkeer van degenen die “anti-vax” zijn, zoals ze zegt: “Als ik hoor dat iemand zich niet wil laten vaccineren, word ik razend. Ze had vandaag nog in leven kunnen zijn”.

Terwijl deze zaak voor velen gewoon aantoont dat de Covid-vaccinaties volkomen ineffectief en onveilig zijn, biedt de dood van Joan een kans om de injectie verder te promoten en door middel van angstzaaierij meer mensen aan te sporen om het vaccin te nemen.

Gouverneur Phil Murphy riep de 2,1 miljoen ongevaccineerde volwassenen van New Jersey vorige week in zijn persverklaring op om actie te ondernemen.

“Jim en Jean [de tweelingzus van Joan] vroegen me om iedereen door het voorbeeld van Joan te herinneren aan de kwetsbaarheid die sommige inwoners hebben, zelfs met vaccinatie, vanwege hun reeds lang bestaande medische aandoeningen. De tijd om je te laten vaccineren is nu. We kunnen niet het risico lopen dat er in gemeenschappen waar de vaccinatie achterblijft een bosbrand ontstaat”.

Opnieuw zien we een “doorbraakgeval” dat in een tragedie is geëindigd, maar de mainstream media en de doodsbange bevolking zullen verzuimen het vaccin in twijfel te trekken als de schuldige achter deze verwoestende en vermijdbare sterfgevallen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekteVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen
Vorig artikelMan stuurt hagedissenspeeksel naar 23andMe voor DNA-tests, onthult totale fraude met de beweringen van het bedrijf over menselijke voorouders
Volgend artikelRechtbank in Portugal: slechts 0,9% van de vermeende Corona-doden stierf echt aan COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Die fam moet bij daders zijn vd vaccins , codvid19 zit er nl in , niet bij de ongevaccineerden die hebben hier geen schuld aan .
  Totale onzin

 2. Wat een onzin. Gevaccineerden krijgen nog steeds Corona. Dat is al bekend. En als zij zo strikt leefde wie is er dan bij haar in de buurt geweest. Ook Gevaccineerden dus.

 3. He familie Barrows,
  Ik laat mij niet vaccinerenIk laat mij niet Ik laat mij niet Ik laat mij niet Ik laat mij niet Ik laat mij niet vaccineren……………………

 4. Waarom laat iemand zich vaccineren? Normaal gesproken dan natuurlijk. Om niet ziek te worden. Wat een domme gehersenspoelde idioten om ongevaccineerden de schuld te durven geven. Er zullen er helaas nog velen volgen die de hoek om gaan door deze gifprik. Dat gaan we komend najaar meemaken en ja, de ongevaccineerden zullen er dan de schuld van krijgen.

 5. Samenvatting: Een doodziek persoon die elke dag diverse medicijnen slikte, een slecht werkend immuunsysteem had en zich twee keer met genetisch veranderend gif heeft laten injecteren is dood gegaan. Goh, vreemd. Domme k*t.

  • Immuun onderdrukkende medicijnen neemt is beter. De medicatie die mensen krijgen is om het immuunsysteem te onderdrukken zodat het de long, lever, hart …. niet zou afstoten. Natuurlijk hebben de niet gevaccineerde het gedaan.

 6. Ze is altijd goed geweest zonder de vaccinatie bullshitt, plots wilt ze haar eigen persé vaccineren en krijgt ze covid. Het is hier duidelijk de schuld van het vaccinatie want zij is “zogezegd min of meer beschermd. Het enige wat ik hier op kan zeggen aan de familie is laat de Niet gevaccineerde met rust en ziek uw eigen een andere slachttoffer. En voor de overledene RIP

 7. Ik houd me al de hele corona tijd aan geen enkele regel, behalve een supermarkt mandje of karretje pakken. Ben altijd in sociale groepen geweest, desinfecteer me nooit. Toch zie ik nu nog steeds dezelfde mensen rondlopen als in het begin. Hoe is dat mogelijk? Er hadden toch al zeker enige doden moeten zijn gevallen door mij? Of ik zelf ook.
  O ja,

  Ik slik nooit medicatie,
  Zonder mij niet af.
  Eet veel groente, fruit, chlorrela rauw.
  Probeer geen stress en negativiteit toe te laten.
  Kom veel in de natuur.
  Kijk verder dan de mainstream media.
  Ben vriendelojk voor mijn immuunsysteem.

  Kortom: hoe gevaarlijk kan ik zijn voor anderen?

  Als vaccins beschermen waarom zijn ze dan bang voor ongevaccineerden? Of demoniseren ze o. a. mij omdat ze bang zijn dat de waarheid uitkomt?

 8. Ik zag vandaag nog 2 ouderen met een masker in de supermarkt, die zich keurig nog steeds overal aan hielden.
  Ze konden de handreiniger pomp alleen niet meer vinden. Die was weg.
  Ze durfden nog net een mandje op te pakken, maar ze veegden wel het handvat af met wat ze bij zich hadden.

  • Bert, hier in Antwerpen zie ik nog steeds idiote koppels met mondmasker in hun auto zitten. Zelf jonge mensen op straat met mondmasker.

 9. Wanneer al die volgespoten idioten mij als anti-vaxxer de schuld willen geven dat ik hun leven in gevaar gebracht heb kan ik maar één ding zeggen: “Graag gedaan! Je doet het tenslotte voor een ander”.

 10. Zit mijn , reuzel , op te eten bij deze stom zinnige reactie van de familieleden. de ONgevaccineerden lopen méér risico , gezien ONS immuun systeem , ben bijna 70, nooit ziek , eet gezond , schijf van 5 en meer, 2 uitnodigingen vr de prik VERSCHEURD.MIJN LIJF , MIJN MENING,

 11. Ik word razend als ik die idiote verhalen van de domme schapen lees. Laten zich van alles wijs maken door de overheid en linkse kliek. Het wordt niet voor niets afgeraden om je te laten vaccineren wanneer je een transplantatie hebt gehad en medicijnen gebruikt die het immuunsysteem plat leggen.

 12. Eigenlijk is hier weer de onmetelijke smerigheid van de msm herkenbaar.
  Het is te verwachten dat er een “zondebok” voor hun stupiditeit aangewezen wordt.

 13. Als bij droogte een bos- of heidebrand uitbreekt is niet het droge gras de schuld maar degene die met lucifers heeft gespeeld.

 14. Dus ze kwamen er achter dat ze genept waren met dat zogenaamde “vaccin” en nu moet “iemand er voor boeten”. De media helpen ze daarbij, en de debielenkudde staat klaar met de hooivorken om de niet-Ingespotenen het dorp uit te jagen. Verder vraag ik me af hoeveel die familie werkelijk om die gestorven Ingespotene gaf dat ze haar niet gewaarschuwd hadden voor de gevaren van het fukcin. Domme debielen die alles maar zonder nadenken in hun bek proppen en dan een ander de schuld geven als ze ziek worden. Ik word er strontziek van om dit gehuichel steeds maar mijn strot ingeramd te krijgen. Ik wil mensen niet eens meer helpen, zo kotsmisselijk ben ik geworden van die klootzakken die maar voor de gifspuit vallen en anderen beschuldigen als het mis gaat. Laat ze toch allemaal naar de verdommenis gaan. Hoe sneller hoe beter.

 15. Ze is niet overleden aan een zogenaamde covid, ze is overleden door HET GIF prikje.

  ten tweede covid-19 is geen virus, het is sars-cov-2 en ook is er nog nooit iemand aan deze sars-cov-2 overleden. Het sars-cov-2 is alleen uit chimpansees geïsoleerd en nog nooit uit een ziek persoon het afgelopen jaar. Een virus wat nooit is geïsoleerd kun je ook niet aan doodgaan. Ten tweede sterft iemand niet aan een virus maar aan een aandoening die het virus veroorzaakt en dat is een virale respiratoire ontsteking en geen sars, covid of whatever.

  Er zijn 6 menselijk varianten, maar geen sars-cov-2, want het immers nog NOOIT uit ÉÉN ziek zogenaamde corona patiënt.

  Mensen krijgen ook geen DELTA geslacht, dat is immers een corona variant die ALLEEN vogels dragen en nog NOOIT op een mens is overgedragen. De DELTA is gewoon een coverup voor de vaccinatieschade en dooien.

 16. Tja… domheid, ongeletterdheid,woke fantasie,aangeboren achterlijkheid,narcisme,geloofheid in politiek,
  Aangeboren achterlijkheid vanuit incest,het willen vermengen met andere rassen…het doet het GERMAANSE ras waaruit onze samenleving is ontstaan geen goed.
  Immers, blijkt, deze stammen/rassen van westerse oorsprong zijn momenteel de sterkste qua bestand tegen de leugens van de roverheid inzake corona…corona an sich is al een leugen.
  Al met al zal er een volkstribunaal opgericht moeten worden om deze duivels te berechten..met alleen bla bla de bla die bla gaat dat dus nooit lukken.

 17. Buiten wat hier al allemaal gezegd wordt: mondkapjes, handschoenen, hygiëne maatregelen en social distancing werken dus niet.

  • Maar het is ook geen “griep”. Deze aandoening is iets heel anders. Kan parallel lopen aan “griep verschijnselen” maar ik heb sterk de indruk dat deze dodelijke aandoening uit een heel andere bron komt. Mss wel een technologische bron.

 18. Heerlijk om de reactie van de familie te lezen. Wat zeuren ze nu: je bent toch veilig indien je gevaccineerd bent! Of toch niet? Ook deze familie is belazerd door de politici en msm en mee heulende artsen en wetenschappers.

 19. Deze mensen zijn zo dom
  Een gevaccineerd iemand gaat dood aan covid , wat betekent dat je met vaccin nog steeds ge-infecteerd kan raken
  Dus dat betekent dat iedereen met een vaccin besmet kan raken en het virus door kan geven
  Conclusie : vaccins helpen geen moer , maar maken alles alleen maar onduidelijker omdat een ge-infecteerd mens met vaccin geen symptomen tentoon spreidt en dus niet thuis zal blijven !

 20. De mensen die sterven aan de giftspuit zijn zelf daaraan schuld jij draag wel bij aan deze spuit je laat je tegen beter weten in als proefkonijn gebruiken en dus nu niet klagen.

 21. Het is in Amerika al duidelijk genoeg dat de mensen zich steeds minder laten vaccineren omdat er heel veel ernstige bijwerkingen zijn en vele doden door vaccinatie! Maar dat wordt helaas niet benoemd in het nieuws ! We worden bedonderd waar we bij staan. En dat voor een virus waar 99% van geneest. Het is niet erger dan een gewone griepgolf! Hoe lang blijven we in de leugen van covid geloven! De mensen zullen moeten leren om met virussen te leven! We bestaan zelf uit allerlei virussen!

 22. Ik heb de indruk dat het coronavaccin de mensheid nog dommer heeft gemaakt. Waarschijnlijk heeft het vaccin ook een destructieve invloed op de menselijke intelligentie, m.a.w. schade aan de hersenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in