De door de mainstream verspreide leugen dat, nadat de bevolking is “doorgevaccineerd”, de “pandemie” snel voorbij zal zijn, begint steeds meer af te brokkelen. Iedereen die door deze Münchhausenleugenaars in een overheids- of “deskundige”-hoedanigheid in de maling is genomen, leert opnieuw een lesje.

Vaccinproducenten Pfizer en Biontech gaan nu plotseling uit van een daling van de vermeende “immunisatie” van hun gezamenlijke vaccin na zes maanden.

Omdat nu plotseling wordt verwacht dat de vermeende “immunisatie” na zes maanden afneemt, is “hervaccinatie” vereist. Dus nu raden vaccinfabrikanten Pfizer en Biontech aan:

“Derde dosis vereist binnen zes tot twaalf maanden na volledige vaccinatie”.

Weer een samenzweringstheorie bevestigd.

De reden voor deze vaststelling zijn de experimentele proeven op miljoenen Israëli’s, die blijkbaar de mening bevestigen van de “samenzweringstheoretici” die, zoals Frontnieuws, al maanden beweren dat het bedrijfsmodel van “voortdurende vaccinatie van de bevolking” door zal blijven gaan.

“Zoals reeds duidelijk is geworden op basis van real-world gegevens verzameld door het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid, neemt het beschermende effect van het vaccin tegen infecties en symptomatische ziekten zes maanden na de tweede vaccinatie af”, aldus een gezamenlijke verklaring van Pfizer en Biontech eergisteren.

Op basis van de tot nu toe beschikbare gegevens is het volgens de commissie “waarschijnlijk dat binnen zes tot twaalf maanden na volledige vaccinatie een derde dosis nodig zal zijn”.

“Bemoedigende gegevens”

In een lopend onderzoek naar een derde vaccin worden “bemoedigende gegevens” waargenomen, aldus de twee bedrijven. Details worden binnenkort gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.

Frontnieuws durft te wedden dat het niet bij de 3e vaccinatie zal blijven. Zo is in Israël de bevolking er al op ingesteld dat men zich om de zes maanden twee keer moet laten inenten, als men niet opnieuw wil worden lastiggevallen. Zo ver zijn we in Nederland nog niet – we liggen een paar maanden achter op de “wereldkampioen vaccineren”.

  Het plan - WHO's tien jaar infectieziekten (2020 tot 2030), leidend tot wereldtirannie

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

17.503 DODEN 1,7 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLijkenbergen na de EK finale?
Volgend artikelHet vreemde, nieuwe patroon dat opduikt na het COVID-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Een aantal mensen krijgt nu een zoutwater-placebo. Anders zou de hele bevolking in een keer afsterven. En dat zou een beetje te veel opvallen. Deze mensen worden bij de volgende “noodzakelijke” vaccinaties alsnog met de gifspuit ingespoten. Uiteraard blijven de elites hiervan verschoond.
  P. S. Dit verklaart ook waarom sommigen wel, en anderen niet magnetisch zijn.

  • Daarom is de registratie ook een puinhoop. Hierdoor is een controle achteraf niet goed mogelijk.
   Men dekt zich aan alle kanten in.
   Iedereen zal er aan moeten geloven om elke vorm van verzet te kunnen onderdrukken. De fascistische en communistische systeem waren gebrekkige voorlopers doordat de controle nog niet voldoende was. Dit is echter met de huidige technieken wel te realiseren.
   Een verontrustend vooruitzicht.

 2. Die gasten, die hierin geloven, zitten er voor de rest van hun leven aan vast.
  Daar hoef je geen complot denker of deskundige voor te zijn.
  Ga je niet dood aan de eerste 2, dan proberen ze het gewoon nog een keer.

 3. Ik vraag me af hoe de database bijgehouden wordt van al die gif- en zoutspuiten. Zelfs de Belastingdienst heeft er een puinhoop in zitten; bijv doden staan op en krijgen nog uitkeringen en zo. Dus jij boft maar als je 3x zout ingespoten krijgt. En niet als je voor de 3e keer het gif krijgt, omdat de db niet goed genormaliseerd is. hahah! Wat een job… Maar de satellieten van Musk die de vaccinatie-machines van Billie zijn, die zouden het eea toch wel goed moeten monitoren, met de 1,5 m afstand en zo? Wie er wel en wie er niet met gif is ingespoten? En dan een seintje naar Hugo de Pharma-hoer: hee, dat ventje op de Singel heeft nog geen spuitje gehaald! Stuur nog eens een briefje! En zorg er voor dat hij komt, of anders geen bonus deze herfst als de doden gaan vallen!

 4. In wat voor wereld zijn we toch in hemelsnaam terecht gekomen.
  Had iemand dat 5 jaar gelden kunnen bedenken.
  Ik wil er geen moer verder mee te komen hebben maar wordt er de hele dag mee geconfronteerd.

  • Zelfs op de radio, wanneer iemand belt om iets aan te vragen.
   “Ja, want zitten nu toch thuis in afwachting van onze test.
   Want je wilt tenslotte geen risico lopen of nemen.”
   WALGELIJK.

   • Ik heb nu al zeker een keer of 4-5 een soort gelijke mededeling gehoord van iemand op de radio.
    Het lijkt wel of ze op geselecteerd worden om hun corona praatje te houden op de radio.
    Ik heb de radio ook maar uitgezet.

 5. Op twee video’s, een uit Argentinië en een uit India, is te zien hoe mensen tegen hun wil worden vastgehouden en gevaccineerd geïnjecteerd met experimentele genmanipulatie stoffen. De video’s lijken authentiek, maar zelfs als dat niet zo zou zijn, is het heel simpel: Als iemand probeert tegen jouw wil een naald in je te steken, dan is dat een aanval met een dodelijk wapen, een moordaanslag, waartegen je het volste recht heb je te verdedigen. Iedere overheid die hiertoe overgaat verklaart zich daarmee automatisch tot een tiranniek en volksvijandig terreurregime.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/eerste-videos-van-gedwongen-vaccinaties-in-argentinie-en-india/

 6. Ja het is zeker een hele rare wereld alles maar dan ook alles draait om de gifprik eigenlijk zou je. Gewoon de media uit moeten sluiten dat kan natuurlijk niet maar zou het makkelijkste zijn twee jaar zowat is de wereld in de greep van deze leugenaars terug naar normaal wat is dat hele families vallen uit elkaar hierdoor belachelijke propaganda paspoorten QR codes op je telefoon en weet ik niet allemaal wat een normaal gesprek is zowat niet mogelijk in en in triest

  • Ik ben verschrikkelijk boos. Zojuist heb ik te horen gekregen dat mijn beide zoons en hun partners volledig gevaccineerd zijn. Ik heb ze talloze keren gewaarschuwd, artikelen toegestuurd incl. statistieken waarin duidelijk gemaakt wordt hoe vernietigend deze “vaccins” werken. Maar ik kreeg met beide zonen slaande ruzie. Ik ben de deur uitgezet, ik heb van mijn jongste zoon (44 jaar) te horen gekregen dat hij mij voorlopig niet wil zien. Mijn oudste zoon (46 jaar), waarvan ik een kleindochter heb die gelukkig nog geen 12 jaar is, heeft mij de deur gewezen etc.
   https://ejbron.wordpress.com/2021/07/11/misdadige-psychopaten/

   • Oh dat is echt vreselijk Bert… van alle mensen dat jij zo rot behandeld wordt door je eigen vlees en bloed. Je doet ontzettend je best mensen te waarschuwen. Ik ben er stil van, en ik vind het heel erg voor je. Ik hoop dat je er mee om kan gaan, mar dit is een wond die nooit zal helen. Heel erg…

   • Och je kunt best even verdrietig in een hoekje blijven zitten en de zaak doodzwijgen zonder escalatie. Dan is er maar één stel dat treurt. Heb dezelfde situatie, alleen de kinderen en kleinkinderen zijn +20 en vraag niet meer.

    • Het ene verhaal van iemand is niet erger dan een verhaal van wie dan ook die hetzelfde meemaakt.
     Het is gewoon weg verschrikkelijk wat dat hele corona verhaal en alle gif prikken hebben aangericht binnen families en gezinnen.
     Compleet verscheurde onderlinge relaties en verhoudingen zijn er door ontstaan.

     • Hi Bert,

      Ik ben binnen de familie met onze dochter/schoonzoon die in het buitenland wonen die niet gevaccineerd zijn. Het is een hele strijd voor mij want mij man, zoon, schoondochter en haar familie zijn allemaal gevaccineerd en het vinden mij toch wel onvoorzichtig om mij niet te laten vaccineren. Ik probeer zoveel mogelijk gesprekken te vermijden maar dat is moeilijk want iedereen heeft het over Corona normale gesprekken zijn er niet. Kranten lees ik bijna niet meer want deze staan vol van Corona, geweld, overstromingen en bosbranden de wereld is het uit balans en het voelt niet mee als een thuis en ik mag het wel zeggen ik heb heimwee naar het normale. Hopelijk krijgen wij dit weer terug

   • Dank voor de link. Herkenbaar verhaal, in mijn geval de aangetrouwde familie, allemaal braaf inclusief kinderen (18 en ouder) geinjecteerd. Ik heb ze zo proberen te waarschuwen maar bij het laatste verjaardagsfeestje ging het totaal mis. De schoonzus ging me toch te keer tegen mij, ik was onverantwoordelijk, egoistisch, wappie etc. etc. Die kan nu mijn bloed wel drinken. Ben ook wel klaar nu met hen. Gelukkig is in ons gezin NIEMAND geinjecteerd en zal ook zo blijven, alleen m’n vrouw is wat twijfelachtig, de kinderen totaal niet, die hebben zich goed geinformeerd en weten dat ze de prik niet moeten halen als ze een goede gezondheid willen houden. Ze vinden vakantie en festivals niet zo belangrijk vergeleken met hun gezondheid. Pfff.

 7. Echt, gaan die geprikte idioten hier nóg een keer intrappen? Degenen die echt voor de 3e (1e en 2e ook trouwens…) prik gaan wens ik echt veel wurmen toe. RIP.

  • Welja man. Let maar op, in de herfst komt er weer een griepje, iedereen rochelen en hoesten. Dan wordt er weer goed gesproeid met nanoshit, en de 5G gaat weer aan om de nano’s aan het wandelen te brengen zodat ze goed veel schade aanrichten in je longen en je zenuwstelsel, en hoppa, daar is de delta “variant” waar mensen aan sterven, en bomvolle ziekenhuizen weer (waren die echt bomvol??) Als jij toch al een beetje grieperig bent, dan heeft de techno-virus nog beter vat op je.

  • Ja schoonmoeder, met tegenzin de 2 prikken gehaald. Ze zei: dit moet ’t zijn, ik ga niet nog meer prikken halen (vol overtuiging) Wedden dat ze in ’t najaar toch weer haar mouw opstroopt voor de 3de. Ja, die varianten he, dat hadden we niet verwacht…

 8. Als je ingespoten bent vrijwillig of gedwongen, kun je het ook weer redelijk snel uit je lichaam krijgen.
  Met flink wat alcohol en vitamine D ,zink en vitamine B2, B3. Dan is alles binnen een maand er weer uit.
  De alcohol zorgt er voor dat je bloed dun blijft, waardoor bloed klontering tot het minimum beperkt blijft en dat het grafeenoxide wat het vet omhulsel er van afbreekt. Vitamine D en zink, zorgen er voor dat jouw cellen de juiste voeding blijven krijgen en Vitamine B2 zorgt er voor dat de afval stoffen uit jouw lichaam worden verwijderd en zorgt dat er geen ontstekingen ontstaan. Je kunt er ook backing soda bij gebruiken om jouw bloed niet te laten verzuren. Want hoe zuurder jouw bloed, hoe extremer het grafeenoxide schade in jouw lichaam veroorzaakt. Vitamine B3 zorgt er voor dat je geen vermoeidheid of te weinig energie hebt om er lichamelijk tegen te vechten.

  • Qvic, is dat bewezen? Ik vraag het voor een collega die Pfizer nr 1 heeft gehad en het weekend, maandag en dinsdag plat lag met migraines, heel zwak en ziek, kreeg bloedtest die niets uitwees. Vandaag weer een beetje beter, maar nog niet helemaal. Gaat ook de 2e doen, want het heeft “geen nut om het niet te doen”. Reden waarom hij de gifspuit nam is omdat het “antigenen aanmaakt tegen meerdere varianten, want als je covid hebt gehad dan hoef je het vaccin niet, maar zonder covid wel.”

   • Qvic heeft al eerder vermeld dat je daar mee beginnen zodra je dat gif binnen heb gekregen.
    Dus je zelf een flink dronken zuipen zal niet meer werken als je al weken geleden dat gif gehad heb.
    Of het ook allemaal werkt, ik heb het nog niet ergens gelezen.
    Hij is de eerste die hier mee aan komt.
    Ik heb wel eens gelezen over Rusland dat je afgeraden werd om je te bezatten na je gif prik.
    Misschien heeft het daarmee te maken en werkt het inderdaad.

 9. Enig realiteitsbesef in de VS eindelijk:

  FDA expected to announce new warning on Johnson & Johnson vaccine related to rare autoimmune disorder

  Washington Post
  The Food and Drug Administration is preparing to announce a new warning for the Johnson & Johnson coronavirus vaccine saying the shot has been linked to a serious but rare side effect called Guillain-Barré syndrome, in which the immune system attacks the nerves, according to four individuals familiar with the situation.

  (google zelf voor meer, ik kan de link hier niet plakken omdat je een app nodig hebt.)

 10. Ik zie het nu ook. Vraag me af wat die fda er mee gaat doen. Normaal wordt een middel met dergelijke bijwerkingen meteen vd markt getrapt. Maar ze zullen wel bang zijn.

  • Met al dat geouwehoer mis je de hele essentie van waar het artikel over gaat.
   Zeker 5 reacties waren volstrekt onnodig om er achter te komen.
   Terwijl je er zelf mee aan komt.

   • Het is en blijft puur bedrog. En de fda schijt ook in zijn broek voor die griezels. Maar ja ze zijn daar ook allemaal verslaafd he…zo krijg je pilletjes op de markt. (Kort door de bocht, maar er niet ver naast.)

 11. Jazeker Bertus, dat verhaal. Klinkt goed dacht ik. Maar hangt er van af wat ze er mee gaan doen. Het is wel een concrete opinie over die rotzooi, rechtstreeks uit de krochten vd medicijnenhandel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in