Dr. Geert Vanden Bossche, een gerenommeerd vaccindeskundige, viroloog en voormalig hoge functionaris van de Bill and Melinda Gates Foundation, heeft degenen die het COVID-19 vaccin niet hebben genomen, dringend verzocht “ongevaccineerd te blijven” als zij hun aangeboren immuunsysteem willen beschermen, schrijft Vaccineinjurynews.com.

Vanden Bossche verspreidde deze boodschap in de vorm van een video die werd vrijgegeven op 20 november om samen te vallen met een grote bijeenkomst in Wenen, Oostenrijk tegen de laatste ronde van COVID-19 beperkingen van het land (zie Frontnieuws Horrorstraffen in Oostenrijk moeten verplichte vaccinatie afdwingen – 3.600 tot 7.200 euro geldboete, vier weken gevangenisstraf).

“Laat nooit ofte nimmer toe dat iets of iemand je aangeboren immuunsysteem verstoort of onderdrukt,” zei Vanden Bossche.

Hij zei dat het natuurlijke immuunsysteem van een persoon de eerste verdedigingslinie is tegen elke soort ziekte, inclusief COVID-19.

Vanden Bossche waarschuwde dat de “antilichamen” geproduceerd door de COVID-19 vaccins de natuurlijke immuniteit van een persoon onderdrukken, en ze “deze niet kunnen vervangen” omdat deze “antilichamen”, als ze al enige vorm van bescherming bieden tegen infectie of transmissie, niet erg lang blijven bestaan.

Daarom waarschuwt Vanden Bossche de mensen niet te vertrouwen op de retoriek dat de hele samenleving beschermd zal zijn als maar genoeg mensen zich laten vaccineren. De vaccins “dragen niet bij tot kudde-immuniteit,” zei hij.

“In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven,” zei Vanden Bossche.

Hij raadde de ongevaccineerden aan om voor hun natuurlijke immuniteit te blijven zorgen door voor hun gezondheid te zorgen.

“Als je dat doet en je bent ongevaccineerd, dan zul je zonder vaccin gespaard blijven van ernstige ziekten. Integendeel, het vaccin zou het tegenovergestelde doen.”

  Meer dan 4000 vrouwen in de VS hebben inmiddels hun baby verloren door het Covid-vaccin; dit is een stijging van 16.633% ten opzichte van het aantal foetussterfgevallen ten gevolge van de griepprikken

Degenen die kwetsbaarder zijn voor COVID-19, zoals ouderen, mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem of die comorbiditeiten hebben, wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met wie ze in nauw contact komen.

“Dit is niet om de vaccins te discrimineren, maar de ongevaccineerden moeten vooral contact met gevaccineerden vermijden op dit moment,” zei hij.

Vanden Bossche waarschuwde ook tegen het geven van de experimentele en dodelijke COVID-19 vaccins aan kinderen. Hij noemde deze actie “een absolute no-go”.

Hij zei dat uit onderzoek blijkt dat het immuunsysteem van kinderen gemakkelijk kan worden onderdrukt door de “antilichamen” die door de COVID-19-vaccins worden geleverd, omdat “hun antilichamen zo jong en zo naïef zijn dat ze gemakkelijk kunnen worden overstemd door vaccinale antilichamen.”

Omdat de vaccins het immuunsysteem van kinderen onderdrukken, kunnen ze hen blootstellen aan nog meer ziekten en “kunnen ze zelfs leiden tot auto-immuunziekten”.

Vanden Bossche: gezondheidssystemen staan op instorten

In zijn videoboodschap aan de Oostenrijkse demonstranten waarschuwde Vanden Bossche dat de gezondheidssystemen in de wereld op instorten staan. Hij toonde zich ook zeer bezorgd over de mensen die zich uit onwetendheid of onder dwang hebben laten vaccineren.

“We moeten hen zo veel mogelijk helpen, omdat ze in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig zullen hebben”, zei hij.

In zijn onderzoek heeft Vanden Bossche al een groot percentage volledig gevaccineerde personen in het ziekenhuis zien belanden – en dat aantal neemt gestaag toe.

“Terwijl meer en meer, met de training van het aangeboren immuunsysteem, met meer blootstelling aan het virus, meer en meer ongevaccineerde mensen beschermd raken,” zei hij.

  Mondkapjes weerspiegelen geestesziekte

“Dit zal onvermijdelijk leiden – en ik ben geen doemdenker – maar dit zal onvermijdelijk leiden tot een ineenstorting van ons gezondheidssysteem. Het kan niet anders.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooitVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe gewone Duitser juichte ‘Sanitaire Maatregelen’ tegen Joden toe
Volgend artikelWetenschappelijke bewijzen duiden erop dat de Covid-vaccins het aangeboren immuunsysteem herprogrammeren en lymfocyten ertoe aanzetten de organen van het lichaam aan te vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Geert Vanden Bossche voorspelde in het afgelopen voorjaar al dat veel gevaccineerden ziek zouden worden in het najaar omdat hun immuunsysteem kapot is gemaakt.
  Hij krijgt gelijk en dat is iets wat ik een half jaar geleden bijna ongelooflijk vond.
  Gelukkig hebben we mensen zoals meneer Vanden Bossche en gelukkig zijn veel mensen niet in het vaccinatieverhaal getrapt.

 2. Veel mensen hebben dat al twee jaar geleden voorspeld. Het is goed dat mensen zoals Vanden Bossche dit beamen, ook al heeft hij het nog steeds over een “virus”. En laten we hopen dat mensen nooit meer in het vaccinatie bedrog zullen trappen. Wat er ook moge komen.

   • Klik eens in Felix Veritas – dan scrollen naar – Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst. – Daar kun je het hele artikel lezen. En virussen zijn simpel afscheidingen van giftige cellen stukjes of DNA or RNA met een paar andere eiwitten die worden uitgestoten uit de cel dat gebeurt als de cel vergiftigd is. Virussen zijn niet de oorzaak van iets! Reactie op straling van zendmasten, wifi, small cells en satellieten. Het Covid-19-vacin is een bio wapen met een kunstmatig gerecreëerd virus uit het lap . ( zie op http://www.Kla.tv/ Klagemauer voor meer informatie! Mensen die het covid-19 ingeënt zijn worden gecontroleerd door de 5G torens. Mensen worden radioactief en worden zo gecontroleerd.

    Felix Veritas, Author at Transitieweb.

   • Of toxinen, die ook zeer gemakkelijk te verspreiden zijn. Ze bevinden zich zelfs in de kerosine van de burgerluchtvaart en hop, een condensatie-trail verandert zomaar in een chem-trail. Nu nog even diep inademen.

     • Domme opmerking. Vrijwel alle vliegtuigen die op grote hoogte opereren veroorzaken contrails.

      Benzine voor zuigermotoren of kerosine voor turbines samen met de zuurstof uit de lucht geeft na verbranding water(damp) en koolzuurgas. De waterdamp veroorzaakt afhankelijk van de hoogte en dus de luchttemperatuur meer of minder condensvorming op enige afstand achter de motoren. Dit condensatie spoor (condensation trail or ‘contrail’) verdwijnt na enige tot enige tientallen seconden.

      Slechts als er andere toevoegingen in de brandstof zitten kan zo’n spoor langer zichtbaar blijven. Deze sporen worden populair ‘chemtrails’ genoemd. Chemtrails kunnen ook middels sproeimechanismen aan de trailing edge van vliegtuigen gelegd worden, en ook schepen op zee worden hier voor gebruikt.

 3. Gezondheidssystemen staan wereldwijd op instorten… De gedachte die mij opkomt is: misschien is dat precies wat er nodig is om een betere zorg op te kunnen bouwen, waarbij alternatieve inzichten een rol kunnen gaan spelen. Waarbij mensen niet alleen worden gezien als lichamen die technologisch maakbaar zijn, maar als zielen die meer dan eens op Aarde zijn en tijdelijk gebruik maken van een lichaam. Met dat als uitgangspunt gaat alles dat medisch is veranderen. We zijn lichtwezens, verbonden met elkaar door Licht en Liefde.
  Ofwel die kreet ‘build back better’ is zo gek nog niet, maar… laten Wij het nog beter doen: Build back Best !!

 4. de wetenschap van dit mRNA gaat uit van de evolutie ,het is ook klooien met een bio computertaal . en sinds wanneer is evolutie een bewezen feit(klein aanpassings vermogen is geen evolutie) ,je haalt net zo makkelijk een doos geleerden los waar de tegenfeiten van evolutie los komen.

 5. Als ik bij iemand geweest ben die griep heeft, voel ik mij de dag erna behoorlijk slecht. De tweede dag minder, de derde dag is het over. Voor maanden terug werden wij uitgenodigd om bij kennissen te eten. Wij hadden ons een jaar niet gezien, ik dacht leuk zien wij elkaar nog eens. Maar die mensen hadden Corona en dat wisten wij niet. Dus de volgende dag voelde ik mij niet goed, en de tweede dag minder, en de derde dag was het over. Dat waren de zelfde symptomen wanneer ik bij iemand ben geweest die griep heeft. Wat wil ik daar nu mee zeggen. Voor mij waren de symptomen van Corona precies het zelfde als de griep symptomen. Laten wij ons niet gek maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in