Niet alle helden dragen een cape! Een verpleegster in Duitsland die als “anti-vaxxer” wordt bestempeld, heeft naar verluidt tot 8.600 bejaarde patiënten geïnjecteerd met een zoutoplossing in plaats van de experimentele COVID-19-prik, bericht Libertywire.net.

Rode Kruis verpleegster Antje T, 39, vertelde de patiënten dat het ging om de Pfizer-BioNTech COVID-19 prik.

Naar verluidt bevatte de injectie echter alleen zout water.

De verpleegster, die de “nepvaccins” toediende in het prikcentrum Schortens in Friesland, Noordwest-Duitsland, kreeg slechts zes maanden voorwaardelijk.

Daily Mail geeft aanvullende details:

Ze werd op 30 november schuldig bevonden aan zes gevallen van opzettelijke mishandeling door de rechtbank van Oldenburg, deelstaat Nedersaksen.

Antje T injecteerde tussen 5 maart en 20 april 2021 tot 8.600 patiënten, voornamelijk ziekenhuispersoneel, onderwijzers en artsen ouder dan 70 jaar, waardoor ze geen bescherming hadden tegen het dodelijke virus.

De politie vertelde de rechtbank dat zij de zoutoplossing ongemerkt kon inbrengen, omdat zij tijdens haar dienst in het vaccinatiecentrum verantwoordelijk was voor de voorbereiding van het vaccin en de spuiten.

Maar na meer dan een maand werd ze aangegeven door een andere medewerker die haar op 21 april 2021 bij zes patiënten de zoutoplossing zag gebruiken in plaats van het vaccin.

De 39-jarige had bovendien verschillende berichten op sociale media geplaatst waarin ze openlijk haar sceptische opvattingen over COVID-19-vaccins benadrukte.

Toen ze door de politie werd ondervraagd, gaf ze toe dat ze een zoutoplossing had gebruikt, maar ze zei dat ze dat alleen had gedaan omdat ze per ongeluk een flacon met zes injecties had gebroken en zich schaamde om het aan haar collega’s te vertellen.

Ze had ook beweerd dat het een eenmalig incident was, maar werd onmiddellijk ontslagen nadat antistoftests die werden uitgevoerd op de getroffen mensen de vermoedens van de autoriteiten bevestigden.

Antje T werd bij het begin van het proces in november 2022 aanvankelijk beschuldigd van 15 aanklachten wegens opzettelijke mishandeling, maar negen daarvan werden ingetrokken omdat er geen bewijs was.

  Onvergeeflijk: Man sterft aan hartstilstand nadat VS ambulancepersoneel weigerde het gebouw te betreden vanwege "Covid-19 wet"

Woordvoerder Torben Toelle van de rechtbank zei dat de aanklager bewijs had gevonden dat zes injectiespuiten waren verwisseld voor zoutoplossing, wat leidde tot de aanklachten, maar dat ze denken dat dit met veel meer is gebeurd.

Hoewel Antje T naar verluidt ‘anti-vaxxer’ berichten op social media plaatste, kon de rechtbank niet met zekerheid vaststellen dat dit het motief vormde voor haar daden.

“Tegen het vonnis kannaar verluidt binnen een week in beroep gaan,” voegt de Daily Mail eraan toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer “Vertrouwelijk Rapport”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Goudlokje Oorlog
Volgend artikelPlan B van de VS: Europa voor de nabije toekomst een verarmde, politiek irrelevante woestenij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. 8600 prikken
  46 dagen
  Minus 14 dagen aftrok voor weekends, rest 32 dagen à 8 uur per dag.

  = 268 per dag
  = 33 per uur
  = 2 seconden per prik.

  Goeie werkkracht… 💉

  • Kijk, dit zouden journalisten ook ‘ns moeten doen voordat ze weer onzin willen gaan verspreiden. Gewoon je verstand gebruiken en een lagere school controle rekensommetje doen.

   • @Simon,

    Yep, een lagere school sommetje…..kijk ff naar mijn uitkomst en vertel wat de goede is, althans het meest nauwkeurig!!

    Juist ja, narekenen, dat zouden meer mensen moeten doen!!

    Gladiator

    • Ja klopt 33 per uur is ca. 1 per 2 minuten niet per 2 seconden. Oeps. Ben er in getrapt. Nou vind ik 1 per 2 minuten ook wel behoorlijk veel overigens, maar zit wel in de buurt. Ik denk niet dat zo iemand echt 8 uur lang spuitjes staat te vullen.

     • Je gaat uit van 8 uur per dag werken. Als je terecht denkt levens aan het redden te zijn, dan werk je nog wel wat langer! Dunkt mij.
      Veelzeggend dat Antje komt uit het minst Duitse deel van Duitland: het calvinistische Oost-Friesland. Dar mogen die waardeloze nep-calvinisten (en evangelischen) van die afschuwelijke ‘Christen Unie’ wel eens een voorbeeld aan nemen.

  • @Grikke,

   Beste,

   Ik kom op ongeveer 2 minuten per prik…..en da’s prima te doen!

   Gladiator……

   Overigens zou ik voor 100% zeker in hoger beroep gaan…..want er ie niets bewezen namelijk, helemaal niets…

   De OvJ moet bewijzen dat er al dan niet opzettelijk MISHANDELING heeft plaatsgevonden…..mishandeling is uitsluitend te bewijzen als er SPOREN zijn die een opsporingsambtenaar tot die conclusie zouden kunnen brengen…..die zijn er niet dus is er geen zaak….klaar.

   Dit is voor deze verpleegster ook nog eens zeer bezwarend daar ze een strafblad zal blijven houden en ook nog lang met een aantekening van een misdrijf erop.
   Dan kun je het vwb de meeste beroepen schudden…dit is voor deze verpleegster dus geen optie.

   Zij heeft het beste gedaan wat mogelijk was en ik was nog niet klaar met deze OvJ of Openbare Aanklager!

   Ze hebben niets en zij zit door haar goedheid met de gebakken peren……NO WAY!!

   Gladiator

 2. Ik vind het terecht dat ze zich moet verantwoorden.
  Het past niet dat ze een opdracht negeert en haar eigen programma uitvoert.
  Als ze niet akkoord is met de vaccinatieprocedure dan moest ze zich niet aanmelden en de taak niet aanvaarden.
  Nu is ze onbetrouwbaar, stel dat ze mijn verpleegster is en zomaar voor dokterke speelt. Foei.

  • Dus Antje had per geprikte eerst moeten vragen: Wilt u mee doen aan een medisch experiment ? Kans is reeel dat u daar aan sterft……..

   • Ja, dat had ze kunnen/moeten doen.
    De persoon informeren.

    En misschien was het flesje dan wel gebroken, en dan had ze haar overste moeten inlichten.

    Bewust boycotten en tegenwerken is in deze verkeerd, ze had de keuze de job niet te aanvaarden.

    Het kon ook anders zijn, iemand die gifprikken zet ipv vb pijnstiller, en dan?

    • @ Grikke
     Daarom moet de hele medische sector opgedoekt worden.
     De virushoax heeft het bewezen.

     INFORMED CONSENT
     Voor een medische behandeling is toestemming van de patiënt nodig. Die toestemming is alleen rechtsgeldig als de patiënt goed is voorgelicht. Daarom moet een arts, alvorens toestemming te vragen, de patiënt eerst informatie geven over de voorgestelde behandeling.

  • Inderdaad/ ze corrigeerde de massale mistake binnen haar vermogen! Petje af! Hadden we meer van deze personen dan hadden we veel ellende bespaard.

 3. Stel, ik moet naar het ziekenhuis, en ze weten dat ik vaccinvrij ben, en één of andere fanatiekeling beslist om “voor mijn goed” toch een spuitje te geven. Meer nog… ik weet het niet. Het staat ook niet in de medische fiche, en dan ?

  • Omgekeerd, de persoon die naar het vaccindepot gaat moet er zeker van zijn dat hij de juiste gifspuit krijgt.

   Misleid, overtuigd, schaap, hij is daar uit “vrije wil”

 4. Er is medische terreur. Daarom mijd ziekenhuizen zolang men daar de virustheorie aanhangt.
  Voor iedser weldenkend mens geldt: GIJ ZULT NIET DODEN!

 5. Er is medische terreur. Daarom mijd ziekenhuizen zolang men daar de virustheorie aanhangt.
  Voor ieder weldenkend mens geldt: GIJ ZULT NIET DODEN!

 6. Heldin en Engel…En daar zetten ze je dan met de onderdrukker beflap voor de Onrechtbank..Ze moet medailles krijgen geen voorwaardelijke straf.

 7. ‘Antistof testen’ werden uitgevoerd op 8600 mensen die allen bekend waren??? Wat een idioot verhaal. Die arme vrouw heeft waarschijnlijk niks met opzet ‘fout’ gedaan zoveel keer. Maar beter zout water dan duivels water, ja toch…

 8. Hoezo antistof testen? Welke? Tegen een niet bestaand virus? Of om aan te tonen dat de gifstoffen wel het lichaam in zijn gekomen?
  Simpel uit te voeren toch? Bleu toetertje aan en je ziet de Mac. De techniek staat voor niets….

 9. @Klien, moet je eens volle supermarkt pakken en scannen met bleutooth….phoe…phoe. Zojuist nog gedaan met kids die niks zien op hun nieuwe Iphones en de ander nieuwe Samsung…Kamervragen graag….(niet dat het zin heeft) maar hebben wij geen recht te weten waarom er ineens zoveel 7D:01:F11:G2:12 nummers overal rondlopen en flink uitstralen en niet gedetecteerd worden door nieuwe tellies. Ze weten dat 80% tot 95% zijn tellie per jaar a 2 jaar vervangt….😉💉📡

  • Kennelijk lijken de nieuwe tellies dan zo geprogrammeerd te zijn dat je de nummers niet meer kan zien. Wel fijn voor de industrie dat ze zo vaak worden vervangen…… Net als de Windows en Microsoft Office, telkens nieuwe mogelijkheden daarin, lekker in de cloud, en in Word zelfs (las ik) dat ongewenste woorden zelfs al automatisch worden verwijderd. Of je daarvoor internet moet hebben ingeschakeld is mij niet duidelijk, maar ik denk het wel. Zou je zelf eens moeten uitproberen, maar ja dan moet je het wel eerst aanschaffen, daar heb ik (nog) geen zin in.

  • “7D:01:F11:G2:12”?

   Een BlueTooth MAC-adres? En allemaal dezelfde? Dat zou volgens industriestandaarden niet moeten werken. Ieder MAC-adres is uniek.

   Of bedoel je iets anders?

 10. Maar, zijn er dan mensen ‘gevaxt’ met de zoutoplossing gestorven soms?? Dat is dus nergens terug te vinden!

  In ieder geval is deze verpleegster NIET verantwoordelijk voor de desastreuze gevolgen van de echte vaxxinazi’s. We kunnen dan dus concluderen dat deze moedige vrouw veel mensen het leven heeft gered.

  Btw: er is geen virus specifieke ‘antistoffen’test, net als dat een PCR test NIET kan aangeven welk specifiek ‘virus’ je bij je draagt! En, elk virus kan “dodelijk” zijn als de zieke geen natuurlijke immuniteit verkrijgt. In de wereld van de virussen is het wel of niet overleven als je een gezond systeem hebt of niet. Dat wordt allemaal verzwegen door de Leugens-media!

  • De virustheorie van Louis Pasteur, Robert Koch werd 100 jaar al volledig ontkracht. Pasteur zei dat ook zelf op zijn sterfbed, het gaat om het terrein. Virussen bestaan niet. Toxines, gifstoffen overal aan toegevoegd wel. Ken Caldera We kunnen pathogenen toevoegen aan regen en dat op onze vijanden neer laten regenen. Wij zijn die vijanden. Er staat in dit artikel dat Corona dodelijk is. De grote vraag is natuurlijk hoe veel mensen werkelijk aan Corona gestorven zijn ipv al eerdere ziekten of de behandeling met beademing en Remdesivir, beiden dodelijk bevonden. In de PCR testen schijnt al een vacx aanwezig geweest te zijn.

   • Ja Remdesivir, maar vooraf nog Midozalam om de ademhalingsspieren te verlammen.
    Dat Corona op zich dodelijk is geloof ik niet. Niet meer dan een ernstige griep/verkoudheid met luchtwegklachten. Het is niet voor niets een zogenaamd virus dat op de luchtwegen inwerkt.
    In begin van de plandemie was er in VS al een zuster die aangaf dat in het ziekenhuis de mensen werden vermoord. Telkens als zij dat aankaartte werd ze overgeplaatst.
    Ik ga uitproberen of via de PCR testen ook Mac nrs zijn binnengekomen. Maar ja kunnen ook nog andere mogelijkheden zijn.

 11. In WO II zat een kennis van mij (na te zijn opgepakt) in een machinefabriek waar zware kanonnen werden gemaakt. Op een dag greep een Pool opeens een grote moersleutel en flikkerde die in een machine, zodat de hele produktie stil lag. Groot gejuich maar niemand weet hoe het met die Pool is afgelopen. Zo’n lief wappie zustertje vind ik ook zo’n Pool. En dan ongelofelijk de reacties hier dat ze dat baantje niet had moeten nemen etc. en zelfs hebben ze het over de regeltjes. Wat? Een lintje voor dat mens en iedereen moet in zo’n baan om de moordmachine te ontwrichten ! Dat is guerilla.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in