Foto credit: Twitter screenshot

Spermacellen bij mannen die het mRNA-vaccin hebben gekregen worden vervangen door spike-eiwitten, volgens een Duitse toparts.

Tijdens een lezing vertelde wijlen patholoog Prof. Dr. Arne Burkhardt hoe hij na onderzoek van weefselmonsters van zowel jonge als oude mannen die stierven na COVID vaccinatie, ontdekte dat spike-eiwitten de sperma producerende organen en het sperma zelf hadden overgenomen, bericht Adan Salazar.

“Hier zie je het geval waar we de testikels laten zien,” zei Burkhardt terwijl hij naar een dia wees, “en je kunt zien dat bij deze 28-jarige man die een gezonde zoon had en die 140 dagen na de injectie stierf, het spike-eiwit sterk tot expressie komt in het spermatogene orgaan in de testikels, en je kunt zien dat er hier bijna geen spermatozoïden zijn, maar het is sterk expressie van het spike-eiwit in het spermatoconische weefsel.”

Dr. Burkhardt beschreef vervolgens hetzelfde probleem bij de oudere patiënt en zei: “Dus ook bij de oudere persoon, dit is een oude man, en je ziet hier ook een sterke expressie in de spermatogonia, er zit niet één spermatozoön in, en een sterke expressie van het spike-eiwit.”

  Gevaccineerden krijgen 22 meer problemen

De forensisch patholoog waarschuwde vrouwen verder om geen nageslacht te produceren met gevaccineerde mannen en zei: “Als ik een vrouw in de vruchtbare leeftijd was, zou ik geen moederschap plannen van een persoon, van een man die gevaccineerd is.”

Het onderzoek valt samen met andere gegevens die aantonen dat vrouwelijke eierstokken ook vernietigd worden door het spike-eiwit dat aanwezig is in de mRNA-prikken, wat suggereert dat de prikken een complete revisie van het menselijke voortplantingssysteem teweegbrengen.

De waarnemingen van Dr. Burkhardt laten zien hoe Covid-vaccins een verwoestende invloed hebben op de mensheid en de voortplanting van onze soort. Zijn ontdekkingen rechtvaardigen op zijn minst verder onderzoek naar dit onderwerp.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Indien onderstaande link niet werkt, met rechter muisknop aanklikken en openen in nieuwe tab of venster.

Een andere balsemer openbaart schokkende na-vaccinatie vezelachtige bloedklonters aan Dr. Jane RubyVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF beweert dat “samenzweringstheoretici” die “deskundigen” in twijfel trekken “gevaarlijker zijn dan terroristen”
Volgend artikel‘Afschuwelijke’ kinderattributen gevonden in NYC Joodse tunnels – Media Blackout
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. De forensisch patholoog waarschuwde vrouwen verder om geen nageslacht te produceren met gevaccineerde mannen en zei: “Als ik een vrouw in de vruchtbare leeftijd was, zou ik geen moederschap plannen van een persoon, van een man die gevaccineerd is.”

  Dus ook niet slikken hé ongevacinneerde dames! Maar serieus, ik ken ook een jonge vrouw die zwanger wil worden en lukt maar niet. Kan altijd gebeuren natuurlijk maar om ons uit te roeien is sperma verzieken wel bijzonder effectief. Volgens mij was dat toen 1 van de eerste complottheorieën. Blijkt dus ook uit te komen.

  • U2
   En dan lees je in het nieuws dat de geboortecijfers dramatisch laag zijn.
   Wat een onbenul. De wereld onleefbaar maken en dan verbaast zijn over dalende geboortecijfers.
   Vijftig jaar geleden, zittend aan een bar in een café, zei een vriend van toen me, “kinderen krijgen is geen haalbare kaart meer in deze wereld”. Wilde dat ik beter geluisterd had.
   Geen kleinkinderen, dat gelukkig niet.

  • @U2 de wereld blijft niet voor altijd onzeker en rot (dat is altijd al een op en neergaande trend geweest) En als er straks weer opgebouwd moet worden zijn jonge mensen welkom. Als we stoppen met kinderen krijgen houdt het meteen en helemaal op.

 2. Kon in 2002 kinderen hebben, maar wanneer de boel niet klopt, en niet wist of deze kinderen veilig zouden kunnen opgroeien, zei ik nee, ook al kon ik dat toen niet verwoorden.

  Er waren enkele ‘vrienden’ van mij welke ondertussen wel kinderen hadden, die dat ‘grappig’ vonden.

  Wat ik wel wist waar het om ging, was het beschermen van het ongeboren kind.

 3. Hoe is de situatie in Israel? de rabijnen die voortplanten met 5-9 kinderen per gezin met gratis geld van de VS is daar gedaald de geborte? Voor de goede richting.

 4. Dat betekent ook dat wanneer een gevaccineerde vrouw probeert om een kind te krijgen met ongevaccineerd sperma dit tevens niet zal werken omdat het spike eiwit reeds in haar cellen zit.

  En niet slikken daar haal je het niet mee want ook shedding is inmiddels bewezen. Het is heel simpel: je mag enkel nog seks hebben met mensen die geen covid-, hpv- of griepprik hebben gehad en die in de afgelopen 3 jaren ook geen bloedtransfusie van Sanquin hebben gehad.

  De markt met potentiele partners is voor ons singles dus enorm gekrompen.

   • Die namen dat ze daarbij verzinnen. 😊🙄

    We worden overspoeld met ziektes, weerfenomenen en exotische insectensoorten, waar we op school nooit iets over geleerd hadden.

    Het lijkt er ook op, dat ze de bevolking hiermee uitlachen.

  • Ik heb daar geen last van.
   Maar daagt me toch hoe dom ze denken dat de bevoliing werkelijk is, en of deze daadwerkelijk zo dom is, en daarbij wordt uitgelachen. 🙂

   Of loopt het agenda als een stormram gewoon door, ongeacht hoevelen er ontwaken, waarbij alles op globale schaal, de kop wordt ingedrukt?

   Dat vraag ik me weleens af, want het patroon lijkt te werken, en dan zou dat in principe op grotere schaal ook moeten werken.

   In principe, want enkele onverwachte ‘euvels,’ (protesten in Duitsland) lijken enorm veel roet in het eten te gooien.

   Vraag ik me weleens af.

   En nu je de notenkrakersziekte aanhaalt @Sandra, (zeer zeldzaam:) kijk eens goed hoe de MSM erbij verzint dat vrouwen hier ook last van kunnen krijgen, om dan af te sluiten dat het mannen onvruchtbaar kan maken.

   Ik maak hieruit op, dat het dus om onvruchtbare mannen gaat door vaccinatie. (hence de naam: notenkrakers-ziekte)

   😉😊

 5. In onze huidige wereld is er bijna geen toekomstperspectief meer. Dus heb ik medelijden met iedere baby die nu geboren wordt.
  Prima dat mensen zich binnenkort niet meer kunnen voortplanten. Het is voor ieder individu momenteel al moeilijk genoeg om overeind te blijven in onze huidige door- en- door verrotte wereld.
  Temeer daar ik nog veel meer ellende verwacht bovenop alle shit die nu gaande is.

  Dit was natuurlijk ook te verwachten. Bewust aangestuurde hogere prijzen en binnenkort wellicht lege schappen.
  De voorspelling is immers o.a armoede en honger onder de wereldbevolking.

  https://www.ad.nl/binnenland/ikea-lidl-en-tesla-hebben-kopzorgen-door-geweld-rond-rode-zee-wat-betekent-dat-voor-jou-als-consument~a25e666b9/

 6. We nemen alles af,
  en de manier waarop,
  verzinnen we er door het gebruik van langdurige pschologische en valsle vlag-operaties,
  wel rond,
  zodat u in de werkelijke realiteit, instemt met het afstaan,
  van het comfort,
  waar u voor betaald.

  Getekend,

  -Een nietslaper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in