© Alex Mecl op Unsplash

Artsen en wetenschappers zijn verbijsterd over de enorme aantallen mensen die AIDS-achtige symptomen vertonen na massale vaccinaties over de hele wereld.

In een recente aflevering van “InfoWars” heeft Alex Jones de stijgende gevallen van HIV uit de doeken gedaan, evenals de plannen van de farmaceutische bedrijven om de bevolking te injecteren met meer mRNA-biowapens om de fatale COVID-19 vaccins tegen te gaan, schrijft Mary Villareal.

Jones merkte op dat de proeven met mRNA-vaccins tegen HIV reeds begonnen zijn en dat vrijwilligers in de VS onlangs hun eerste experimentele dosis hebben gekregen. Dit vaccin is ontwikkeld in samenwerking met het International AIDS Vaccine Initiative en Bill Gates.

Problemen met mRNA-vaccins duidelijk nu het aantal gevallen van VAIDS toeneemt

Volgens de mainstream media beschermen de vaccins de mensen tegen het virus van buitenaf. “Het is allemaal een gigantische fraude,” zei Jones.

Overal exploderen de HIV-gevallen. Het verspreidt zich sneller en doodt sneller. Maar wat heeft het COVID-virus ermee te maken?

De COVID-19 vaccins, die sinds december 2020 zijn uitgerold, blijken de witte bloedlichaampjes aan te vallen. Wetenschappers zeggen dat injecties met het Moderna-vaccin vijf tot tien keer krachtiger zijn dan het virus. Dit wordt gebruikt om de hele wereld aan te vallen.

Het mRNA-vaccin van Moderna geeft mensen een nieuw soort auto-immuundeficiëntieziekte die veel erger is. Gewoonlijk kan HIV vijf tot tien jaar sluimeren, maar VAIDS wacht niet zo lang. Het duurt nu nog maar zes maanden tot een jaar, misschien twee, afhankelijk van het immuunsysteem, voordat de ziekte alle witte bloedlichaampjes van een mens kan doorvreten.

  Yale Universiteit professor: meerderheid van de geïnfecteerden zijn reeds gevaccineerde mensen

America’s Frontline Doctors zei ook dat de vaccininjecties “vaccinverslaafden” creëren, wier lichaam niet in staat zal zijn om ziekten af te weren. Ook het aantal opnames van immuungecompromitteerde patiënten werd verweten aan het feit dat de regering de boosterprikken niet snel genoeg had uitgerold, hoewel daarbij geen rekening werd gehouden met de gevolgen op lange termijn.

Er zijn nu ongekende aantallen mensen met aids-achtige aandoeningen, en het is bijna volledig onder de gevaccineerden. Moderna en andere Big Pharma-bedrijven komen nu met de mRNA-hiv vaccins.

Bovendien moeten de mensen hun injecties blijven krijgen en het zal hen uiteindelijk doden. Met elke injectie van het vaccin beschadigen de mensen hun immuunsysteem, wat betekent dat zij uiteindelijk maar één injectie verwijderd kunnen zijn van VAIDS, terwijl zij zich tegen het virus proberen te beschermen.

“Dus plotseling zijn er al die mutaties en al die dingen aan de hand. En de mensen die eerder HIV creëerden, maakten dit nieuwe systeem in een laboratorium en hebben het nu vrijgegeven. Zij hebben dus plausibele ontkenning en denken dat wij dom zijn en zeggen gewoon: “O, mijn God, AIDS is nu overal. HIV dat AIDS veroorzaakt, zoals zij zeggen, is overal. Dit is zo duivels,” zei Jones.

VAIDS zal mensen uiteindelijk kanker geven, en de mensen die deze vaccins die VAIDS veroorzaken aan hun kinderen geven, zullen nooit toegeven dat zij besodemieterd zijn. “Zij zullen het Stockholm-syndroom krijgen en nog meer mRNA-prikken nemen, om zogenaamd af te zwakken wat zij al ingespoten hebben gekregen. En niemand zal in staat zijn de volle gruwel hiervan onder ogen te zien.”

  Israëlische Professor Ehud Qimron: "Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Spuit Vol met DoodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSlechts 6% van de geproduceerde batches Covid-19 vaccin hebben elke bijwerking veroorzaakt bij kinderen resulterend in blijvende invaliditeit of overlijden
Volgend artikelDenemarken factcheckt bangmakerij over Covid-19, wil vaccinatieprogramma stopzetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Als we een AIDS epidemie krijgen wordt het wel heel lastig om dat recht te spinnen voor de media als het enkel de gevaccineerden treft.

  • Mss dat der Clown aus der Heimat daarom wel verzonnen had dat er een software fout was… om het zo te spinnen dat de ONgevaccineerden uiteindelijk geen blaam troffen voor de covid? Nu zijn ze dus van de blame-game af, want het zou deze keer wel heel erg opvallen. No idea… Ik zit ook maar te peinzen, hoor. Het wordt met de dag bizarder in die strontput.

  • Zij mogen wat mij betreft allemaal aids krijgen de angsthazen of beter gezegd de domme hazen zij hebben onze vrijheid aan het elite tuig verkocht hun ziel niet hun hart want dat hebben zijn niet, nu is het gewoon wachten dat zij het loodje gaan leggen ik kijk er naar uit.

   • Je kunt ‘de zogenaamde angsthazen’ niet verwijten dat ze het bewustzijn missen om te zien wat er werkelijk speelt Hoe het komt dat ‘wij’ het wel zien weet ik niet misschien zijn wij verder

 2. Van te voren gepland. Dat mnra is gemaakt om dit en andere dodelijke ziektes te veroorzaken. Hoe kunnen ze anders in amerika al expirimenteren met een ander mnra (vacvin) tegen vaids. Eenmaal geen imuunsysteem meer is het je doodsvonnis. Een imuunsysteem kun je niet opnieuw cre’eren.
  Hoe dan ook de volgende 5 jaar zullen er honderden miljoenen sterven. De gevacineerden zij nu een gevaar voor de ongevacineerden.

 3. AIDS – lees over het onderzoek van Dr. Alan Cantwell. Het is zeer goed mogelijk dat hij gelijk heeft.

  AIDS and the Doctors of Death: An Inquiry into the Origin of the AIDS Epidemic
  In this well-documented expose of AIDS and cancer research, Dr. Cantwell links the outbreak of AIDS in the late 1970s to the government-sponsored hepatitis B viral vaccine experiments that used gay men as guinea pigs in New York City, Los Angeles, and San Francisco. African AIDS traces back to smallpox vaccine programs conducted in Africa in the mid-1970s. The only book that clearly explains why AIDS is a man-made epidemic produced by a genetically-engineered, laboratory-produced virus.

  • Er is geen genetically engineered, laboratory-produced virus. Gewoon chemische bagger in een spuit, ingespoten bij vele “proefpersonen” oftewel menselijke labratten. Ziekmakende virussen bestaan niet, ook niet gemaakt in een laboratorim. Gewoon NIET.

   • Eens. Dit specifieke ‘virus’ is nog nimmer als ziekteverwekker geisoleerd volgens de algemeen aanvaarde wetenschappelijke methode op basis van de postulaten van Koch.
    Maar naar mijn mening is het is niet doel van frontnieuws om een narratief op te zetten maar gewoon artikelen te publiceren zodat je zelf een mening kunt vormen. Dat is wel de zuiverste vorm van journalistiek vind ik. Zelf nadenken op basis van informatie en desinformatie.

 4. Steeds weer dat geblaat over dat het virus, of die hiv varianten die in laboratoria zouden zijn gemaakt. Flauwekul, pertinente onzin. Als je mensen met motorolie zou injecteren zou het lichaam precies hetzelfde reageren. Het gaat in de aanval, probeert die substantie te verdrijven, maar slaagt er niet in. Opeens komt er een volgende lading olie binnen en weer schiet het lichaam in de stress. Doet dat 2,3, 4 keer en van uitputting vreet het lichaam zichzelf van binnen op en voila, AIDS. Een bom op al die laboratoria en stel de doodstraf in voor alle verantwoordelijken, van ministers tot spuitzetters bij de GGD. Weg met dat moordende tuig!

  • Toch ontbreekt er iets in het verhaal… hoe is die aids dan overdraagbaar? of is dat ook een bullshit verhaal, en men kan een ander helemaal niet infecteren? Iaw, hoe krijgt een ander mens de aids, als het geen overdraagbare ziekte is, zoals bijv de streptococcus bacillus wel overdraagbaar is. Ik beweer niet dat je er naast zit, want mijn eigen conclusie is ook “er is geen corona virus” – maar hoe verklaar je de overdracht van die andere ziektes dan? (dit alles ter discussie hoor, niet om een ander af te zeiken).

   En dan is er dat herpes ding, dat een tijd terug zo populair was onder de angst-brigade, en dat bij de geinfecteerden blaren op de piemel en het poesje produceerde. Wat is daarmee gebeurd? Uitgestorven? Dat zou dan ook een virus zijn geweest. En dan is er die hep C gruwel die de lever aantast via bloed overdracht… Ik weet zeker dat er geen corona virus is, maar mogelijk waren / zijn er wel andere ziektekiemen die “virus” genoemd worden.

   Het enige dat ik merk, is dat als ze lopen te rochelen en te snotteren, ik binnen een paar dagen ook de gele en groene klonters uit mijn strot moet rochelen, en met rillingen mijn nest in moet. En dat wordt door bacteria veroorzaakt, niet door een virus. En antiobiotica is daar een goede remedie tegen.

   • De Belgen hebben AIDS laten ontwikkelen onder in gevangenschap levende apen…daar de levers van genomen om er vaccins op te kweken in Congo… Dit ging helaas gruwelijk fout, de ziekkte is echt en is overdraagbaar door direct contact met bloed en of sperma en slijmvliezen. De nieuwe Vaids zal wel een effect gaan worden van het GEN therapie MNRA nep vaccine in strijd met een gezond immuunsysteem

   • idd ,ga je naar het ziekenhuis met een bronchitis of longontsteking ,testen ze op corona .nou positief dan , hup in de corona protocol met de gevolgen dat er 9 van de 10 op de ic doodgaan . wat waarschijnlijk met een antibiotica zo opgelost kon worden.

 5. Neeeee, eccchtttt????? Dat had echt NIEMAND aan zien komen!! /s

  Duh, je lichaam is te druk bezig haar lichaamseigen cellen aan te vallen omdat je nu zelf virus RNA produceert. Sommige mensen ervaren “verschrikkelijke pijn”. Ja, dat klopt; je lichaam is zichzelf aan het aanvallen. Dat kan resulteren in een cytokine storm, wat betekent dat je lichaam haar eigen ingewanden afzet. Dit is een helse dood.

  Check de Northwick trials. Net zoiets.
  https://www.outsourcing-pharma.com/Article/2007/01/29/Northwick-trial-tragedy-scientists-reveal-how-cytokine-storm-started

  En de meer medische versie, maar die is behoorlijk lastig te lezen, al was het maar het font.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2964774/

  En deze docu met tekst en uitleg van de slachtoffers.
  https://www.youtube.com/watch?v=a9_sX93RHOk&ab_channel=RealStories

 6. VAn de gezondheidsraad:

  https://news.upday.com/nl/advies-tweede-boosterprik-voor-ouderen-en-andere-risicogroepen/?utm_source=upday&utm_medium=referral

  “Vier risicogroepen zouden de kans moeten krijgen om op korte termijn een tweede boosterprik tegen het coronavirus te halen. Het gaat om mensen van 70 jaar en ouder, volwassenen met het syndroom van Down, volwassenen met een ernstige immuunstoornis en om bewoners van verpleeghuizen. Dat adviseert de Gezondheidsraad.”

  Hahahaah! Dan mogen ze de halve bevolking met de immuunstoornis wel inspuiten, en volgens Fockyouall 99% van de bevollking!!! Dus toch de grote “ontvolking” is de agenda.

 7. Behalve natuurlijk degen die een zoutoplossing kregen ingespoten zoals b.v. Hugo Mengele, Pinokkio en de rest van de trouwe WEF leden………..

 8. Dr Cantwell ’s boek is vergelijkbaar met meerdere peer revieuwd artikelen.
  In deze vaccin’s zitten hiv deeltjes.
  Dus niet zo verwonderlijk dat aids en hiv zich manifesteren.
  M.i.z. hebben de c-19 vaccins allerlei ziekte ontwikkelende rotzooi.
  Pharmaceutische bedrijven zijn al volop bezig met ontwikkeling v. medicijnen voor de gerelateerde ziekten.
  Laatst las ik dat in 2019 c-19 al patent had. Of het waar is weet ik niet.
  Big pharma m.n.Bil Gates werkt er hard aan de wereldbevolking te decimeren en honderdvoudig triljonair te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in