Foto ter illustratie © Marc NL op English Wikipedia (Public Domain)

Tijdens een interview op de “Let Freedom Reign Tour” verklaarde arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis dat het College of Physicians and Surgeons of Ontario een bericht naar artsen heeft gestuurd waarin wordt gesteld dat hun ongevaccineerde patiënten mogelijk lijden aan een geestelijke ziekte en psychiatrische medicijnen voorgeschreven zouden moeten krijgen, schrijft Dr. William Makis.

“Dit is dus onlangs naar buiten gekomen vanuit het College of Physicians and Surgeons of Ontario. Het college stuurde een brief of een memo naar alle artsen in Ontario met de suggestie – tot nu toe nog niet verplicht, maar alleen gesuggereerd – dat ze voor al hun ongevaccineerde patiënten moeten overwegen of ze een geestelijk probleem hebben en of ze psychiatrische medicijnen moeten krijgen. Tot nu toe is het slechts een suggestie,” vertelde Dr. Makis aan Lynn Tyler Thompson.

“Maar het College of Physicians and Surgeons of Ontario zou dit soort suggesties niet moeten doen. Dit is uiterst onethisch en dit is een zeer, zeer hellend vlak. Als ze suggereren dat mensen die lichamelijke autonomie wensen en geen experimenteel vaccin willen, dat er misschien iets geestelijk mis is met hen, dan zijn we op een zeer, zeer gevaarlijk hellend vlak,” vervolgde hij.

U kunt het volledige interview hier bekijken.

  Met een Freudiaanse verspreking onthult Bill Gates de echte agenda

The Gateway Pundit heeft contact opgenomen met het College of Physicians and Surgeons of Ontario voor commentaar.

Deze explosieve onthulling komt nadat Dr. Makis sprak over de dood van 93 artsen na de uitrol van het vaccin.

Men kan zich herinneren dat Dr. William Makis MD een brief schreef aan de Canadian Medical Association (CMA), met het verzoek om te kijken naar de plotselinge stijging van het sterftecijfer onder Canadese medische professionals na de invoering van verplichte vaccinaties voor medisch personeel.

Op zijn Gettr-account beweerde Makis dat factcheckers waren betrapt op het liegen over de plotselinge dood van een Canadese arts.

The Gateway Pundit meldde eerder dat drie artsen van het Canadese Trillium Health Partners-Missississauga Hospital in dezelfde week onverwacht waren overleden.

Volgens de verpleegster die de informatie deelde, stierven de drie artsen nadat het ziekenhuis de vierde Covid-prik voor hun werknemers verplicht begon te stellen.

“Drie artsen in de Mississauga ziekenhuizen zijn deze week overleden,” vertelde de verpleegster aan Monique. “1e memo maandag, 2e dinsdag, 3e donderdag. De doodsoorzaak werd niet gedeeld in de memo, maar hoe vaak zijn er 3 artsen in 1 week overleden, dagen nadat het ziekenhuis begon met het toedienen van de 4e prik aan het personeel.”

De drie artsen die in dezelfde week stierven waren Dr. Lorne Segall (17 juli), Dr. Stephen McKenzie (18 juli), en Dr. Jakub Sawicki (21 juli).

Het ziekenhuis beweerde dat het gerucht op social media dat hun dood verband hield met de COVID-19 vaccinatie “gewoon niet waar is.”

Dr. Makis verklaarde dat Dr. Lorne Segall plotseling stierf aan een longembolie, bloedstolsels in de longen, en niet aan kanker, en dat hij volgens zijn bronnen volledig gevaccineerd was toen hij stierf.

  Top professor waarschuwt dat spike-eiwit sperma vervangt bij gevaccineerde mannen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAantal overleden artsen na COVID-19 vaccinatie nadert de 100: “Buitengewoon alarmerend!”
Volgend artikelGevaccineerde etnische zuivering – Biden’s Witte Huis koopt de armen om met boodschappengeld om zich te laten vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. De IRONIE
  Aantal overleden artsen haalt de 100 allemaal geprikt en gesteven
  Maar zogenaamde antivaxers zijn geestelijk ziek huhhhhh????
  Als het niet zo ernstig was zou het om te gieren zijn pfffff wat een achterlijkheid
  Kan ik niet in een winterslaap en wakker worden als deze nonsens voorbij zijn

 2. “i’m singing in the rain”….

  Dit soort lui die dwang voorstellen zouden acuut waar ze ook zijn moeten worden gestopt op onomkeerbare wijze…en dat is algemeen belang.

 3. Dat College van artsen en chirurgen moet dringend medische hulp krijgen want die onmensen zijn dodelijk ziek. Moeten allen met de meeste dringendheid worden opgepakt en opgesloten in een ruimte waar van alle deuren en ramen worden dicht gematselt om er niet meer naar om te kijken. !

 4. Volgens mij doen die prikjes ook iets met de hersenen, men wordt krankzinnig, zie het gedrag van College of Physicians and Surgeons of Ontario.

  • Simon, dat , denk ik niet maar weet ik wel zeker….Ik heb echt hele rare taferelen gezien van gevaccineerde onder elkaar op straat..Soort mini ruzies met veel verbaal geweld en dan ineens is het klaar en vervolgen ze hun weg…Spontaan opkomende gekte die nergens op slaat. Nu al 4x meegemaakt dat wij ongevaccineerde elkaar aankeken van : WTF.???

   • @ Adriaan W. november 22, 2022 at 11:46,
    Het punt is dat hogere opgeleide klakkeloos hun zogenaamde kennis uit boeken hebben gehaald en dat aannemen dat wat beschreven staat waar is. Dus zullen de meeste hoog opgeleide dan ook meer waarde hechte aan overheidsbeleid, omdat dat ook voorgeschreven beleid is wat zij dan ook klakkeloos aannemen dat het waar is. Geen enkele arts zal proefondervindelijk een onbekende ziekte kunnen genezen. Daarvan missen zij de juiste kennis voor.

    Wat in de zogenaamde vaccins zit is o.a. slangengif van een koningscobra. Dat soort slangenbeten komt nooit voor in het noordelijke halfrond, dan zul je als praktische arts dan ook de symptomen niet erkennen. Daar er ook synthetische nanosubstanties en grafeenoxide in zit, wat nog nooit in een vaccin heeft gezeten en wat voorn bijwerkingen dit geeft is allemaal onbekend voor de artsen. Die staan voor iets onbekends, wat zij nooit geleerd hebben. Ze hebben enkel medicijnen bestudeerd en hebben de volste vertrouwen in de farmaceuten. Daar ligt het probleem.

    • Juist Qvic dat “vaccins” slangengif bevat was ik reeds vergeten. Sommige batches van “vaccins” stonden bekend om drie varianten namelijk de 1e fysiologische zout oplossing 2e de mRNA variant 3e de dodelijke variant, slechts 5 procent van alle vaccins waren verantwoordelijk voor 100% voor de dood van de gevaccineerden. Verder bevatten vaccins grafeen oxide en de nano technologie hier boven beschreven in het artikel, verder een scala aan de meest giftige substanties, deze batches zijn natuurlijk goed gedocumenteerd om te weten welke “patiënt” en welk vaccin bij elkaar de verschillende ziektes/schades en dood veroorzaakten.

     Ook alle PVR swabs bevatten een stof die door het bloed brein barrière dringen daardoor schade veroorzaken aan het brein en natuurlijk is het DNA van de geteste personen bekend om vaccins te maken die bijzonde dodelijk voor etniciteit van bepaalde ras eigenschappen bevatten, genocide is zwak uit gedrukt n.m.m.

 5. Toch weer een nieuwe stok waar de vaxxies de non-vaxxies mee kunnen slaan. Pas maar op voor die gekken. Ze krijgen nu het groene licht.

 6. Vele Nederlandse artsen vegen zich de reet af met de Nederlandse artseneed inclusief Eed van Hippocrates. Het gaat om geld niet om de mens. Weet zeker dat je voor een paar honderd euro een heel leger professoren, wetenschappers en artsen vind die het tegenovergestelde beweren wat William Makis beweerd.

 7. “They put a hotwire in my head, because the things i did and said. It makes these feelings go away, model citizen in everyway.” Public Image Limited – Rise (1988)

 8. Beste Mensen

  Hierbij
  Alle zogenaamde Medicijnen Kwakzalvers troep zijn tegenwoordig ook nog eens voorzien van micro electronica die kan helpen dat belichaming welk die troep inneemt uit te schakelen
  Dus niet alleen maar de VergiftPrik maar alle soorten en maten van medicatie
  Nu ziet men het ware gezicht van de handlangers genaamd Doktoren
  Niet alle mensen in Witte pakken gehesen zijn doktoren
  Zoals Dokter Bill Gates zijn er meerderen

  Dank U

 9. Vanaf nu mogen we dit addergebroed doden we zijn namelijk geestesziek en dus ontoerekeningsvatbaar.
  Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijn. Zullen we al starten met dit ventje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in