Pixabay

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom alleen bepaalde farmaceutische producten en methoden worden gebruikt bij bijvoorbeeld de behandeling van kanker, dan heeft het antwoord te maken met het corrupte medische systeem en de artsen die worden omgekocht om de winstgevende protocollen van Big Pharma door te drukken, schrijft Ethan Huff.

Het is geen geheim dat de farmaceutische industrie een zwendel is, maar wat veel mensen niet weten is dat artsen overal ter wereld die zwendel faciliteren. Met name academische artsen harken tientallen miljoenen dollars per jaar binnen van Big Pharma terwijl ze, zoals Sensible Medicine het zegt:

“… tegelijkertijd richtlijnen schrijven die het gebruik van deze medicijnen verplicht stellen en ze tegelijkertijd voorschrijven aan wanhopige zieke patiënten die een objectieve mening willen, maar in plaats daarvan een bevooroordeelde krijgen.”

Een nadere blik op de richtlijnen van het National Comprehensive Cancer Network onthult dat meer dan 85 procent van de schrijvers van richtlijnen geld aanneemt van de farmaceutische industrie en haar vertegenwoordigers.

Prof. Vinay Prasad zegt dat ASCO, “onze jaarlijkse bijeenkomst” zoals hij het noemt, “minder gaat over de objectieve beoordeling van wetenschap en meer over een marketingconferentie voor de farmaceutische industrie.”

Drie redenen waarom artsen hun steekpenningen verdedigen

Prasad zegt dat artsen die steekpenningen aannemen van Big Pharma regelmatig uitvluchten verzinnen waarom ze dat moeten doen, onder andere omdat er geld nodig is om proeven uit te voeren.

Zonder die fikse betalingen zouden sommige artsen zeggen dat ze hun onderzoek nooit zouden kunnen financieren. Prasad zegt dat dit niet het geval is en dat artsen in feite liegen.

  Het dilemma van de ongevaccineerden

“Het probleem met dit argument is dat de farmaceutische industrie twee verschillende soorten betalingen doet. Onderzoeksbetalingen gaan naar universiteiten en financieren proeven, en persoonlijke betalingen gaan in de zak van de dokter,” zegt hij.

“Je hoeft geen persoonlijke betalingen te nemen om onderzoeksbetalingen te krijgen. Vincent Rajkumar, Mayo, doet proeven maar neemt geen persoonlijke betalingen aan.”

Een ander veelgehoord excuus van artsen lijkt op het eerste: als ze geen betalingen aannemen, blijven ze onderbetaalde academici met weinig ruimte om het gebied van wetenschap en geneeskunde uit te breiden.

Prasad zegt dat dit excuus hem het meest fascineert omdat academici tot de best betaalde mensen in de beroepsbevolking behoren.

“Ongeveer ~100% van de academische oncologen eten elke avond goed, raken hun huis niet kwijt, sturen hun kinderen naar de universiteit en sterven met miljoenen op de bank,” schrijft hij. “Een leven lang farmaceutische betalingen aannemen verandert het bedrag waarmee ze sterven van, laten we zeggen, 11 miljoen naar 14,5 miljoen, of 6 naar 7,5.”

Tot slot is een van de meest voorkomende excuses die omgekochte artsen geven waarom ze farmaceutische betalingen aannemen, dat iedereen het doet, dus waarom niet? Met andere woorden, hebzucht is de reden waarom artsen farmaceutische betalingen aannemen in ruil voor het doen van het werk van farma.

“Nu ik mijn tiende jaar aan de faculteit oncologie begin en bijna 20 jaar in de geneeskunde zit, ben ik gaan geloven dat hebzucht hier een drijvende factor is,” zegt Prasad.

“Mensen voelen zich tevreden in de wetenschap dat ze meer verdienen dan hun collega’s – zelfs als ze sterven zonder het allemaal uit te geven. Oncologen pakken vaak graag gratis spullen tijdens conferenties, ook al liggen die thuis grotendeels ongebruikt, en wie heeft er nu echt nog een notitieblok nodig?”

  Ze wisten dat Covid "vaccins" niet effectief zijn

Als de geschiedenisboeken worden geschreven over wat er vandaag de dag gebeurt, zal dat niet veel goeds zeggen over de medische professie. Totdat of tenzij al deze corruptie volledig is uitgeroeid, zou het grote publiek er goed aan doen om de meningen en aanbevelingen van alle artsen met een korreltje zout te nemen.

De farmaceutische industrie is corrupt tot op het bot.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Vernon Coleman: “Het is tijd om de schuldige dokters te arresteren die de covid-19 vaccins gaven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiet in staat tot militaire escalatie, verlaat NAVO zich op retoriek
Volgend artikelDe perceptie van Poetin en Rusland veranderen? Reken er maar niet op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Toen ik midden 20 was heb ik gesolliciteerd als artsenbezoeker. Je werd makkelijk aangenomen en je verdiende veel en dat kon je heel snel verhogen. Ik kreeg wat informatie van ze en ik deed wat research naar het ‘beroep’ artsenbezoeker. Ik zag meteen dat het gewoon de dealers van bigpharma zijn. Ik heb het eerste gesprek met ze destijds al afgezegd omdat het helemaal niet goed voelde. Maar als je een zwak hebt voor geld en snel nog meer geld, dan was het een gespreid bedje. Het is een maffia. Wie goed meewerkt, klimt snel op. Bah we hebben criminelen de boel laten overnemen.

  Off topic;
  Nou wordt Hugo burgemeester van Rotterdam… dus als je iets doet voor de maffia, dan krijg je een leuke baan. Hugo is een brave loopjongen en een perfecte usefull idiot, een fallguy. Hij wordt denk ik op Rotterdam gezet voordat de volgende crisis uitbreekt en dan mag hij de volgende misdaad op zich nemen. Hugo denkt ws dat hij wordt gematst, maar ze hangen hem een molensteen om zn nek en ze zetten hem in de branding net voordat het vloed wordt. Iedereen gaat weg glibberen Hugo, maar jij bent de posterboy, jij bent HET gezicht sinds cojona uitbrak. Er waren veel koppen, maar die van Hugo kan iedereen dromen. Succes met je slapeloze nachten in je gouden kooi Hugo.

 2. Het begon met Rockefeller. Voor die tijd waren artsen onafhankelijk en waren er vele verschillende richtingen en methodes. Rockefeller zorgde ervoor dat er officiele opleidingen kwamen waar ALLEEN maar de pharmaceutische benadering werd onderwezen omdat hij daar dik aan verdiende.
  Hij was degene die onderzoeken liet doen naar de verschillende medische opleidingen en alle scholen die andere zaken onderwezen op de ene of andere manier in een kwaad daglicht liet stellen waardoor ze werden gesloten.

  Artsen tegenwoordig studeren geen geneeskunde, ze studeren medicijnen. En zelfs dat maar in heel geringe mate; de meeste artsen worden volgepropt met info over welke medicijnen wel of niet met elkaar kunnen worden voorgeschreven, hoewel daar ook een grote rol voor de apothekers is weggelegd. Maar info over andere methodes dan pharma worden gewoonweg niet onderwezen op de grote ondewijsinstellingen.

  Daar komt dan nog eens bij dat zo’n studie al gauw 8 jaar vergt. Meer als je je specialiseert. Dat is dan 8 jaar x minimaal $30.000 aan collegegeld in de VS, (dus minimaal $320.000 en vaak meer) dus beginnen artsen al met een enorme schuld. En een studieschuld in de VS is een schuld aan de overheid van de VS; dus zelfs als je je bankroet laat verklaren blijft die schuld gewoon bestaan, die valt daarbuiten, dus daar kun je niet vanaf komen.
  Met een dergelijke schuld heb je geen kans op een lening om een eigen praktijk te beginnen, kun je geen hypotheek krijgen, of een auto kopen. De enige manier om wat met je studie te gaan doen is om te gaan werken voor een praktijk die al bestaat. En die zijn allemaal gekoppeld aan de grote verzekeringsmaatschappijen die allerlei voorwaarden stellen voordat die uitbetalen, wat je onafhankelijkheid nog verder vernietigt.

  Beginnende artsen zijn dus heel erg gevoelig voor extra geld. En dan wordt het snel een gewoonte waar maar moeilijk mee te stoppen is.

  Niet om het gedrag goed te praten, maar wel om een beeld te schetsen waarom artsen, zeker in de VS, zo gemakkelijk meegaan in het verhaal.
  Stel dat je niet meewerkt; dan kun je zomaar zonder baan zitten of zelfs je licentie verliezen. Maar die studieschuld blijft gewoon bestaan en blijft dan de rest van je leven boven je hoofd hangen, niet bepaald een prettig vooruitzicht. Al helemaal niet omdat je dan ook wat je aan pensioen hebt opgebouwd kwijt kunt raken.

  • @Johan P…
   ‘Artsen tegenwoordig studeren geen geneeskunde, ze studeren medicijnen.’

   Spijker, hamer, kop, raak… en zo hebben ze alles verdraaid. Ik heb het hier constant over liefde en mensen reageren scheef op mij omdat ze liefde verwarren met verlangen. Zo verwarren we geneeskunde ook met medicijnen. We zijn op alle fronten misleid en gek gemaakt tot we alles op de kop begrijpen.

   Ik heb mn hele leven ellenlange discussies gehad dat concurrentie ons kapotmaakt, maar mensen leren in het ONDERwijs dat concurrentie ons juist naar grote hoogten pusht. Uit concurrentie ontstaat strijd en oorlog en alleen de mensen die de concurrentie organiseren hebben voordeel van de concurrentie. In samenwerking ontstaat eenheid en liefde, dat maakt vrede en dat stuwt ons naar hogere niveaus van ZIJN.

   Niks in onze wereld klopt nog omdat iedereen dingen op de kop heeft geleerd. Medicijnen zijn iets heel anders dan geneeskunde. En zo staan we in alle richtingen op de kop en begrijpen we alles verkeerd.

   Door egoïsme is alles in concurrentie en strijd verandert. Egoïsme is de echte pandemie.

  • @DENT…

   En nog voor de heksenjacht was het de jacht op prekers van de liefde.

   We zijn al duizenden jaren in oorlog met deze sekte van demonen. De mensheid is dat alleen vergeten, maar de elites hebben nooit iets anders gedaan dan oorlog voeren tegen de liefde in de mensheid. Omdat de satanisten weten dat ze macht over ons hebben zolang ze de liefde kapotmaken of mensen wijsmaken dat angst (stress, verlangen) liefde is.

   Ze regeren ons met angst en leugens door ons te beroven van alle waarheid, want waarheid bevrijdt en ze doen alles om ons in hun web van leugens en angst gevangen te houden.

 3. Dé klapper en ontmaskering van de overgrote meerderheid van hypocriete kortzichtig egoïstische laffe dan wel gewoon criminele loopjongens en -meisjes van de Big-Farmamaffia–wat de meeste huis- zowel als andere ‘artsen’ dus gewoon zijn–blijf ik het prachtverhaal vinden dat ze állemaal donders goed wísten dat hydroxychloroquine en ivermectine volmaakt onschuldige en tegen griep zowel als die flutcovid afdoend werkende medicaties waren, al decénnia bekend en gebruikt… En dat maar een miniem kleine groep in opstand kwam tegen het volslagen idiote verbieden ervan !!! Gewoon regelrecht volksverraad uit dom, laf eigenbelang… Dat uiteraard altijd al voorop stond. Je bent drugsdealer of je bent het niet, want iets anders waren en zijn het niet : liefst afhankelijke-geldopleverende-zombies-kwekende ‘medicijnmannen’ en -vrouwen… Voor eeuwig gezákt en status núl–0–wat mij betreft…
  Beter papier prikken, kunnen ze minder kwaad en doen nog íets goed…!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in