creisi / Pixabay

De mainstream media berichtten enthousiast over de bewering van de Wereldgezondheidsorganisatie dat een man in Mexico het eerste menselijke slachtoffer van vogelgriep was na zijn dood eerder deze week.

Volgens Mexicaanse functionarissen is de bewering van de WHO echter niet alleen onjuist, maar ook gevaarlijk. De zwaarlijvige man stierf in het ziekenhuis aan nierfalen – niet aan vogelgriep, bericht Thepeoplesvoice.

Tijdens een persconferentie onthulde de Mexicaanse minister van Volksgezondheid Jorge Alcocer de propagandaclaim van de WHO dat de 59-jarige man stierf aan een nieuwe, zeer besmettelijke vogelgriepstam die kan worden voorkomen door het binnenkort verkrijgbare vaccin van Bill Gates te nemen.

Helaas voor de globalistische elite die wanhopig het vogelgriepnarratief wil doordrukken, leed de Mexicaanse man aan talrijke comorbiditeiten en stierf hij nadat hij “voornamelijk nier- en ademhalingsproblemen” had opgelopen.

Alcocer drong er bij het wereldwijde publiek op aan om kalm te blijven en de propaganda van de WHO te negeren.

“Ik kan erop wijzen dat de verklaring van de Wereldgezondheidsorganisatie behoorlijk slecht is, omdat er gesproken wordt over een dodelijk geval [van vogelgriep], wat niet het geval was,” zei Alcocer.

De gezondheidssecretaris voegde eraan toe dat, ondanks de bewering van de WHO, “er tot nu toe geen bewijs is van overdracht van mens op mens.”

Bovendien bevestigde Alcocer dat er geen bewijs is dat iemand die in contact is geweest met de man vogelgriep heeft opgelopen.

“Er is geen reden om het eten van kip en kipproducten te vermijden of je er zorgen over te maken,” concludeerde Alcocer.

Na de eerste ronde van angstzaaierij hield de WHO een persconferentie waar ze nu ook ontkennen dat de man stierf door vogelgriep.

  'Plandemie 2.0': CDC zegt dat symptomen van vogelgriep 'geen symptomen hebben' omvatten

“Het sterfgeval is een multifactoriële dood, niet een sterfgeval dat kan worden toegeschreven aan H5N2,” zei WHO-woordvoerder Christian Lindmeier.

We kunnen ook concluderen dat het niet nodig is om je te laten vaccineren met het nieuwe vogelgriepvaccin van Bill Gates, ondanks de door de media gegenereerde paniek over de nieuwe ziekte.

De mainstream media blijven echter hameren op het idee dat de van mens op mens overdraagbare vogelgriep is gearriveerd in een bangmakerijcampagne die bedoeld is om de massa te terroriseren zodat ze zich schikt.

The People’s Voice waarschuwt al jaren dat als de leiders van de Covid-grieppandemie niet gestraft worden, ze dezelfde stunt opnieuw zullen uithalen.

Nu lijkt het erop dat ze hun slag slaan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Vogelgriep hoax wordt weer gerecycleerd om angst te zaaien en meer winst te maken voor Big PharmaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël kan een totale oorlog tegen Libanon’s Hezbollah niet winnen: Dit is waarom
Volgend artikelGerald Celente: VALSE VLAG-gebeurtenis zal WOIII officieel maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Angst voor wat….de dood? Dood is een normaal fenomeen, niets engs aan.

  Kunnen we deze Wef, Vn en Who clowns nu eens gaan berechten voor hun opzet?!

 2. Het herhalen van eerdere gebeurtenissen is het kopieer mechanisme van anderen die het doorvertellen veela voor geen enkele reden…….praat alleen maar over je eigen acties anders geef je je eigen leven weg aan het doorvertellen van andermans leven die de jouwe niet is.

  Your failure or sickness or other troubles started with unwise actions in past lives, and the effects of those causes have been brewing within, waiting for the right time to bubble over.

  Disease, health; failure, success; inequalities, equality; early death, long life—all these are outgrowths of the seeds of actions we have sown in the past. They cause us to come into this world with varying degrees of goodness or evil within us. So even though God made us in His image, no two people are alike; each has used his God-given free choice to make something different of himself.

  This is why some people suffer for the slightest reason. Others become angry at the least provocation.
  And there are those who eat endlessly without any self-control.
  Did God make them that way?
  No……
  Read more: http://yogananda.com.au/gurus/yoganandaquotes06c.html#karma

  Let Go, Allow Flow

  Following your intuition requires courage because it calls you to let go of control to some degree, and trust the higher flow of life. Abraham Hicks says, Nothing that you want is upstream. Intuition guides you to let go of paddling upstream and allow life to carry you instead of forcing your way through life with your plans and agendas. Life knows what you want more than you do. When you surrender, you will soon discover the magic that Life has in store!
  https://www.vincegowmon.com/22-keys-to-intuitive-living/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in