MattHPhotos / Pixabay

Voor veel mensen klinkt het als sciencefiction. Weermanipulatie is echter een oude droom van de mensheid die zeker duizenden jaren oud is. Of het nu is om catastrofale stormen af te wenden of om de regen tevoorschijn te toveren die zo belangrijk is voor de landbouw. Wetenschappelijke en technische patenten die te maken hebben met manipulatie van het weer zijn sinds 1891 gedocumenteerd. Vindingrijke internetgebruikers hebben ze verzameld – wij bieden ze aan voor je eigen onderzoek, schrijft Report24.

Hieronder vind je een lijst van octrooien uit verschillende octrooidatabases die te maken hebben met de productie van kunstmatige wolken of de aanpassing van het weer. Het bestaan van een octrooi betekent niet automatisch dat het beschreven en gewenste effect ook echt werkt. Normaal gesproken wordt een octrooi echter aangevraagd omdat men ervan uitgaat dat het zal werken en dat de octrooihouder er goed geld mee kan verdienen – zeker gezien de Amerikaanse mentaliteit.

Een paar voorbeelden:

Systemen en methoden voor het genereren van regenwolken, 2021

De octrooispecificatie van Frederick William MacDougall uit San Diego bevat talloze technische tekeningen. Het gaat over het genereren van regenwolken op lage hoogtes op basis van waterbronnen op aarde, of dat nu oceanen, meren of rivieren zijn.

De systemen of methoden kunnen worden beschreven als middelen voor geoengineering, legt de octrooihouder uit. Het doel is om regen op te wekken om droogte en bosbranden tegen te gaan en ook om de lucht te zuiveren. Er wordt een verkoelend effect beloofd met betrekking tot de “door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde.” De beschreven methodologie is technisch zeer uitgebreid en complex. In principe wordt water aan het aardoppervlak onttrokken en in de atmosfeer geblazen.

Methode en apparaat voor het veranderen van een deel van de atmosfeer, ionosfeer en magnetosfeer van de aarde, 1985

Het patent staat ook bekend als het HAARP/Eastlund patent, het laatste omdat de naam van de indienende uitvinder Bernard J. Eastlund is.

Een methode en apparaat om ten minste één geselecteerd gebied normaal gesproken boven het aardoppervlak te veranderen. Het gebied wordt geëxciteerd door elektronencyclotronresonantie om de dichtheid van geladen deeltjes te verhogen. In één uitvoeringsvorm wordt circulair gepolariseerde elektromagnetische straling naar boven uitgezonden in een richting die vrijwel parallel loopt aan en langs een veldlijn die door het te veranderen plasmagebied loopt. De straling wordt uitgezonden met een frequentie die de elektronencyclotronresonantie opwekt om de geladen deeltjes te verhitten en te versnellen. Deze energietoename kan leiden tot de ionisatie van neutrale deeltjes, die vervolgens worden geabsorbeerd als onderdeel van het gebied, waardoor de geladen deeltjesdichtheid van het gebied toeneemt.

Kunstmatige regen door hoogenergetische laser, 2020

De uitvinding voorziet in een systeem en methode voor het genereren van kunstmatige regen met behulp van een afstandsbedieningssysteem voor droneluchtvaartuigen of een onbemand luchtvaartuig, waarbij gebruik wordt gemaakt van het principe van endotherme reactie. De mega-UAV uitgerust met een Pentax digitale camera wordt gebruikt om op aanvraag beelden met hoge resolutie vast te leggen. De Mega-UAV wordt bestuurd door een automatische piloot in combinatie met voorgeprogrammeerde grondbesturingssoftware of kan handmatig worden gelanceerd met een eenvoudige joystick in het radiofrequentiebereik. Om het ionisatieproces op gang te brengen, is de UAV uitgerust met een plasmafrequentiesysteem en wordt hij in het binnenste van een wolkenmassa gestuurd. Het UAV-systeem dringt diep door in de wolkenmassa en zendt een enkele krachtige laserpuls uit in de atmosfeer. UAV-systemen worden gebruikt om versnelling en turbulentie op te wekken door middel van windkracht, waardoor kleine waterdeeltjes botsen en grotere regendruppels worden. Zulke grotere regendruppels dienen als kernen voor de vorming van meer regendruppels en er ontstaat regen. Door de UAV in de wolken te sturen, wordt het risico van een natuurlijke blikseminslag op de grond vermeden en wordt het risico op schade aan levende wezens geoptimaliseerd.

  Het COVID-19 vaccin complot

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het probleem met “Door de Mens Veroorzaakte Opwarming van de Aarde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten willen 3e Wereldoorlog: NAVO-soldaten in Oekraïne “toegestaan onder internationaal recht”
Volgend artikelSecret Society Illuminati kaartspel VOORSPELDE 9/11 terroristische aanval, Donald Trump, Covid-19 en de “Opstand” rel in het Washington DC Capitool gebouw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Nu begrijp ik waarom de laatste tijd veel bewolkt en regent en nog komt. 😲
  Door weer manipulatie stijgt het waterniveau met 5 meter hahaha

 2. De mensen staan niet stil bij de feiten van langdurende lage luchtdruk ‘velden’ die maar onze kant trekken, 5 maanden tegen en onaangenaam weer en geen haan die ernaar kraait, weer manipulatie bestaat sinds 1963 het wil zoals vele bijna onverklaarbare feiten niet inzinken.

 3. Wat ik niet begrijp is dat de opdrachtgevers toch dezelfde nadelen hebben. Die ademen toch dezelfde lucht in en hebben hetzelfde weer als ‘het volk’. Of???

  • Die wonen in andere gebieden en/ of “ze zorgen ervoor dat de manipulaties niet op Long Island enz komen
   ben vergeten waar Amabo leeft of Hawaii

 4. Laten we dit proberen om geo-engineering tegen te gaan:
  https://www.youtube.com/watch?v=mu4phbw7PII&t=79s

  Samengevat:
  2 liter gedestileerde witte azijn per pot.
  langzaam smoren tot de helft over is (hierdoor verdampt het water eruit)
  of sterkere witte azijn kopen die uit meer dan 50% azijn bestaat.
  In 2 donkere open potten (donker trekt zonlicht aan), bijv. 2 grote zwarte vazen of 2 zwarte emmers?
  24 uur buiten in de zon laten staan
  bijvullen als de potten leeg raken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in