Foto Credit: Naturalnews.com

Hoe kon iemand voorspellen dat de “Twin Towers” van het World Trade Center in de jaren ’90 zouden worden aangevallen door “terroristen”? Hoe konden diezelfde waarzeggers dan voorspellen dat Donald Trump op charismatische wijze miljoenen patriotten, “fanatici” genaamd, zou leiden om zich te verenigen voor de Republiek? Bovendien, hoe konden diezelfde voorspellers weten dat een pandemie, vergezeld van giftige vaccins en massa-quarantaine, zou worden gebruikt als een WAPEN om een “doelwit” bevolking (vijand van de autocratie) te verwoesten? schrijft S.D. Wells.

Nou, een geheim genootschap genaamd de “illuminati” is niets meer dan een kliek miljardairs die de wereld willen beheersen, inclusief alle regeringen, alle mensen en ieders verstand, en ze doen graag alsof ze “de toekomst kunnen voorspellen” die ze installeren en toebrengen met goed geplande complotten, in scène gezette rampen, politieke complotten en demonische tactieken. Dat brengt ons bij het kaartspel uit 1990 over een “Nieuwe Wereldorde” dat een aantal samenzweringstheorieën onthulde die de bevolking nog steeds niet lijkt te kunnen bevatten.

Het afgeschafte kaartspel voor meerdere spelers uit 1994 voorspelde op griezelige wijze grote wereldwijde gebeurtenissen zoals de plandemie, 9/11 en de opkomst van Donald Trump

Kies een kaart, welke dan ook. De illuminati (een geniepig geheim genootschap van satanisten) heeft een aantal mythische voorspellingen die ze graag in je hoofd willen verankeren. Het gaat eigenlijk allemaal om wereldheerschappij, van tevoren opscheppen over de “stappen” die dit teweeg zullen brengen en dan doen alsof ze ongelofelijk accurate waarzeggers zijn nadat de gebeurtenissen zich hebben voltrokken. Dit wordt power-tripping genoemd en het gaat zelfs terug tot het bordspel van hetzelfde bedrijf uit 1982 en de fantasyromans daarvoor. De maatschappij wordt ongetwijfeld gemanipuleerd in een apocalyptische wereld waarin een tiental miljardairs aan de touwtjes trekt van alle marionetten op het wereldtoneel.

  Het elimineren van de Great Reset: de op handen zijnde strijd

Het kaartspel in Tarotstijl bevat verschillende kaarten die perfect aansluiten bij de plannen van de globalistische “deep state” om de bevolking onder controle te krijgen, of om tegenkrachten te bestrijden die hun doel van volledige controle in de weg staan. De kaarten zelf leren de spelers hoe ze rampen, politiek en terroristische gebeurtenissen kunnen controleren, manipuleren en verspreiden.

Kijk maar eens naar de “Terrorist Nuke” kaart die laat zien dat een van de Twin Towers ontploft, bijna precies op de plek waar het (drone) commerciële vliegtuig in het enorme gebouw neerstortte op 11 september 2001. Hoe kan deze voorspellende kaart zo accuraat zijn en 9/11 niet een soort “inside job” zijn?

Een andere kaart laat een bom zien die ontploft bij het Pentagon. Weer een andere kaart laat een blondharige “Charismatische Leider” zien, een blanke man met brede schouders die een menigte “fanatici” leidt. Dan is er natuurlijk nog een kaart voor de snode Hillary Clinton en de verraderlijke Saddam Hoessein. De kaarten duiken zelfs in het sociale fenomeen waar we nu allemaal mee te maken hebben, met het politiek gemotiveerde gebruik van “gevoelige geslachtsvoornaamwoorden.” Echt waar?

Is dit gewoon weer een list om geld te verdienen? Ongeopende decks van deze waarzeggerskaarten worden op Amazon en eBay verkocht voor ongeveer $2,000. Kijk zelf maar… toeval, waarzeggerij of het globale plan van de illuminati dat op het wereldtoneel wordt “uitgespeeld”?

Op dit moment wordt deze voorgewende waarzeggerij door de elites nog steeds uitgespeeld. Neem bijvoorbeeld de door Obama geproduceerde Netflix-film “Leave the World Behind”, die een paar maanden geleden uitkwam. Deze film bevat een sleutelscène waarin een enorm containerschip wordt gehackt door cyberterroristen die het laten crashen op een strand vol toeristen. Klinkt dat bekend?

  Dr. Coleman: Niets gebeurt toevallig

De wereld was net getuige van een containerschip dat schijnbaar werd gemanipuleerd door cyberterroristen die het lieten crashen op de Key Bridge in Baltimore, waardoor de op één na drukste haven van Amerika werd ontwricht. Toeval? Zeer twijfelachtig. Klinkt veel als meer “illuminati” plotten en manoeuvreren om de Republiek ten val te brengen en verder controle te krijgen over de bevolking en de wereld. Merk op dat het schip de naam “White Lion” draagt – is dat een andere naam voor “Black Swan,” aangezien deze vernietiging van de Amerikaanse bevoorradingsketen een geplande en beraamde gebeurtenis kan zijn geweest?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Globalistische doodscultus vertelt ons wat de volgende stap is: ‘GEEN internet, GEEN telefoon, GEEN stroom, GEEN voedsel, GEEN terugkeer naar normaal’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeoengineering, “chemtrails” en meer: Meer dan 300 patenten voor manipulatie van het weer bekend
Volgend artikelWachten Oekraïne en de NAVO tevergeefs op een Russisch offensief?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Dat waren moslim “terroristen” ….toch!!? Ik heriner me die jaren…hoeveel vernedering had ik meegemaakt omdat mensen ” schaapjes” heilig waren overtuigd dat moslims (verzonnen faces b laden…ezv) achter deze aanslag stonden! Triest…triest.

   • Hahaha…die hele toren is letterlijk in stof verandert en ze konden niet eens stukken vliegtuig vinden (omdat het geen vliegtuigen waren)… maar de paspoorten overleefden wat het gebouw en de vliegtuigen in stof veranderde.
    Het was idd één grote samenzwering die gigantisch veel gevolgen had. Irak, moslims, de overheid kreeg totalitaire macht over alles, de twin towers draaiden verlies, Nasara/Gesara zou op de ochtend van 9/11 actief worden, enz enz enz enz enz enz… en dan heb je nog gebouw nr 7, de bewijskast van de CIA. Mijn hemel… 9/11 was een enorme zet voor de satanisten. Met 9/11 hebben ze giga veel macht gegrepen en de wereld zwaar ontregeld. Mensen onderschatten wat er tijdens 9/11 allemaal is gebeurt en wat er daardoor is verandert. Dat is allemaal onder het kleed geveegd en mensen praten over de paspoorten van een aantal moslims die zogenaamd die vliegtuigen in die torens vlogen.

    • Blckbx.tv heeft een zeer interessante docu mbt 9/11. Zeer de moeite waard en geloofwaardiger dan wat de CIA ons probeert wijs te maken.

    • 👍 zoals gewoonlijk Theme… maar er was nog iets Super Belachelijk namelijk een vlucht die Zogenaamd gekaapt was..maar door de dapperheid van het de Amerikaanse burgers is het 3e vliegtuig neer gestort…Op dezelfde dag hé….hahahaaa.. er is helemaal geen vliegtuig gezien of gehoord, en het toppunt is daar waar dit vliegtuig neergestort is is er 0,0 spoor gevonden van een Crash…en die wordt voor Waarheid getoond op tv…in België..om van te Kotsen…

    • De 19 ‘kapers’, inclusief Mohammed Hatta wiens hagelnieuw nieuw paspoort op de grond werd gevonden nabij het neergestorte WTC 1 is een vooruit verwijzing naar covid-19.

 2. Straks worden alle met Internet verbonden elektrische auto’s overgenomen en lijken met of zonder chauffeur gewoon hun zin te doen.

 3. Yep ben al zeer lang bekend mee de sterkste kaart in het deck is fe fake alien Invasion. Maar deze wordt momenteel nog niet gespeeld al wordt het grondwerk voor jet narratieve al wel gelegd.

 4. Ik vraag me nog steeds af waarom die bij ingrijpende gebeurtenissen ‘van toepassing zijnde kaarten’ altijd ACHTERAF opduiken. Als ze toch deel schijnen uit te maken van een spel is het toch makkelijker om alle kaarten te tonen die er bij het ‘spel’ van toepassing zijn?
  Hoe denken jullie daar over?

  • veteraan, Heel simpel, dan kan het nog in scène gezet zijn.

   Het wordt pas interessant als ze een aardbeving kunnen voorspellen. Maar niet ver vooruit, morgen. Morgen wordt San Francisco getroffen, ik noem maar wat. Of morgen stort er een meteoriet op New-York. Of overmorgen morgen gooien de Russen een bom op Rotterdam. Kijk, doom voorspellen in de verre toekomst is makkelijk. Het gebeurt toch niet en dan is iedereen het vergeten.

   Maar het wordt interessant als je het nieuws van morgen nu kan voorspellen. Als ik het kon, was ik morgen de rijkste man op aarde. Komt geen Rotshield meer aan te pas.

 5. Om een lang verhaal kort te maken want jullie gasten geloven het toch niet en weten alles beter.
  Vroeger tot een paar jaar geleden konden mensen die een bepaalde vorm van magie (goddelijke vermogens) bezaten allerlei dingen laten gebeuren.
  B.v. superster worden (m.a.w. talenten uit anderen stelen in je jezelf plaatsen.) Meer dan 80% van de supersterren van vandaag de dag hebben dat geflikt. Of politici die van alles ongestraft kunnen flikken (Rutte en Kaag).
  Maar ook b.v. een paard de race laten winnen.
  Een baan krijgen en de talenten ervoor te hebben gestolen.
  Iemand aan wie je een hekel had ervoor zorgen nooit meer een baan kreeg of een dodelijk ongeluk.
  Weet je nog die goochelaars op straat die van alles konden laten verdwijnen of herstellen? Dat b.v. jouw mobiele telefoon daar werd weg getoverd in b.v. een basketbal. Hij snijdt die opgeblazen bal open en ja hoor jouw telefoon. etc.
  Men voorspelde iets en het kwam altijd uit. Omdat de voorspeller de vermogens ervoor had.
  Het was niet mogelijk om er goeie dingen ermee te doen. B.v. je buurman die dodelijk ziek was te genezen of je knappe buurvrouw de hoofdprijs vd lotto te laten winnen.
  Ik schrijf steeds had omdat al die vermogens bij iedereen verwijderd zijn.
  Nu mogen de beterweters met negatief commentaar komen want iedereen weet het toch altijd beter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in