De Zuid-Afrikaanse generaal Franz Jooste roept het blanke Boerenvolk op om terug te vechten tegen het anti-blanke Zuid-Afrikaanse zwarte regime. Vrijdag zal hij een demonstratie houden tegen de genocide op blanken in Zuid-Afrika.

Jooste is niet alleen een veteraan en generaal, maar ook de leider van de Zuid-Afrikaanse overlevingsgroep “Kommandokorps”.

In de video zegt hij dat blanke Zuid-Afrikanen vaak zeggen “genoeg is genoeg”, maar dat ze nooit echt actie ondernemen. Verder zegt hij dat er een einde moet komen aan excuses om niet voor hun volk te vechten, dat mensen moeten ophouden “whatsapp-krijgers” te zijn.

Voorlopige backup:

Sommigen beweren nog steeds dat de tijd niet rijp is, (om terug te slaan). Ik wil ze vragen, ‘dus wanneer komt die tijd?’. Sinds 1994 heeft u gezegd dat de tijd niet rijp is, verduidelijkt de generaal.

Ik zal u vertellen dat we informatie hebben gekregen dat het regime en zijn volgelingen doodsbang zijn voor de Boeren, maar dat ze vooral bang zijn voor degenen die in deze uniformen hebben gediend, zegt Jooste en wijst op zijn uniform uit het apartheidstijdperk.

Jooste gaat verder:

Zo wil ik alle veteranen vragen die met mij hebben gevochten aan de grenzen van onze natie, en aan degenen die nu aan de macht zijn. Waar sta je? Hoe sta je hierin? En ik wil degenen die twijfelen vragen, wat moet er nog meer gebeuren voordat de tijd rijp is? De tijd is nu gekomen!

Hij beschrijft dat het Boerenvolk de afgelopen 26 jaar het momentum heeft gekregen en roept nu alle blanke Zuid-Afrikanen op om op vrijdag deel te nemen aan een demonstratie in de stad Senekal. Dit is om te protesteren tegen de genocide op blanken in Zuid-Afrika.

De video spreekt voor zich. Zuid-Afrika staat op het punt uiteen te barsten. Overal in het land zijn massale protesten uitgebroken. De blanke Zuid-Afrikanen hebben verklaard dat ze de stelende en moordzuchtige zwarte communistische regering beu zijn.

Door de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika

Vorig artikelBil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen
Volgend artikelZweeds homokoppel dat elkaars hand vasthoudt – in elkaar geslagen door moslimbende
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. In het Nederlandse leger zitten helaas geen hoge officieren met ruggengraat, enkel politieke lakeien. Politie idem, iedere actie om onze vrijheid te behouden waarbij politie of leger in actie komen zal zijn op initiatief van middenkader, of ex militairen of politie mensen.

  De grondwet is tot een stuk gummi gemaakt, word getrokken en gerekt naar believen en willekeur.
  We hebben ene parlement dat de wens van een groot deel van de bevolking in quarantaine heeft gegooid, wat ze dan een “cordon sanitaire” noemen…alsof het een vies deel van de bevolking betreft.
  Pers is een verlengstuk van propaganda voor de multinationals en hun knechtjes de politici, en wetten en rechten worden in het aanziens des persoons toegepast.
  Voor het neersteken van meerdere mensen word een werkstraf gegeven, voor het gooien van een bierflesje benzine tegen een moskee muur 4 jaar met terroristen behandeling.
  Als dat geen willekeur meer is….

  2020 is 1984.

  • @ Duchesne.
   Uw mening is geheel juist, ik voel hetzelfde als ex-politieambtenaar.
   Maar ik heb’t vaker gezegd : bij politie en defensie worden al enkele jaren de sollicitanten geselecteerd op karakterloosheid en volgzaamheid , het zg, “Befehl ist Befehl” is weer helemaal terug in dit landje.
   Generaals en leidinggevenden bij de politie zijn dolblij als zij bijv. tijdens koningsdag , in vol ornaat, dus met diverse sjerpen en kroonkurken beladen, ergens langs een route mogen staan of lopen. Hun motto
   luidt : “Naar boven likken en naar beneden trappen”.
   Normen en/of waarden kent dat soort niet meer.
   Dat het broeit onder de oppervlakte is duidelijk, o.a. in Duitsland worden zo af en toe een paar politie en/of militairen betrapt op “het lid zijn van een extreme organisatie”.
   Er wordt dan uiteraard wél luid en duidelijk bij geschreeuwd : “een extreem RECHTSE organisatie”; iedereen die het NIET met de huidige machthebbers eens is, wordt ogenblikkelijk gekwalificeerd als “fascist of nazi”.
   De huidige machthebbers zullen nóóit zeggen dat zijzelf de neo-fascisten en nazi’s zijn.

    • Dan weet je behoorlijk weinig van, ze waren niet links en niet rechts! socialistisch, om goed en sciaal te zijn, voor eigen volk, maar niet intternationalistisch zoals, communisme of scialisme in die zin en kapitalistich, zonder uitbuiting, maar wel trots op eigen volk en bezit was ( bv. een winkel)) goed voor de economie,eigenlijk de gulden middenweg!! Lees het partijprogamma van de NSDAP maar eens door, is heel anders dan dat xe media ons voorschoteld!

 2. @Duchesne oktober 14, 2020 at 13:03 en @karton oktober 14, 2020 at 15:34 , Jullie hebben beiden gelijk , 100% . Maar WAT wil je dan doen ?? ….en HOE denken jullie dat te organiseren ??? En FINANCIEREN ??? Daar komt een behoorlijke logistiek aan te pas , jongens. Indien jullie hierop willen reageren , kunnen jullie me bereiken op : [email protected] Wil dit best bespreken via email.

 3. Inderdaad.Zie Srebenica. Waarom geen stand houden? Waarom geen F16 uit NL direct gevraagd? Waarom geen zwaardere wapen drops gevraagd? Was pure lafheid en incompetentie.

  En in de nazaat: werd nergens vermeld hoeveel Serven vermoord werden door de moslims in de oorlog.
  ——————————-
  Nieuw Guinea: zelfde; de bevolking werd laf in de steek gelaten.
  —————————-
  De grondwet in NL is een lachertje, een stuk wc papier.

  Als je een ongeschooldecriminele moslim of Afrikaan bent, krijg je binnen een paar week huis lening (hoeft niet terug betaald te worden) gratis medische zorg, volledige AOW (ik als nederlander wordt gekort).
  Werken hoeven ze ook niet, en hun bezit in thuisland, of nationaliteit enleeftijd wordt niet gecontroleerd

  Nederlanderschap is iets geworden om je voor te schamen.
  Een kabinet dat maar aan rotzooit, zo corrupt is als de pest, de bevolking negeert.
  Hitler zou zo trots op ze zijn geweest!

 4. Hier in België is het idem dito.De Rijkswacht werd opgedoekt omdat ze een doorn in het oog was van linkse politici.De politie is aan handen en voeten gebonden en als ze dan al eens deftig optreden worden ze onmiddellijk weggezet als fascisten door (extreem)links en de kontenlikkers van de centrumpartijen.Aan de top staan officieren en commissarissen die de juiste partijkaart op zak hebben en hun personeel verloochenen.Het leger is vervelt tot een operette leger dat enkel op de nationale feestdag mooi uitgedost mag defileren(of wat er moet voor doorgaan)voor een tribune waar de verraders van het volk op staan.Dat de moslims en asielzoekers/gelukszoekers overal hun kl**en aanvegen mag niet gezegd worden want dit werkt stigmatiserend.De pers/televisie speelt dit spelletje mee en zijn de lakeien van het regime.Objectieve berichtgeving is een woord dat ze niet kennen.De nieuwslezers doen mij soms denken aan de dame die in Noord-Korea op de staatszender het gebruikelijke voorgekauwde riedeltje voorleest.Duidings programma’s gaan steevast over hoe (extreem)rechts/de populisten een gevaar zijn voor de maatschappij.Ongeveer 800.000 kiezers worden genegeerd door een cordon sanitaire dat door Antifa werd opgetrokken met de goedkeuring van de politiek correcten,enfin dat beweren ze toch te zijn.Het parlement controleert de regering niet meer,de particratie regeert het land.Ondertussen zitten ze met hun pikkels te graaien in de vleespotten en stellen ze hun eigenbelang voorop.Ze zijn bang voor verkiezingen en vinden allerlei uitvluchten uit om ze uit te stellen.Angsthazen en lafaards zijn het.Om de postjes is het hen te doen en niets anders.Het volk moet zwijgen en wordt uitgeperst.De Europese Commissie bestaat uit uitgerangeerden die niet verkozen zijn maar werden gedropt.Gelukkig begint er onderhuids iets te borrelen maar de strijd zal hard worden.

 5. De Nederlander die na de oorlog uit Indonesië terug kwam ,moest alles terug betalen ,je was een 2de range burger.tegen woordig heet dat vluchteling .En alles wordt
  betaald.Dus je kan beter vluchteling zijn dan Nederlander.?

 6. Héél juist, al die opmerkingen!!! Er moet een oorlog gevoerd worden, niet tegen Poetin, maar tegen die bende zwarten van Afrika; die bende terroristische en racistische luismieters!!!!!
  Van de wereldbol!!met ze!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in