In november 2009 besloot de Algemene Vergadering van de VN dat 18 juli een “jaarlijkse internationale dag moet zijn om Nelson Mandela te eren”.

In het naoorlogse Westen is Nelson Mandela de belichaming geworden van de heroïsche zwarte burgerrechtenstrijder die zijn leven wijdde aan het bestrijden van de slechte blanke imperialisten. In het bijzonder in de West-Europese landen is Mandela tot held verklaard en zijn er vele belasting-miljoenen geschonken aan het idyllische paradijs dat Zuid-Afrika werd na de val van het racistische apartheidsregime in 1994. Wie was deze Nelson Mandela? Is hij werkelijk de heilige zoals het ons in het Westen wordt verteld?

Nelson Mandela werd geboren op 18 juli 1918 in Zuid-Afrika. De familie behoorde tot de hogere klasse in de Tembustam waar de vader adviseur van de koning was. Op negenjarige leeftijd werd Mandela vaderloos en nam de koning de voogdij voor de jongen over. Tijdens zijn studie aan de Witwatersrand Universiteit raakte Mandela betrokken bij het Afrikaans Nationale Congres (ANC). In het begin van de jaren vijftig werd Mandela een frontfiguur in de strijd van het ANC tegen het bestuur van Zuid-Afrika.

In het begin van de jaren zestig intensiveerde het ANC de protesten en begonnen er massademonstraties plaats te vinden, waarbij de “demonstraties” vaak kenterde naar gewelddadige rellen. Bij het zogeheten Bloedbad van Sharpeville, waar duizenden zwarten een politiebureau aanvielen, eindigde de dag met meer dan 50 dode aanvallers. De politiechef van Sharpeville becommentarieerde het evenement met de woorden ”It started when hordes of natives surrounding the police station…/…If they do these things, they must learn their lessons the hard way.”

Na de gebeurtenissen van Sharpeville besloten Nelson Mandela en Ronnie Kasrils, die behalve lid van het ANC ook een hoog kaderlid van de Zuid-Afrikaanse Communistische Partij was, om Umkhonto we Sizwe (MK) op te richten. MK werd opgebouwd met de joodse terroristische organisatie Irgun als voorbeeld en werd de gewapende tak van het ANC en de communistische partij. De MK voerde talloze terroristische acties uit gericht op militaire, industriële, infrastructurele en burgerdoelen. In eerste instantie beperkte MK zich tot sabotage maar al snel ontwikkelde de MK zich tot een stadsguerrilla waarbij bomaanslagen en gewapende aanvallen niet geschuwd werden. De terrorismecampagne duurde decennia en beëindigde niet eerder dan in 1990.

  Het grote sterven

Toen Nelson Mandela op 5 augustus 1962 samen met 155 andere medesamenzweerders werd gearresteerd, had men toegang tot onder andere 210.000 handgranaten en 48.000 Sovjet antipersoneelsmijnen. Mandela werd vervolgd voor verschillende gevallen van sabotage, de rechtbank bevond hem schuldig aan de aanklacht en veroordeelde hem tot levenslange gevangenisstraf.

De gewapende strijd van het ANC en MK ging onverminderd door na de gevangenschap van Nelson Mandela. Tijdens Mandela’s gevangenschap zou zijn vrouw, Winnie Mandela, deelnemen aan de strijd tegen de blanken. Ze trok de aandacht met haar gewelddadige retoriek en pleitte voor moord op blanke mensen, onder andere door middel van een zeer wrede methode genaamd “necklacing”, die men uitvoert door iemand een rubberen autoband vol benzine rond de borst en tot aan de hals van het slachtoffer te plaatsen en vervolgens aan te steken. Er wordt beweerd dat het tot 20 minuten duurt voordat het slachtoffer sterft. De reputatie van Winnie verslechterde in de loop der tijd steeds meer, maar het heeft haar er niet van weerhouden haar politieke activiteiten voort te zetten.

Een feit dat vaak over het hoofd wordt gezien in de fabel die zich na de val van het apartheidssysteem in de westerse wereld heeft verspreid, is dat MK veel meer zwarte burgerslachtoffers heeft veroorzaakt dan het apartheidsregime in de 46 jaar dat het aan de macht was. Een ander feit wat wordt verzwegen wanneer men over Nelson Mandela praat, is dat in de eerste jaren na de machtsovername door het ANC zwarten in een tempo werden afgeslacht wat “het beestachtige apartheidsregime” met afgunst zou doen verbleken. Bij deze kwestie moet ook vermeld worden dat Nelson Mandela en ANC tot 2008 door de Amerikaanse regering als terroristen werden geclassificeerd.

  Rassenoorlog begint in Zuid-Afrika met zwarten tegen Indiërs en blanken

De blanke genocide

Ga veilig Umkhonto. Umkhonto we Sizwe. Wij leden van Umkhonto hebben gezworen om hen te doden – dood de blanken. Zo begint de tekst van MK’s gevechtslied, een organisatie die Mandela dus hielp creëren.

Onmiddellijk nadat de ANC-partij in 1994 aan de macht kwam in het land, werd een quotapraktijk ingevoerd die ten goede zou komen aan de zwarte bevolking. Vandaag de dag zijn er meer dan 119 rassenwetten ingevoerd die de blanke bevolking uitsluiten van de arbeidsmarkt, waar “Black Economic Empowerment”, dat tot doel heeft de deelname van de zwarte bevolking aan het arbeidsleven te vergroten, het meest toonaangevende is. Hoeveel van dergelijke wetten er precies bestaan, is moeilijk te berekenen, omdat er steeds weer nieuwe bijkomen.

Naar schatting zijn er sinds de val van de apartheid in 1994 door de zwarte bevolking tot 85.000 moorden op de blanke bevolking gepleegd. Een cijfer dat ook voortdurend toeneemt, omdat er elke dag blanke mensen worden vermoord. Het exacte aantal kan echter niet worden vastgesteld, omdat de autoriteiten hun best doen om de raciale slachtoffers te verduisteren. De beestachtige en berekende aard van de moord op de blanken in Zuid-Afrika is duidelijk overweldigend. De gepleegde wreedheden overstijgen alle begrip en tonen de haat aan van de mensen die ze uitvoeren drijft.

De bovenstaande lezing is eigenlijk slechts een fractie van de dood en terreur waar de heilige Mandela Mandela direct of indirect schuldig aan is. De fabel van Nelson Mandela moet ook in het licht worden gezien van de overeenkomst met het Europa van vandaag, waar etnische blanke landen worden blootgesteld aan massale niet-blanke immigratie, die vroeg of laat net zoals in Zuid-Afrika zal leiden tot genocide op blanken.

Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist

Vorig artikelDe etnische zuivering van Europeanen
Volgend artikelBlack Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: “Kill all white babies!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Diezelfde kant gaan we nu ook op, als de migratie niet stopt! Mandela was geen lief oudbaasje, wat de links geindoctrineede media ons willen foen geloven, maar een grote linkse terrorist en racist!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in