Genadeloze Corona-dictatuur: het Merkel-regime wil mondkapjesweigeraars in de gevangenis zetten

1
Mondkapjesweigeraars drrijgt gevangenisstraf, foto ter illustratie

De nieuwe onderdruk-mode, het hoogstwaarschijnlijk volkomen nutteloze “alledaagse mondkapje”, moet nu uit alle macht worden doorgedrukt, want het laat zien wie er met rubberen ruggengraten door het land loopt, of wie er weigert te gehoorzamen. Wie geen mondkapje draagt, kan al snel achter de tralies belanden.

Zo heeft het transportbedrijf Flixbus zijn chauffeurs nu geïnstrueerd om de politie te alarmeren in het geval van weerspannige “mondkapjesweigeraars”. Een woordvoerder van Flixmobility, waaronder Flixbus en haar concurrent Flixtrain, bevestigen aan Watson dat zij de naleving van de mondkapjesplicht strikt controleren en indien nodig de politie inschakelen. “Als er een situatie ontstaat waarin buschauffeurs het gevoel hebben dat ze een passagier van vervoer moeten uitsluiten, zijn ze verplicht de politie te bellen als de passagier niet meewerkt”, aldus de woordvoerder.

De Deutsche Bahn [Duitse Spoorwegen, red.] wil ook strenger optreden tegen degenen die weigeren om mondkapjes te dragen – indien nodig met de hulp van de federale politie. Karl-Peter Naumann van de passagiersvereniging Pro Bahn toont hier begrip voor. Hij vertelt het nieuwsportaal Watson: “Het probleem zijn de mondkapjesweigeraars, vooral als ze agressief worden. Spoorwegpersoneel heeft in het verleden zeer slechte ervaringen gehad met agressieve weigeraars. Beide spoorwegvakbonden kunnen een dergelijke agressiviteit bewijzen door middel van peilingen”.

Tegen de achtergrond van het agressieve gedrag dat veel spoorwegpersoneel al heeft ervaren of waargenomen, vindt Naumann het begrijpelijk dat het personeel escalaties met reizigers vermijdt: “Het is begrijpelijk dat spoorwegpersoneel terughoudend is om om te gaan met agressieve mondkapjesweigeraars, fysiek geweld tegen spoorwegpersoneel komt immers steeds weer voor, zelfs vóór Corona”.

De politie moet ingrijpen

  Het Demonische ontkennen

Hulp is waarschijnlijk alleen mogelijk via de politie, zegt Naumann. Een woordvoerder van de Duitse Spoorwegen bevestigt ook aan Watson: “De bestaande regelgeving van de Duitse deelstaten staat uitsluiting van vervoer toe in het geval van weerspannige mondkapjesweigeraars. We voeren dit consequent samen uit met de federale politie, die verantwoordelijk is voor de preventie van gevaren op het spoor”.

Natuurlijk moeten spoorwegmedewerkers zich beschermen tegen agressieve passagiers die bijvoorbeeld zwartrijden, en de politie alarmeren voor hulp. Maar we weten ook dat dergelijke zaken snel uit de hand kunnen lopen en dat passagiers die door andere passagiers worden aangeklaagd, zelfs als ze een doktersbriefje kunnen laten zien, dan het slachtoffer kunnen worden van staatsgeweld,, schrijft auteur Max Erdinger op Anonymousnews.

Mondkapjesweigeraars dreigt gevangenisstraf

Maar dit alles gebeurt alleen maar omdat de demonstratie van afgelopen zaterdag in Berlijn de Duitse regering flink voor schut heeft gezet en nu moet worden geprobeerd dit nieuwe politieke verzet in de kiem te smoren. Het zou veel belangrijker zijn dat het regime in Berlijn eindelijk eens bewijst dat deze mondkapjes echt helpen.

Hier is een kleine aanwijzing: Er zijn districten in Duitsland waar bijna niemand volgens de voorschriften deze mondkapjes draagt, en toch is er nog geen enkele recente besmette sinds vier weken. Maar in plaats van dit uit te leggen, zullen de “mondkapjesweigeraars” waarschijnlijk binnenkort achter de tralies worden gezet. Laten we eens kijken of die bescherming bieden.

Duitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in

Vorig artikelDeense minister van Immigratie geeft toe dat het integratiebeleid een “fiasco” is – eist remigratie
Volgend artikelDe explosie in Beiroet was mogelijk een opzettelijke aanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dit lokt alleen maar meer opstand uit! Ik heb zelf een Duitse achtrrgrond, en weet wel zo’n beetje hoe ze hierop zullen reageren! Het zal net gaan als in de DDR, alleen zullen ze nu harder moeten knokken, want Merkel is nog medogenloser als Honecker! Ze is de meest gehate vrouw van heel Europa, ze moet weg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in