Het ministerie van Volksgezondheid in een Russische regio op minder dan 1000 km van Moskou heeft degenen die tegen COVID-19 zijn ingeënt, aangeraden geen seks meer te bedrijven na de vaccinatie, omdat seks te inspannend zou zijn, schrijft rt.com.

De onderminister van Volksgezondheid in Saratov, Denis Grayfer, verklaarde donderdag dat seks “een zeer energieverslindende activiteit” is, en dat het niet de moeite waard is om na de vaccinatie het risico van verhoogde stress te lopen. Hij zei niet hoe lang seks moet worden vermeden.

Alexander Gintsburg, het hoofd van het instituut dat het Russische vaccin Spoetnik V COVID-19 heeft ontwikkeld, verklaarde eerder dat lichamelijke activiteit na inenting niet verboden is, tenzij iemand zichzelf tot uitputting drijft. Zodra dat gebeurt, is er niet langer voldoende glucose voor de celdeling.

Naast inspannende lichamelijke activiteit wordt in Rusland officieel aanbevolen dat de ingeënte personen zich gedurende drie dagen onthouden van sauna’s en alcoholconsumptie.

Vermijd vliegen, lichaamsbeweging en seks. Wat nog meer… En waarom niet gewoon de prik vermijden, schrijft een commentator op RT.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ware liefde? 81-jarige Britse heeft “mega-seks” met 36-jarige moslim: nu willen ze in het huwelijksbootje stappenVolg Frontnieuws op Telegram

  Mensen in India vallen Coronapolitie aan - zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt
Vorig artikelVroegtijdige plandemie waarschuwing: How to take over the world This is their plan – vintage cartoonfilm – Verbazingwekkend!
Volgend artikelZiekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in