Het is ongelofelijk hoe hoog het aantal doden is door Corona-vaccinaties. In de VS, waar elk jaar honderden miljoenen mensen tegen griep worden ingeënt, was het hoogste aantal tot nu toe 609 doden in 2019. Dit jaar zijn er al 5.993 door de Covid-vaccins, plus nog eens 130 doden door andere middelen om het totaal op 6.123 te brengen, bericht TKP.

Deze week is het aantal gemelde ongewenste bijwerkingen in alle leeftijdsgroepen na COVID-19 vaccinaties de 350.000 gepasseerd, volgens gegevens die vrijdag door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn vrijgegeven. Hier is de trend in het aantal gerapporteerde sterfgevallen van 1990 tot 2021:

VAERS is het door de Amerikaanse overheid gefinancierde systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins in de VS en is gelijkwaardig aan de EMA-databank van de EU. Elke vrijdag publiceert VAERS alle meldingen van ongewenste voorvallen met vaccins die tot een bepaalde datum, meestal ongeveer een week voor de publicatiedatum, zijn ontvangen. In ieder geval is de VAERS-databank veel professioneler dan die van het EMA, die nu zeer moeilijk te evalueren is omdat zij het volume van de gegevens niet aankan.

Uit de gegevens die deze week zijn vrijgegeven, blijkt dat tussen 14 december 2020 en 11 juni 2021 in totaal 358.379 ongewenste voorvallen aan VAERS zijn gemeld, waaronder 5.993 sterfgevallen – een stijging met 105 sterfgevallen ten opzichte van de voorgaande week. Er waren 29.871 meldingen van ernstig letsel, een stijging van 1.430 ten opzichte van de week ervoor.

Van de 5.993 sterfgevallen die tot 11 juni zijn gemeld, vond 23% plaats binnen 48 uur na vaccinatie, 16% binnen 24 uur, en 38% bij mensen die binnen 48 uur na vaccinatie ziek werden.

  Bizar: alle drie de presidenten stierven na het blokkeren van de distributie van COVID-vaccins in hun land

In de VS zijn tot en met 11 juni 306,5 miljoen doses COVID-vaccin toegediend. Daarvan zijn 128 miljoen van Moderna, 167 miljoen van Pfizer en 11 miljoen van Johnson & Johnson (J&J).

Europese Economische Ruimte

Dit is vergelijkbaar met de gegevens tot 12 juni 2021 uit de Europese Economische Ruimte, zoals verzameld door de Basis-Partei deskundigen:

We zien dat 187,5 miljoen gevaccineerde mensen in totaal 4.511 sterfgevallen hebben opgeleverd. 15.431 moesten na vaccinatie in het ziekenhuis worden opgenomen.

Gegevens van Italië

Italië publiceert hier ook enkele gegevens met grafieken. Tot 26 mei 2021 waren er 66.258 vermoedelijke gevallen van ernstige bijwerkingen bij 32 miljoen gevaccineerde doses (Pfizer 68,7%), waarvan 71,8% veroorzaakt werd door Pfizer.

Verrassend hierbij is het enorme aandeel van vrouwen onder de getroffenen.

En de grafiek hieronder laat zien – hoe jonger hoe meer bijwerkingen, omgekeerd evenredig met het risico op infectie:

Bij al deze gegevens mag men niet vergeten dat er een groot aantal niet-gemelde gevallen is. Slechts 5 tot 10 procent van de gevallen wordt gemeld, en zelfs in het geval van sterfgevallen worden de meldingen om uiteenlopende redenen opzettelijk onderdrukt of gewoon niet gedaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deskundigen verwachten gevallen van hartontsteking bij 1 op de 3.000 tot 6.000 gevaccineerde kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitvinder van mRNA-vaccin verdedigt collega: terecht om te wijzen op giftig spike-eiwit
Volgend artikelUitvinder van mRNA-vaccin geïnterviewd over gevaren van COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Politiek is omgekocht of gechanteerd. Ze kunnen niet meer terug. Proberen ze het dan wacht er een “hartaanval” of een “auto ongeluk ” of een andere -natuurlijk- doodsoorzaak.
   Ook de politieke oppositie maakt er al lang deel van uit.
   Alleen een purge zal nog een verschil kunnen maken.

 1. Dat jongeren een groter deel voor hun rekening nemen in de statistieken is volledig verklaarbaar. Gaat een jongere zomaar dood dan is het vreemd en is er een kans(je) dat het onderzocht wordt. Gaat een 60+er zomaar dood dan wordt dit meestal gezien als natuurlijke dood en komt er in de meeste gevallen geen enkel onderzoek. De grootste groep “gevaccineerden” is 60+. Het werkelijke aantal doden ligt dus veel, heel erg veel hoger. Ik denk dat de werkelijke sterfte na inspuiten met dit genocidegif echt angstaanjagend hoog is.

 2. mn moeder ligt momenteel in het ziekenhuis met allerlei vage dingen.
  was zo neergevallen op de grond. diagnose tia.

  halverwege juli mag ze voor haar tweede spuitje. ik weet zeker dat ze die ‘gewoon’ gaat halen.
  de familie vind de link die ik leg met het vaccin maar onzin en wappiegelul.
  opdat ze maar mogen uitsterven. zieke geindoctrineerde vaccinverslaafde geesten.

 3. Ok mooie inzichtelijke cijfers van VAERS. Dus ik begreep goed dat in Amerika er 2 duizendste kans is op overlijden na vaccin en dat voor het gewoon krijgen van “Corona” 2 honderste is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in