Rapport: Luchtvaartmaatschappijen moeten een “gezondheidspas” eisen voordat ze passagiers kunnen laten vliegen

3

Luchtvaartmaatschappijen zullen waarschijnlijk eisen dat passagiers zich aanmelden voor een “gezondheidspas” met een digitaal certificaat van inenting tegen Covid-19 voordat ze mogen vliegen, volgens een nieuw rapport.

Het systeem zou van dezelfde aard zijn als het systeem dat wordt overwogen door Ticketmaster, die eerder deze week heeft geopenbaard te overwegen om klanten te laten bewijzen dat ze het vaccin of een negatieve Coronavirus-test hebben gehad voordat ze tickets kunnen kopen, meldt SummitNews.

Ticketmaster maakte later duidelijk dat een definitieve beslissing over dergelijke maatregelen aan de organisatoren van het evenement zou worden overgelaten, maar dat zij nog steeds aan het piekeren waren over de implementatie van het systeem.

Volgens een nieuw rapport van Axios zullen luchtvaartmaatschappijen nu waarschijnlijk hetzelfde model volgen.

“Drie wereldwijde allianties die 58 luchtvaartmaatschappijen vertegenwoordigen, forceren de regeringen ertoe om wijdverspreide Covid-19 tests van passagiers toe te staan in plaats van de bestaande quarantainebeperkingen die volgens hen ondoeltreffend zijn en de vraag naar vliegreizen hebben geëlimineerd”, aldus het rapport.

De passagiers van de luchtvaartmaatschappij zouden onderworpen moeten worden aan gelijkaardige maatregelen die door Ticketmaster worden overwogen, waarbij zij zouden moeten verifiëren dat zij 24 tot 72 uur vóór de vlucht zijn ingeënt of negatief zijn getest.

“Het komt er op neer: Geen gezondheidspas? Geen toegang. En misschien, niet vliegen”, zegt het rapport.

Refuseniks

Het systeem zou waarschijnlijk worden georganiseerd onder de auspiciën van CommonPass, een programma gesponsord door het World Economic Forum, dat aandringt op een post-Covid “Great Reset” die de wereld zou transformeren.

Nu Uber en andere bedrijven ook diensten beginnen te weigeren aan mensen die zich niet houden aan de restricties van het Coronavirus, zal het “nieuwe normaal” waarschijnlijk een lagere kaste van Refuseniks creëren die niet mogen reizen, geen enkele vorm van sociaal leven mogen hebben en in de toekomst zelfs financiële basisdiensten worden geweigerd.

Luchthavens beginnen ‘Covid-passen’ te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten

  Tucker Carlson over uitrol Covid-vaccin: "Massa's steunbetuigingen van beroemdheden, niet veel wetenschap"
Vorig artikelCNN’s commentator huilt van geluk wanneer Biden tot winnaar van de verkiezingen wordt uitgeroepen
Volgend artikelZwarte Democraten Senaat kandidaat’s mentor: “Er zal geen vrede zijn in Amerika totdat de blanken hun blankheid beginnen te haten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Die vliegmaatschappijen hebben NIETS te EISEN , maar zich aan de WET te houden. Indien er GEEN reden is om een “gezondheidspas” te cre-eren , kunnen ze dit ok NIET eisen. Doen ze dat TOCH…kijk maar eens hoe snel die eis weer verdwijnt als de vliegmaatschappijen 1 voor 1 , FAILLIET gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in