Raimond Spekking / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een sportjournalist is plotseling doodgevallen terwijl hij verslag deed van de Australian Open tenniskampioenschappen. Mike Dickson was slechts 59 jaar oud toen hij plotseling overleed, bericht Hunter Fielding.

Dickson veroorzaakte eerder verontwaardiging nadat hij eiste dat alle atleten en sportpersoonlijkheden voldoen aan de vaccinatiemandaten van Covid als ze willen blijven werken.

De bedrijfsmediaverslaggever, die blijkbaar “volledig geboosterd” was toen hij stierf, stond erop dat alle atleten “volledig gevaccineerd” zouden moeten worden voor Covid, ondanks dat de pandemie al lang voorbij is.

De journalist had eerder al geprobeerd om tennisster Novak Djokovic te cancelen omdat hij weigerde gevaccineerd te worden.

“De 59-jarige sportverslaggever Mike Dickson, die tennisster Novak Djokovic verachtte omdat hij zich niet liet vaccineren, is plotseling overleden terwijl hij de Australian Open versloeg,” onthulde Colin Rugg op X.

“We zijn er kapot van te moeten aankondigen dat onze geweldige man en vader, Mike, is ingestort en overleden terwijl hij in Melbourne was voor de Aus Open,” luidde de verklaring.

“Novak Djokovic zou zijn kansen om de GOAT te worden kunnen verpesten door te weigeren het vaccin te nemen… het is een vreemde heuvel om op te sterven voor een speler die zo wanhopig geliefd wil zijn,” was een van de vele anti-Djokovic koppen die Dickson schreef.

Op dit moment is het onduidelijk wat precies de dood van Dickson heeft veroorzaakt.

Iemand plaatste ook de reactie van de tennisser:

Dickson, die op 27 januari zijn 60e verjaardag zou vieren, is plotseling overleden toen hij in Melbourne was om het Australian Open toernooi te verslaan.

  Drie studies gepubliceerd door de CDC, Britse regering en Oxford University concluderen dat de Covid-19 vaccins niet werken

Zijn vrouw en kinderen hebben het nieuws van zijn dood bevestigd via een post op social media.

“We zijn er kapot van om aan te kondigen dat onze geweldige man en vader, Mike, is ingestort en overleden terwijl hij in Melbourne was voor de Aus Open,” stond in het bericht dat werd gedeeld via Dickson’s X-account.

“38 jaar lang leefde hij zijn droom door sport over de hele wereld te verslaan. Hij was echt een geweldige man en we zullen hem vreselijk missen,” voegde het bericht toe van “Lucy, Sam, Ruby en Joe.”

Zoals meer publicaties al hebben opgemerkt, was hij ook de auteur van vele verhalen waarin hij tennisster Novak Djokovic aan de schandpaal nagelde en probeerde te cancelen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF verklaart oorlog aan koffie: ‘Niet meer dan 2 of 3 kopjes per jaar’
Volgend artikelHoe Amerika zichzelf en de oude wereldorde vernietigt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

  • En dat ga je steeds meer horen totdat het dagelijks nieuws word. Er is gesteld 3 jaar terug dat de gifprik 3 jaar nodig had om flinke schade aan te richten in een lichaam. Er was gesteld door dr tenpenny in begin 2021 dat vanaf einde 2023 begin 2024 de schade pas echt zichtbaar zou gaan worden en vandaar uit zou verergeren. En ze had gelijk. Zij voorspelde dit al in januari 2021 dat er zeker de helft van de gegifprikte de dood tegemoet zouden gaan en de andere helft blijvend letsel of schade zou ondervinden,tenzij ze een zoutoplossing hadden toegediend. Dr tenpenny zei in 2020 al dat niemand de gifprik zou overleven in de toekomst en uiteindelijk het mrna zijn werk zou doen. Haar mening was dat ieder die met mrna gegifprikt was of dood zou gaan of verminkt zou zijn levenslang maar dat levenslang hooguit 12 jaar zou zijn. En precies zoals zij al in 2020 voorspelde dat de gifprik zijn werk zou doen en hoe zich dat weerhield in de komende jaren ,zo gaat het ook. Dus verwacht ik ook dat ieder gegifprikte met mrna er aan komt te overlijden uiteindelijk. Ook al was er maar 1 gifprik. Als dr tenpenny het zo duidelijk voor ogen zag in 2020 en alles wat ze voorspelde gebeurd ook ….dan zal het zo ook wel verder zetten in de tijd, steeds meer doden en ernstig zieke..en niet gevaxte zouden er uiteindelijk overspannen van raken dat er zoveel mensen om hen heen wegvallen , familie vrienden buren kennissen…….dus het ergste moet nog komen.
   Bij mijn ex op zijn werk is een collega die had in 2023 7 uitvaarten de oudste was 53 . Allemaal hartfalen of turbokanker. De collega klaagde op het werk tegen mijn ex dat hij moe was van alle uitvaarten , familie die uitgedund werd, ze waren daar allemaal goed geboosterd . ….tja….ik vrees ervoor dat we vanaf 2024 steeds meer in dat zelfde schuitje gaan zitten.

   • Greet januari 23, 2024 Bij 12:41

    Binnen een periode van 5 jaar na toediening werken de modRNA & mRNA ‘vaccins’ als een tijdbom, woon zelf zo’n 400 meter vanaf een drukke doorgaande weg in de gemeente, zeker 5 a 6 a 7 keer perdag hoor ik de sirenes van de hulpverleners, niemand die de wenkbrauwen fronst of hierin een patroon kan ontdekken, omgeven door idioten.

    • Ja hier idem dito vooral smorgens voor 8.00 uur en savonds na 22.00 uur veel ambulances hier op de ring. Een vriend van mijn zoon werkt bij de politie in breda en daar had hij de cijfers gezien van heel brabant en zeeland en vlissingen en roosendaal waren de steden met de hoogste criminaliteit en de meeste doden. In roosendaal werden de meeste mensen gewoon dood gevonden, in huis, parken op straat in bos. Dat cijfer lag heel hoog. Er was geen criminele achtergrond bij de doden, die vriend vertelde dat het zogenaamd natuurlijke dood was. Maar wij weten hier beter natuurlijk. 2023 was een heel druk jaar voor de politie met onderzoek naar al die doden die overal werden gevonden in brabant. Roosendaal is een goed gevaxte stad dus tja veel oude doden dus. Wat mij zo trof was dat de politie letterlijk in hun jaarnota heeft staan dat er enorm veel oversterfte is in Roosendaal en vlissingen maar allemaal aan natuurlijke dood gestorven. Dat is echt B.S. Natuurlijk. Het cijfer van gevonden doden zonder criminele achtergrond lag heel hoog in brabant. Tja het bevestigde dus dat ik al 2 jaar roep dat je zot word van de ambulances die hier rondvliegen op de ring. In ieder geval is het in breda bij de politie over geheel brabant bekend dat er een enorme overstrefte is onder oude mensen,in die mate dat er steeds over vergaderd moet worden….mooi om inside informatie te hebben😉

      • Hier in brabant is het dagelijks prijs op en rond de a58. Van het weekend weer doden. Tot twee x toe een auto over de kop gegaan op de a58 tussen bergen op zoom en breda zonder reden eenzijdig met fatale gevolgen. Die ongevallen zijn nu al 2 jaar bezig. En altijd eenzijdig 🤷‍♀️

      • Er is veel overstrefte,maar zoals die vriend van mijn zoon al aankaartte mag het niet bekend worden dat de politie heel veel meldingen krijgt in brabant van mensen die dood gevonden zijn. Als hier meegelezen word dan is die vriend al de dupe. Omdat die nl geen inside informatie mag delen. Hij werkt nl in de hete kern zullen we maar stellen en heeft overal inzicht in. Hij besefte zelf niet met die informatie te delen dat hij het over gegifprikte mensen heeft omdat hijzelf ook gegifprikt is. Komt niet in hem op. Hij geeft de informatie weer zoals hem die is voorgekaauwd door de politie en gemeentes. Wat ik interessant vond was roosendaal en vlissingen een enorm hoge cijfer had in “natuurlijke dood overleden “. Dus anders genomen joop visser, de gemeentes in brabant en zeeland stoppen hun oversterfte diep weg en alleen in het geheim mag er over gepraat worden.niets mag naar buiten. Zoals ik al stelde die vriend van mijn zoon zit op de hete plaatsen in de politiekring en ziet daardoor veel informatie. Het shockeerde mij dat de oversterfte verzwegen word. En dat de gemeentes in brabant en zeeland wel degelijk bewust zijn van oversterfte.ook ziekenhuizen verzwijgen de aantal doden in brabant . Mijn zoon wist nog veel meer te vertellen aan informatie van die vriend wat mij overtuigde dat we echt in een die off proces zitten. En dat politie en gemeente ,wethouders ,burgemeesters ook niet weten hoe ermee om te gaan dan het wegstoppen. Voor de politie zijn het gewoon cijfers maar eenmaal op mijn bordje werd het informatie die bevestigd wat onze alternatieve media al een tijdje roepen. Kheb gevraagd aan mijn zoon om zo af en toe is vragen te stellen aan die vriend en mij op de hoogte te houden voor zover dat kan. Enfin. Gemeentes in nederland weten dondersgoed wat er aan de hand is maar verdraaien de feiten.

        • Ja ben zelf nog even aan het uitzoeken , voor zover nu zijn er heel veel zieken onder politie brandweer leger etc…. Ik had begrepen van mijn zoon dat die vriend van hem met kerst en nieuwjaar geen vrij kreeg vanwege de zieken. Ze draaien daar uren op een paar mensen en zijn zowieso onderstaft om zo te stellen. Ik ken de aantallen van de politie voor heel brabant en zeeland. Belachelijk weinig personeel. En als daar zieken zijn.Ook mijn tandarts gister klaagde dat rond de helft van de geplande afspraken word afgemeld door griep en dat hij maar 1 van zijn normale 4 assistenten ter beschikking heeft steeds. Hij wist ook te vertellen dat één van de assistenten haar zus in het ziekenhuis werkte en dat ze daar onderstaft zouden zijn. Veel zieken. Voor de rest kijg ik er nog geen hoogte van. En dat er veel invallen gepland stonden,maar of die doorgaan nu weet ik ook niet. Dacht dat er door geheel nederland invallen stonden gepland ergens in deze tijd. Is beetje afwachten. Vergeet niet als brandweer politie ziekenhuizen op halve krachten draaien het leger dan alles moet paraat stellen om in te vallen op die plaatsen. Als er niet genoeg zorg in de ziekenhuizen is zal daar legerpersoneel ingezet worden. Zo ook bij brandweer en politie. Ik weet van mijn huisarts dat we nog steeds in een enorme grote piek van ziektes en griep zitten en dat zij zich daar heel ongerust in maakt ,dat ook zei wederom artsen in haar praktijk tekort komt en iedere avond tot 19.00 uur werken tegenover de 17.00 uur. Om de huisartsenpost te ontlasten, En verder weet ik ook van die vriend van mijn zoon dat ze als de dood bang zijn dat geert wilders een coalitie vormt. Ook op die lijst stond “ gebeurtenissen waar op gelet word met migranten”. Als het land labiel is is de kans op onrust het grootst. Ik zie hier ook veel leger op straat, wekelijks rijd er hier van alles in bos rond. Je mag niet eens meer met mtb hier in bos fietsen of je word er uit gejopt soor marechausee te paard. En je krijgt fikse boetes als ze je te pakken krijgen. Wat bij mij nog niet gelukt is. Een mtb wint natuurlijk altijd op die parcours tegenover een paard die de bochten niet kan nemen. Daar word hier wel erg over geklaagd dat je bijna het bos niet meer in kunt .ook niet om te wandelen. Dus er is iets aan de gang,maar wat nu precies….

        • Die 5.000 boa’s aka landwachters 2.0 zijn natuurlijk niet opgeleid voor de kat z’n viool.
         M.i.v. vandaag moet al het in omloop zijnde geld worden gedekt door edelmetalen op grond van het op 24.11.2023 in dienst gestelde Quantum Financial System (QFS) i.p.v. Swift. De centrale banken in met name de VS en EU hebben de afgelopen decennia op grote schaal geld gecreëerd uit het niets, met enorme inflatie tot gevolg; inflatie is pure diefstal door de banksters. Praktisch alle banken wereldwijd kunnen aan deze eis niet voldoen. Het is natuurlijk niet voor niets dat in de afgelopen jaren bankkantoren uit het straatbeeld verdwenen zijn, geldautomaten verdwenen als sneeuw voor de zon & in met name Noordrijn-Westfalen (toekomstig onderdeel van Tristate City) vinden opvallend veel plofkraken van geldautomaten plaats.
         Dit zouden voorzorgsmaatregelen kunnen zijn voor een het voorkomen van een bankrun als de waarde van de dollar en/of euro is gereduceerd tot monopoliegeld, hetgeen eigenlijk al in 2008 al had moeten plaatsvinden.

        • Dat komt omdat er een leegloop gaande is. Veel mensen stappen op of gaan met pensioen. De politie kon de afgelopen jaren op zich best wel goede mensen krijgen, maar heel veel blanke jongens werden afgewezen want men was op zoek naar diversiteit. Dus nu zijn er vele gaten in de roosters.

      • Ga naar het yt kanaal van John Campbell. Die is goed in de statistieken en daar kun je alles vinden over de oversterkte!

       Graag gedaan 🙂

   • Wat mij ook opvalt dat veel wat oudere mensen die er een paar jaar geleden nog goed uitzagen er nu uitzien of ze jaren ouder zijn geworden in korte tijd.

    • Vanmorgen weer een oude vriend met bericht dat hij is opgegeven, had wel twee nieuwe knieën gehad en suikerziekte maar voor de rest flink zelfstandig altijd,een bezig baasje heel de dag op de rits met de auto en paar gezellige oude maten, lekker aan de borrel🙈 nu ineens nierfalen en leverfalen, maar ook goed geboosterd natuurlijk.kwam toch hard aan dat nieuws ook voor hem natuurlijk. Want het komt uit het niets. Mijn vriendenkring ,kennissen en familie word dunner en dunner en dat doet mij toch verdriet. Nog even en ik ga vrijwillger worden bij de palieatieve zorg hier aangezien ik er al zo vaak ben geweest. Ik weet dat er mensen zijn die hier poneren dat zij niemand kennen die ziek is maar dat zijn over het algemeen jonge snotneuzen onder de 25 ofzo . Als je wat ouder bent zoals ik heb je met oudere mensen te maken en die gaan hier hard de afgrond in met dood en ziekte. Maar ook enkele 50 tigers die ik al weggedragen heb. Blijkbaar is er in brabant dan meer dood en verderf onder de gegifprikte dan elders.

 1. Ze zijn er kapot van…valt dan ook maar Dood hé…de Woorden van Superster Djokovic zijn Prachtig…Class act..🤗👏👏

  • Al deze hypocriete napapegaaiers en domkoppen komen nog wel een keer aan de beurt. Zo te horen zijn ze waarschijnlijk multi x geprikt en krijgen dus ook te maken met bijwerkingen of erger en dan zijn ze stil. het zou leuk zijn om ze nu weer op te zoeken en hun huidige mening te vragen nu zoveel bekent is geworden. Geen woorden voor dit soort lieden.

 2. Het raakt mij niet meer. Dat is voor ons wel prettig.
  Mijn hoogopgeleide “vrienden” gaan ook allemaal. Allemaal 3 injecties om met de auto naar Frankrijk op vakantie te gaan… Ik hoor veel psychische problemen, problematisch drankgebruik etc. Logisch want stiekem hebben ze het wel door dat er wat mis is en als iemand zijn tienerkinderen ook heeft laten injecteren valt er wel veel weg voor ze. Dat is niet te handelen voor een ouder. Ouders van hen die vlot na elkaar kapot gaan. Ze willen het niet zien. Ze hebben het nog steeds over wappies.
  Laat ze maar kapot gaan, mij raakt het niet meer.

  • Oei….. Jantien.
   Heftig. Ik hoor alleen van 1 raar geboren kleinkind uit de buurt en ik wacht op een 2de kleinkind dat nog geboren moet worden. Moeder(s) zijn natuurlijk geprikt.

 3. We leven in een heel gekke wereld. De discussie over allergrootste misdaad tegen de mensheid in de hele aardse geschiedenis is taboe bij de reguliere media, overheden en onder vele privécontacten. Hoe is dat in godsnaam mogelijk.

 4. En hier weer eentje:
  Vrouw (39) overlijdt tijdens toespraak op begrafenis schoonvader: voor ogen man en kinderen

  “De moeder van Healey, Gladys, is er gebroken van: „Sara was een van de mensen die een eerbetoon gaven aan haar schoonvader James tijdens zijn begrafenis. Maar ze zakte ineens in elkaar”, vertelt ze aan de Britse krant. „Ze kreeg een hartaanval ondanks dat ze geen voorgeschiedenis kende van hartproblemen. We zijn allemaal gebroken door haar plotselinge dood.”

  bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/891382542/vrouw-39-overlijdt-tijdens-toespraak-op-begrafenis-schoonvader-voor-ogen-man-en-kinderen

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-12995517/Mother-39-collapsed-died-partner-three-children-suffering-cardiac-arrest-giving-eulogy-81-year-father-laws-funeral.html
  ..

 5. De Canadese arts Chris Shoemaker komt met een schokkende onthulling, schrijft parlementslid Andrew Solomon Napuat uit Vanuatu op sociale media.

  Volgens de arts krijgt 20 procent van de mensen die een coronaprik hebben gehaald myocarditis: 200.000 per miljoen. De helft daarvan sterft binnen vijf jaar. “Dat is geen voorspelling, maar een vaststaand feit en de waarheid,” zei Shoemaker.

  https://www.ninefornews.nl/deze-arts-heeft-slecht-nieuws-voor-de-gevaccineerden/

 6. De haat tegen de gif prik weigeraars waar onder de top fitte Djokovic en de lezers van front nieuws zal alleen maar toenemen omdat steeds meer gif prik ontvangers inzien hoe oer stom ze zijn geweest.

 7. Heerlijk nieuws dit. Opgeruimd staat netjes. Die gifspuitpushers hebben de mensheid enorm veel ellende gebracht, idioten. Nou ga maar fijn hemelen, mzzl.

 8. Mij raakt het wel. Hoe je het ook wendt of keert, al deze mensen zijn misleid, volledig in angst gebracht voor wat dan ook.. cognitieve disociatie. Los van dat, wat maakt ons mens? Is dat niet de mogelijkheid om elkaar lief te hebben no matter what? Ik spreek uit ervaring.. mijn eigen moeder gelooft het hele mediaverhaal en is volledig geprikt, vorig jaar op haar verjaardag haar broer overleden, ook volledig geprikt. Beide hebben mij en m’n zussen verbannen als kinderen, complotwappies zijn we.. nu heb ik een keuze.. ga ik m’n moeder haten hierom en laat ik mij daardoor definiëren, of zie ik wat tot haar keuze heeft geleid en vergeef ik haar haar goedgelovigheid, ondanks de keiharde veroordeling van iedereen die wakker is.. Is dat nou die onvoorwaardelijke liefde die je verwacht van een moeder? Zo was ze wel!! Zo diep gaat dus de hersenspoeling van de media.. ik heb haar gehaat, tot op het bot! Maar nu zie ik dat dat precies is wat die pleuris elite wil bereiken, verdeling. Ondanks dat er geen contact meer is, kies ik ervoor haar te vergeven, puur omdat ik de gevangenis van haat spuugzat ben!! Die haat maakt mij hetzelfde als haar. Hoe moeilijk ook, ik kies ervoor om haar nog steeds lief te hebben (al staat ze dat niet toe), omdat precies dat! mij definieert als mens🙌 Haat verdeeld lieve mensen, precies in het plaatje van de zelfbenoemde elite!! Hiermee gaan we geen nieuwe wereld op kunnen bouwen dus please, deal met je haat, zoek de liefde in jezelf voor jezelf en je naaste, ook al willen ze het niet aannemen. Dit zeg ik zonder iemand te willen veroordelen, we gaan hier waarschijnlijk allemaal doorheen. Voel je vrij om wel of niet te haten, als je maar weet dat haat niks bijdraagt ten goede, niet voor jezelf en niet voor de ander. Bless you allemaal🙌❤️

  • Nino, mooi gesproken. Inderdaad zijn wij met voorloper “reclame” compleet gebrainwashed. zoals meerderen hiervoor al schreven, weten vele die op internet zitten het diep in hun ook wel. Maar inderdaad de bejaarden die altijd afhankelijk zijn van die MSM zijn wrsl diep gebrainwashed. Sterkte !

   • Dankjewel hero. Weet je, veel mensen willen het niet aannemen omdat het hun volledige geloof in de mensheid ondersteboven gooit, levensveranderend als je deze waarheid toe laat, am i right? Laat staan als je je hebt laten misleiden tot het nemen van de spuit, het veroordelen van de wakkeren tot doodsveroordelingen aan toe.. hoe moeilijk zal het voor die mensen zijn om hun fout toe te geven, de gevolgen te aanvaarden en diep moeten buigen in hun onbenul? Ik denk dat dat de grootste factor is.

   • Mijn zus werkt op een groep met ouderen. Begin 2020, de eerste OMT uitzending op tv.. Eén van de demente ouderen, waar gewoonlijk geen zinnig woord uitkomt, reageert op de uitzending met de woorden :”stinkt naar de misdaad, lijkt 40-45 wel.”!! Mensen zijn niet gek

   • sorry voor het te late antwoord hierop bij mijzelf als oudere vrouw was alles andersom ikzelf heb toen als een gek mijn kinderen en kleinkinderen buren en vrienden gelijk een waanzinnige willen overtuigen dit niet te doen en het resultaat tja kan je zelf invullen; Daarna werd ik zoals het vijfde wiel bezien dat voor mij persoonlijk veel verdriet heeft gekost. Nu doen ze maar wat ze willen doen het glijdt nu zomaar van me af het raakt mij niet meer en voel me nu veel vrijer dan vroeger. Ergens diep in hun binnenste zijn ze jaloers op ons doordat we standvastig onze eigen weg zijn blijven lopen en niet hebben toegegeven zoals zo vele anderen.

 9. Dead man don’t talk. Ik zag de hufter liever lijden, trillen, shaken, lichtsensitief, en al die ellende dan dood. God neemt niemand iets kwalijk. Dat is mooi, maar de hufter is er van bevrijd. En dat vind ik als mens niet leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in