© Sergei F (CC BY 2.0)

De Franse generaal Pierre de Villiers, de voormalige stafchef van de Franse strijdkrachten, heeft gewaarschuwd dat Frankrijk op weg is naar een burgeroorlog, als gevolg van islamieten en groeiend stadsgeweld.

Generaal de Villiers, die de voorpagina’s haalde door in 2017 te stoppen als stafchef van de strijdkrachten in verband met botsingen over bezuinigingen op het leger met president Emmanuel Macron, waarschuwt voor een aantal factoren waardoor Frankrijk op weg zou kunnen zijn naar een mogelijke burgeroorlog.

Volgens de generaal was het sociale klimaat in Frankrijk reeds ruim voor de Coronapandemie en de door de Franse regering opgelegde lockdowns gespannen.

Laten we ons geen illusies maken over lockdowns, dat is als een deksel op de pot: het huidige klimaat is in het beste geval somber, in het slechtste geval eruptief, in ieder geval zeer onstabiel. Overal neemt de armoede en de woede toe, zegt de Villiers aan de krant Le Parisien.

En zes crises overlappen elkaar: gezondheid, veiligheid, economisch, financieel, geostrategisch en natuurlijk politiek, wat ik de gezagscrisis noem, zegt hij en voegt eraan toe dat Frankrijk een omslagpunt zou kunnen bereiken.

Het kan langzaam veranderen, of heel snel als er een vonk is zoals in 1789 of 1914. Frankrijk is een oude democratie, een volwassen land, maar het heeft historisch gezien moeite gehad om te hervormen. Het is vaak door explosies, door breuken, aldus de Villiers.

Frankrijk heeft 75 jaar lang vrede gehad. Wij soldaten willen geen oorlog. Wij weten wat het is. Mijn angst is burgeroorlog. Als we een leraar onthoofden voor een school of als we drie mensen vermoorden die in een kerk komen bidden, voegt hij eraan toe, verwijzend naar de recente terreuraanslagen in Yvelines en Nice.

De 64-jarige spreekt ook over het probleem van islamieten en anderen die Frankrijk haten, waarbij hij opmerkt dat het generaties kon duren om hen te integreren.

Het herstellen van 20-jarigen die Frankrijk haten, die dicht bij de Salafisten staan, dat kan niet eenvoudig of snel zijn. De taak is gigantisch. Maar hebben we andere keuzes? Politiek moet de kunst zijn om op lange termijn actie te ondernemen, zegt hij.

Volgens een gelekt veiligheidsrapport dat eerder dit jaar is onthuld, worden minstens 150 buurten en gebieden in heel Frankrijk bezet door islamieten.

Frankrijk: reeds 150 districten bezet door islamieten

De broer van generaal de Villers, voormalig Frans staatssecretaris Philippe de Villiers, merkte in 2018 op dat de generaal president Macron had gewaarschuwd voor de groeiende instabiliteit in delen van het land.

Als de voorsteden leiden tot verdere en nog gewelddadigere opstanden, zullen we geen enkele manier hebben om ze het hoofd te bieden: het ontbreekt ons aan de middelen, het ontbreekt ons aan de mannen. Dit is de realiteit van de Franse politieke situatie, had generaal de Villiers tegen de Franse leider gezegd, volgens zijn broer.

Waar de islam zich ook vestigt, het eindigt altijd slecht

  Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken
Vorig artikelTrump zegt dat de Texaanse rechtszaak ‘The Big One’ is nadat 18 andere staten meedoen
Volgend artikelMedische eugenetica: griepprik verplicht voor blanken op universiteit, andere rassen krijgen vrijstelling 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dag X: Duitslands extreem-rechtse commando’s zouden naar verluidt samenspannen om toppolitici te vermoorden als het order ‘valt’

  Een extreemrechts ondergronds netwerk, bestaande uit leden van de Duitse elite-commandomacht en militaire veteranen, was van plan toppolitici te vermoorden bij het uiteenvallen van de orde in het land, beweert een sensationeel mediabericht.
  De Duitse politie heeft naar verluidt een clandestien extreemrechts netwerk ontdekt dat naar verluidt “concrete plannen” had voor wat zij “dag X” noemden – het moment waarop de Duitse burgerlijke orde zou instorten, meldde het tijdschrift Focus . Het schrijnende plan omvatte het naar een afgelegen plaats brengen van “ongewenste” politieke figuren en ze massaal te doden.

  De namen van mensen op de “hitlijst” van de groep moeten nog worden vastgesteld, maar men denkt dat Dietmar Bartsch, hoofd van de parlementaire fractie van de linkse partij, een van de namen was.

  Het extreemrechtse ondergrondse netwerk zou leden van de KSK omvatten, de elite-eenheid voor speciale operaties van het Duitse leger, samen met militaire en wetshandhavingsveteranen. Ze waren zich grondig aan het voorbereiden op ‘Dag X’ en hadden al geheime wapens en munitiedepots gecreëerd, evenals brandstofvoorraden.

  Infiltreren in de geheime groep zou onmogelijk zijn geweest zonder een van de leiders die volgens Focus “de enige betrouwbare informatiebron” was voor MAD, de Duitse militaire inlichtingendienst.

  Ironisch genoeg deed een hoge officier binnen dezelfde dienst zijn best om het onderzoek te belemmeren. Een 42-jarige luitenant-kolonel van de militaire inlichtingendienst, wiens naam nog onbekend is, werd beschuldigd van het lekken van gevoelige informatie over de sonde naar sommige contacten binnen het Duitse leger, waarbij hij hen vooraf waarschuwde voor politieonderzoeken.

  Naarmate de sonde groter werd, stuitten onderzoekers ook op een losse associatie van mensen die bekend staan ​​als survivalisten in Duitsland.

  Meestal afgedaan als samenzweringstheoretici die zich voorbereiden op allerlei apocalyptische crises, hebben veel overlevingsgroepen banden met extreemrechtse extremisten en de zogenaamde “Reichsburgers” – nationalisten die het moderne democratische Duitsland niet erkennen en streven naar herstel van de oud Duits Reich.

  Een andere KSK-officier, geïdentificeerd als Andre S., werd genoemd als een beheerder van een aantal online overlevingsgroepen, die werden bezocht door enkele leden van Duitse neonazistische facties. De man ontkende een neonazi te zijn en de MAD concludeerde uiteindelijk dat hij geen extremist was, meldt Die Welt.

  Duitse functionarissen zijn opvallend krenterig over alles wat verband houdt met de informatie over het vermeende geheime netwerk. Het leger weigerde commentaar te geven op mogelijke banden tussen KSK-officieren en controversiële overlevingsgroepen.

  Duitsland wordt al geruime tijd geconfronteerd met een aantal zenuwslopende ontwikkelingen binnen zowel de strijdkrachten als de samenleving. Vorig jaar bevond de Bundeswehr zich in het vizier toen talrijke Wehrmacht-memorabilia en artefacten uit het nazi-tijdperk werden ontdekt in verschillende kazernes.

  Deze omvatten posters die nazi-soldaten verheerlijkten, evenals kenmerkende Duitse stalen helmen en replica’s van de standaarduitgifte-wapens van de Wehrmacht. Na die ongemakkelijke onthulling beloofde minister van Defensie, Ursula von der Leyen, dat hij de legerorde zou onderzoeken “van rekruten tot generaals, van instructeurs tot de minister”.

  Ondertussen zijn extremisten binnen het leger verre van de enige bron van zorg voor Berlijn. Een rapport van januari van het tijdschrift Focus suggereerde dat het aantal extreemrechtse ‘Reichsburgers’ groeide tot bijna 16.000 leden en ze begonnen zich kennelijk voor te bereiden op hun eigen “Dag X” door een gewapende vleugel te creëren.

  https://www.rt.com/news/443662-german-army-secret-extermist-network/

 2. Frankrijk had ooit prachtige steden als Parijs, Marseille of Lyon die nu zijn gereduceerd tot multiculturele jungles, waar criminaliteit hoogtij viert. Daar sta je dan met je ‘liberté, égalité, fraternité’.

 3. Wanneer de enclaves bij de grote steden volledig in handen zijn van moslims zullen ze van daar uit op grote schaal plundertochten houden in de omliggende gebieden. Nu zijn het nog de pin automaten en de wat rijkere burgers bij wie men thuis komt, maar wat als contant geld eruit gaat….?
  Dit zal vooral de agrarische sector raken want boeren wonen relatief verlaten en hebben bezit dat direct op te laden is, incluis kleine dochters die eenmaal in de enclaves nooit meer boven water of terug thuis komen….iets wat al jaren gebeurd maar word verzwegen…en ze zullen ze steeds kleiner pakken….Kleine dorpen idem, overal is wel iets te halen….. en politie is in principe machteloos want mocht er een politie auto op een noodoproep komen kan deze goed een RPG raketwerper of een AK die word leeggeschoten tegenkomen. Einde politie en auto…en anders is het verdomde moeilijk een kudde mafklappers aan te houden met twee man en een paardekop in een busje….
  Tel daarbij de toekomstige situatie dat een politiebureau onder vuur word genomen en men daar dus zelf voor eigen leven vechten moet….ondenkbaar? Het is in andere landen van Europa al gebeurd, en het word steeds intenser. De politie is een verliezende partij in het hele multiculti en immigraite gebeuren, de burger kan niets en moet gewoon lijdzaam ondergaan. Dit is wat politici zoals Merkel, Macron en Rutte en ambtenaren zoals Franz Timmermans veroorzaken..

  De snelheid waarmee deze moslim / allochtone bendes kunnen opereren en hun vermogen acuut op te lossen in vele kleine groepen is een soort extreem mobiele guerrilla, en straks komen de Nigerianen en soortgelijke Afrikanen, die maakt ofdat ze sterven of leven niet eens uit…

  De politiek speelt een toneel alsof de wereld een grote gelukkige roze wolk is, omdat het hun luchtkasteel is. Lijkt me dat dit migranten gebeuren niet de olifant in de kamer is maar de kudde die er rondjes in danst….

  Er zijn geen oplossingen meer, we zijn het “point of no return” al over, schadebeperking is nu nog de enige optie. We zullen vroeg of laat gebieden kwijt raken en natuurlijke grenzen moeten benutten om te overleven.

  Zou er nu oorlog uitbreken hebben we nog een kans, maar de prijs zal enorm zijn. De prijs van nietsdoen en afwachten is de dood en slavernij en als hoer gebruikt worden voor de vrouwen van Europa. Het lijkt me dat iedere vrouw die dit beseft of emigreert, of een vuurwapen leert hanteren en lid word van een schietvereniging. Het gros van de burgers van Europa zijn plofzakken zonder inhoud met een grote bek tegen wie zwakker is, maar behalve nutteloze monden om te voeden zijn ze ons straks meer tot last…

  De burgeroorlog in Europa is al bezig, enkel heeft niemand ze officieel verklaard, behalve de moslims zelf en dat 5x per dag en op vrijdag met bonus maar dat wil de pers niet schrijven….

  Gottegottte got…..

  • Je weet zelf.
   Zodra er in jou buurt wordt geschoten, gaan ze eerst langs bij iedereen die een geregistreerd wapen heeft om te kijken of er niet mee geschoten is.
   Mijn pa had er 1 officieel. Je hebt er niks aan.
   Ook steekproeven vinden plaats om te kijken of je wapen niet geladen is.
   1x van je route afwijken op weg naar de schiet club en je bent de lul.
   Denk jij dat die mossels alles officieel doen en het wapen aanmelden?

 4. Greece totaal geen last van , Moslims 0,0 . Zijn bijeen gedreven op hun eilanden in afwachting vertrek naar de beloofde landen . Naturalisatie om Griek te worden is onmogelijk , mijn dossier verwerkt op 10 seconden terwijl ik reeds 10 jaar hier woon . De mensen die dit jaar griek geworden zijn passen allemaal in mijn wagen kreeg ik nog mee , ik rij met een Smart .

 5. Ik wil zo Griek worden, misschien doe ik het wel. Ik heb geen idee meer wat er in Nederland is om trots op te zijn…..leugenaars, gluiperds en terroristen zijn hier de baas, en van enige gegronde trots is hier niets te vinden. We zijn een samenraapsel van vrijwillige slaven en wie niet wil word door de andere slaven gedwongen. Ziekmakend.

  Is dat mijn achterland?

 6. De Franse generaal zegt wel iets.. maar veel te weinig voor een goed begrip. 75 jaar vrede .. wat een dooddoener…. na WO II begon immers de oorlog tegen de westerse beschaving, waar in Frankrijk “la gauche caviar”” een doorslaggevende rol speelde en nog speelt. Het probleem is niet de islam maar wel “la gauche caviar” met de loge en het uitverkoren volk, die het Coudenhove Kalergi plan uitvoeren. Dit werd reeds beschreven, begin jaren 70 door Jean Raspail in zijn boek “Le Camps des Saints”. De afloop, of de ondergang staat er ook in. Vervolgens wil hij de islam integreren.. zie citaat :
  “De 64-jarige spreekt ook over het probleem van islamieten en anderen die Frankrijk haten, waarbij hij opmerkt dat het generaties kon duren om hen te integreren.” (=einde citaat).
  Een kanker wordt weggesneden.. en er zijn geen goede kankers. Hij weet het niet, of durft het niet zeggen, maar de islam is het wapen dat “la gauche caviar” gebruikt om onze westerse maatschappij te vernietigen. De oplossing van een probleem begint steeds met een juiste en volledige diagnose ervan, en dit wordt niet opgelost, samen met diegenen die het hebben veroorzaakt.(vrij naar Einstein) Er dient dan ook eerst afgerekend te worden met de samenzweerders en verraders, maar wie gaat dit doen ? Ik weet het niet, het ganse systeem is immers door rot.

   • BertG. : zoals vermeld in mijn reactie : een mengeling van loge en het uitverkoren volk, onder een linkse dekmantel. Men kan het ook omschrijven als “saloncommunisten…” of “kaviaar revolutionairen “.. zijnde de betere klasse die vanuit een comfortabele situatie , het communisme wil opleggen aan anderen, maar het zelf weigeren te ondergaan. Vandaar de typische Franse uitdrukking : “la gauche caviar….”. Kaviaar is immers door zijn prijs alleen betaalbaar door de elites. Of nog enkele andere omschrijvingen : het hart links, maar de portefeuille rechts, en links lullen en rechts vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in