Voor blanke studenten aan de Cornell University in New York is het griepvaccin verplicht. Studenten met andere ras-verbondenheid hoeven geen vaccin te nemen.

De schoolleiding van de Cornell University in New York vindt het erg belangrijk dat blanke studenten het griepvaccin nemen. Het is nu verplicht voor blanken om het vaccin te nemen, maar niet voor alle andere rassen.

Degenen die men “People of Color” noemt, dwz iedereen die niet blank is, hoeven het vaccin niet te nemen. Volgens de schoolleiding voelen BIPOC’s (black, indigenous and people of color), zoals ze ook worden genoemd, zich ongemakkelijk bij het moeten nemen van het vaccin, en daarom mogen ze het weigeren.

Ze kunnen bijvoorbeeld stellen dat hun beslissing “gebaseerd is op op historische onrechtvaardigheden en lopende gebeurtenissen”, staat er geschreven. Verder wordt aangenomen dat alle andere rassen in de wereld – behalve blanken – slecht zijn behandeld. In verband hiermee staat geschreven dat het “begrijpelijk” is dat “BIPOC’s” daarom het vaccin willen afslaan.

Chemisch geweld in de vorm van verplichte griepprikken kan worden voorkomen door jezelf simpelweg te identificeren als BIPOC, en misschien vooraf een zonnebank te nemen voor het geval iemand vragen stelt. Dezelfde tactiek kan overigens ook worden toegepast bij het aanvragen van studiebeurzen die exclusief alleen maar aan zwarten wordt uitgedeeld. Vink het zwarte- of BIPOC-vakje op het formulier aan, en als iemand je vragen stelt, beschuldig je hem of haar van kleurfobie en klaag je hem of haar aan voor racisme en discriminatie.

Het is nuttig gebleken om niet-blank te zijn in de universitaire wereld en in de samenleving als geheel.

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

  Oogst wat je zaait? Democratische vaccinpusher Ben Luján krijgt beroerte na jaar lang maskers, "vaccins", te hebben gepromoot. Republikeinen krijgen meerderheid in Senaat terwijl hij herstelt
Vorig artikelFranse voormalige top-generaal vreest voor een burgeroorlog als gevolg van islamieten
Volgend artikelDat geeft ons vertrouwen: Biontech oprichter wil voorlopig niet zelf gevaccineerd worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. Al jarenlang is het ook nuttig gebleken om in Nederland NIET blank te zijn tijdens sollicitaties bij de overheid, de organisatie van de machthebbers in dienst van het kwaad.
  Dat is onder het mom dat de overheid een “afspiegeling van de maatschappij” moet zijn.

  In Nederland krijg je al tientallen jaren lang een voorkeursbehandeling bij de overheid als je bent:

  1. Vrouw;
  2. Lesbisch;
  3. Zwart of bruin;
  4. Islamitisch of afkomstig uit een islamitisch land maar dan NIET Christen;
  5. Links politieke denkwijze, liefst extreem links.

 2. @ Bert G.
  Ik dacht al dat het rond 1980 begonnen is, maar wist dat niet zeker meer.
  Toen begon het linkse gif zich ook de scholen in te vreten.
  Nu zijn de schoolgangers van toen, de wetgevers, rechters, leraren en opvoeders enz. van nu.

  • Allochtonen hadden voor veel baantjes de voorkeur omdat ze 2 jaar subsidie mee kregen om ergens aan de slag te gaan.
   In dat geval ben ik altijd duurder voor een werkgever.
   Daar kan je nooit tegen op als beginner zonder enige werk ervaring.

 3. Brandy Vaughan Dead: Prominent Anti-Vaccination Activist Dies – 09/12/2020

  ‘Brandy Vaughan, a well-known anti-vaccination activist who founded a California nonprofit, has died, according to posts from multiple friends and supporters. Vaughan was known for her public stance against vaccination through Learn the Risk, a nonprofit organization she founded in response to mandatory vaccine laws. She was a former Merck sales representative, according to her bio on the Learn the Risk website.

  https://www.brandyvaughan.com/

  Her Facebook page explains, “Former pharmaceutical insider on a mission to create a healthier world one person at a time by educating on the real risks of pharma drugs and vaccines.”

  Vaughan’s final Instagram post on December 7 warns of what she said were the dangers of flu shots. “FLU SHOT LABEL ADMITS: NO DATA THAT THE SHOT DECREASES FLU,” she wrote. “At least one flu shot maker admits that there is no evidence that getting a flu shot decreases your risk of getting the flu. But the list of side effects from the toxic fu shot is long.”

  That post came just a day before she died.’

  https://heavy.com/news/brandy-vaughan-dead/

 4. @Greengo.
  Misschien is een vertaling voor Nederlanders die Nederland Nederland willen laten blijven, wel zo beleefd en makkelijk.
  We hebben binnen onze grenzen al meer en meer dan genoeg vreemdgangers, vreemden, vreemde gebruiken, vreemde grote bekken, vreemde meevreters en vreemde talen.
  Onderhand voel ik mij een vreemde in eigen land.

  • Brandy Vaughan Dead: Prominent Anti-Vaccination Activist Dies – 09/12/2020

   ‘Brandy Vaughan, een bekende anti-vaccinatie-activist die een non-profitorganisatie in Californië heeft opgericht, is volgens berichten van meerdere vrienden en supporters overleden. Vaughan stond bekend om haar publieke standpunt tegen vaccinatie via Learn the Risk, een non-profitorganisatie die ze oprichtte als reactie op verplichte vaccinwetten. Ze was een voormalig Merck-verkoopvertegenwoordiger, volgens haar biografie op de Learn the Risk-website.

   https://www.brandyvaughan.com/

   Haar Facebook-pagina legt uit: “Voormalig farmaceutisch insider met een missie om persoon voor persoon een gezondere wereld te creëren door voorlichting te geven over de echte risico’s van farmaceutische medicijnen en vaccins.”

   Vaughans laatste Instagram-bericht op 7 december waarschuwt voor wat ze zei, de gevaren van griepprikken waren. “FLU SHOT LABEL GEEFT TOE: GEEN GEGEVENS DAT DE SHOT FLU VERMINDERT”, schreef ze. “Ten minste één maker van griepprikken geeft toe dat er geen bewijs is dat het krijgen van een griepprik het risico op griep verkleint. Maar de lijst met bijwerkingen van de giftige brandstof is lang. ”

   Dat bericht kwam slechts een dag voordat ze stierf. ‘

  • Is Frontnieuws ondertussen aan het vollopen met randdebielen? Ik hoop het niet zeg. Hadden maar meer hol-landers het Engels aangeleerd dan had men zoveel meer informatie en kennis tot zich kunnen nemen. Google translate is inderdaad een handig instrument BertG maar de meeste websites bieden rechtsboven in het scherm een vertaalknop zo ook deze. Niet dat het altijd perfect vertaald wordt, maar dan had je maar Engels moeten leren. ‘wel zo beleefd en makkelijk.’? Krijg lekker het lazarus gast! Allebei overigens. ‘heel wat te lezen, ze zullen er wel moe van zijn’, nou zeg dat wel en dan proppen die reaguurders er ook nog zo nu en dan een Engelse, Duitse, Franse, Zweedse, Italiaanse, tekst tussen. Het leven is zo niet gemakkelijk. Zelfs verre van beleefd.

   • Jij lult de hele dag Engels omdat je in Canada woont.
    Wij hier in Nederland niet chagrijn., met je krijg het lazarus..

    Zo ken ik mensen die hebben een case manager. (ouderen mensen)
    Ze hebben geen flauw idee wat het betekend.
    Die weten niet eens wat SALE betekend als dat op een winkel staat.

    • Zijn dat dan allemaal domme mensen die geen moeite willen doen?

     Als de admin. nou hier lappen Zweeds gaat plaatsen.
     Ga je dan ook zeuren dat je het niet kan lezen?
     Of ga jij dan een cursus volgen om je aan te passen.

    • Kan jij raden wat een case manager doet met oudere?

     Die vraagt alleen of het nog goed met ze gaat en of ze nog hulp nodig hebben.

     Waarom dan zo’n Engels woord gebruiken bij mensen die zelden Engels hebben gehad op school.
     Snap je wat ik bedoel?

 5. @ Bert G.
  Vergeet ook niet dat buitenlanders zo’n twee weken extra vacantie kregen, omdat ze vakantie konden vieren in die landen waar ze het zo slecht zouden hebben.

 6. Onze big-brother-amtenaartjes hebben deze middag heel wat te lezen, ze zullen er wel moe van zijn en straks thuis zeggen: “Het was heel hectisch vandaag!”

 7. @ Greengo.
  Ik kom hier nog niet zo lang, maar ben jij soms die neo-nazi hier wiens denkwijze overeenkomstig islamisten is?
  Geen verstand, niets onderzocht, dom en nooit iets goed geleerd dan alleen schelden en dreigen.
  Indien ja, ben je net zo’n vijand van ons als aloeah akbrar (opzettelijk fout geschreven) scheldende en uiteindelijk moordende islamisten.

  Ik begrijp van Bert dat je in Canada woont.
  Blijf daar en voer dáár jouw strijd.
  Je hebt daar nog genoeg te doen met die linkse regering.

  @Bert G.
  Trek het je niet aan, je staat er ver bóven!!

  • Hij is chagrijnig omdat ze daar allemaal een vaccin verplicht krijgen en er niet meer onder uit komen.
   Dan zou ik ook chagrijnig zijn de hele dag.

   Ik had ‘m daar een vraag over gesteld van de week.
   Maar dan reageert hij niet meer.
   En natuurlijk sta ik daar ver boven.
   Ik heb zo vaak te horen gekregen dan leer je maar Duits of Frans.

 8. @ BertG.
  Ik ben een purist uit liefhebberij, waarmee ik bedoel;
  Ik spreek en schrijf altijd zo goed mogelijk Nederlands.
  Ik meet mij echter niet iets aan alsof ik een deskundige zou zijn noch alsof ik nooit vautun maak 😉
  Ik begrijp niet waarom dit overwegend slaafse Nederlandse volk haar prachtige, zeer rijke taal altijd zo probeert af te breken.
  Ook prof. dr. Smalhout schreef daarover telkenkeer, maar dit volk schijnt wel zo’n betonblok voor het verstand te hebben, dat het ondoordringbaar is geworden.

  Mijn stelling:
  als je goed Nederlands spreekt en schrijft, voorkomt dat veel misverstanden!!
  Overigens gebruik ik altijd nog de spelling 1959, dat een buitengewoon goede was!

  En naamvallen:
  bij dit doldwaze volk is dat een vies woord geworden!
  Naamvallen zijn als ‘versierselen’ in de muziek; het gaat léven!
  Maar neen, de doorgaans kudde-Nederlander haspelt overal amerikaans-engelse (half)woorden tussen door en dan ook nog misplaatst!

  Ik heb een tekstbestand met heel veel puristische woorden, maar ik zie geen mogelijkheid om je die toe te zenden.

  Laat je in ieder geval niet van de wijs brengen door al die opmerkingen als ‘dat is oud en achterlijk’, want ze zijn zèlf modern en achterlijk door (één van) de mooiste talen ter wereld zoveel mogelijk kapot te maken.

  Hartelijke groet van Günther.

  • Ik heb nog leren schrijven met een handschrift zo als ze 100jaar geleden schreven.
   Met alle versiersels en krullen erbij.
   En gebruik dus ook de oude grammatica die daar bij hoort.
   Daar moeten ze nu een caligrafie cursus voor volgen.
   Ondanks dat ik uit 1963 kom. Ik denk omdat ik les had van nonnen de eerste 3 jaar.

 9. @ Bert.
  Niet helemaal, maar ruw afgerond zijn we uit dezelfde tijd.
  Toen was alles nog wit.
  ’s Winters bedoel ik.
  Niet dat het toen al beter was en overal koek en ei, maar je had een hoop problemen niet die je nu wel hebt…
  Ik heb ook nog leren schrijven met een kroontjespen en vóór we de klas in gingen, stonden we als in militaire colonne te wachten op het ‘bevel’ om naar binnen te gaan in een warme klas met een lieve ‘juf’, die toen ook bepaalde problemen niet had die ze nu wel hebben.
  Ach, laat maar.
  Er komt geen eind aan.
  Groetjes.

  • Dysgenetica omschrijft de genetische verzwakking van een organisme in relatie tot de omgeving. De term wordt voornamelijk gebruikt door voorstanders van eugenetica om een daling in de lichamelijke en geestelijke gezondheid van een bevolkingsgroep aan te duiden. Dit kan gebeuren door het ontbreken van natuurlijke selectie waardoor negatieve mutaties zich verspreiden binnen een soort en door negatieve selectie.

   De eugenetica of rasverbetering is het onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van een populatie. Het verbeteren van de menselijke bevolking was hierbij vaak het streven. Het woord is gevormd naar het Grieks voor ̉εύ (goed) en γένεσις (oorsprong). Een persoon die een voorvechter, aanhanger of onderzoeker van eugenetica is, wordt een eugeneticus genoemd.

   Volgens mij kan het alle 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in