Als u dacht dat de Amerikaanse verkiezingen in 2020 slecht waren, dan is dat nog niets vergeleken met de schijnverkiezingen die zojuist in Frankrijk zijn gehouden. Emmanuel Macron, een voormalige Rothschild bankier en “Young Global Leader” van het World Economic Forum, mag dan wel tot “winnaar” gekroond zijn, maar miljoenen stemmers van Le Pen zijn zondag hun stembiljetten en rechten kwijtgeraakt, schrijft En-volve.com.

In Frankrijk is het zo dat als een stembiljet beschadigd is, het niet kan worden uitgebracht. Dus heeft het politieke establishment, dat wanhopig is om Macron voor nog eens vijf jaar in het ambt te installeren, ervoor gezorgd dat miljoenen stembiljetten van Le Pen vernietigd werden.

Volgens een griezelig gelijkaardig scenario van de laatste Franse presidentsverkiezingen in 2017, blijkt uit bewijsmateriaal dat op Twitter circuleert dat hetzelfde probleem zich toen ook voordeed – beschadigde stembiljetten. In 2017 meldde de Britse Daily Mail dat er 4,2 miljoen “verknoeide stembiljetten” door de verkiezingsautoriteiten waren gemeld, een enorm aantal bij een verkiezing waarbij in totaal 36 miljoen mensen hun stem uitbrachten.

Een ongeldig stembiljet is een stembiljet waarop vreemde tekens staan, dat is beklad, gescheurd, of anderszins onaanvaardbaar is. Zij worden automatisch geweigerd en kunnen niet worden geteld. Gewoonlijk bedragen verknoeide stembiljetten in de VS niet meer dan 1% .

In 2017 ging het Britse verslag ervan uit dat 4,2 miljoen mensen in Frankrijk hun eigen stembiljet hadden verknoeid, en speculeerde dat:

Fast forward naar 2022 en de Britse Guardian meldt:

“Het aantal verknoeide stemmen, en het stemonthoudingspercentage, waren ook alarmerend hoog.”

Maar er zijn geen exacte aantallen verworpen stemmen beschikbaar. Waarom willen de autoriteiten het aantal ongeldig verklaarde stemmen niet vrijgeven?

Stephen Lendman meldt dat in 2017:

“Alleen de stembiljetten van Le Pen bleken beschadigd of vernietigd te zijn, geen enkele voor Macron.”

Lendman zegt dat het erop lijkt dat Macron weer “op de ouderwetse manier” gewonnen heeft.

Net als vandaag wordt de naam van Le Pen consequent voorafgegaan door de descriptor “extreem-rechts”, terwijl Macron aan elke vooringenomen descriptor ontsnapt. Le Pen verwerpt echter “Frexit”, vergelijkbaar met de Brexit van Groot-Brittannië uit de EU, en zegt dat zij de Franse troepen “noch onder een geïntegreerd NAVO-commando, noch onder een toekomstig Europees commando…” zou plaatsen.

Le Pen noemt Macron een “marionet van de globalisten”.

Volgens de peilingen van voor de verkiezingen stonden Macron en Le Pen op 10 april nog nek aan nek, binnen de foutenmarge.

De verworpen stembiljetten die in de twittervideo hieronder te zien zijn, allemaal van Le Pen, hebben allemaal diskwalificerende scheuren op ongeveer dezelfde plaats. De Franse regering bewaart de ongeldige stembiljetten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRANKRIJK DOSSIER

Bewijzen van verkiezingsfraude bij de Franse presidentsverkiezingenVolg Frontnieuws op Telegram

  65 Procent van de Fransen gelooft dat de Franse Beschaving zal Instorten

Lees meer over:

Vorig artikelEU wil gratis Russisch gas
Volgend artikelOekraïne wint de strijd op Twitter, maar in de echte wereld verliest Kiev de strijd om de Donbass
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. In Nederland speelt men het handiger, door de verdeeldheid der kamers wint altijd 20% (VVD) de zeggenschap.
  VERDEEL EN HEERS ALS MINDERHEID.

  • @Leila, bij de TK-verkiezingen op 15 maart 2017 behaalde de VVD 33 zetels. De ongekozen Trix van Amsberg (1938) zat 33 jaar op de troon, Lex + Máx trouwden op de 33ste dag van 2002 (02.02.2002) & ‘onze’ Max Verstappen rijdt onder nummer 33. De wapenstilstand na WOI ging in om 11u00 op 11 november 1918; 11 + 11 + 11 = 33 en dat is het ultieme meestergetal van de vrijmetselaars.
   Nog een paar getallen: de Duitse keizer Wilhelm II (1859 – 1941) deed afstand van de troon op 09.11.1918, de Kristallnacht vond plaats in de nacht van 09 en 10 november, Paul McCartney overleed bij een verkeersongeluk op 09.11.1966 (sindsdien sprak beatle George Harrison consequent over Faul McCartney (False Paul) & de Berlijne muur viel op 09.11.1989.

   • Ja ik kan haar wel begrijpen zij gaat nog steeds uit dat alles er eerlijk aan toegeeft maar inmiddels weten wij beter dat is de zoveelste verkiezing waar het kiezers bedrog wordt aan getoond zou zij er iets van zeggen wordt ze afgeschilderd als een slechte verliezer wij hebben dat zelfs al een aantal keer gezien bij Geert Wilders en waarom zou hij zich nog druk maken over ons kut volk en daarom geeft ik hun gelijk het volk is het niet waard.

  • Wat moet ze dan de bevolking oproepen om macaronie kapot te maken. Dan kan ze dus zijn positie zowieso al niet innemen. Ze wist van te oren dat dit zou gebeuren. Omdat het haar al eerder overkwam. Ze weet nu dat zij de winnaar is en dat het volk achter haar staat. Geef haar een kans om terug te komen met wraak. En zowie gaat dit macaronie zijn hoofd kosten. Fransen zijn heetgebakerd en die pikken dit niet. Dit is nu wat ze de rubicon van de revolutie noemen. Over het helpunt heen, wat inhoud dat frankrijk het eerste land gaat zijn dat gaat vallen. Dat is dus mooi en le pen hoeft alleen maar te wachten op doe gebeurtenis. Vergeet niet een land dat aftakelt valt onder het leger en als le pen zich misdraagt kan ze nadien niet meer als politiek leider verkiesbaar zijn. Ze moet helaas vooruit denken. Wat nu oogt als een geslagen hond die de benen kiest. Het is gewoon de langere weg die ze neemt om iets goed te bereiken.

  • Le Pen zou door de Globalisten 300 miljoen Euro toegestopt zijn om haar mond te houden en geel rel te schoppen. Zou dat een antwoord kunnen zijn op je vraag ? Als ze die niet zou aanvaard hebben werd zij en haar gezin met de dood bedreigt. Je zou voor minder ?

   Maak voldoende publiciteit over deze fraude en hopelijk komt er een bestorming op de Franse regering en halen ze de guillotine terug boven. Het is genoeg geweest ! Met vreedzaam betogen wordt je toch maar door de ordepolitie in elkaar geslagen.

   • hear hear, er moeten vele koppen rollen, letterlijk en figuurlijk, alleen zo kom je er echt vanaf, alhoewel ze in de US dan nog steeds kunnen stemmen zo schijnt, magoed je ziet ze dan niet meer in de politiek 😉

 2. …lijkt me voor de Franse stemmers legetieme reden om met hooivork de straat op te gaan en Macron af te zetten….

  Democratie is dood, het lijk met dezelfde naam word gebruikt om macht op te eisen. Er zal veel bloed vloeien.

  • Het Russische leger verzamelen alle onderschept geweren en munitie en zal dat op het juiste moment doneren aan de Europese verzetsstrijders.

   • Lijkt mij meer dan duidelijk dat er geen geweer laat staan kanon de Oekraine nog binnenkomt omdat Poetin niet zo achterlijk denkt dan,,,,, en allang de aanvoer heeft onderschept en die wapens gebruikt tegen Zelenski ’s leger en dat die Biden of de schlemielen in Brussel een stelletje onnozelaars zijn die denken dat oorlog voeren een dom spelletje is…………..als je de aanvoerlijn gewoon vergeet te verdedigen!??????
    Wat een dom ezels horde zooitje zit daar wel in Brussel???

    • voor biden en zijn wapenverkoop vriendjes het ideale scenario ,de wapenverkoop gaat een enorme boost krijgen (misschien aandelen van kopen)

     • De oorlogsindustrie draait op volle toeren en wie denken jullie dat er met veel aandelen inzit, een klein voorzetje Nederland Bill Swab enzovoort sukkels.

 3. Emmanuel Macron is gewoon een hardcore satanist. Ik kan me dat moment nog heugen dat hij achter bij Donald Trump en Melania Trump stond en toen probeerde die Donald Trump het duivelsteken te laten maken wat Trump natuurlijk weigerde.

  • @Nehemia, op 07 mei 2017 behaaldede ultieme Rothschild-dienaar Emmanuel Macron 66,06% bij de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen & 666 verwijst naar Openbaringen 13. Macrons politieke vehikel En Marche! verwijst naar Macrons initialen.

 4. Die Macron is de Franse Lord Farquaad (zie film Shrek 1). Een schande als je Fransman bent als je zo’n leider hebt. Alles aan die man is onsympathiek, zoals het geweld dat hij ingezet heeft tegen de protesten. Totaal ook geen charisma deze man.

  • Denk ook aan die duivelse blik en houding van Macron. Toen hij dreigde alle ongevaccineerden kapot te treiteren. Dat heeft me wel de ogen geopend, dat we hier niet met normale redelijk onschuldige mensen te maken hebben.

 5. In Nederland is er ook gefraudeerd door snel stembiljetten te vervangen. Weet je nog: volgens zo’n d66_er, moest fvd kapotgemaakt worden.
  En bepje kaag danste al op tafel voordat alles geteld was.

  • In haar naakte kont dan wel….. Ja,,,,, het schapenvolk is nog niet geheel naar de slachtbank afgevoerd dit ten ergenis van Rutte en CO Het volk komt pas los als men honger gaat lijden en worden dan bloedhonden

   • Ja, dan wordt het volk bloeddorstig. Dan is de beer los. Maar dan is het te laat want dan is er een niets- en niemand ontziend Europees fascistenleger. De oude nazitijden herleven. Inclusief razzia’s. Dat wordt nog wat.

   • Het is een kwestie van tijd er staat iets verschrikkelijk boven ons hoofd geloof mij nou maar in China springen mensen al uit de flat van de honger en uitbuiting dat is hier ook al aan de gang over zelfdoding hoor je hier niet snel dat houden ze allemaal onder het petje van Opstelten jullie weten nog wel die eerlijke man van de VVD waar jullie zo van houden jullie tijd komt nog wel dommen NL volk.

  • In Frankrijk zijn de stembussen nog doorschijnend in NL niet en daar kunnen ze de “gewenste” uitslag al vooraf in de stembussen gedaan hebben. In NL is fraude dus nog gemakkelijker.

   • Als voorzitter stembureau kan ik u verzekeren dat dit kolder is. Voordat de stembus gesloten wordt kijkt ieder stembureau lid in de bus of hij daadwerkelijk leeg is. Daarna wordt hij op slot gedaan en pas geopend na sluiting van het stemmen waar weer elk stembureau lid en eventueel publiek bij is. Op stembureau niveau is fraude nagenoeg onmogelijk door dat steeds minimaal 3 mensen zicht hebben op de stembus. Bij het tellen, met de nieuwe telmethode, is er weer het 4 ogen principe plus tel controle dat fraude voorkomt.

  • Klopt, de covid post stemmen zijn ontransparant geteld waardoor D66 met alle macht in TV, radio en rechtsspraak wel moest winnen…FRAUDE 2.0

  • @Jouke, hanteer niet meer het begrip D66, maar D666. Dit past beter bij de duivelse agenda van het Kaag-mens.

 6. Straks zijn er de verkiezingen voor het parlement. Sommigen noemen dat de 3de ronde. Gezien de nipte overwinning van Macron, zou het dus kunnen dat Le Pen alsnog president wordt. Anderzijds, Le Pen zal comfortabelder zitten in de oppositie.

 7. Hoi bij ons in Frankrijk is de hel al losgebarsten in Parijs. Vele auto zijn al in vlammen opgegaan en veel vuurwerk overal en de politie slaat er flink op los en hebben handen tekort om alles onder controle te krijgen. Vreemd genoeg hoor je hier niks over op de staats media. OP de filmpjes die ik langs zag komen is het volk kat en muisspellletje aan het spelen met die wouten.

 8. ALS dat klopt, moet Le Pen oproepen tot de grootste rel ooit, de gerontofiel afzetten en zelf het roer in handen nemen.

  ïl a cinq heures, Paris reveille..

  • De massa moet de straat op–en anderen kiezen.
   Er waren al rellen in FR maar niks op tv hier (roemenie)

 9. Op die 4,2 miljoen verknoeide stembiljetten zouden dan 4,2 miljoen verschillende vingerafdrukken moeten staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in