De politie in de Parijse voorstad Bagnolet heeft vier mensen gearresteerd nadat ze hadden ontdekt dat vermoed wordt het hoofdkwartier van de linkse Anti Fascistische Actie (AFA) in de stad te zijn. In het lokaal zijn explosieven gevonden.

Tijdens een politie-inval in het gebouw ontdekte de politie tientallen molotovcocktails en andere soorten brandbommen, schrijft Breitbart. In het lokaal, dat gekraakt is door links-extremisten, werden ook slogans gevonden zoals: “Een politieagent, een kogel, sociale rechtvaardigheid”.

Er was ook graffiti met berichten als “Welkom in ons hoofdkwartier in Parijs Antifa75”, wat tot speculaties heeft geleid dat de locatie een hoofdkwartier was voor Antifa, meldt Le Point.

Onder de vier gearresteerden zijn een 30-jarige man en een 29-jarige vrouw die al eerder bekend zijn bij de politie wegens gewelddaden. De andere twee linksen werden de dag ervoor gearresteerd en bleken explosieven en molotovcocktails te bezitten.

Dit is niet de eerste keer dat er in Europa bommenfabrieken met connecties met Antifa worden ontdekt. De politie in het Duitse Thüringen deed een soortgelijke ontdekking in 2018. In dat geval bleek een van de verdachten een direct verband te hebben met een politicus van de Duitse Linke partij, schrijft Breitbart.

Duitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in

  13-Jarige jongen verliest gezichtsvermogen 10 dagen na Pfizer Covid-19 vaccin 
Vorig artikelOpnieuw een Turkse minister die dreigt Griekenland te overspoelen met migranten na de pandemie
Volgend artikelKlimaatactivisten in shock over Greta Thunberg’s milieuvervuilende rotzooi
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. En dan waarschijnelijk met de gele hesjes meelopen, en rechts verwijten gewelddadig te zijn….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in