Dr. Roderick McRae, de voorzitter van de Australische Medische Associatie (AMA) in Victoria, heeft een boodschap voor de ongevaccineerden: val dood.

In een verklaring zei McRae onomwonden dat hij van mening is dat alle “covid ontkenners” en “anti-vaxxers” helemaal uit het openbare gezondheidszorgsysteem verbannen moeten worden als zij het Chinese virus “oplopen”. In plaats van enige zorg te ontvangen, zo voegde hij eraan toe, zouden “Covid ontkenners” en “anti-vaxxers” gedwongen moeten worden om “de natuur zijn gang te laten gaan”, schrijft Ethan Huff.

Nadat Victoria een “volledig gevaccineerde” drempel had bereikt van meer dan 70% van de bevolking boven de 16 jaar, hieven de ambtenaren veel van de onderdrukkende beperkingen op die al een tijdje van kracht waren. Het aantal “gevallen” in Victoria is echter nog steeds hoog.

Mensen als McRae hebben het gevoel dat het beter is te worden geïnjecteerd dan niet te worden geïnjecteerd als het gaat om het verlichten van de last voor de plaatselijke ziekenhuizen. Dit ondanks het feit dat de meeste mensen die de spoedeisende hulp van ziekenhuizen overspoelen “volledig gevaccineerd” zijn.

Desondanks is het politiek correcte narratief dat de volledig gevaccineerden gezonder zijn dan ooit tevoren, terwijl de ongevaccineerden zogenaamd overal in de straten sterven. Op basis van deze valse bewering verspreiden McRae en anderen haatzaaiende verklaringen tegen degenen die zich niet aan het vaccinregime houden.

“Binnen de openbare ziekenhuizen trillen de knieën als de restricties afnemen, want de situatie is zo gespannen dat er tenten buiten de openbare ziekenhuizen worden opgezet om het gemakkelijker te maken zieke patiënten uit ambulances te verwijderen, zodat die ambulances de volgende patiënt kunnen gaan halen,” verklaarde McRae, die de ongevaccineerden de schuld geeft van dit vermeende verschijnsel.

  Amerikaanse werkgevers die COVID-vaccins verplichten, kunnen aansprakelijk worden gesteld voor "elke bijwerking"

Covidianen willen alleen de levens “redden” van mensen die het met hen eens zijn

McRae bracht verder de ouderen ter sprake, waarvan velen volgens hem “dubbel gevaccineerd” zijn, die hun “knieprothese” of andere operaties niet kunnen laten uitvoeren omdat ziekenhuizen het te druk hebben met “covid”.

“Deze patiënten blijven gedurende langere tijd pijn of invaliditeit houden, en het zijn vaak patiënten die dubbel zijn gevaccineerd, ze zijn bejaard, en ze hebben alles goed gedaan,” zei McRae.

“Maar hun knieprothese wordt uitgesteld en de wachtlijsten in de publieke ziekenhuizen groeien. We zijn allemaal zo goed mogelijk aan het jongleren om sterfgevallen te voorkomen en te vermijden.”

Hoewel alle beschikbare gegevens aantonen dat het de volledig gevaccineerden zijn die de ziekenhuizen overspoelen en bedden in beslag nemen, heeft McRae besloten zijn eigen “waarheid” te verkondigen en de ongevaccineerden de schuld te geven van deze sterke stijging van het aantal ziekenhuisopnamen.

“We weten dat bij de heropening het de ongevaccineerden zijn die covid zullen krijgen, en zij zullen een geweldige ziekenhuisbehandeling krijgen met veel nieuwe experimentele medicijnen, ook al denken ze dat het vaccin ‘experimenteel’ is,” voegde McRae er in krankzinnigheid aan toe.

“Een heleboel van deze mensen zijn hartstochtelijke ongelovigen dat het virus zelfs maar bestaat. En ze zouden hun naasten op de hoogte moeten brengen en we moeten ervoor zorgen dat er een richtlijn voor medische zorg is die zegt: ‘Als ik gediagnosticeerd word met deze ziekte, veroorzaakt door een virus waarvan ik niet geloof dat het bestaat, zal ik het openbare ziekenhuissysteem niet storen en zal ik de natuur zijn gang laten gaan.'”

  Hawaï lanceert 's werelds eerste online datingservice voor ongevaccineerden

Dergelijke retoriek is op dit punt buitengewoon vermoeiend, maar het moet op sommige mensen wel werken, want plandemische leugenaars als McRae blijven het spuwen. Gelukkig is niet iedereen in de regering het met McRae eens, inclusief James Merlino, vice-premier van Victoria.

“Ik kan het sentiment begrijpen, maar zo werken wij niet,” zei Merlino onlangs tegen ABC (Australië) radio, en verwierp McRae’s harteloze opmerkingen die niet representatief zijn voor alle regeringsfunctionarissen. “We moeten voor elke afzonderlijke Victoriaan zorgen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden lijken met de week slimmerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZullen de KLONTERPRIKKEN een wijdverspreide mentale achterstand en onvruchtbaarheid veroorzaken?
Volgend artikelDr. Richard Fleming: Pfizer vaccin valt menselijk bloed aan en creëert stolsels onder microscoop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ach, wat aardig dat ze zó begaan zijn met ongevaccineerden dat ze ze uit de moordfabrieken willen houden waar prionen vrijelijk rondwaren dankzij de slowandpainfuldeath jab.

 2. Deze zgn eencellige hersenloze Dr Roderick McRae ik weet niet waar hij zijn bul gehaald of gekregen/gekocht heeft uiteraard betaald door Soros is net hetzelfde als die Ab Osterhaus ook betaald door Soros die ook van die waanzinnige kreten slaakt kan wat mij betreft dezelfde, nee nee niet doodgaan, bijwerkingen krijgen en in een rolstoel belanden zodat we zijn allen meewarig ernaar kunnen kijken zodat we straks jaren kunnen genieten????????

 3. “‘Als ik gediagnosticeerd word met deze ziekte, veroorzaakt door een virus waarvan ik niet geloof dat het bestaat, zal ik het openbare ziekenhuissysteem niet storen”

  Euhm, ja, inderdaad: als ik “gediagnostiseerd word” door een onbtrouwbare bende moordenaars, dan ben ik niet van plan mijn medische lot in hun handen te leggen.
  Gelukkig is Ivermectine vrij verkrijgbaar waar ik woon en heb ik het in huis (voor mocht het apotheken toch plots per wet verboden worden om het nog te verkopen).
  Maar hoe dan ook: het spreekt toch voor zich dat als ik een bende moordenaars niet vertrouw, ik na een diagnose (mogelijk een incorrecte), mijn lot toch niet in handen ga leggen?
  De governor hoeft covidrealisten niet een behandeling door zijn eigen bende te ontzeggen: ze waren sowieso al geen vragende partij, lijkt me.

 4. Was het maar waar, dat je vrijwillig je zorgverzekering op kon zeggen en niet meer verplicht om naar die slachthuizen te moeten en die zogenaamde huisartsen die de doorgeef luiken van deze slachterijen zijn. Die enkel aan symptoom bestrijding doen, zodat jij klant blijft. Maar waar je de dan zelf op je eigen natuurlijke basis kan genezen. Dat zou dan nu 120 euro per maand schelen en ben je niet meer afhankelijk hoe hoog de premie verhoging zal uitvallen voor volgend jaar en dan geen gebruik van mogen maken van die verzekering.

    • jordy zwarts van De Bond Tegen Overheidszaken heeft in een rechtzaak de uitspraak gehoord dat hij vrij is om onverzekerd verder te leven, er mag eerst sprake zijn van een overeenkomst tussen 2 partijen in het privaat recht, voor er sprake is van een contract, dusse………………hartegroet

 5. De druk op ongevaccineerden wordt voorspelbaar verhoogd, omdat velen inmiddels zijn gevaccineerd.
  Dit doet men nu snel alvorens wereldwijd de harde waarheid naar boven komt dat m.n de gevaccineerden bij bosjes ziek worden of overlijden, omdat hun immuunsysteem in de tijd zeer sterk is afgenomen tot aan niet meer aanwezig is…

 6. De EU heeft zichzelf net opgeheven, dwz, er is een machtsgreep geweest waarbij men niet ingespotenen te toegzng tot het parlement weigerd….als de reden Covid angst is dan kan de reden ook denk of gedachten angst zijn, of wat dan ook. Zodra dus een meerderheid beslist is iets verboden….

  we kunnen gerust stellen dat de EU de democratie vandaag overboord yeeft gegooid, cq heeft afgeschoten.

  We zijn per vandaag een totalitaire unie.

  sieg Heil, sieg heil, sieg heil.

  Fuhrer Timmermans komt straks het podium op in uniform….zodra de Duitse snol is geruimd.

  Sieg Heil !

  • iemand enig idee wat dit inhoud: het betekent heel simpel dat pro inspuit en andere tegen de burger gerichte wetten nu zonder tegenstemmers worden ingevoerd want die mogen het gebouw niet in om te stemmen. Dus machtsgreep. Dus einde EU en invoering New World order. Zo simpel kan het dus, en morgenndansen alle overheids diensten naar de pijpen van de EU die straks de lonen uitbetaald met zelfgedrukt geld. Al je Geld van de bank halen is nu acuut. ik pin morgen maximaal en dan snel van de euro munt af, denk Engelse ponden of Zwitserse fancs….of granulaatgoud.
   Nu gaat de euro kapot.

 7. De “leiders” zijn bang. Ze hebben opdrachten en om zelf te overleven moeten ze alles doen om die uit te voeren. De straf is ook gemodificeerd te worden, en dat willen ze voorkomen.
  Zolang ze dit regime uitvoeren zullen zij en degenen die ze beloofd hebben te steunen blijven ze gevrijwaard van en ongeschonden lichaam. Reden waarom alle overheidsinstanties meedoen, inclusief het leger.

 8. Quote “Ab Osterhaus : “Ik ben dierenarts en als wij bij dieren een mond-en-klauwzeeruitbraak hebben, dan zijn we heel rigoureus en dan is het opgelost,” zei de viroloog. “Dat kan niet bij mensen, dus dat kunnen we niet doen.”
  Jep .. bij toeval ookeen duitse achternaam ? 😀
  En deze gast kan dat zo maar ff ventilleren ? ;D
  Ok een storm van kritiek over hem heen ..
  Wassen neus .

 9. “In een verklaring zei McRae onomwonden dat hij van mening is dat alle “covid ontkenners” en “anti-vaxxers” helemaal uit het openbare gezondheidszorgsysteem verbannen moeten worden”
  (om “de natuur zijn gang te laten gaan”)

  Dat doen we al motje.. en het bevalt goed.!
  We laten de natuur z’n gang gaan, had jij ook moeten doen in plaats van een experimentele gentherapie te laten inspuiten (wat blijkbaar niet werkt, want je hebt er nog een nodig en nog een en nog een)

  Eens kijken wat een wijs man er over zegt: https://wolvex.nl/download/Temp/Einstein.jpg
  Ach gut toch..

  Veel sterke je zal je “gezondheidszorgsysteem” hard nodig hebben in de toekomst.

 10. Prima toch ,, niemand heeft nodig iemand die alleen maar liegt , en alleen neemt van anderen , Australische ,,, nieuw Zeelandse reageringen zijn alleen handlangers , ze moorden hun eigen Familie uit uit angst voor , rockefellertjes , morgantjes , rotte schilden , enzovoort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in