De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin heeft maandag verklaard dat hij de prefect van Seine-Saint-Denis de sluiting van de Pantin moskee heeft bevolen, omdat de imam van de moskee een haatvideo had verspreid die gericht was tegen de leraar die vorige week werd onthoofd, meldt RT.

De leraar werd onthoofd door een 18-jarige “vluchteling” die van mening was dat de leraar de islam had geschonden door een lezing te geven over de vrijheid van meningsuiting en door tekeningen van Mohammed te laten zien.

De moord werd voorafgegaan door moslim haatberichten en -video’s die werden verspreid op social media, waar onder andere een “fatwa” die op de leraar werd gericht.

Maar nu verklaart de imam van de Pantin Moskee, Mohammed Henniche, dat hij de beslissing om de haatvideo te verspreiden “betreurt” en beweert dat het geen oproep tot geweld was.

De moskee heeft na de moslimmoord de video verwijderd en de moord veroordeeld.

Desondanks blijft de aanklacht bestaan ​​dat de moskee de moslimmoord heeft gesteund. De Franse minister van Binnenlandse Zaken is van mening dat de moskee, door de video te verspreiden, “een boodschap heeft gepromoot dat de leraar geïntimideerd moest worden”.

De minister van Binnenlandse Zaken schrijft op Twitter dat hij de prefect van Seine-Saint-Denis “heeft verordend de Pantin moskee te sluiten, die de haatvideo tegen Samuel Paty verspreidde”.

Update: Inmiddels is de moskee dus gesloten.

“De moskee van Pantin zal voor 6 maanden gesloten zijn.
Ze wordt beschuldigd van het aanzetten tot haat en van
het spelen van een rol in de moord op Samuel Paty.”

Facebook censureert video van vrouw betreffende ‘buitenlandse’ man die haar seksueel aanvalt op Franse trein

  In Frankrijk is het beheer van de vaccinatie in handen van een stroman van de Rothschilds
Vorig artikelÉric Zemmour: “Politici, rechters en de media zijn voor de onthoofding verantwoordelijk”
Volgend artikelIslamitische haatvideo die moslim “vluchteling” in Frankrijk aanspoorde leraar te onthoofden onthuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • In Frankrijk probeert de regering de militairen koest te houden. Tevens wil Macron tegen elke prijs voorkomen dat LePen predident wordt …en dat staat op het punt te gebeuren over anderhalf jaar. Franse ministerie v onderwijs is erg groot en erg bepalend; er zijn veel leraren in Frankrijk en nog veel meer familieleden van leraren, die traditioneel links stemden. Let op; stemden…een flink deel vd leraren, zoniet alle, zullen voor hun eigen veiligheid op de werkvloer, LePen gaan stemmen. Geef ze eens ongelijk; onthoofd worden op je werk ?? WTF ..

 1. Staan deze lieden ook zó te janken wanneer moslim terroristen een stel christenen/westerlingen aan flarden geschoten hebben? Niet iedere moslim is een terrorist, maar meest alle terroristen zijn moslims.

 2. https://www.ed.nl/buitenland/twee-nederlanders-gearresteerd-na-vondst-21-kalasjnikovs-en-150-000-euro-net-over-de-grens-in-belgie~ad7a0a07/

  Als er uit Frankrijk 21 Kalasjnikov’s komen via Turkse mede burgers die worden gepakt dan mag je vragen stellen…bijvoorbeeld hoeveel er niet gepakt zijn, hoeveel er al klaar liggen….

  De kans dat we op een ochtend wakker worden en dat de politie is verdwenen en er corpulente mannetjes met Ak 47 , Derya m16 en pump actions rondlopen en langs de huizen gaan is steeds groter….

  ….zomaar een kans dat als Amerika destabiliseert na de verkiezingen Europa dat ook word, met verschillende soorten en ethnische groepen die grondgebied en bezit opeisen…

  De denktank van oom Erdogan is verdomd intelligent in vergelijking met onze Nato helden….

  De enige weg om totale instorting van Europa te voorkomen is door de weegschaal in balans te zetten….door eigen burgers te bewapenen. Voor al het andere is het nu te laat….

 3. Ik hoop dat er nog veel komen . En allemaal aan linkse kant . Dan gaat het misschien toch nog goedkomen met de stembus . Maar ik zeg dit al sinds de jaren 80 . Ik ben bang dat t te laat is …,. Laat t maar uit de hand lopen

 4. Idd.Koop wapens. En zet bewegingsmelders met alarm gekoppeld.

  Eu staat op springen.
  Er zijn twee oplossingen: burgeroorlog of een junta.
  Maar die 21 AK’s zijn niks.
  Er werden al opslagen gevonden-dicht bij een moskee in DE met honderden aanvals geweren.

  Waarom denk je dat de turken zoveel moskeetjes in NL hebben??????

  • @ Pierre HM enz.
   Met u eens , heb ik enkele jaren geleden al gedaan en ’t bevalt me uitstekend, geeft mij + echtgenote een veilig gevoel.
   Burgeroorlog of junta ? Maakt mij niks uit, als dat moslim-gajes maar geëlimineerd wordt , zij hebben inmiddels genoeg vernield, vermoord en verkracht binnen de EUSSR.

 5. Berouw komt altijd na de zonde en vervolgens hebben ze het telkens nooit zo bedoeld… Des te sneller het besef landt, dat dit geen vrede is en zelfs totaal niet verenigbaar met ook maar iets, wat op vrijheid of vrede lijkt, des te sneller zou men alvast afscheid kunnen gaan nemen.

  Deze mensen moeten terug naar eigen landen met hun eigen wetten en regelgeving en het onze niet langer vergiftigen met hun hersenspinsels en alle daaruit voortkomende, voortdurende ellende.

 6. Zo, wel 6 hele maanden de boel dicht gooien.
  Dat hakt er wel even in. Nu zullen ze het vast wel uit hun hoofd halen om dat nog een keer te doen.
  Dat zal ze leren……………….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in